Találatok a következő kifejezésre: Jövőhéten leszünk évesek a (11 db)

Jövőhéten leszünk egy évesek a barátommal, milyen meglepetést csinálhatnék neki?

Olyanra gondoltam,aminek örülne így szexuális téren.Az orális kényeztetés egyértelm?,de ilyen kisebb gesztusokra gondolok,amit?l felizgulna..

Legjobb válasz: Újabban már az 1 éves babák is oráloznak?

Újabban már az 1 éves babák is oráloznak?
A kérdező hozzászólása: tisztáznám hogy már felnõtt korú vagyok:)
"Jövõhéten leszünk egy évesek a barátommal"
addig még van 1 hét.. szóval nem biztos, hogy lesztek 1 évesek! :)

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen

Legjobb válasz: Hány éves vagy, 13?

Hány éves vagy, 13?
A kérdező hozzászólása: ja 13 vagyok
Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát. Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél. Szóval ne feküdj le vele inkább. Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

Jövőhéten lesz a legjobb barátnőm 15 éves és nem tudom mit vegyek neki. Mit tanácsoltok?

Nem szeretnék nagyon drága ajándékot venni. Ékszereket semmi képen, mert abból van egy rahedli neki. Valami kis egyszerűt. Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: Mivel a te legjobb barátnõd neked kell ismerned,tudni mi az aminek örülne.Valami smink esetleg,vagy ha szeret olvasni könyv.Ha van hobbija azzal kapcsolatos valamit.

Mivel a te legjobb barátnõd neked kell ismerned, tudni mi az aminek örülne.Valami smink esetleg, vagy ha szeret olvasni könyv.Ha van hobbija azzal kapcsolatos valamit.
A kérdező hozzászólása: okés. Köszönöm :)


Jövőhéten leszünk a barátommal fél évesek és szeretném meglepni vmivel, nem tudom mit ajándékozhatnék neki?

Arra gondoltam egy albummal, amibe beletnném az eddig készült képeinekt és kicsit fel is díszíteném az elejét. Vagy ez rossz ötlet? Ti mit ajándékoztatok a barátotoknak az évfordulótokon? Légyszi segítesetek köszi.

Legjobb válasz: a félév még nem évforduló...mi azt nem ünnepeltük mert 1el kevesebb ajándék ötlet az igazi ünnepekre ^^ tnap voltunk 8 hónaposak és 1-1 tábla csoki aztán csõ :)

a félév még nem évforduló...mi azt nem ünnepeltük mert 1el kevesebb ajándék ötlet az igazi ünnepekre ^^ tnap voltunk 8 hónaposak és 1-1 tábla csoki aztán csõ :)
A kérdező hozzászólása: jó, tudom h nem évforduló nem is szószerint értettem, de vmivel szeretném meglepni, ezért kérdeztem.
Nem is tudom, szerinte menj el valami ajándéktárgy boltba és válassz ki valamit! :)
A kérdező hozzászólása: 20:58 köszi a választ, körül nézek. Elõtte író haha nagyon vicces. Elfelejtettem odaírni h normális választ de azt hittem h ez egyértelmû.
Én a volt páromnak félévesre.. egy szíves párnát adtam, rajta a közös képünkkel. (tõle semmit se kaptam..1évesre se :) ) Karácsonyra: képkeretet vettem, benne a közös kép, plüssállatot, boxert, azthiszem ennyi.. tõle karira kaptam..de elmondta, h nagyon drága ajándék volt..és sokba kerültem.. hátnemtom milyen fiu az ilyen :) a mostani páromnak:ezüst karkötõt vagy nyakláncot tervezek venni, illetve parfümöt, plüssálatot, amit befujok a parfümömmel (kolis, így azt tudja szorongatni legalább :) ) karácsonyra... és õ most meglepett 1 piercinggel.. 3án leszünk 3 honaposak Innen látszik, hogy van különbség a fiúk között :) remélem segitettem :) L/16
énis albumot adtam barátomnak félévesre:D jövöhéten 8 honap lesz énis gondolkozok valamin de szerintem albul tökéletesd ötlet nagyon fog neki örülni(:
A kérdező hozzászólása: 10:14, 12:17 Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, sokat segítettetek és nagyon jó ötleteket adtatok. Hát..igen tényleg van különbség a két fiú között. Szerencséd van az új barátoddal ahogy így leírtad, nagyo szeret téged.:)

Jövőhéten lesz 4 hós a babám. Most lettünk tápisok mert szopási sztrájk után kevesebb lett a tejem. Adhatok neki tejpépet egy egy tápi evés helyett?

Ha igen akkor milyet?

Legjobb válasz: Naponta egyszer. Ajánlom Hipp probiotikumos tejpépet, van vaníliás és barack-õszib.

