Találatok a következő kifejezésre: Jövő héten nem kellene hogy (3 db)

Jövő héten hétfőn (nem) kellene hogy megjöjjön. Peteérés óta mérem a hőmérsékletemet 36, 9 volt, a mai napon már 37, 1. Enyhe mellfeszülésem van. Ez már lehet baba?

Legjobb válasz: Ezt még most nem lehet 100 %-osan megmondani. A hõmérséklet a mensiig magas marad. A mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni. Légy türelemmel /tudom, hogy nehéz/ de biztosat csak az elmaradt mensi után lehet mondani. Sok sikert!

Ezt még most nem lehet 100 %-osan megmondani. A hõmérséklet a mensiig magas marad. A mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni. Légy türelemmel /tudom, hogy nehéz/ de biztosat csak az elmaradt mensi után lehet mondani. Sok sikert!
Szia, lehet baba, persze a teszt lenne a legjobb majd! Nekem szerdán (13án) nem kéne megjönnie majd. Kedd körül csinál tesztet, hátha már +lesz! Szorítok! :-)))))
Szia!Elõttem válaszolóhoz csatizom, a hõmérséklet fent marad a mensiig, majd elõtte hirtelen leesik.Ha babás vagy, akkor a mensid mutatja meg elõször. A hõmérsékletre, a folyásra nem lehet alapozni, türelem!Sok sikert.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, nagyon aranyosak vagytok:-) Remélem összejön:-)
Tök egyszerûen kérdezd meg hogy van e kedve veled menni.
én is 17/F vagyok .nos hát nekem az a tanácsom hogy ne msnen face-en vagy egy beszélgetõs portálon hívd el mert ott ugye bevallom (saját tapasztalat sokkal bátrabb az ember beszél vele stb és akkor jön a randi és nem leszel olyan nyílt és "csacsogós" mint a neten ) a legjobb ha élõben hívod el . össze szeded minden bátorságod és a suliban elhívod a lányt ám néha ez is kevés mert beparázunk ezért érdemes a suliban a legjobb haveroddal megdumálni és a fejébe verni hogyha elindulsz a csaj felé ne engedjen vissza fordulni :D köszönsz SZIA aztán megkérdezed h te is jössz majd a "suli buliba"? ha azt mondja h nemtudom akkor igazából kicsit kéreti magát na ekkor érdemes bedobni azt h eljönnél velem ?:) ha igen akkor ugyan ez :) megdumáljátok h mikor hol találkoztok és indulhat a szerelem :D HAJRÁ CSAK ÜGYESEN
elõzõ válaszoló kiválóan leírta, ha nem is az estem a fiú akkor is elmennék vele, már csak a bátorságáért is! ;) L/15
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:) a ma 20:09 es lányka egy virtuál puszit is kap érte :DD
A kérdező hozzászólása: a baj viszont az, hogy én leghamarabb csak kedden tudok találkozni vele. a buli idõpontja pedig hétfõ kedd és szerda
Nekem is kedden nem kéne megjönnie, és néha be-be szúrkál, nem tudom. Van más tüneted is?
A hasszurka az a tágulástól van és ha nem szedsz gyógyszert minden hónapban van max nem figyeled. A méhfal ahogy vastagszik az izmok tágulnak és szurkál, aztán a mensikor abba marad majd a köv period közepén megint elkezdi.
A kérdező hozzászólása: két napja érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Sajnos a gyakori pisilésre se tudok hagyatkozni, mert az alapból is van.A hasszúrka tegnap elviselhetõ volt, de ma eléggé érzem. Neked van valami tüneted? Mióta próbálkoztok? Én október óta nem szedem a bogyót. Mikor tesztelsz elõször? mivel?
Nekem is hétõ-kedd környékén kellene megjönnie. Nálam egy hete hányinger (fõleg délutánonként, de ma pl egész nap), pár napja iszonyatos cicifájás, a mellbimbómhoz pl hozzá sem tudok érni, még fürdés közben is épp, hogy alig érintem annyira fáj. MOndjuk menszesz elõtt szokott fájni, de ennyire nem. Meg megnõtt a cicim. De hát az is lehet emiatt ugye. Napjában többször érzem, hogy kifejezetten hõemelkedésem van (nem hõmérõzöm), aztán az sitty-sutty eltûnik. Ma pl. délelõtt éreztem, de tegnap és azelõtt pedig délután. Fejfájás, szédülés de ez szerintem a hideg-meleg fronttól van. És nem jöttek ki a ragyáim sem, amik pedig egy héttel a menszesz elõtt szoktak jelentkezni. Hát ennyi, mondjuk ettõl még simán megjöhet. :)
Jaigen, a hasam is fáj picit, néha a bal, néha a jobb oldalon érzek pici szúrást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!