Találatok a következő kifejezésre: Jövő héten az (303 db)

Fog szülni vki jövő héten az Istvánba?

Keddre vagyok kiírva , nem tudom mikor lesz meg! Még semmi jele , ti hogy vagytok?

Legjobb válasz: Szia! Én jövõ hét csütörtökre vagyok kiírva, igaz nem az Istvánba. Nálam pár napja megy a folyamatos keményedés, hasfájás, be is van lassulva, de ennél több jel nincs. Viszont már nagyon várjuk, kicsit türelmetlenek vagyunk.

Szia! Én jövõ hét csütörtökre vagyok kiírva, igaz nem az Istvánba. Nálam pár napja megy a folyamatos keményedés, hasfájás, be is van lassulva, de ennél több jel nincs. Viszont már nagyon várjuk, kicsit türelmetlenek vagyunk.
Szia!!! Én hivatalosan szerdára vagyok kiírva. Én keddet számolok (05.24). De még semmi!!!! Holnap találkozzunk!!!!
A kérdező hozzászólása: nekem még mindig semmi holnap kell mennem ctg-re ha addig nem indul meg. de sztem nem fog
Én is holnap megyek ctg-re a férjemmel. 1/2 9-re megyünk, szõke hajam van, a férjem fekete, és nagy szakálla van, mert nem vágja le, csak szüléskor :-) Utána még 10.15-tõl flowmetria. Lehet, látjuk egymást?

Mit csináljak? Mennyek el jövő héten az Orvosomhoz?

Napok óta hányingerem van reggelente és a hátam alul fáj. A Márciusi menstruációm 1 napig tartott. Vettem tesztet és Negatív lett. De most meg már szédülök is és sokkal többet eszek. Vettem ma megint tesztet és megcsináltam negatív lett. És a melleimet meg nehéznek érzem.3 hónapja próbálkozunk már. Édesanyámnak a menstruációja egész a 9 hónapig meg volt velem. Vettem ma megint tesztet és megcsináltam negatív lett.

Legjobb válasz: Nem vagy terhes. Ezeket azért érzed mert a hormonjaid nincsenek rednben. Szedtél gyógyszert mielött neki kezdtetk? Ha igen akkor pont most ürülnek a hormok, akár évekbe is bele telhet hogy rendbe gyere. Orvoshoz elmehetsz, de vagy ad hormon tartalmú gyógyszert, vagy hagy így.

Nem vagy terhes. Ezeket azért érzed mert a hormonjaid nincsenek rednben. Szedtél gyógyszert mielött neki kezdtetk? Ha igen akkor pont most ürülnek a hormok, akár évekbe is bele telhet hogy rendbe gyere. Orvoshoz elmehetsz, de vagy ad hormon tartalmú gyógyszert, vagy hagy így.
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem gyógyszert. Semmi gyógyszert nem szedek.
Menj orvoshoz, ártani nem árt egy ultrahang és vérvétel!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
lehetsz terhes, nekem 6 hetes terhességet sem mutatott ki, és a kisfiam azóta már 3 éves!

Egy HTC wildfire-t fogok venni a jövő héten. Az lenne a kérdés, hogy ezzel a telefonnal már jól lehet ilyen online browser os játékokat játszani? (pl. Ikariam, Klánháboú, Gladiatus. Ilyenekre gondoltam)

Legjobb válasz: Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.

Nem. Ahhoz kéne a flash is. Ebbe meg egy armv6-os proci van amit jelenleg még nem támogatott flash ügyileg. De még ha egy armv7-es procival rendelkezõ telót veszel (ezen van flash támogatás) azon se lesz valami hû de nagy élmény az ilyen.
Hasonló áron van az xperia mini pro vagy olcsóbban egy kicsivel az xperia mini, azokkal megy a flash.
A kérdező hozzászólása: Hát ezekhez nem kell flash player úgytudom.
Ha flash player nem is kell, de teljesítmény igen. Ebben is jobb az xperia mini, 1 Ghz proci, adreno 205 gpu. A htc pedig 600 mhz, adreno 200
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Az a bajom az xperia mini/pro-val h nekem nem olyan kicsik az ujjaim hogy én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül.
Azért a wildfire se sokkal nagyobb, 0.2-el nagyobb.
"én azt a miniatûr kijelzõt nyomkodni tudjam gondd nélkül." Miért is miniatûr? Xperia Mini vagy mini pro 3 hüvelyk HTC Wildfire pedig 3.2 hüvelyk. Teljesítményben viszont a 2 mini alaposan [email protected]

Szerintetek mi lesz jövő héten az éden hotelben amin úgy meglepődtek?

Szerintem egy kiesett játékos tér vissza, az is lehet hogy a Dani!

