Találatok a következő kifejezésre: Júniús végéig Utána (5 db)

Ha Június végére várnátok a babátokat akkor hanyas és mennyi nyári ruhát szereznétek be és a nyár utáni őszre hanyas és milyen hidegre való ruhákat szereznétek?

Szeretnék felkészülni az első fél évre előre

Legjobb válasz: Vennék egy pár 56-os és 62-es nyári ruhát. Kicsit melegebb ruhából (rugi, hosszú ujjú body, gatya stb) 68-as-at de ennél tovább nem mennék, mert nagyon eltérõ ütemben fejlõdnek a gyerekek van olyan aki 74-est 1 évesen más meg 6 hónaposan hord.

Vennék egy pár 56-os és 62-es nyári ruhát. Kicsit melegebb ruhából (rugi, hosszú ujjú body, gatya stb) 68-as-at de ennél tovább nem mennék, mert nagyon eltérõ ütemben fejlõdnek a gyerekek van olyan aki 74-est 1 évesen más meg 6 hónaposan hord.
56 és 62-es nyári ruhák, 68-as átmeneti. Az én lányomnak fél évesen már 74-es ruha kellett, 8 kg volt.
Én tavaly június végén szültem. Pont jött egy hidegfront, így amikor hazajöttünk a kórházból még a fûtést is be kellett kapcsolni. Kb. 10 db rövid ujjú bodynk volt, pamut tipegõbõl is kb. annyi, ami hosszú ujjú. 56-os méretet kb. 2 hónapos koráig használtuk, majd a 62-es méret szinte kimaradt, olyan hirtelen nõtt, és jött a 68-as. Volt 5-6db kisnadrág, és póló. Mivel nagyon ezen a nyáron még nagyon picike volt, nem nagyon használtuk ki a napozókat és egyéb nyári kis rucikat. Szerintem 68-ig elég bevásárolnod. Õszre már plüss tipegõket, és vastagabb pulcsikat, harisnyát, hosszú ujjú bodyt, ujjatlan rugihoz. Igazából mi kaptunk egy csomó ruhát, de bodyt, stb. szükség esetén el kellett mennem venni, mert épp az adott méretbõl kevesebb volt. Ezt úgyis akkor látod majd. :) Jó babázást! 8.5 hós anyukája
http://divat-ruha.vatera.hu/babaruhazat_babaholmi/babaruha/b.. Valami ilyesmi csomagot vennék akkor.
56-os rövid ujjú body 5 db., rugi hosszú ujjú 5 db., napozó 5 db., 0-3 hós vékony kabát vagy kardigán 1 db., 0-3 hós kocsicipõ vagy tutyi 1 db., 62-es rövid ujjú body 10 db., napozó 6 db., rugi 10 db., 0-3 hósra pamut zokni 6 pár, 68-as body 10 db., rugi 10 db, póló nadrág 3-3, átmeneti overáll 1 db, 56-62-68 pamut sapi 2-2-2, 10 db textilpelus, sok pléd, takaró, 1 tetra kifogó tamaró helyett kánikulában.

Júniús végéig dolgozom. Utána mehetek egyből táppénzre, vagy a munkáltató fizeti ilyenkor is az első 15 nap betegszabadságot?

Legjobb válasz: Szia igen, az elsõ 15nap öt terheli.De én mielõtt táppénzre mentem kivettem a szabijaimat. üdv: 27hetes mkismama

Szia igen, az elsõ 15nap öt terheli.De én mielõtt táppénzre mentem kivettem a szabijaimat. üdv: 27hetes mkismama
A szabikról azt hallottam, hogy ha nem veszed ki, akkor azok a többi "felgyûlõ" (amíg otthon vagy a babóval) napokkal, kivehetõ egyben, ha lejár az otthon töltött idõd és remekül jön olyankor, hogy pl.: ovit intézz.

Június óta nem szedek fogamzásgátlót, utána egy hónap múlva megjött rendesen, utána majdnem pontosan a következő de utána csak november (3 hónapra rá) végén most megint késik. Kb 5 évig szedtem a gyógyszert. Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Erre lehetett számítani,szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel

Szia! Erre lehetett számítani, szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel
Szia. Mindenképp minél hamarabb, már a 3 havi kimaradás után is el kellett volna menned, sztem összezavarodott a hormonháztartásod, kapsz rá gyógyszert, és rendbe fog jönni, de annak is idõ kell, ha a gyógyszert azért hagytad el, mert babát szeretnétek, akkor pedig S.O.S, mert ilyenkor azért kell egyéntõl függõen pár havi ciklus, hogy beálljon a mensid.Melody

Júniusban lesz 1 éve, hogy van akváriumom. Szeretnék egy nagy takarítást végezni benne természetsen halak nélkül. Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen módon hajtsam végre a teljes karbantartást úgyhogy a halak ne legyenek bánatosak utána?

Legjobb válasz: Én néha úgy leszívom a talajt, csõvel úgy, hogy a halak benne vannak (apró talajom van nem dugul el a csõ tõle), átmosom aztán visszateszem alájuk, de persze ha kiveszed a halakat egy vödörbe, úgy egyszerûbb, mert akkor nem kell kerülgetni õket. De a vödörbe egy kis levegõztetõt illene belelógatni, és takard le egy karton lappal, mert volt már nekem, hogy vödörbõl ugrott ki a halam.

Én néha úgy leszívom a talajt, csõvel úgy, hogy a halak benne vannak (apró talajom van nem dugul el a csõ tõle), átmosom aztán visszateszem alájuk, de persze ha kiveszed a halakat egy vödörbe, úgy egyszerûbb, mert akkor nem kell kerülgetni õket. De a vödörbe egy kis levegõztetõt illene belelógatni, és takard le egy karton lappal, mert volt már nekem, hogy vödörbõl ugrott ki a halam.
Ha az aljzatot át akarod mosni, akkor tartsd meg a víz 2/3-át, és ne nagyon mosd ki a szivacsot. Ha ki akarod cserélni a szûrõ szivacsát, akkor azt inkább a következõ hónapban tedd meg. Vödrökbe ereszd le a vizet, szedd bele a halakat, takard le õket, hogy sötétbe legyenek, gyorsan csináld meg, amit akarsz, aztán mehet a vissza a víz, halastól. Közben a vödörben mehet a szûrõ, és a fûtõ is. A halakat inkább lassú mozgással merd ki, hogy szinte észre se vegyék. Ne percekig hajkurászva. Hát kb. ennyi jutott eszembe. Ja, csináld délután, akkor estére elkészülsz, és akkor más nem kell nekik világítani, hagy maradjanak aznap már sötétbe. Hamarabb megnyugszanak.
Én is nemsokára csinálom! :) Pont nekem is akkor lesz egy éves!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!