Találatok a következő kifejezésre: Jövő héten mennem (65 db)

Kinek kell jövő héten menni pótvizsgázni? :D

(Tantárgyat,évfolyamot kérnék szépen!) :D Nekem matek,10.évfolyam.

Legjobb válasz: gratula hozzá

gratula hozzá
Nekem, töri, latin 11. Ha vége lesz az érettséginek, máglyán égetem el ezeket a könyveket. :D (na jó nem, kell az emlék, de szívesen megtenném)
Lényeg az hogy neked sikerüljön a potvizsga hanyog vagytok hogy igyjártatok.
A kérdező hozzászólása: Csak úgy érdeklõdés , ha már én így jártam másokra is kíváncsi voltam, akik ilyen helyzetben vannak :D am köszi :D és sok sikert mindenkinek!
Mi jelentösége számodra kinek kell menni jövö héten potvizsgázni ? A magad dolgával foglalkozz hogy mért buktál ? Gratula érte D d :
Matek, 9.
matek 12. holnap.. Ráadásul mivel így nem tudtam érettségizni lesz még egy pótérettségim is októberben..
Nekem matek és biológia 11.-es évfolyam.
Sok sikert. Tanuljál!
A kérdező hozzászólása: kösz xd
Én holnap megyek matek 11.-bõl....:D

Érdemes a jövő héten menni nyaralni a Balatonra?

Meleg lesz, a víz persze még hideg, de inkább az miatt aggódik, hogy még nem lesznek nyitva az éttermek, boltok, szórakozó helyek. Lesznek már ott ilyenkor nyaralók? vagy még korán van?

Legjobb válasz: Ja, az kimaradt, hogy Lellére mennénk.

A kérdező hozzászólása: Ja, az kimaradt, hogy Lellére mennénk.
Lesznek nyaralók. Az idõkép.hu szerint a következõ héten már 30-32 fokos meleg várható, aminek következtében a víz hõmérésklete is melegedni fog. Most Siófoknál állítólag 20 fogos a víz.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ezért megyünk mi is, mert láttam hogy nagyon meleg lesz. Remélem más is látta :)
Érdemes. Nálunk hétvégén már sokan voltak, fürödtek is. Gyerekek nagyon élvezték. Büfések is mind kinyitottak.

Jövő héten kell mennem először Nst-re, a dokim tényleg megnézi utána az eredményt? 36. héten van még egy kenet levétel, azt az nst után megcsinálja?

Legjobb válasz: Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.

Streptococcus-sztori: a doki azt mondta, hogy terhesseg kozben felesleges antibiotikum kurat tartani, ami 1-2 hetig tart, mert ahogy abbahagyom elkezdenek majd egybol szaporodni ismet a bacik, szulesig meg nem kellene vegig szedni, az sem jo. Megbeszeltuk, hogy a szules elso apro jelere behuzok a korhazba, mert villamszulest vartak tolem (az elso babam is harom ora vajudas utan szuletett, a masodik babak meg gyorsabbak, raadasul nyilt a mehszajam is). Nah, a kiiras elott egy hettel rendszeres kemenyedeseim voltak, bementem a korhazba ejszaka, ket ujjnyira vegig nyitva voltam, de fajasok nem voltak, igy megbeszeltem az ugyeletessel, hogy reggel a sajat dokimhoz visszajovok. Akkor mar kemenyedeseim sem voltak. Vegul kaptam meg tole ket napot, hazamehettem, de vissza kellett mennem inditott szulesre. Ket nappal kesobb mar 1333as volt a mehszaj, igy megkaptam az elso antibio injekciot, majd masfel oraval kesobb a masodikat, majd ujabb masfel oraval kesobb a doki inditotta a szulest burokrepesztessel es oxytocint kaptam folyamatosan. Osszesen ket ora volt igy az inditas+vajudas+kitolas. A babatol vettek vert ket nappal kesobb, nem talaltak bacit nala, 3. napon johettunk is haza. Egyebkent ha van streptococcus az meg nem jelenti azt, hogy inditott lesz a szules, mert egy normal hosszusagu vajudasnal boven van 3-4 ora arra, hogy lemenjen az antibiotikum kura (2 injekcio szunettel). De sejtette a doki, hogy nalam nem lenne ido, ha magatol indulna a baba, foleg, hogy ennyire nyitva voltam, ezert nem mert kockaztatni. Egyebkent terhesgondozason meg mindig azt mondta, hogy ne aggodjak miatta, mert nem szokott a strepto gondot okozni, szules utan meg azt mondta, hogy csunya dolgokat is csinalhat, ha nem kap sem az anya, sem a baba antibiotikumot. (Jah, igen: ha nincs ido szules alatt beadni, akkor a baba kap antibiotikumos kezelest egybol szuletes utan, de jobb szules alatt, mert az nem terheli a baba szervezetet.). Bocsi, hogy hosszu voltam.
igen, nekem megnézte, de nem valami nagy kielemzéses dologra gondolj, látja rögtön ha ránéz a helyzetet....cervix vagy mi az a kenet, lehet elõtte, lehet utána helyenként változhat
Megnezi a doki, ha kozben nincs is a kornyeken, de elokeritik a dokit meg mielott eljonnel. A szuleszno mondjuk ugyanugy tudja ertekelni az nst-t, mint a doki, de egy dokinak ala kell irnia mindenkeppen. Legalabbis a Margit korhazban ez igy volt. Ha nem volt bent a fogadott dokim, akkor az ugyeletes dokival iratta ala a szuleszno, de nem johettem el alairatlan nst-s papir nelkul. Ugy emlekszem, hogy a 36. heten vettek kenetet, akkor neztek, hogy van-e streptococcus-om. Volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és látja majd a dokim az nst-bõl hogy lesz-e elõbb szülés, vagy, hogy jármon kell-e gyakrabban?Meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Aha, második válaszoló ez nekem így lett kerek.Még nem voltam soha nst-n és nagyon köszönöm, hogy részletesen leírtál mindent.És ilyet pl.hogy C2100 meg hasonlók, tehát a méhszáj állapotát jelzõ számokat, majd a kenetvételnél mond a doki?
Igen, vagy akkor, ha csak siman vizsgalja a mehszajadat, akar kenetvetel nelkul is.
Kedves 2. válaszoló! Végül is mi lett a streptococcu-al? Nagyon érdekelne!

