Találatok a következő kifejezésre: Júliusban volt vetélésem, (7 db)

Júliusban volt egy vetélésem, ami műtéttel végződött, és most ismét babát várok. Lehet-e szexuális életet élnünk?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, ha minden rendben, de tedd azt, amit az orvos mond, hisz õ ismeri az összes körülményt. A korábbi vetélést általában rizikófaktorként kezelik, de ha jól megtapadt a mostani picur és zárt a méhszájad... Szerintem várj az orvos tanácsáig.

Elméletileg igen, ha minden rendben, de tedd azt, amit az orvos mond, hisz õ ismeri az összes körülményt. A korábbi vetélést általában rizikófaktorként kezelik, de ha jól megtapadt a mostani picur és zárt a méhszájad... Szerintem várj az orvos tanácsáig.
mindenképp várj, mit mond az orvosod.nekem azt is elmondta, hogy milyen pozitúrákat kerüljünk:felhúzott lábakkal ne, mert közelebb a méh, na meg az atrakciókat is kerüljük.
Amit én olvastam errõl az az, h ha a doki nem mondja, h nem, kérdezz rá, akkor szabad, de a régi menstruáció idõpontjait jobb kihagyni így is.Kérdezd meg vagy a védõnõdet vagy a nõgyógyászodat.
Minden eséj meg van. Ne idegeskedj, pihenj. Gratula.
Nekem is vetélés után egybõl összejött a baba. Egyszer megjött utána pontosan 28 napra, de utána már nem, és a héten remélem szülünk, 39 hetes vagyok:) Ne aggódj, ott a baba és ott is fog maradni, csak erre gondolj! Boldog babavárást!!

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves nő vagyok 2011. júliusában volt egy spontán szövődménymentes vetélésem. (spirál levétele után kb 1-2 hónap alatt lettem terhes) Azóta eltelt 6 hónap és nem jött össze a terhesség ismét. A vérzéseim 23 napra jönnek meg, de csak

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves nő vagyok 2011. júliusában volt egy spontán szövődménymentes vetélésem. (spirál levétele után kb 1-2 hónap alatt lettem terhes) Azóta eltelt 6 hónap és nem jött össze a terhesség ismét. A vérzéseim 23 napra jönnek meg, de csak 2-3 napig tart. Mit tehetnék hogy teherbe essek ismét? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért javaslok egy hormonális kivizsgálást! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért javaslok egy hormonális kivizsgálást! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

5 hetes terhesen nem fáj a cicim és nem járok sokat wcre! Júliusban volt egy vetélésem, akkor sem voltak tüneteim. Félek, nehogy megtörténjen megint! Van miért aggódnom, vagy lehet ez normális is?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Biztos nem lesz semmi baj. De tudod ezt fejben kell eldönteni. Csak pozitív dolgokra gondolj, és akkor vonzani fogod a jó dolgokat. Én kívánok nektek jó egészséget, nyugalmat és minden jót! Vigyázz magatokra. Kellemes Ünnepeket! :)

