Találatok a következő kifejezésre: Július 25-én meg (8 db)

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok, fogamzásgátlót nem szedek. Március 23.-án volt meg a menzeszem, majd legközelebb július 25.-én. Július 8.-án egy ismerős laboros csinált egy hormonvizsgálatot, amelynek az eredménye a következő: Prolaktin: 9.01 pg/mL (ref. tartomány: 5.2 – 26. 5), Estradiol: 30 pg/mL (ref. tartomány: follic fázis : 25-251 pg/mL, középidő: 38 -649 pg/mL, luteális fázis: 21-312 pg/mL, menopausa: 28 pg/mL alatt), TSH: 2.04 (0.35 – 4.94), FSH: 7.6 mU/mL (Ref. tartomány: follic. fázis: 3-8 mU/mL, középidő: 2,5 – 17 mU/mL, Luteális fázis: 1,4-5,5 mU/mL, menopausa: 26,7-133 mU/mL), LH: 9,8 mU/ml (Ref. tartomány: Follic. fázis: 2,4 -6,6 mU/mL, középidő: 9 -74 mU/mL, luteális fázis: 0,9-9,3 mU/mL, menopausa: 10,4-65 mU/mL). Nőgyógyásztati fizikális és UH vizsgálat negatív. Az utóbbi hónapokban pár kilót híztam, tele lettem narancsbőrrel, úgy érzem, hogy “vizes” vagyok. Mindez nagyon zavar, pedig az étkezésemre (liszt és cukor és minden egészségtelen étel mellőzése), és a heti ötszöri sportra nagyon figyelek. Gyakran van székrekedésem, bár úgy vettem észre, ennek a stressz is oka lehet. Szeretném kérdezni, hogy esetemben segíthet-e a Premens tabletta, és a hízást, narancsbőrt okozhatja-e az alacsony ösztradiol szint? Másik kérdésem, hogy azt olvasom mindenhol, hogy ösztrogéndominencia esetén jó a barátcserje, amit a Premens tartalmaz, nekem viszont alacsony az ösztrogénszintem. Azt is tudom, hogy a barátcserje csökkenti a prolaktin szintet, ami nekem jó. Hasznos lehet nekem is a Premens? Válaszát várva, köszönettel: Ágnes

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzési rendellenesség miatt, amelynek hátterében hormonális eltérés is állhat, elsősorban endokrinológiai kivizsgálás javasolt. Kérem, hogy leleteivel dr. Csupor Emőke kolléganőmet keresse fel, aki igen képzett ilyen kérdésekben, segíteni fog! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Július 25-én jött meg utoljára. Tegnap reggel csináltam egy tesztet, amin halvány volt a csík. Elmentem az orvoshoz, de azt mondta, még lát semmit. Egy hét múlva kell visszamennem. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a dokinak lehet igaza,mármint,hogy nem látott semmit,mert talán nincs is ott semmi.Nem fáztál meg?Lehet,hogy összeszedtél valamit,és azért késlekedik a menzeszed.Erre érdemes odafigyelni,mert mi nõk másodpercek alatt megfázunk,felfázunk. Én mindenesetre jó szerencsét és persze egy pocaklakótkívánok neked!!!:)

Szia!Szerintem a dokinak lehet igaza, mármint, hogy nem látott semmit, mert talán nincs is ott semmi.Nem fáztál meg?Lehet, hogy összeszedtél valamit, és azért késlekedik a menzeszed.Erre érdemes odafigyelni, mert mi nõk másodpercek alatt megfázunk, felfázunk. Én mindenesetre jó szerencsét és persze egy pocaklakótkívánok neked!!!:)
Ja, majd elfelejtettem a legfontosabbat ha valóban Július 25-én volt utoljára, akkor annak már látszania kellene az UH-os felvételen.Minden jót!
Szia! Nekem július 16-án volt ololjára menzeszem de az orvos már rá 1 hónapra ki tudta tapintani a terhességet.
Nekem júl.22. volt az utolsó menzeszem elsõ napja. Kb. két hete voltam dokinál (pozitív teszt után), és már látta UH-n a petezsákot (akkor volt 5 hetes a terhességem). Ja igen, sima hasi UH volt.
Persze! Engem kétszer hívott vissza, mire rá merte mondani, hogy terhesség.

Egy hete együtt voltam a párommal, úgy hogy nem védekeztünk, (azóta még egyszer) július 25. én volt az utolsó mensim, ha esetleg sikerült teherbe esnek, lehet már most jele, fáradtság, kicsi émelygés?

Vagy csak bemesélem magamnak az egészet? Szerintetek mekkora az esély,hogy az legyek?

Legjobb válasz: Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Szerintem még korai lenne érezni. A beágyazódás után lehetnek tünetek. Mondjuk nekem semmilyen tünetem nem volt pár hétig, a "mindjárt megjön" érzésen kívül.

Július 25. -én jött meg. Mikorra időzítsük a szeretkezést baba szempontjából?

