Találatok a következő kifejezésre: Június 11-én meg a (3 db)

Június 11-én jött meg a mensesem, nem szedek fogamzásgátlót, és június 30-án szeretkeztem a párommal és nem vigyáztunk. A napokban kell megjönnie. Szerintetek lehetek terhes?

Tesztet már csináltam de negatív lett.

Legjobb válasz: Szia.Ha nem szeretnél gyermeket,mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik,de attól függ,hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá,hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.

Szia.Ha nem szeretnél gyermeket, mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik, de attól függ, hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá, hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.
Szia.A teszted negati´v lett, lehet, hogy azért mert me´g korai.Àlltalában a mestrua´ció elmaradása uta´n mutatja a pozitív eredme´nyt.A terhességre van esélyed. máskor vigyázzatok.

Június 11. -én feladtam egy csomagot és a mai napig nem érkezett meg, mi a teendõ?

Ajánlottként küldtem, ezzel nem kellene elvesznie vagy ha mégis valami kártérítés jár?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, a feladási díj 15x-ösét fizetik ki "kártérítésként", ha amúgy a csomag nem volt értékbiztosított, vagy ilyesmi, hanem csak sima ajánlott. Ez akkor szívás, ha nem éri el az összeg a csomag értékét. De mivel ajánlott a csomagod, nyoma van a postán, mikor hova érkezett, ki kezelte, így le lehet követni. Menj be a postára és érdeklõdj. A szelvényt ne engedd, hogy elvegyék (végleg).

Ha jól tudom, a feladási díj 15x-ösét fizetik ki "kártérítésként", ha amúgy a csomag nem volt értékbiztosított, vagy ilyesmi, hanem csak sima ajánlott. Ez akkor szívás, ha nem éri el az összeg a csomag értékét. De mivel ajánlott a csomagod, nyoma van a postán, mikor hova érkezett, ki kezelte, így le lehet követni. Menj be a postára és érdeklõdj. A szelvényt ne engedd, hogy elvegyék (végleg).
Szia! A törvényben ezt találtam: 2. § E törvény alkalmazásában 1. ajánlott szolgáltatás: járulékos szolgáltatásnak minõsülõ postai többletszolgáltatás, amely a nem könyvelt postai küldeményt könyvelt küldeménnyé minõsíti, és amelynek hibás teljesítése esetén a postai szolgáltatót átalány formájában terheli kártérítési felelõsség;... De ha nem elsõbbségivel adtad fel, azt hiszem, a mai kézbesítéssel még idõben van a posta. Csomagra mintha a feladás napja+max. 5 munkanap lenne a kézbesítési határidõ, de ez nem biztos. [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!