Találatok a következő kifejezésre: Június 11-én meg (4 db)

Június 11-én jött meg a mensesem, nem szedek fogamzásgátlót, és június 30-án szeretkeztem a párommal és nem vigyáztunk. A napokban kell megjönnie. Szerintetek lehetek terhes?

Tesztet már csináltam de negatív lett.

Legjobb válasz: Szia.Ha nem szeretnél gyermeket,mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik,de attól függ,hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá,hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.

Szia.Ha nem szeretnél gyermeket, mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik, de attól függ, hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá, hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.
Szia.A teszted negati´v lett, lehet, hogy azért mert me´g korai.Àlltalában a mestrua´ció elmaradása uta´n mutatja a pozitív eredme´nyt.A terhességre van esélyed. máskor vigyázzatok.

Babás vagyok? Májusban 9-én jött meg júniusban 11-én. És most semmi.

Fél éve nem szedek gyógyszert és az els? hónapokban nagyon szerettem volna babát. Nem sikerült és Ti is tanácsoltátok foglaljam le magam és ne gondoljak a babára. Most egy kicsit meglepett hogy késik! Még nem teszteltem. Mikor csináljak? 11-én fájt a hasam de semmi nincs, és érzékenyek a melleim. Semmi más tünetem nincs. Ráadásul most kezdtem egy diétát. Nem lehet hogy az zavart be?

Legjobb válasz: Lehet, hogy valamilyen mértékben zavaró lehet a diéta, de gondolom nem volt drasztikus az a diéta :) Minden lehetséges, úgyhogy én azt ajánlom tesztelj elsõ vizeletbõl. Puszi Szorítok:)

Lehet, hogy valamilyen mértékben zavaró lehet a diéta, de gondolom nem volt drasztikus az a diéta :) Minden lehetséges, úgyhogy én azt ajánlom tesztelj elsõ vizeletbõl. Puszi Szorítok:)
Én is azt javaslom, hogy tesztelj reggeli vizeletbõl, már ki kell, hogy mutasa. Én is így voltam vele, 10hónap tabletta mentes és az utolsó egy hónap nem babára gondolás, fogyózás, sportolás meghozta az eredményt, most 7 hetes babás vagyok, és engem is meglepet:)

Június 11. -én feladtam egy csomagot és a mai napig nem érkezett meg, mi a teendõ?

Ajánlottként küldtem, ezzel nem kellene elvesznie vagy ha mégis valami kártérítés jár?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, a feladási díj 15x-ösét fizetik ki "kártérítésként", ha amúgy a csomag nem volt értékbiztosított, vagy ilyesmi, hanem csak sima ajánlott. Ez akkor szívás, ha nem éri el az összeg a csomag értékét. De mivel ajánlott a csomagod, nyoma van a postán, mikor hova érkezett, ki kezelte, így le lehet követni. Menj be a postára és érdeklõdj. A szelvényt ne engedd, hogy elvegyék (végleg).

Ha jól tudom, a feladási díj 15x-ösét fizetik ki "kártérítésként", ha amúgy a csomag nem volt értékbiztosított, vagy ilyesmi, hanem csak sima ajánlott. Ez akkor szívás, ha nem éri el az összeg a csomag értékét. De mivel ajánlott a csomagod, nyoma van a postán, mikor hova érkezett, ki kezelte, így le lehet követni. Menj be a postára és érdeklõdj. A szelvényt ne engedd, hogy elvegyék (végleg).
Szia! A törvényben ezt találtam: 2. § E törvény alkalmazásában 1. ajánlott szolgáltatás: járulékos szolgáltatásnak minõsülõ postai többletszolgáltatás, amely a nem könyvelt postai küldeményt könyvelt küldeménnyé minõsíti, és amelynek hibás teljesítése esetén a postai szolgáltatót átalány formájában terheli kártérítési felelõsség;... De ha nem elsõbbségivel adtad fel, azt hiszem, a mai kézbesítéssel még idõben van a posta. Csomagra mintha a feladás napja+max. 5 munkanap lenne a kézbesítési határidõ, de ez nem biztos. [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!