Találatok a következő kifejezésre: Jövő nyárra az esküvőnket, (4 db)

Akiknek jövő nyáron (július, augusztus) lesz az esküvője elkezdtétek már szervezni? Ha igen, hol tartotok? Ha nem mikor kezditek?

Legjobb válasz: Bár nem vagyok házasulandó (na jó ez sem igaz mert 2015-re tervezzük a menyasszonyommal :)), de talán mégis tudok egy picit válaszolni a kérdésemre, mivel esküvõfotós vagyok. A legtöbb foglalásom eddig májusra van, de júliusra és augusztusra is van már több is, szeptemberi a legutolsó. Általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy fontossági sorrendben haladjanak, ha az idõpont fix akkor a számukra legfontosabb dolgokat és szolgáltatókat fixálják/foglalják le elõször, mert a népszerûbb szolgáltatók bizony hamar elkelnek. Sok boldogságot! :)

Bár nem vagyok házasulandó (na jó ez sem igaz mert 2015-re tervezzük a menyasszonyommal :) ), de talán mégis tudok egy picit válaszolni a kérdésemre, mivel esküvõfotós vagyok. A legtöbb foglalásom eddig májusra van, de júliusra és augusztusra is van már több is, szeptemberi a legutolsó. Általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy fontossági sorrendben haladjanak, ha az idõpont fix akkor a számukra legfontosabb dolgokat és szolgáltatókat fixálják/foglalják le elõször, mert a népszerûbb szolgáltatók bizony hamar elkelnek. Sok boldogságot! :)
Nekünk juniusban lesz.A hely és a dj le van foglalva!A fotos és a videos is.A kaja ráér, rendelve lesz.Mindent mi csinálunk/veszünk meg.Semmilyen szolgáltato nem lesz!Minden honapban veszünk vmit.Teritö, pia, ruhák, diszek stb.
Nekünk júliusban lesz. Amik le vannak foglalva: -polgári szertartás -templomi szertartás -ceremóniamester -fotós -zenész -étterem Szóval a fõbb dolgok megvannak, 2 hét múlva már ruhát próbálok.

Akinek jövő nyár végén/ősz elején lesz az esküvőjük szervezik már?

ha nem, mikor álltok neki? ha igen, mikor álltatok neki, mi az, ami már fixen megvan, hányan lesztek, mennyi pénzzel számoltok? nekünk 2012 szeptemberében lesz de még semmi konkrét nincs, csak elképzelések... nagyon le vagyunk maradva? 21L

Legjobb válasz: Nem vagy lemaradva.Teljesen felesleges 1 évig szervezgetni egy esküvõt,azzal csak elrontod,és idegbeteg leszel a végére.Mi egy hónap alatt szerveztük le,és nem volt benne semmi baki.

Nem vagy lemaradva.Teljesen felesleges 1 évig szervezgetni egy esküvõt, azzal csak elrontod, és idegbeteg leszel a végére.Mi egy hónap alatt szerveztük le, és nem volt benne semmi baki.
Az attól függ hogy mekkorát akarsz. Tapasztalatból: nekünk az étterem egy évvel elõtte már le volt foglalva, ezért kellett egy héttel elõbb tartanunk. Zenészt meg ugyanezért nehezen találtunk, akit akartunk foglalt volt, és nem is volt jó, aki "maradt". (Keveset zenéltek és többet kértek...) A többit ráér pár hónappal elõtte. (A meghívókat azért idõben vigyétek ki.)
A kérdező hozzászólása: mi kb. 120an leszünk, és én is olyan millió körül számolok, de nekünk iskolában lesz, ott is fõznek, minden alapanyagot mi viszünk (pl. elõtte lesz disznóvágás, így azzal sokat spórolunk), plusz lesz házi borunk is, így azt sem kell majd venni
Közeli rokon lányka esküvõje jövö nyár...hely már lefoglalva, ott lesz minden, megszerveznek mindent, ottalvós, semmit nem kell intézni azon kivül hogy megmondja mit szeretne. 30 fõ lesz kb, és 1 millióba kerül kb, ebben nincs benne a ruhák és a bérelt kocsi.
De akkor ezek szerint már te is tudod, hogy hol lesz az esküvõ. De megkérdezted például, hogy vállalják-e ennyi emberre? Mert elõször én is a volt iskolámban szerettem volna, d e ott cak 50-60 fõig vállaltak volna lakodalmat, meg megkérdezted, hogy viheted-e a dolgokat a disznóvágásról? Vagy honna tudod ezt? Mert az, hogy korábban így volt, nem jelenti azt, hogy még mindig így van. Ezért jobb, ha minél elõbb beszélsz velük, és lefoglalod az idõpontot, mert más is lehet, hogy pont az nap akarja majd tartani, és akkor bizony hoppon maradsz.
Tesóméknak jövõ õsszel lesz az esküvõjük. Szervezgetik, de nem tudok sok mindent, csak a konkrét idõpontot, és a videós már megvan, mert közeli ismerõs, így egyértelmû volt, hogy õt kérik fel, és protekció is van nála. :) Azt is tudják, hogy hol akarják tartani, de még szerintem az nincs lefoglalva, meg a zene sincs még megoldva.

