Találatok a következő kifejezésre: Jövő hét nem várom (38 db)

Van valaki aki jövő hétre nem várja, de már érez terhességre utaló jeleket?

Legjobb válasz: Kedves utolsó válaszoló! Igaz, nem én tettem fel a kérdéset, de azért válaszolok. Annak, aki szeretne gyereket, szerintem teljesen mindegy, hogy az év mely napján fog születni, csak egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba legyen. Valószínüleg azért vagy 54%-os, mert ilyen kedves válaszaid vannak. Szép napot!

Sziasztok!Én ma teszteltem pozitívat, és vasárnapra nem várom.Nagyon remélem, hogy itt van a pocimban a kis angyalka ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY KARÁCSONYRA ÉRKEZIK MAJD!!GYÖNYÖRÛ AJÁNDÉK.Mindemellett, nem hinném, hogy a picinek gondot jelent majd hogy karácsony körül szüleett....Ha velünk lesz, akkor minden nap szülinap értékû lesz számára, olyan rég vártuk már, hidd el, lesz neki szülinapja bõven:) ))
Kedves utolsó válaszoló! Igaz, nem én tettem fel a kérdéset, de azért válaszolok. Annak, aki szeretne gyereket, szerintem teljesen mindegy, hogy az év mely napján fog születni, csak egészséges, kiegyensúlyozott, boldog baba legyen. Valószínüleg azért vagy 54%-os, mert ilyen kedves válaszaid vannak. Szép napot!
Na csajok ki hogy áll? Mikor teszteltek elõször? Esetleg tünetek :)
Gratulálok Kismama! Én nem merek tesztelni, félek, hogy ismét pénzkidobást csinálok. Pedig már a 11. DPO-n vagyok. Jó lenne, ha itt mindannyiunknak sikerülne, mert ettõl szebb ajándék a fa alá.....
Ja és mensiszerû valami görcske:) van, de nem ugyanolyan intenzív+derékfájás
Ja és a tüneteim: Folyamatosan pisilnem kell, nekem van egy kis pocim, a lábam ülve nem kényelmes összezárva mert nyomja a hasam ha elõredõlök és akkor megint csak ppisilnem kell:) Sûrû krémes fehér folyásom van, hõm fent van, szétdurrannak a melleim elöl oldalt alul, mindenhol.Már most sokszor hányingerem van, pedig nekem sosincs.Drukkolok nektek is!!bízom benne nekem sem jön meg
Én sem várom jövõ hétre. Múlt hónapban éreztem mindenfélét és megjött, de most a cicim sem fáj, és nem is akarom annyira figyelgetni magam. Nagyon ingerült vagyok, de ez lehet bármitõl. Azért szorítok mindkettõnkenek!
Elsõ vagyok (és a 3-ik, aki válaszolt kedveskének). Cici most kivételesen nem fáj, hasam néha, petefészkem tegnap nagyon és ma egy keveset, de már reménykedni sem merek. Minden hónapban vannak másabb tünetek, és rendre csalódok. Remélem azért, hogy a Closy és az idõben történõ együttlét meghozza az eredményt. Mindhármunknak (és a többi babára vágyónak is) drukkolok. Szép napot!
Én is pont 1 hét múlva nem várom remélem nem is fog megjönni:) Szurkoljunk egymásnak hogy mindenkinek pozi tesztje legyen !! Én nem érzek semmi különöset. Ti?
azt tudod, hogy karácsonykor fogsz szülni? míjj ciki szegény gyerek
A kérdező hozzászólása: nekem fájdogál a cicim, és a hasam is. gondolom inkább menszi elõjel. (azért remélem nem). Drukkolok Neked.
Nekem elkezdett fájni a mellem és a hasam is, néha elég rendesen. Nem akarok reménykedni, mert már annyit csalódtam. Pedig tudom, hogy jókor voltunk együtt, és már felmerült bennem a gondolat, hogy mi van, ha nem is bennem van a hiba? De ettõl függetlenül mindannyiunknak pozitív tesztet kívánok.

