Találatok a következő kifejezésre: Jövőhéten leszünk évesek a barátnőmmel. Mit (2 db)

Jövőhéten leszünk fél évesek a barátnőmmel. Mit illik ilyenkor venni? Vagy inkább elvinni egy szép helyre?

Nagyon szeretjük egymást:-) köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekünk is nemrég volt féléves évfordulónk a párommal, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, fõleg nagy dolgot, mert a nagy meglepetést inkább az elsõ évfordulóra tartogatjuk... A párom elvitt vacsorázni egy nagyon szép kis hangulatos helyre a belvárosban, amit mindketten nagyon szeretünk és évközben sok idõt töltünk itt. Vacsora után ittunk valamit ott, aztán elmentünk sétálni a Dunapartra. Nagyon romatnikus volt. :)

Nekünk is nemrég volt féléves évfordulónk a párommal, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, fõleg nagy dolgot, mert a nagy meglepetést inkább az elsõ évfordulóra tartogatjuk... A párom elvitt vacsorázni egy nagyon szép kis hangulatos helyre a belvárosban, amit mindketten nagyon szeretünk és évközben sok idõt töltünk itt. Vacsora után ittunk valamit ott, aztán elmentünk sétálni a Dunapartra. Nagyon romatnikus volt. :)
De édes vagy, hogy gondolsz erre! Mi anno fél évre valami kis aprósággal leptük meg egymást, az egy évesen pedig étteremben voltunk. Szerintem a kis apróság is jól fog esni neki!
szerintem egy szál virág is elég, a lényeg, hogy gondolsz rá, nagyon szerencsés a barátnõd, csak így tovább! :)
szerintem vidd el oda ahol összejöttetek, vagy elõször ismertétek meg egymást, és mondjuk, nekem tök tetszene egy ki nyakék, persze valami nem túl költséges, pl ezüstök vannak tök olcsón, tök szépek, tök aranyosak, és akkor mindíg gondolhat rád ha viseli.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) kis apró ajándék nem olyan jó ötlet, mindig szoktam neki vinni valami kis apró ajándékot, hogy kedveskedjek neki :-) elvinném állatkertbe vagy valami :)
Én kaptam egy szál rózsát, és egy Merci bonbont:) Nagyon édes volt, fõleg, hogy a szájába vette a rózsát, és ilyen "macsósan" átadta, persze viccesen.:) :) Nagyon aranyos volt:)

Jövőhéten lesz a legjobb barátnőm 15 éves és nem tudom mit vegyek neki. Mit tanácsoltok?

Nem szeretnék nagyon drága ajándékot venni. Ékszereket semmi képen, mert abból van egy rahedli neki. Valami kis egyszerűt. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Mivel a te legjobb barátnõd neked kell ismerned,tudni mi az aminek örülne.Valami smink esetleg,vagy ha szeret olvasni könyv.Ha van hobbija azzal kapcsolatos valamit.

Mivel a te legjobb barátnõd neked kell ismerned, tudni mi az aminek örülne.Valami smink esetleg, vagy ha szeret olvasni könyv.Ha van hobbija azzal kapcsolatos valamit.
A kérdező hozzászólása: okés. Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!