Legjobb válasz: Én is egy kiesett játékosra gondolok, de szerintem csaj lesz nem pasi! Talán Kata?? :)

Én is egy kiesett játékosra gondolok, de szerintem csaj lesz nem pasi! Talán Kata?? :)
Dani megy vissza, ez 10000% :)
Szerintem is Dani megy vissza.
régi játékos megy vissza sztem is, de ahogy mutatták csak a testét, én ugy láttam pasi megy, hát remélem a Dani lesz az :P
A kérdező hozzászólása: Én is abból gondolom hogy a Dani lesz! De tuti hogy kapni fog védettséget! Kíváncsi vagyok mi lesz!Ki mellé áll majd be!
Szerintem ha a Dani megy vissza és védetsége lesz akkor a Szandra mögé fog állni kiesik a Krisztián és akkor a Szandra maga marad és kitudják majd ejteni.
Dani megy vissza!! nekem is ez volt az elsõ gondolatom...

Szerintetek ki esik ki a jövö héten az x faktorbol és a megasztárból?

Legjobb válasz: Megasztárból szerintem is Reni vagy az András. X-faktorból meg remélem a Norbi...herótom van már tõle, rég ki kellett volna esnie, de legalább tegnap...nem is értem miért nem ejtik már ki, katasztrófa az az ember.

Megasztárból szerintem is Reni vagy az András. X-faktorból meg remélem a Norbi...herótom van már tõle, rég ki kellett volna esnie, de legalább tegnap...nem is értem miért nem ejtik már ki, katasztrófa az az ember.
A megasztárból szerintem Kállay-Saunders vagy Reni...X-faktorból pedig már nem tudok dönteni:(
sztem a megasztárból reni, x faktorból meg talán tomi
Megasztárból szerintem Reni. X-faktorból nem tudom mert azon a mûsoron nem tudok már kiigazódni.:@ Eddig még azt hittem hogy a Kati bennt marad a döntõig.Rosszul hittem.
Megasztár: Reni vagy Attila X-faktor: Tomi vagy Norbi
Megasztár: András Xfaktor: Tamás

Jön valaki Lord koncertre jövő héten az ex-Wigwamba?

Milyen lett a hely?

Legjobb válasz: Miért, át is építették?:o Én azt hittem, csak a neve változott.. Egyébként én kb 1 hónapja voltam ott, akkor már más neve volt, és semmi lényeges változás..

Miért, át is építették?:o Én azt hittem, csak a neve változott.. Egyébként én kb 1 hónapja voltam ott, akkor már más neve volt, és semmi lényeges változás..

Szeptember második hetének a jövő hét, vagy az azt követő hét számít?

Szeptember második hetének a jöv? hét, vagy az azt követ? hét számít? Mert ugye már a héten elkezd?dik a Szeptember hónap.

Legjobb válasz: jövõhét szept. 5-11.

jövõhét szept. 5-11.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Rendszeresen (majdnem minden nap, néhány órát igen, aztán nem) fáj az alhasam, többféle módon is. Nektek is volt ilyen, vagy ez valami rossz? Azt hittem, ilyenkorra már el kellett volna múlnia. A dokim nem tud jövő hét előtt fogadni.17 hetes vagyok

A legelejét?l nagyon hasfájós voltam, és semmi baj nem volt, rendben volt a baba, a méhszáj. Emellett van folyásom, de azt is nézték, és a doki szerint normális, vettek kenetet, és abban sem találtak semmit.

Legjobb válasz: A folyás természetes a terhességnél. Nekem is végig fájdogált a hasam, béres magne b6-ot szedtem, ha kellett, többet is egy nap, illetve napi fél pihárka vörösbort. Beszéld meg a dokiddal jövõhéten mindenképpen!

A folyás természetes a terhességnél. Nekem is végig fájdogált a hasam, béres magne b6-ot szedtem, ha kellett, többet is egy nap, illetve napi fél pihárka vörösbort. Beszéld meg a dokiddal jövõhéten mindenképpen!
Szia! En 22 hetes vagyok, es nalam is ugyanez van. Minden nap faj, tobbfele modon, neha huz, neha szur, neha gorcsol, de csak ritkan kemenyedik. En 20 hetesen korhazban is voltam a fajasok es plusz kisebb verzes miatt. 20 es fel hetesen, tehat masfel hete a mehszaj allapota jo volt, nem rovidult meg, es nem nyilt ki. Remelem ez azota is igy van, mert bar verzes nincs, a fajdalom maradt. Nekem is volt folyasom is, kellett kezelni, a folyas megszunt, de a fajdalom nem. De nekem mashol is faj, derekam is, szemerencsont es szemeremtstem is, combtovem is. Elegge ijeszto. Majd irdd meg legyszi mit mondott a doki. En 2 het mulva megyek uh ra, akkor majd rakerdezek a mehszaj allapotara.

Miért van az hogy a köpönyeg.hu és az idokep.hu is teljesen mást jósol (időjárás) jövő hétre?