Kb. egy hete volt peteérésem. Egy pár napja szúrkál a petefészkem környékén, és ma volt egy pár csepp barnázás. Lehet baba? (jövő vasárnapra nem várom! )

Legjobb válasz: a barnázásnak semmi jelentõsége.amúgy lehet baba de várd meg a jövõ hét vasárnapját.ha nem jön meg pár nap múlva tesztelj és ha babás lennél akkor gratula de...addig még ne éld bele magad.sok szerencsét és türelem.

a barnázásnak semmi jelentõsége.amúgy lehet baba de várd meg a jövõ hét vasárnapját.ha nem jön meg pár nap múlva tesztelj és ha babás lennél akkor gratula de...addig még ne éld bele magad.sok szerencsét és türelem.

Jövő hét cssütörtökre várjuk a pocaklakót, de még semmi jelét nem érzem a jövetelének. Miért nem érzek még semmit?

MÉg nem távozott a nyákdugó sem és a lepény is 1-es érettség?. Nagyon szeretném már a karomban tartani. Sokat kell még várni?

Legjobb válasz: Ne aggódj ha itt lesz az idõ meg fog születni!Az is lehetséges,hogy rá fog tartani egy pár napot.Nekem két gyerekem van mind a kettõ megváratta magát.Sok sikert a babádhoz!!!

Ne aggódj ha itt lesz az idõ meg fog születni!Az is lehetséges, hogy rá fog tartani egy pár napot.Nekem két gyerekem van mind a kettõ megváratta magát.Sok sikert a babádhoz!!!
Nyugi! Ha jönni akar tudatni fogja! Én egyik pillantról a másikra szembesültem vele, hogy eljött az idõ! Sokat már semmiképpen nem kell várnotok egymásra! Sok sikert!
Egy pillanatig se aggódj. Nálam a kiírt dátum elõtt 4 nappal egy hajnali pisilés után kezdõdtek a fájások 5-7 percesekkel ( második baba ), nem ment el a nyákdugó nálam se, és a burok is magától a kórházban repedt meg a tolófájások kezdete elõtt. A legfõbb hogy pihenjél még a nagy nap elõtt, és meglásd minden rendben lesz a babák tudják hogy mikor kell érkezni. Sok sikert és könnyû, szép szülést kívánok!

Jövő hét keddre várom a menzim! most az előbb elmentem wc-re és rózsaszínes volt a folyásom, előtte nem volt ilyen azóta sem, mi lehet ez? lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?

Nekem múlt hónapban volt így, rá pár órára megint rózsaszín volt, aztán 4-5 napig, de baba sehol. Tegnap óta visziont pecsételek, vagyis ma megjött, de itt azt mondják, hogy lehet az a beágyazódás is. Na nekem tuti nem az, hiszen a hõm is leesett. :S Szóval nálad van remény babóra. Mensi elõtt amúgy nem szoktál 1-2 napig rózsíszínût vagy pirosasat pecsételgetni?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam, azért is csodálkoztam!
Hát, akkor lehet, hogy a kicsi bántja a nagyot :-)

Ki nem varja a jovo hetre? Vannak e esetleg valakinek mar valamilyen tunetei?

en pl keddre nem varom,es a mellem jobban megfogalmazva a mellbimbom nagyon szur! olyan kellemetlen ha hozza erek!

