Találatok a következő kifejezésre: Július végén a babám, milyen ruhában (2 db)

Július végén születik a babám, milyen ruhában hozzam ki a kórházból? Body + rugi, hosszú vagy rövidujjú? Nem vagyok tisztában a picik hőháztartásával...

Legjobb válasz: Az általános szabály, hogy rajta egy réteggel legyen több, mint a felnõttön. Én júni 7-re vagyok kiírva, a védõnõ azt mondta, és egyetértek vele, hogy egy hosszúujju , hosszulábu rugi és egy vékony takaró, na meg vékony sapka. Ez szerintem tökéletes. Egy idõ után meg elég rá a pelus, egy kising, vagy egy rugi, napozó. De eleinte a hosszut ajánlotta a védõnõ.

Az általános szabály, hogy rajta egy réteggel legyen több, mint a felnõttön. Én júni 7-re vagyok kiírva, a védõnõ azt mondta, és egyetértek vele, hogy egy hosszúujju , hosszulábu rugi és egy vékony takaró, na meg vékony sapka. Ez szerintem tökéletes. Egy idõ után meg elég rá a pelus, egy kising, vagy egy rugi, napozó. De eleinte a hosszut ajánlotta a védõnõ.
Az én babám aug. közepén születik. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy a piciknek mindig +1 réteg, mint amit mi elviselünk. De ha pokoli kánikula lenne, akkor elég egy body, rövid- vagy térdnadrág és zokni. Én bízom a nõvérkékben, ha nem tudom eldönteni, õk biztos segíteni fognak.
Ha lesz 41fok, mint tavaly, azert a hosszuujjut nem kene eroltetni. A kicsi szegeny meg izzadni se tud nagyon eleinte.
Nekem is júli végén születik a babám, õ már a második, az elsõt augusztus végén szültem. Akkor is meleg volt, úgy hoztuk haza, hogy hosszúújjú body, rugi (pamut), takaró és kis sapka. A rövidújjú bodyt azért nem ajánlatos még az elején ráadni, mert nekik még nincs olyan vérkeringésük, mint nekünk, mert ugye nem mozognak. Egyébként úgy lehet megnézni hogy melege van-e a babának, hogy a tarkójához teszed a kezed, és ha ott nedves, akkor melege van, ha hideg, akkor pedig fázik (vagy ha a bõre olyan márványosan pirosas.)Ha a kis keze hideg, az nem mérvadó, a kisfiamnak pl. 40 °C-ban is hideg volt mindíg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a vászokat!

Július végén szülő kismamik-segitenétek, hogy milyen-és mennyi ruhát vegyek, készitsek a babámnak?

kislány lesz-és csak fiúsok vannak,de szeretnék begyűjteni néhányat-kinek van tapasztalata,nyári babákkal kapcsolatban?

Legjobb válasz: nagyon köszi-ezek nagy része meg is van..csak tartottam,h nem lesz elég

A kérdező hozzászólása: nagyon köszi-ezek nagy része meg is van..csak tartottam, h nem lesz elég


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!