A párom és én albérletben lakunk. Jövőre nyárra van kitűzve az esküvőnk. Nagyon szeretnénk már gyereket de?

A családom szerint esküv? el?tt ? szerintük ég? gyereket vállalni a másik az hogy ég? terhesen férjhez menni szerintük. A páromnak annyi kivetni valója van hogy albérletben lakunk. De ? is nagyon szeretne gyereket és én is. Pedig az anyagi hátterünk is megvan hozzá. Akkor most egyel?re ne foglakozzam a baba témával? Ja és már 4 éve vagyunk együtt és fél éve élünk együtt

Legjobb válasz: én 9 hetes terhes voltam, amikor férjhez mentem, ez semmi, vki nagy pocakkal megy férjhez...ha megvan a vágy, akkor sztem kezdjetek neki babának, mert sajnos nem tudni, h mikor jön össze....s sztem más véleményével ne is foglalkozzatok, mi se mondtuk h rajta vagyunk a támán házasság elõtt:)

én 9 hetes terhes voltam, amikor férjhez mentem, ez semmi, vki nagy pocakkal megy férjhez...ha megvan a vágy, akkor sztem kezdjetek neki babának, mert sajnos nem tudni, h mikor jön össze....s sztem más véleményével ne is foglalkozzatok, mi se mondtuk h rajta vagyunk a támán házasság elõtt:)
Szia! 2010 nyárra? Addíg akár már vissza is fogyhatsz és még boldogabb leszel, hogy van egy babád! Ez amúgy a ti döntésetek legyen és nem is biztos, hogy egybõl összejön, de adja az isten!
Tessék nyugodtan probálokzni.
én 5 éve vagyok együtt a párommal, 2 éve élünk együtt. nemrég lett meg a babó és albérletben élünk és gõzöm nincs mikor lesz saját lakás. amiért én mondanám hogy várj még picit, az az együttélés. kell sok idõ, nekünk több mint egy év kellett mire összeszoktunk. egy kicsit idegörlõ az összeszokás és nem biztos hogy igy jó lenne terhesnek lenni, te is még érzékenyebb leszel..
Édesanyám is pocakosan ment férjhez! :) Szerintem nyugodtan foglalkozz már most a témával! És ahogy már írták, jövõ nyárra már szépen leadod a felszedett kilókat! Esküvõ elõtt pedig nem égõ egyáltalán babát vállalni, szerintem az bármikor egy csodálatos dolog, fõleg ha anyagi háttér is megvan és mindketten szeretnétek! Sok sikert! :)
Bocs, hogy ezt írom, nem szeretnék senki lelki világába gázolni és senkit nem szertnék megbántani, de szerintem kicsit talán maradiak a többiek. Én 27 vagyok, de azt vallom, hogy lehet, hogy szép dolog az esküvõ, de egy papír összébb nem köt senkit. Anélkül is élhetnek egymással a párok. És szerintem nem ciki, meg nem égõ esküvõ elõtt baba. Hány olyan nõ van aki férjhez ment jött a baba rá nem sokkal elváltak, mert mégsem mûködött a dolog. A párodnak pedig igazat adok az albérlettel kapcsolatban. Ha az albérlet pénzhez kicsit még hozzátasztek akkor SAJÁT lakás törlesztését is tudjátok fizetni. Így nem áll fent a veszély, hogy ha a fõbérlõnek más tervei akadnak akkor kirak benneteket. Remélem nem bántottalak meg, ha mégis akkor bocsánat! csak a véleményem írtam le.
Szia! A párommal lassan 9 éve vagyunk együtt, 2 éve költöztünk össze. Szintén albérletben lakunk. A családom már tavaly lagzit akart, de nem csináltunk. Majd talán idén. TALÁN! Egyrészt engem nem nagyon izgat az esküvõ téma, megvagyok nélküle. De amiért igazán nem érdekel, az az, hogy már több, mint 1 éve próbálkozunk a babával, és nem jön össze. Most úgy vagyok vele, hogy csak akkor lesz lakodalom, ha tutira összejött a baba. (Ha ne adj'Isten olyan gyógyszert kell szednem, vagy vizsgálatokra járni, ami rohadt sokba kerül, akkor inkább ERRE menjel el a lagzira félretett pénz!!!) Remélem érted, mire gondolok! Szóval egy a lényeg! Nem kell foglalkozni vele, hogy ki mit mond! Ha szeretnétek babát, akkor hajrá!!!!!! Sajnos nem tudhatod, mikor jön össze! De remélem, ti sikeresebbek lesztek, mint mi!!!
Én 28 hetes terhes voltam az esküvõnkön. Olyan ruhám volt, hogy senki nem látott semmit, csak tudták, hogy babát várunk és azt kérdezgették, hová dugtam a pocakom. Bár nem titkoltuk, meg nem is érdekelt mi látszik vagy mi nem. Csak azért írom, hogy akár terhesen is férjhez mehetsz. A 4 hónapos terhesség még nadrágban is alig látszik, nem hogy nagy ruhában. Érdemes próbálkozni, mert nem mindenki olyan szerencsés, hogy rögtön teherbeesik. Az idõ meg csak megy.