Legjobb válasz: Szia, én is jövõhétre nem várom, nekem az alhasam szúr, a mellemre nincs panasz! De ez ember függõ! Szorítok :)

Szia, én is jövõhétre nem várom, nekem az alhasam szúr, a mellemre nincs panasz! De ez ember függõ! Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: en is neked!!!!
én csütörtökre nem várom, de nincs különösebb tünetem.Egy kicsit fáj a hasam...sok sikert nektek!
Nekedis :)
Én is csütörtökre várom, de nekünk az a hónap nem nagyon jött össze. Annyi különbség van, hogy egyáltalán nem feszül a mellem, pedig az mindig szokott.Terhesen és nem terhesen is:-))
Én is jövõ hét keddre szerdára nem várom. tünetek csak a krémes folyás, néha elég sok fájnak a melleim, de azok már peteérés óta fájnak, meg pár napja mensi szerûen fáj a hasam.
Kérdezõ: Mióta próbálkoztok? Én jövõhét szombatra nem várom! Tünetek: iszonyú álmosság, fáj a derekam, a cicimen apró fehéres dudorok, hányinger, hányás, szurkál az alhasam. Mi most kezdtük a próbálkozást, az elõzõ menzeszem után rögtön nekiláttunk! Remélem összejön, de ha nem, akkor nem tudom mik ezek a tünetek!
én is jövõhét keddre nem várom, jelenleg kevés krémes folyásom van, tegnap több volt, a melleim el vannak nehezedve, de különösebben nem fájnak, néha szúrásokat érzek a hasamban.

Ki nem várja jövő héten?

Gyertek!Drukkoljunk együtt a másiknak!

Legjobb válasz: Én azt hittem, hogy jövõhétre nem várom, de lement a hõm. :-( Úgy látszik nem sikerült az ovu, vagy nem tudom mi történt. Talán majd ma, vagy holnap meglesz! Reménykedem! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab9034a10b0c3775d72a7f.. De neked drukkolok!!!! ++++++