Most akkor melyiknek higgyek?

Legjobb válasz: Várd meg a jövõ hetet és net nélkül is biztos lehetsz az idõjárásban!

Várd meg a jövõ hetet és net nélkül is biztos lehetsz az idõjárásban!
A kérdező hozzászólása: tényleg?:O erre nem is gondoltam -.- szerinted miért kell elõrejelzés mert tervezni akarunk jöv hétre és nem uccsó pillanatban! am kösz-.-
Bizonyos idõjárási folyamatokat még nem értünk. Ha nem értjük, nyilván a elkövetkezõ idõszak eseményeit se lehet megmondani. Nos errõl van szó. Vannak olyan események, amiknek jól ismert, meglehetõsen biztos kimenetele van, és vannak olyanok, amik percek alatt is úgy módosulhatnak, hogy borítja az egész elõrejelzést. Gyakorlatilag pontos elõrejelzés maximum pár napra adható ki és az is csak speciális idõjárási helyzetben, az összes többi, távolabbra mutató jóslás, csak jóslás, és csak a sokévi statisztikai alapokon nyugszik. Sajnos amostani idõjárás nem ilyen, nem egy stabil jól kiszámítható folyamat, hanem egy igencsak változékony szeszélyes valami. Ez van... nem tudsz peprillanat megbízható elõrejelzést kapni. Maximum vagy bejön az egyik vagy nem...
Mert ennyire megbízható az idõjárás jelentés :)
A kérdező hozzászólása: hm...hát jah...hát csak az lesz h kivárom és bízom a jó idõben...köszike:)
Nézd a met.hu és a metnet.hu-t is.
nekem 85-90%-ban bejön a koponyeg.hu
nézd meg mind a kettõt, várd meg a jövõ hetet és nézd melyik a pontosabb! am minden nap mást mutat a köpönyeg.hu szov mimnél közelebb van a nap amit vársz annál pontosabb lesz!

39 hetes vagyok jövő hét péntekre vagyok kiirva, mind a két méhszáj külső belső zárva, mennyi az esélye hogy szülés lessz a jövő héten?

köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A méhszáj állapota bármelyik pillanatban változhat. Figyeld magad, milyen jeleket tapasztalsz, abból könnyebb megsaccolni, mikor jön a babó. Egy kedves ismerõsöm azt mondta nekem - 32 hetes vagyok - hogy amikor az egész család ablakot pucol és mániákusan újra átvasalom a kisruhákat, na akkor ott hamarosan baba lesz. Könnyû, szép szülést neked!

A méhszáj állapota bármelyik pillanatban változhat. Figyeld magad, milyen jeleket tapasztalsz, abból könnyebb megsaccolni, mikor jön a babó. Egy kedves ismerõsöm azt mondta nekem - 32 hetes vagyok - hogy amikor az egész család ablakot pucol és mániákusan újra átvasalom a kisruhákat, na akkor ott hamarosan baba lesz. Könnyû, szép szülést neked!
Engem 2, 5 hete túlhordással, kh-ba fektetéssel fenyegettek.Aztán egyszercsak jött 1-2 fájás.Aztán megnyílt a méhszáj, leszállt a pocak, és most nagyon várjuk, hogy kettõben legyünk, talán a hétvégi hideg front kiimátkozza onnét, mert elég volt. 1-2 nap alatt sok minden változik.Bizz te is a frontokban. 39 hetes kismama
szia én nemrég szültem, elfolyt a magzatvíz, így ráadásul száraz szülésem volt, de én mikor bevitt a mentõ még zárt voltam! rá 3 órára 1 újnyira, erre rá 4 órára 3 ujjnyira és és végre du.6 órától nagy nehezen hajnali 04:22-kor megszületett a kisfiam! A front nagyon sokat határol! Amikor én szültem tele volt a szülészet, mert melegfront volt, elõtte 1 héttel üres volt a szülészet, mert akkor hideg volt!!! Ez volt februárban!!!!!! Nem izgulj, sok sikert és kitarást!!!!!! 3 hó. kisfiú anyukája
nekem 39 hetesen elfolyt a magzatviz, a doki azt mondta, hogy be kell fejezni a szülést , mert fertõzésveszély állhat fent, igy bementünk a korházba , de a fájások 6 órán keresztül nem jöttek, hiába vártunk. Akkor bekötöttek perfuziot és oxitocint és probálták beinditani, de azzal sem ment. A doki azt mondta, hogy nincs elõkészülve a szervezetem, igy végül közösen a dokival úgy döntöttünk, hogy császár legyen, mert kinlodhatok 1-2 napot és lehet csak az lesz a vége. Végülis 40 perc alatt megvolt a mûtét nem éreztem semmit, már aznap este lábra álltam, a varrás sem fáj, nyugodtan tudok ülni. könnyû szülést kivánok, 1 hetes kisfiú anyukája :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!