Legjobb válasz: pl.itt ki tudod számolni: http://www.sanomamedia.hu/termekenysegkalkulator/

Hány naposak a ciklusaid általában? A legbiztosabb ha minden nap csináljátok! :) ) (csak vicceltem)
Augusztus 6-7-8 nagyon jónak tûnik. Ha ovulálsz majd, egy kis hõmérséklet-emelkedésed is lesz (fél fok kb), jó lenne, ha ezt minden reggel figyelnéd.
Második vagyok, szerintem augusztus 6 és 10 között próbálkozzatok. De meg is figyelheted magadon ezekben az idõpontokban a jeleket, pl. a tojásfehérje szerû nyúlós folyás lehet egy jó jel. :)
http://www.ciklus.hu Beállíthatod, hogy mikor menstruáltál, így kiszámolja, hogy kb. melyik nap milyen nemû lehet a baba :)
Szerintem amikor jól esik!
A napi szeretkezést ajánlanám én is legbiztosabb módszernek, de ez nem mindig kivitelezhetõ. Mi is próbálkoztunk sokféle módszerrel, aztán úgy gondoltam, hogy mivel a spermiumok max 72 óráig életképesek, ha nem is naponta de legalább 2-3 naponta kellene szeretkeznünk ahhoz, hogy összejöjjön a baba ez a módszer nagyon hamar, ha jól emlékszem 1 hónapon belül célra vezetett. Azóta már 17 hónapos a kis kópém. Sok sikert kívánok nektek is!

Barátomnak július 25-én lesz a 18. szülinapja. Még csak alig 3 hónapja vagyunk együtt, de szeretnék venni neki valami olyat, ami kicsit különleges vagy ha nem is legalább maradandó. Mi legyen az?

Legjobb válasz: Ha szereti az ékszereket,akkor pl. egy ezüst karkötõ,amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak,amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.

Ha szereti az ékszereket, akkor pl. egy ezüst karkötõ, amibe belevésik a neved.Vagy vannak különbözõ ajándék tárgyak, amikbe szintén vésnek nevet feliratokat stb.
elsõre én is vmi garvírozottat mondanék...(póló, határidõnaoló..) + 1-2 ötlet: http://www.ajandekozz.hu/ajandekok.php?alkateg_id=17
bocsi..gravírozottat akartam írni.....
közös kép elõhivatása rámába, vagy esetleg tõled egy párna amivel éjjel aludhat

Pont nyaraláskor jönne meg. Július 23-án jönne meg és 25-én megyünk nyaralni. Tampont meg nem szeretnék használni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ~ 4 dl rozmaring tea ~ teába 1 ek. fahéj ~ cickafark tea ~ vörösbor (ha nem vagy még olyan idõs, akkor szüleidnek szólj, bizti megértenek) ~ ha van kádotok, akkor forró vízbe fürödj, ha nincs akkor szerintem még a meleg vizes zuhanyzás is tökély (én is azt fogom csinálni) ~ mozgás, torna (felülés lenne a legjobb), biciklizés ~ hasmenés (összeturmixolt paradicsom+tej) ~ székrekedés ~ ezt a hasbehúzós dolgot nem tudom hatásos-e, de próba - szerencse ~ illetve hogyha szedsz fogamzásgátlót, akkor azt is lehet valahogy variálni, nyaraláskor Anyum is ezt csinálta, de ahhoz már nem értek. :) Ui.: mi jövõhét csütörtökön megyünk nyaralni, és igazából tegnap kellett volna megjönnie, úgyhogy most, Anyummal mindent bevetünk, viszont neked még van idõd (és ha türelmed is), nyugodtan " kísérletezhetsz " csak ne legyen veszélyes (mert ha valamitõl hasmenésed lesz az csak jó tehát..) Viszont ha valahol látod, vagy majd írják, akkor a higanyos lázmérõt nagyon nem ajánlom mert attól akár meg is halhatsz, higanymérgezésben. Remélem segítettem!! :)

~ 4 dl rozmaring tea ~ teába 1 ek. fahéj ~ cickafark tea ~ vörösbor (ha nem vagy még olyan idõs, akkor szüleidnek szólj, bizti megértenek) ~ ha van kádotok, akkor forró vízbe fürödj, ha nincs akkor szerintem még a meleg vizes zuhanyzás is tökély (én is azt fogom csinálni) ~ mozgás, torna (felülés lenne a legjobb), biciklizés ~ hasmenés (összeturmixolt paradicsom+tej) ~ székrekedés ~ ezt a hasbehúzós dolgot nem tudom hatásos-e, de próba - szerencse ~ illetve hogyha szedsz fogamzásgátlót, akkor azt is lehet valahogy variálni, nyaraláskor Anyum is ezt csinálta, de ahhoz már nem értek. :) Ui.: mi jövõhét csütörtökön megyünk nyaralni, és igazából tegnap kellett volna megjönnie, úgyhogy most, Anyummal mindent bevetünk, viszont neked még van idõd (és ha türelmed is), nyugodtan " kísérletezhetsz " csak ne legyen veszélyes (mert ha valamitõl hasmenésed lesz az csak jó tehát..) Viszont ha valahol látod, vagy majd írják, akkor a higanyos lázmérõt nagyon nem ajánlom mert attól akár meg is halhatsz, higanymérgezésben. Remélem segítettem!! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon sokat segítettél! köszönöm szépen :)

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!