Jövö héten kéne menne nögyógyászhoz 12 hetes leszek. Utoljára 7 hetesen voltam, és már nagyon ideges vagyok, hogy minden rendben van. Menjek el a héten, vagy várjam csak ki a jövö hetet?

Legjobb válasz: Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.

Ha nem lenne minden rendeben, szerintem a tested biztosan jelezte volna... De ha nagyon nyugtalan vagy, esetleg pénteken menj el... Gratulálok a babához...és ne nyugtalankodj, pihenj, olvasgass a terhességrõl.
Én is mindig ilyen voltam, soha sem birtam vàrni. Màr a napokat szàmoltam a köv vizsgàlatig. De felesleges. Ahogy az elözö irta: Màr jelezte volna a szervezeted ha gond van. Lesz még elég vizsgàlatod, csak bird öket végicsinàlni:) ))))) Én màr a 28. hétben vagyok, én màr nem jàrok vizsgàlatra szivesen, örülnék, ha a 40. hetet taposnàm:) ))))) Nyugi van még elég idöd!
A kérdező hozzászólása: Mit éreznék ha nem lenne rendben valami?
szia!en is teljesen kivoltam a 12heti uh elött, elötte 8hetesen voltam.hänyingerem nem volt, meg semmi különös, mintha terhes sem lennek.a doki mär hasi uh-t csinält nekem, mert azt mondta vekony vagyok, es mär igy is lätszik.hät tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, de amikor meglättam a monitoron, hogy ver a kis szive, es mozgolodik, nagyon megkönnyebbültem.te se izgulj, ha nem görcsöltel, vereztel, biztos minden rendben van!
Szia! Ne izgulj ha nem lenne valami rendben görcsölnél véreznél. Hidd el minden rendben! Ne aggódj mert a 40. hétig még nagyon sok vizsgálat van hátra és ártassz a Babának a sok idegeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Elmentem a rendelésre, és a doktornö szó szerint majdnem kidobott és közölte velem, hogy ne mászkáljak oda csak akkor amikor õ mondja.Hát nem is fogok többet hozzá mászkálni ezek után.