15:43 Hogorbed van?
Sziasztok! Tegnapi 8:24-es vagyok. Tegnap óta feszül a mellem és olyan a hasam mintha megakarna jönni. Vizes folyásom van. Szerintetek mitõl lehet? Csak 23-ra nem várom.
Lili vagyok. Mára nem várom, reggel + teszteltem.
Szívbõl gratulálok Lili!!!!!! bárcsak én is tesztelnék egy pozit! :) boldog babavárást!!!!
Lili, nagy gratulaaaaa!!!
Gratulalok Lili!!!!!!Bolodog babavarast es sok egeszseget!! E.
Gratulálok Lilinek. Én ma negatívat teszteltem:(((( Minerva
Jaj Minerva úgy sajnálom!!! De még mindig van 2 napod a nemvártig vagy tévedek??? Fel a fejjel! Lehet hogy holnapután már pozitív lesz!!!
Igen.De már görcsöl a hasam is. Minerva
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Lili! :)
Lili!gratulálok!jó babásodást!
Megint itt vagyok ( a nem babatervezõ csak kíváncsiskodó :) ). Õszintén gratulálok mindenkinek, akinek sikerült és szurkolok azoknak akik még nem tudják. Minerva te meg ne keseredj el, az esetek 99%-ában ilyenkor még semmit nem mutat a teszt, a 10-es se, nemhogy a 20-as. Ez persze nem jelenti, hogy tuti terhes vagy, de ugyanannyi esélyed van rá, mintha még tesztet sem vettél volna a kezedbe. Ne görcsölj rá, felejtsd el, ebben a mai világban biztos ezer meg egy dolgod van még ezen kívül! Egyedül akkor jusson eszedbe ha késik. Hidd el, ez be fog jönni, barátnõm 10 évet várt babára, és 10 év után mentek volna nyaralni, repülõvel, nem tudta, hogy védekezzenek-e a férjével, vagy most mi lesz, aztán végül nem védekeztek, nem sokat voltak együtt, és láss csodát, 10 év után spontán teherbe esett, nem tudott repülõvel utazni :) Úgy volt vele, hogy bármikor jöhet a baba, csak a nyaralást bírja ki :) Nem bírta :) Ilyen sokat jelent a hozzáállás :) Szurkolok mindenkinek :) :)
Hát 17-18-ra (vagyis holnap-holnaputánra) nem várom és ma Facelle-vel lett negatív. Minden kétséget kizáróan még egy pici kis halvány valami sem jelent meg, hófehér minden. Több tesztet már nem veszek. Többieknek kitartás és írjatok eredményt! Minerva
Ez továbbra sem változtat azon a véleményemen, amit az elõbb írtam :)
sziasztok! ma reggel (vasárnapra nem várom)én is teszteltem 10 es -vel.kõ negatív, de amíg nem jön meg halvány remény az marad. sok sikert mindenkinek! Minerva következõ hónapban is itt leszünk Veled!
Köszi, de nekem nincs lehetõségem többet próbálkozni:( Így alakult és ez pár napja derült ki. Még bízom azért, hisz még nem betegedtem meg. Szerintem Te még bõven bízhatsz, hisz a kérdést feltevõ is a 29. napon lett 10 essel pozitív. Szorítok Neked és mindenkinek! Minerva P.S. Köszi a bíztatásokat:)
Sziaszok csajok!, kerdeztetek, hogy hanyadik napon vagyok?, 12dpo-n! E.
A kérdező hozzászólása: Nagyon korán teszteltél Minerva.Én is csak most látom mennyire halvány volt a tegnapi 10-es!!!!! teszttel.Amit ma csináltam, már jóval erõsebb. Csajok még mindig itt vagyok, és nagyon drukkolok mindenkinek!
sziasztok!Kedves Kérdezõ nagyon nagy gratula!jó babásodást! Minerva ne keseredj el!még messze a napja addig még lehet pozitív!a negatív hozzászólásokkal se törõdj! Én vasárnap nem várom csak szombaton tesztelek! E.F
A kérdező hozzászólása: Igen, elvileg ma vagy holnap lett volna mensi.13 nap telt el a peteérésem óta. Qupidoval teszteltem, ez 10-es erõsségû.Nagyon nehezen lehet kapni, így neten rendeltem 800/db.Állítólag jobb, megbízhatóbb mint a Clearblue, és feleannyiba kerül.
Sziasztok! 19:16 os vagyok, akinek 40nap után jött meg! Nem teszteltem, mert nem merek, de most végképp semmi tünetem nincs, se fájdalom, se álmosság semmi de semmi... Megvárom a hétvégét és utána de nem hiszem hogy baba lenne, mert múlthónapba az a késés és csak megjött ebbe a hónapba meg keveset tudtunk együtt lenni! A ciklus.hu-n nem rendszeresen vezettem a hõgörbét mert a gépünk nem a legjobb van hogy be se kapcsol, 25-ére jelzett h ovunak kéne lenni, és aznap este éjjel, ez a tojásszerû folyás meg is volt!Tehát akörül lehetett!