Ne aggódj! Biztos nem lesz semmi baj. De tudod ezt fejben kell eldönteni. Csak pozitív dolgokra gondolj, és akkor vonzani fogod a jó dolgokat. Én kívánok nektek jó egészséget, nyugalmat és minden jót! Vigyázz magatokra. Kellemes Ünnepeket! :)
Egyáltalán nincs miért aggódnod! Én sem vettem észre hogy terhes vagyok az ötödik hétig! Sem mellfeszülés, sem gyakori pisilés, sem hányinger, tehát semmi! Meg is lepõdtem, amikor pozitív lett a terhességi tesztem! A hetedik héttõl kezdett hányingerem lenni, a nyolcadiktól mellfeszülés és a tizedik hét után kezdett gyakori pisilési ingerem lenni. Szóval ez mindenkinél máshogy jelentkezik. Nem törvényszerûek ezek a tünetek.
Nekem pedig már az elejétõl volt gyakori pisilés, mellfeszülés, és még sok terhességi tünet, és ennek ellenére a 10 héten elhalt z embrió. Ne aggódj, ez nem jelent semmit ha nincs tünet, majd késõbb megjön, és próbáld magad kímélni, ne idegeskedj, és gondolj csak arra, hogy minden renden lesz, és csak tusolj, ne igyál alkoholt, ne dohányozzál, és szedjél vitaminokat, illetve folsavat.
Egyik terhesség sem ugyanolyan.Teljesen más tüneteket produkálhatsz.
Én pont fordítva voltam. Az elõzõ terhességemnél teljesen jól voltam, nem voltak fájdalmaim, rosszulléteim, most folyton rosszul vagyok. Ez teljesen normális. Nincs két egyforma terhesség.
Nekem az elsõ terhességemnél iszonyat hányingerem volt, semmilyen szagot nem bírtam, és EGÉSZ NAP mindjárt hányok érzésem volt. A második babánál már az aktuális mensi megjövetele elõtt egy héttel nem lehetett hozzáérni a mellemhez annyira fájt. Ekkor hányingerem nem volt egy percre sem. Sajnos egyik baba sem maradt meg:-(
A kérdező hozzászólása: Nálunk ismerõs a doki, nagyon figyelnek rám. Anya, apa orvos. Csak minden kis apróságot nem merek megkérdezni.
Szia! Sajnálom ami veled történt, én is átéltem nem is egyszer. A legutolsó elhalt terhességem áprilisban volt. Nálad néztek hormonokat? Sajnos alacsony a progeszteron szintem. Az hogy a hõmérsékleted magas még sajnos nem jelenti azt, hogy sikerült. A mensi elõtt 1-2 nappal vagy akár a mensi napján szokott a hõmérséklet csökkeni.
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ terhességem. Trombofília szûrésre küldtek csak. Inkább az idegesít, hogy a cicim nem fájt a mensik elõtt. Ez normális még vagy nem?!
A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm a mensi napján esik le.
Szia! Az a baj, hogy a dokik csak legyintenek és azt mondják ez bárkivel elõfordul az elsõ terhességnél. Genetikai tanácsadásra is csak két vetélés után küldenek. Sajnos már öt vetélésen vagyok túl, és öt évembe került mire eljutottam Czeizler Endréhez. Többféle vizsgálatot is néztek, közte volt a hormonvizsgálat is. Szerintem járj utána, és ne hagyd magad "lerázni".
január óta? az kb. három esélyes alkalom lehetett:) ne aggódj, hogyne lehetne gyereked:)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes kismama vagyok:)
Mizu veled?
Nem minden esetben, nekem az aktuális mensi napján ment 37 fölé végig alatta volt
A kérdező hozzászólása: nem mértem a hõmet eddig.szerdára nem várom.ha mostantól reggelente mérem a hõmet és 37 alatt van akkor nem vagyok babás?
Így van!!! Ne görcsölj, ez nagyon fontos. Meglátod sikerülni fog:-)
De lehet! Pont ma beszélgettem valakivel! Nekik évek után jött össze, elvetélt a lány! 2. baba kislány lett, és egészséges! 3. baba elment szintén, és a 4. baba egészséges kislány lett! :) Neked is lesz! Nézd ezt úgy, hogy inkább jöjjön késõbb, de maradjon is meg! Én ezt mondom magamnak! Lesz baba, csak ne görcsölj ezen! Egészséges lesz, csak legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: sajnálom:( én csak attól félek h nem lehet a mûtét miatt:/
vedd úgy, hogy te már elõrébb vagy! nekem február 4-én volt mûtétem, és csak május végén próbálkozhatunk újra! Na nekem pl ez az idõ megy el nagyon nagyon lassan4 :(
Én is hasonló szituban vagyok, októberben volt vetélésem, januártól próbálkozunk újra, még nem sikerült, de mi is nagyon várjuk már, nekem azt mondta a doki, hogy ha egyszer összejött, akkor sikerülni fog. Ebbe kapaszkodom, de nekem is nagyon nehéz már türelmesnek lenni. Próbálom elterelni a gondolataimat, de sajna nem nagyon sikerül :(
A kérdező hozzászólása: már nagyon várjuk õt:) lehet ez is a baj:/
Nekem 2012 január 23-án volt vetélésem, azóta nem jön össze a baba
Ne aggódj, jönni fog a baba. Nekem tavaly májusban volt vetélésem és augusztusban megfogant az újabb baba. Egy hónap múlva fog születni (elvileg) :-)
Szia. Én óktóberben vesztettem el a babámat. És most újra terhes vagyok. Holnap már 14 hetes :-) ne aggódj Nektek is jön nemsoká a lurkó! Korai aggódni :-)
Hatalmas gratulaáció :-) nagyon boldog babavárást kívánok!! 22hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!