Naponta egyszer. Ajánlom Hipp probiotikumos tejpépet, van vaníliás és barack-õszib.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!És hol tudok ilyet vásárolni?
Nagyobb áruházakban van, Tesco, Spar... Vigyázz vele mert nálunk fájt a pocakja tõle, így sinlacot használunk most.
A kérdező hozzászólása: Használjam inkább azt helyette?Olyat hol kaphatok?Tápi mellett is lehet?
Elsõ vagyok. Lehet tápi mellett is. Nézz szét gyógyszertárban, nagyobb boltokban, ahogy a 2. válaszoló írta. Elsõ alkalommal csak egy kanálkával készjts neki, ha látod, hogy másnapra nincs tõle baj (hasfájás, hányás, hasmenés, kiütés) akkor másnap megcsinálhatod a dobozon ajánlott mennyiséget. A probiotikumot tartalmazó tejpépek SZÉKLETLAZíTÓAK! Én szoktam venni nem tejalapú pépet, pl. hajdinásat és az a saját, már jól bevált tápszeremmel szoktam elkavarni. Én nem magyaraországon élek, úgyhogy, amit ajánlanék, úgysem tudnád megvenni, de a Hipp, nestlé M.o-on is van. Nézz szét a neten. http://www.hipp.hu, http://www.nestle.hu oldalakon. Én mielõtt kipróbáltam, végigolvastam az összes terméktájékoztatót. HA lehet gluténmenteset vegyél! Sok sikert, majd írj, hogy ízlett a picinek.
Mi a sinlacot gyógyszertárban vettük. Elég drága, de ha feliratod dokival akkor olcsóbb jóval. Adható magában, fõzelékhez és gyümölcshöz is. Nyugodtan próbáld ki a tejpépet, ha most nem jó, pár hét múlva a gyümölcsökhöz hozzákevered, úgy laktatóbb is lesz. Én is arra használom. Meg kell nézni hogyan reagál a babád. Az elsõ nap amikor adtam neki, a harmadát csináltam a dobozon írtaknak. Most 150ml gyümölcshöz 2kanállal teszek, és így finom, szereti nagyon és nem fáj a pocakja. Ha magában adtam akkor nem volt jó.

Mikortól baj az, hogy a baba még nem tud járni egyedül? Teljesen elkeseredtem, jövőhéten leszünk egy évesek, de a kisfiamnak még nem akaródzik egyáltalán kipróbálni az egyedül menést.

Szépen oldalazva, kapaszkodva megy már régóta, mászik, és néha még a kezünket sétálva is megy, de kezdek aggódni, hogy nem e baj van...Sokan dicsekednek hogy az ? babájuk már milyen rég jár, és ez olyan rossz tud lenni...

Legjobb válasz: 14 hónap az átlag. Ne aggódj, majd fog járni a tied is.

14 hónap az átlag. Ne aggódj, majd fog járni a tied is.
fél év múlva ha nem járna kapaszkodva, akkor megkérdezhetnél egy orvost, de ez teljesen normális, a lábuk egyébként még nem elég fejlett ált. egy évesen h ránehezedjenek, nem h ne aggódj, még elõbb is jártok, mint az átlag, rosszakat kérdeztél...:)
Én kislányom 13hosan és 3hetesen indult el, pedig már 9honapos kora ota kapaszkodva ment.Ugyhogy ne aggodj.:)
16 hónaposan kezdtem el járni. Azóta már megmásztam pár 2500 méteres hegyet a Magas-Tátrában, és beszereztem két diplomát. Ezt csak azért írom, hogy ne aggodalmaskodj, a babád épp annyira visszamaradott, mint én. :-) A a maga idejében mindent meg fog csinálni. Nincs lemaradva.
Enyém 13 hónaposan és 5 naposan tette meg az elsõ önálló lépését. :) Ma már 16 hónapos, hát, nem nagyon tudjuk utolérni. Barátnõméké is most indult el egyedül, õ 17 hónapos!!!!
Ugyan, semmi baj nincs. Ha már oldalazva, kapaszkodva megy, akkor egy-két hónap múlva szaladni fog. Egyáltalán nem baj, egy évesen nem jár még minden baba, sõt! Meg aztán sokan szeretnek túlozni, ha a sajátjukról mesélnek.... Van aki azt meséli az ötéves gyerekérõl, hogy egy évesen késsel villával evett és folyékonyan beszélt... :) ) Ugyan, ki tudná leellenõrizni? :)
Enyém 11 hónapos ma, két hete mászik csak és esélyem sincs, hogy "jár a babáztassam", mert nem akarja, valószínûsítem, hogy 1 hónap múlva sem fog elindulni, mert a mászása is ilyen késõre tolódott, elõször biztos azt fogja kiélvezni. De én egyáltalán nem aggódom, szerintem Te se tedd.
Rengeteg gyerek nem megy még önállóan egy évesen. Amikor az én fiam egy éves volt, õ sem tudott még, de nekem eszembe sem jutott, hogy ez baj lehetne (nem is az).
:) majd félév múlva kezdj el aggódni, addig felesleges:)
A kérdező hozzászólása: Igazán aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a választ, megnyugtattatok. :)

Jövőhéten leszünk fél évesek a barátnőmmel. Mit illik ilyenkor venni? Vagy inkább elvinni egy szép helyre?