Jah és elnézést Boldog babavárós hónapokat nektek, szinte biztosra mentem hogy sikerült nektek, nagyon baba gyanus görbe volt:) Apucinak mikor és hogyan mondod el?
Nálam elkezdõdött a szokásos görcsölgetés. Ez menses lesz:(
A kérdező hozzászólása: Remegve mondtam el, nagyon meg volt hatódva.Már 100-szor elképzeltem, hogy valamilyen romantikus vagy vicces módon közlöm vele, hát ez nem sikerült, konkrétan az orra alá dugtam a tesztet, de nagy az öröm, és ez a lényeg.
16:57 -es kérdezted, hogy van-e görbém. Nem mérem. Csak Pg-t használok, szept.5-6-án páfrányos volt, azóta amorf. Tojcsis folyás is volt, aztán szárazság, de most 4 napja elég erõs vagy közepes krémes folyásom van..meg a szurka. Szóval a dolog 2 esélyes. Azért köszi!!
Sziasztok csajok!, a reggel sajna negativat teszteltem, megy a drukk nektek!!! E.
Igaz én csak 23-ra nem várom, de nagyon szorítok mindenkinek aki a héten nem várja!!!! Szerintetek ha szerdán teszteltelek egy nappal a nemvárt elõtt már kimutatja a terhességet ha esetleg az vagyok??
Hányadik napon E?
Minerva! Amíg nem jön meg reménykedhetsz!! Lehet hogy még kicsi a hcg a szervezetedben! Nyugalom várj türelmesen! Még van 3 napod nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni! Lehet még pozitív is belõle!!! Drukkolok neked! :)
Minerva! A leheto legrosszab dolgot tetted. Mensi elott x nappal 20as teszt?? Meg a 10es sem biztos, hogy mutat valamit, nem meg a 20as!!! Nehogy letorj nekem!! Mensi elotti napon tesztelj de 10essel kerlek, ne 20asssal!!! Megy a drukk!! Es ha negativ sincs veszve semmi de semmi! Jon a kovetkezo honap! Egyebkent regota probalkoztok???
Köszönöm és hasonlót mindenkinek. Nem is a teszten akadtam ki, hanem a negatív hozzászólón.Ez viszont jó jel, hisz más esetben simán elkönyvelném, hogy egy megkeseredett ember, most pedig teljesen felhergeltem magam. Lehet ezek már a hormonok.:) ) Ez lesz a 3. hónap, hogy próbálkoztunk. ÉS Ti? HOgy álltok? A kérdést feltevõnek gratulálok. Ahogy itt mindenki , én is annyira szeretném HA SIKERÜLNE!!
Lemaradt : Minerva
Minerva kire erted, hogy negativ hozzaszolo es felhergelt Teged?? Nem irt senki negativat Rad! Max. annyit, hogy a 20as teszt korai volt de ez nem negativsag, hanem ez igy van. A 20as teszt korai ebben a szakaszban! Drukk!!+++++
Minerva! Mar ertem!! Raklikkeltem!:) Elolvastam!:) Micsoda tudatlan emberek vannak. 18ra nem varod es elotte 4-5 nappal lehuz, hogy mar pozinak kellene lenni a tesztnek?? Ugyan mar!!!! Sok nonek csak a nem vart napjan pozitiv. Sok nonek elotte 5 nappal is de ez meg nem jelenti azt, hogy Neked ne lehetne pozi 2-3 nap mulva! Fel a fejjel! Az ilyen hsz-eket ikatasd a kukaba!:) En drukkolok! Abban az esetben ha megis negativ sem er veget a vilag! Jon a baba mindenkinek! Csak kivarni nehez!:(
Minerva Draga, hogyan erted azt, hogy nincs tobb lehetoseged probalkozni?? Es, hogy meg nem betegedtel meg? Kest doftel a lelkembe, elmondod mi a gond?
SZiasztok csajok!, ma reggel sajnos megjott, de semmi gond mert jon a kovetkezo honap!Minerva csak pozitivan! E.
sziasztok! Minerva a rossz érzés csak annyit tett hogy megijesztettél hogy ti már nem próbálkozhattok ....stb és hogy utána nem írtál aggódtam érted mint sokan mások itt Sajna nekem ma megjött-(de nektek drukkolok!remélem Minerva és Nao pozi lesz!kitartás E.F
E.F. Akkor legalább egészséges vagy, hisz pontosan megjött. Ez azt jelenti, hogy teljes joggal reménykedhetsz a következõ hónap sikerében!:) Még én is reménykedek! Minerva