Gondoljátok ki a pontos dátumot!Majd keress helyszínt, zenekart, võfélyt, fotóst, videóst, meg akit még szeretnél. Võfély azért is jó, mert ha beszélsz vele, egybõl felvilágosít hogy zajlik egy esküvõ, meg lagzi, valamint a nagy napon amellett, hogy szórakoztat, koordinálja az eseményeket! Ez nagyon hasznos volt nálunk is, szerintem 50 fõ felett nagyon hasznos!:) Zenekart tudsz keresni neten is, belehallgatsz...stb, vagy valakiktõl, akik ismernek zenészeket, tapasztalat alapján, de úgy ne foglaljátok le, hogy nem halljátok hogy zenélnek! Fotós, videóst is tudsz nézni neten, itt is nézd meg a referenciamunkáikat, melyik tetszik! étterem lefoglalása, majd érdeklõdd meg a helyi anyakönyvi hivatalban, mi a szokás nálatok, mikor kell bejelentkezni, hogy tutira megkapd a kitalált idõpontotokat. Ugyanez templomnál is. Én ruhákat is a neten nézegettem elõször, majd mikor megtaláltam melyikek tetszenek (márkanév alapján), utánanéztem melyik szalonok forgalmazzák, és oda mentem. Csak a szalonban nézelõdni nem túl szerencsés, mert a fogason másképp néz ki a ruha mint felvéve, nameg az ember hirtelen hajlamos lenne mindet felpróbálni:) Jobb ha célirányos vagy! Ezeken kívül még millió részlet van, de ha lagzit nem is, azért egy tanácsi meg templomi esküvõt meg tudnál nézni, ha még tényleg nem láttál, ha elmész szombati napon, majd beáramolsz a tömeggel, ott nem nézik, hogy ki vagy, úgyis sok az idegen, és megnézel párat. Valamint a http://www.mennyegzo.hu fórumán és más esküvõs fórumokon tájékozódhatsz, szánj rá jó pár naot, és olvass vissza bennük, és így kiokosodhatsz! Sok sikert!
Szia! Huu ha elkezdenék neked leírni mindent akkor igen megunnád olvasni ezért írok neked egy honlapot ahol rengeteg ember esküvõjének folyamatos szervezését követheted végig megismerkedésüktõl-a nászútig.Én is itt blogolok és nagyon sok hasznos dolgot találtam.Díszítés, virág ruha bármi ami érdekel:itt megtalálod. http://www.weddings.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Nagyon sokat segítettetek az induláshoz! :)
én 10 napja vagyok feleség :-) 1.tervezzétek meg nagyvonalakban, kezdj el ruhát próbálni (kb.9-6 hónappal elõtte) 2.foglaljátok le az idõpontotkat (5-6 hónappal elõtte), elõleget is hagyjatok pl. az étteremben, mert sok rosszat hallani 3.készítsetek meghívót, kezdjetek el beszerezni mindent pl. öltöny, cipõ, fátyol..., kérjetek fel fotóst, videóst, võfélyt (4-5 hónappal elõtte) 4. készíttess ruhát, vagy kölcsönözd, osszátok a meghívót, keresstek virágost, cukrászdát (2 hónappel elõtte) 5. utolsó hónapban egyeztessetek midenkivel még egyszer, a fotóssal, võféllyel üljetek le átbeszélni az esküvõ menetét, kéréseiteket, foglaljatok nászuitas uticélt, esküvõi jármûrõl gondoskodjatok mi kb. így szerveztük, és így nem bolondulunk bele, mert egyszerre csak pár dologra kellett figyelni. Annyi biztos, hogy egy ütemtervet írjaok össze a naptárba, hogy mindennek legyen helye, és ne felejtsetek el semmit.
Nekem most lesz augusztus végén, és június végén döntöttük el hogy lesz esküvõ, és mindent megtudtam szervezni kb egy hét alatt. A polgári szertartás kastélyban lesz, kint a kertben, ha rossz az idõ, akkor bent a kastély egyik termében, majd utána háznál lesz a lagzi. A ruhám gyönyörû lesz külföldrõl hozták be, és szerintem minden klappol, már csak a gyûrûket kell megvennünk. Ja és nem egy egyszerû esküvõt hoztam össze ilyen hamar, bár lehet hogy szerencsém volt, és szerintem pénz kérdése. Úgyhogy szerintem még ráérsz, bár ha lesz templomi is, akkor biztos hamarabb kell neki állnod.
Igaza van az utolsó hozzászólónak, én is két alatt zavartam le mindent. Nem kell túllihegni a dolgot. A ruhákat varrattam, a lagzi meg háznál volt.
Szerintem mindent idobe kell megszervezni ha van penz ha nincs mert ha valaki nem tud eljonni nem lehet az utolso napokba kapkodni elvezni is kell meg a helyzetet! !!!!!!Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!