Nagyon szeretjük egymást:-) köszi a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekünk is nemrég volt féléves évfordulónk a párommal, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, fõleg nagy dolgot, mert a nagy meglepetést inkább az elsõ évfordulóra tartogatjuk... A párom elvitt vacsorázni egy nagyon szép kis hangulatos helyre a belvárosban, amit mindketten nagyon szeretünk és évközben sok idõt töltünk itt. Vacsora után ittunk valamit ott, aztán elmentünk sétálni a Dunapartra. Nagyon romatnikus volt. :)

Nekünk is nemrég volt féléves évfordulónk a párommal, de megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit, fõleg nagy dolgot, mert a nagy meglepetést inkább az elsõ évfordulóra tartogatjuk... A párom elvitt vacsorázni egy nagyon szép kis hangulatos helyre a belvárosban, amit mindketten nagyon szeretünk és évközben sok idõt töltünk itt. Vacsora után ittunk valamit ott, aztán elmentünk sétálni a Dunapartra. Nagyon romatnikus volt. :)
De édes vagy, hogy gondolsz erre! Mi anno fél évre valami kis aprósággal leptük meg egymást, az egy évesen pedig étteremben voltunk. Szerintem a kis apróság is jól fog esni neki!
szerintem egy szál virág is elég, a lényeg, hogy gondolsz rá, nagyon szerencsés a barátnõd, csak így tovább! :)
szerintem vidd el oda ahol összejöttetek, vagy elõször ismertétek meg egymást, és mondjuk, nekem tök tetszene egy ki nyakék, persze valami nem túl költséges, pl ezüstök vannak tök olcsón, tök szépek, tök aranyosak, és akkor mindíg gondolhat rád ha viseli.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) kis apró ajándék nem olyan jó ötlet, mindig szoktam neki vinni valami kis apró ajándékot, hogy kedveskedjek neki :-) elvinném állatkertbe vagy valami :)
Én kaptam egy szál rózsát, és egy Merci bonbont:) Nagyon édes volt, fõleg, hogy a szájába vette a rózsát, és ilyen "macsósan" átadta, persze viccesen.:) :) Nagyon aranyos volt:)
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

14 éves leszek 3 nap múlva, most teszem majd le jövőhéten a horgászvizsgát?

Tudom, hogy kb 100 ilyen kérdés van már, de azért kíváncsi lennék egy-két dologra. Elsősorban, hogy mennyire nehéz a vizsga? Pár napja már kêszülök rá, meg kiskorom óta horgászok, fogtam 10 kg pontyot, 2 kg harcsát, szóval nem most látok először halat. A halfelismerés tuti menni fog. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz még. Szóbeli? Írásbeli? Kifejtős? Bekarikázós? És mi ennek az egésznek a menete?

Legjobb válasz: Húú én már tök rég csináltam, de nem volt nagy kunszt. Én arra emlékszem szóbeli kérdések voltak és volt hal felismerés. A szóbeli ilyesmi, hogy mi különbség a ponty meg a kárász között, harcsa és mennyhal, méretkorlátozások, fogható halak, tilalmi idõk, tiltott helyek. Halfelismerés meg volt pár kép. Átlagos halak és volt pár védett (faxi se tudta aki kérdezett, õ is a kép hátáról olvasta). Rendesek voltak, ha valamit nem tudtam elmondták azt kész.

Húú én már tök rég csináltam, de nem volt nagy kunszt. Én arra emlékszem szóbeli kérdések voltak és volt hal felismerés. A szóbeli ilyesmi, hogy mi különbség a ponty meg a kárász között, harcsa és mennyhal, méretkorlátozások, fogható halak, tilalmi idõk, tiltott helyek. Halfelismerés meg volt pár kép. Átlagos halak és volt pár védett (faxi se tudta aki kérdezett, õ is a kép hátáról olvasta). Rendesek voltak, ha valamit nem tudtam elmondták azt kész.
Amikor barátom csinálta, volt egy írásbeli és utána szóbeli. Lehet hogy változtak azóta a szabályok, de nem volt nehéz. Boldog szülinapot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Nagyon könnyû :) A tilalmi idõket meg a méreteket tudd. De segítenek mindenben :D Ja és ezt páran nem tudták ahol én vizsgáztam: Mettõl meddig kell mérni a halat? ( ugye orrcsúcstól faroktõig) Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:)
nagyon könnyû van tíz abc válaszos kérdés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!