Jövő héten kell mennem vérvételre (AFP miatt) mennyi a normális érték? Mi van ha túl korán megyek? 15 hetes kismama

Legjobb válasz: Én most jártam egy kisebb kálváriát az AFP miatt, úgyhogy elõre is: bármi az érték, ne vonj le belõle messzemenõ következtetést. 0,7 - 2,5 között jó, de van ahol 30 év felett már 0,9-et tekintenek alsó határnak. 16. betöltött héten kell menni, ha ez elõtt mész, jellemzõen alacsonyabb az érték. De még 5000 más dolog miatt is alacsonyabb lehet, tehát attól megijedni ha alacsony lesz, nem kell. A magasabb tartományban már nagyobb a szûrési arány, ez ugye pl. a velõcsõelzáródási problémákat jelzi. Itt sem 100%-os, mert koraterhességi vérzés pl. növelheti felfelé az értéket. Szóval elsõ körben szerintem elõre készülj fel, hogy bármi van, nem kell aggódni. Kombinált teszted volt a 12. héten?

Én most jártam egy kisebb kálváriát az AFP miatt, úgyhogy elõre is: bármi az érték, ne vonj le belõle messzemenõ következtetést. 0, 7 - 2, 5 között jó, de van ahol 30 év felett már 0, 9-et tekintenek alsó határnak. 16. betöltött héten kell menni, ha ez elõtt mész, jellemzõen alacsonyabb az érték. De még 5000 más dolog miatt is alacsonyabb lehet, tehát attól megijedni ha alacsony lesz, nem kell. A magasabb tartományban már nagyobb a szûrési arány, ez ugye pl. a velõcsõelzáródási problémákat jelzi. Itt sem 100%-os, mert koraterhességi vérzés pl. növelheti felfelé az értéket. Szóval elsõ körben szerintem elõre készülj fel, hogy bármi van, nem kell aggódni. Kombinált teszted volt a 12. héten?
A kérdező hozzászólása: igen volt!ott minden eredmény rendben van:) már 4 hete h utoljára voltunk dokinál és már jó lenne újra tudni h minden rendben. de a doki azt mondta h elég lesz a 18. héten menni ha addig nincs panasz ami szerencsére nincs
Sajnos nálunk a rossz AFP miatt kétszer is ultrahangozták pluszban a gyereket, ami nyilván nem jó, úgyhogy sose bánd, biztosan minden rendben. Remélem Nálatok az AFP is jó lesz, de ha nem, az még egyelõre pont semmit sem jelent. Elsõ voltam.

Tetováltatni szeretnék, valószínűleg jövő hét eleje felé tudnék is menni. Viszont jövő pénteken elutazom egy hétre külföldre. Tetováltassak előtte vagy inkább várjam meg, amíg visszajövök?

Legjobb válasz: Attól függ mekkora mintát és hova. Ha csak egy kisebbet, akkor simán tetováltathatsz, pár nap alatt úgyis kisebesedik. Viszont, ha nagy minta akkor inkább majd csak akkor, ha visszajöttél.

Attól függ mekkora mintát és hova. Ha csak egy kisebbet, akkor simán tetováltathatsz, pár nap alatt úgyis kisebesedik. Viszont, ha nagy minta akkor inkább majd csak akkor, ha visszajöttél.
A kérdező hozzászólása: Hát, az egyik az kicsi, a másik nagyobb (kb. 6 cm), de szinte csak pár vonalból áll.
Sztem akkor csak nyugodtan csináltasd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy hova tetováltatsz és mit? Kíváncsi lettem :P Nekem a bal csuklómra van rátetoválva a kislányom neve :)
A kérdező hozzászólása: A bal bokámra két, egymásba fonódó madarat, ami az életfelfogásomat és a kedvenc idézetemet jól tükrözi, a bal csuklómra pedig egy expecto patronum feliratot, mert 10 éves korom óta (most 23 vagyok) imádom a Harry Pottert, és ha már boszorkány nem lehetek, legalább így védelmezzen. (:

Van 3 pozítiv tesztem, akkor ez biztos terhesség úgye? Dokim csak jövő héten lesz, kb 4 hetes lehetek, talán még korai is lenne menni.

2 napja volt egy nagyon halvány kis barnázásom,de azóta semmi, mellbimbóim fájnak és mindjárt megjön érzésem van.

