Találatok a következő kifejezésre: Jövő héten 4D-s ultrahangra, (3 db)

Jövö heten megyek 12 UH-ra, csinaltassak mar 4d-s ultrahangot? Az is erdekes mar?

tudom hogy nem latni a nemet meg meg sok mindent,de szeretnek csinaltatni,nem fognak furan nezni ram?

Legjobb válasz: Szerintem még várj vele egy kicsit, bár tudom hogy nagyon nehéz! Én is már alig vártam, hogy eljöjjön a 4D UH optimális ideje. 12 hetesen még fejletlen a kis teste, és az arcocskája sem annyira szép. Én 28 hetesen voltam 4D-n és akkorra már igazi "baba" kinézete volt, mivel már a zsírpárnái kezdenek kialakulni, szépen kivehetõk az arcvonásai. Többet fintorog, és sokkal látványosabb!

Szerintem még várj vele egy kicsit, bár tudom hogy nagyon nehéz! Én is már alig vártam, hogy eljöjjön a 4D UH optimális ideje. 12 hetesen még fejletlen a kis teste, és az arcocskája sem annyira szép. Én 28 hetesen voltam 4D-n és akkorra már igazi "baba" kinézete volt, mivel már a zsírpárnái kezdenek kialakulni, szépen kivehetõk az arcvonásai. Többet fintorog, és sokkal látványosabb!
Szia! Én is most akarok bejelentkezni. Nem a látvány miatt, csak, mert engem nem elégített ki amit mondott a dokim a 12uh-on.Azt olvastam, h a 4d uh-on, megnézik van e pl orrcsontja, a kis kezeit végignézik, lábait is megnézik h jól fejlõdik e. Nekem sztk rendelõbe volt a 12. heti és csak a crl, és az nt nézte, mást nem is tudott azzal a géppel sztem.Szóval én azért megyek, mert lehet még picike, de kiváncsi vagyok h a többi méret és minden rendben van e.Amúgy sok helyen ha nézed a neten ilyen 4d rendelõkbe az idõpontok között van a 12-14 hét.Nem fognak rád furán nézni, sztem senki sem, õk ezért vannak!! :) :)
A 4D ultrahangot a 12 héttõl javasolják. Szerintem felesleges várnod vele, hiszen óriási élmény látni a picit. Nyilván azzal az ember tisztában van, hogy ilyenkor még vékonyka, meg kis ufó feje van, de csodálatos látni, ahogy produkálja magát, megdöbbentõ, hogy ilyen kicsiként is mit össze mozog... Nekem a barátnõm 13 hetesen volt anno, meg is mondták neki a baba nemét. Én is elmentem 13 hetesen, nekem is (szinte biztosra) meg tudták mondani a nemét. Szóval a saját tapasztalat megvan, szívbõl ajánlom. Egyébként természetesen huszonakárhány hetesen még vissza fogok menni, hogy akkor is megnézzük de a lényeg, hogy ne várj addig, mert felesleges! Az alsõ 4D-re menj el hamar! :-) 15 heteske
nem lesz sok, nyugi. van olyan ismerõsöm, akit naponta ultrahnagoztak és semmi baja, bajuk nincsen. Tudják az orvosok mit csinálnak.
Nem sok, menjél nyugodtan. Esetleg mutasd meg a dokidnak a 4D-s képet és méreteket. Az én dokim azt mondta, ez kiváltja az õ UH-ját, hiszen a 4D-sek is mindent megvizsgálnak.

Jövő héten megyek 4D-s ultrahangra, dvd felvétel is lesz.21 hetes leszek akkor. Mit lehet látni ebben a hétben? Milyen élmény? Ki van már ekkor valamelyest fejlődve a baba?

Legjobb válasz: Én is 21 hetesen voltam elösször.Fantasztikus volt. Ez attol is függ , hogy hova mentek!? Az enyémnél teljesen jól létszódott a kis pofija és a nunikája.30. hetesen voltam másodjára de akkor már nem látszódott minden olyan tisztán. Ez az idõszal a legjobb, szerintem. 33 hetes kismama

Én is 21 hetesen voltam elösször.Fantasztikus volt. Ez attol is függ , hogy hova mentek!? Az enyémnél teljesen jól létszódott a kis pofija és a nunikája.30. hetesen voltam másodjára de akkor már nem látszódott minden olyan tisztán. Ez az idõszal a legjobb, szerintem. 33 hetes kismama
Én is 21 hetesen voltam és fantasztikus volt! Már ilyenkor nagyon szép a kis pofija, mosolyogni is tud, és mindenét jól lehet látni. Hatalmas élmény! A legjobb idõben mentek szerintem!
Szia EN 18 hetesen voltam, de nekem az is olyan elmeny volt, h el sem tudom mondani. Kerdeztem ott az uh-s holgytol, h mikor erdemes meg elmenni, es O azt mondta, h 26-28 heten.De szeritnem mar most is akkora elmeny lesz neked is, h lathatod ahogy mocorog, latod a pofijat, ahogy cumizik stb, szoval szeritnem igen erdemes elmenned, max majd elmesz kesobb is, ha ugy gondolod. Nagyon boldog babavarast kivanok 25 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!