Legjobb válasz: gratulálok! de ha a barnázás visszatér menj dokihoz! egyébként ha minden rendben akkor elég 2 hét késés után dokihoz menni mert addigra már lesz szívhang is :)

gratulálok! de ha a barnázás visszatér menj dokihoz! egyébként ha minden rendben akkor elég 2 hét késés után dokihoz menni mert addigra már lesz szívhang is :)
A barnázás a mensi körül normális, ilyenkor un. emlékezik a szervezet illetve lehet a petezsák vándorlásától is, ugyani a petesejt a tévhittel ellentétben nem a méhben termékenyûp meg hanem peteéréskor a petevezetõbe megy, majd kb 1 hét kell neki, hogy a méhbe jusson ekkor kb 3mm es már a petezsák. Szóval a barnázástol ne ilyedj meg, de ha vérzel is akkor fordulj orvoshoz. Egyébként gratulálok :) Bocsi a biologia oráért. Üdv 8 hkm
De jó, gratulálok!Elsõ?
Gratulálok! Nem várt napjan nekem is volt egy kis vérzésem. Elõször azt hittem megjott 24 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek, nagyon kedvesek vagytok :) . 2.baba lesz 1, 5 év próbálkozás után. elsõ mindjárt sikerült.

37. héten NST megvolt, de a doki azt mondta jövő héten nem kell mennem! Miért?

Sziasztok! 37+5 hetesen ma voltam NST-n, a doki azt mondta minden okés, de a jöv? héten ne menjek, hanem uh-ra menjek.Miért nem kell mennem NST-re? Lehet hamarabb jön a baba? vagy még jóval kés?bb? láthatja ezt az NST-b?l?

Legjobb válasz: Nem tudom te hová jársz, én debrecenbe a kenézibe járok.Itt 20 perces egy vizsgálat, nálunk nyitva van az ajtó és bárki belát, én tesómmal szoktam menni és õ egy széket tesz az ajtóval szembe és belát, általában 3 embernek csinálják egyszerre, de nagyon jó hallgatni a picikém szívverését :D

A kérdező hozzászólása: Nem tudom te hová jársz, én debrecenbe a kenézibe járok.Itt 20 perces egy vizsgálat, nálunk nyitva van az ajtó és bárki belát, én tesómmal szoktam menni és õ egy széket tesz az ajtóval szembe és belát, általában 3 embernek csinálják egyszerre, de nagyon jó hallgatni a picikém szívverését :D
Azért, mert ezek után szülésig mindig járni kell, olyan idõközönként, ahogy a doki mondja! Abból nézik a baba szívhangját
Bocsi, lemaradt! Ha minden rendben, akkor valószínûleg azért nem kell most majd menned! Bár furcsa, hisz hetente legalább egyszer kellene
A kérdező hozzászólása: Igen én is ezért furcsálom a dolgot.Meg is volt az idõpontom a következõ hétre, de a doki mondta h mondjam vissza! Köszönöm a válaszod!
Remélem minden rendben lesz ezek után is! Jó egészséget! 40+6 hkm
Nálam is megkérdezte a doktornõ, hogy jövõhétre is írjon-e be idõpontot. Én meg mondtam, hogy persze. Nem értettem a kérdését. 37hkm
Én hétfõn megyek az elsõ ilyen vizsgálatomra, mesélnétek róla nekem?Oda a kísérõ nem jöhet be velünk ugye?Jól tudom, hogy 30-40 perces a vizsgálat? Elõre is köszi a segítséget.
Szia! Köszi a választ.Én is a Kenézybe megyek hétfõn. :D Én is alig várom már, hogy végre hallgathassam.

12 hetesen volta utoljára ultahangon. Jövő héten kell mennem akkor leszek 18 hetes. Nem sok idő ez ami a két uh közt eltelt? Aggódokhogy minden rendban van e. A kötelezö uh. n kívül többször szeretnék menni azt lehet?

Legjobb válasz: Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske

Szia! Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelezõ UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkõcöt. 39 heteske
Szia, én is így voltam uh-n ahogy te, nyugi semmi baja a picinek, elvan õ, szépen növöget! Az én kislányom kifejezetten utálja az uh-t, persze ha tehetném én minden héten megnézném, de úgy gondolom elég így 6 hetenként menni!Mikor már elkezd mocorogni, akkor már uh nélkül is tudni fogod hogy minden ok!Az meg már nem sok idõ! Boldog Babavárást! Üdv: 21 hetes kismama
én is ugy erzem, hogy rengeteg ido tellik el a ket uh kozott.. pedig en magandokihoz jarok, aki mindig uhz (12, 16, 19 hetesen voltam en a te "idodben"). 4 d ultrahangra mehetsz. én 30 hetesen voltam utoljara, most 34 hetes vagyok, en is a jovo heten megyek, hat alig varom.. mondjuk utana lesz a 36 hetes nagy uh, és utana a dokihoz megyek egy het mulva, es megint uh, de akkor is.. jo lenne tudni, hogy mindig jol van a picim.. 4d ultrahangra mehetsz, de az fizetos, kemenyen, vagy olyan magandokihoz jarsz, aki uh-z, és akkor nemcsak a korhazban lathatod a manód. boldog babavarast, és turelmet (de azonnal, es nekem is :) ))
Hát így igen soknak tûnik a 6hét, tényleg. Én ezt úgy oldom meg, h magándokihoz járok és azt javasolta, hogy a 2.trimeszterben 3hetente szeretne látni. Tudom, ez így másabb, hiszen fizetni kell, és sajnos nem mindenki teheti meg.Én úgy "spórolok", h letelik a 3hét és a 4.héten megyek. :) Jó egészséget kívánok!!!
szia!Én is soknak találom, úgyhogy inkább én is magándokihoz járok. Mivel 4 hetente kell menni, azt gondoltuk a férjemmel, hogy havonta ennyit megér nekünk, így voltunk a 12. héten a kötelezõn a kórházban, a 16-on magán, majd 19 hetesen megint a kórházban, utána 23 hetesen magán...így azért nyugodtabbak vagyunk.Egyébként a kórházban végzett vizsgálatért nem kér pénzt a dokim, úgyhogy így ki lehet bírni.Majd a 36. héttõl kell hetente járni, addig nem vészes az összeg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az orvosom egy hete hat hetes terhességet állapított meg. Láttam a babám szívét dobogni. Azonban már öt napja a vécépapíron barnázást tapasztalok. Meddig tarthat még? Elszeretnék menni a jövő héten hozzá, de addig is szívesen várom a véleményeteket.

Legjobb válasz: 6 hetesen már van szívpulzálás, nem értem miért akadtak fenn ezen egyesek. Na mindegy. Azért dokihoz mindenképp menj el a héten. Én is barnáztam ilyen 7. hét környékén, nem sok kis folt maradt a bugyimon minden nap, kb. 1 hétig tartott, és nem volt semmi gond, nem kaptam rá gyógyszert se, meg semmit. Ha sok jön, esetleg vérezni kezdenél, akkor viszont azonnal ügyelet.

6 hetesen már van szívpulzálás, nem értem miért akadtak fenn ezen egyesek. Na mindegy. Azért dokihoz mindenképp menj el a héten. Én is barnáztam ilyen 7. hét környékén, nem sok kis folt maradt a bugyimon minden nap, kb. 1 hétig tartott, és nem volt semmi gond, nem kaptam rá gyógyszert se, meg semmit. Ha sok jön, esetleg vérezni kezdenél, akkor viszont azonnal ügyelet.
én már az elsõ nap mentem volna dokihoz, vagy rácsörögtem volna.Remélem minden rendben lesz.
Én már régen felhívtam volna...
Ezzel azonnal orvoshoz kell fordulnod! Nem szabad fél vállról venni az ilyeneket, fõleg nem az elején!
Feltétlen menj dokihoz. Nem vészmadárkodni akarok, de nekem kétszer volt ilyen és el is vetéltem mindkétszer.
Hát ne is haragudj de azonnal el kellett volna menned nem napokig várni. Mondjuk azt sem értem, milyen szívhangot láttál 6 hetesen, de ez lényegtelen.Adja Isten h semmi baj ne legyen
6 hetesen nem láthattad a szívét dobogni! Nem értem miért nem mentél orvoshoz!!!
Nem tudom mit nem értetek azon, hogy látta a baba szívét dobogni, a 6. héttõl kell látszania UH-n a szívmûködésnek. Kérdezõ, tényleg elé kéne menni dokihoz minél elõbb, lehet hogy kell progeszteron pótlás. A vérzés/barnázás nem normális terhesség alatt, mindenképpen lásson doki! Lehet, hogy nincs semmi gond, de mindenképp ellenõrizni kéne a babát. Nekem is volt barnázás az elsõ terhességem alatt és sajnos ki is derült, hogy elhalt a baba, csak nem tudott rendesen kiürülni.
Szerintem is menj orvoshoz, mert sárgatest elégtelenségre utal, amelyre duphastont vagy más hasonló hormontartalmú gyógyszert szoktak felírni, amelyet a 12. hétig szoktak szedetni majd folyamatosan csökkentve a napi adagot elhagyni. Remélem nem lesz semmi baj, boldog babavárást! Egy 3 gyermekes családanya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, voltam orvosnál, gyógyszert írtak fel.Reméljük, minden rendben lesz...
Már miért ne doboghatna a szíve 6 hetesen. Nekem is akkor lett szívhang.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!