Nah már nem:( Vége a reménynek, megbetegedtem. Mindenkiért drukkolok. Minerva
:( Sajnálom Minerva! Szerintem nekem is megfog jönni mert ma reggel volt egy kis rózsaszines folyásom a wc papíron, és így szokott kezdõdni.:( Mindegy új hónap új remény! :)
Nekem véget ér a munkaviszonyom, ha összejött volna baba gyorsan táppénzre mentem volna(végülis 12 év munkaviszony után megtehetem, sosem voltam beteg) és akkor nem tudnak felmondani. Most felmondanak és így a gyessel nem vállalunk be babát.Mivel már 30 felett vagyok jó pár évvel, sajnos nekem ennyi volt. Tudtam, hogy így lesz, ezért mindent megtettünk(Már 2-3 hónapja próbálkoztunk). Megnézettem: volt 2 szép érõ tüszõ, a megfelelõ napon voltunk együtt stb.- Az orvosra vagyok nagyon dühös, mert kértem hormon vizsgálatot és nem foglalkozott vele:((( Többet nem megyek hozzá. Bocs a hosszú szövegért, de nagyon csalódott vagyok. A + teszteknek örülök, E-nek és Nao-nak meg reményt és sikert kívánok! Minerva
Sziasztok! Minerva sajnálom! Többieknek drukk, én az vagyok akinek 40 napon jött meg a múlt hónapba, nos ma az 50. napon vagyok a melleim kõ kemények( párom szerint) de ne mfájnak, jel semmi, ma kértem idõpontot orvoshoz október 4-re kaptam hihetetlen!!!! De elõttünk egy Gabriel tesztet is, egyértelmû negatív!:( Mi lehet velem a gond?!
Kedves utolsó! Tényleg hihetetlen hogy csak 4.-ére kaptál idõpontot!! Talán a doki majd többet tud mondani, találgatni nem akarok mert nekem nem volt még ilyen hosszú a ciklusom. Én már feladom nekem soha nem lesz már második babám. Megint megfog jönni. :( Azért a többieknek nagyon szorítok hogy pozit teszteljenek!!!
Kedves 09:47-es nekem egy 42 napos ciklusban fogant a babam. Mindig ossze-visszak voltak a ciklusaim a 17 napostol a 45 naposig minden elofordult. Volt olyan, hogy az ovulacios tesztem a 23-24-dik napon lett pozitiv mikor masnak mar kezdodik lassan a mensije. Nagyon rossz erzes volt mert igy angyon hosszu volt a varakozas mindig. Fel evig probalkoztunk. Mindig a 35-dik napon teszteltem hamarabb sosem mert nem volt ertelme tovabb meg nem birtam varni. Szoval amikor a babam megfogant akkor a 35-dik napon meg negativat teszteltem, aztan ismet probalkoztam a 37-dik napon de szinten negativ, utanna kovetkezett a 39-dik nap negativ tesztel. Aztan a 42-dik napon megtortent a csoda es pozitivat teszteltem. Tudom nem egeszseges az ilyen hosszu ciklus csak egy kis leleket szerettem volna beled onteni, hogy nem lehetetlen igy sem teherbe esni ilyen ciklus mellett. Sajnos a babam nem maradt velunk a 8-dik heten volt egy spontan vetelesem de azota mar van egy lassan 8 honapos kisfiam o viszont egy 34-35 napos ciklusban fogant. Szoval fel a fejjel! Semmi sem lehetetlen! A pozitiv teszteloknek gratulalok, mindenki masnak meg kitartast es mielobbi ketcsikos tesztet!!
Hát nem akarlak elkeseríteni de ebbõl is látszik, hogy a 42 napos ciklus nem eredményezett egészséges foganást. Ezek szerint csak nem volt normális.
En ismerek olyan lanyt aki 40 napos ciklusban fogant es most 5. honapos terhes. 27-45 napos ciklusai voltak.
Köszönöm a biztatást! Az a furcsa, hogy nem volt velem gond, mióta a gyógyszert abba hagytam 35napra megjött, de az utóbbi két hónapom ilyen, ma már ötven nem is tudom hanyadik napon tartok, hétfõi tesztem negatív, ki kellene hogy muatassa ha baba! Ma görcsölgetek, talán most? Nem szerettem volna hogy megjöjjön, de ebbe a bizonytalanságban, most ezt várom, fõleg az orvos miatt is!
Hello csajok! Mivel még mindig nem jött meg, ma tesztelek! Szorítsatok! Köszi Nao :)
A kérdező hozzászólása: megy a drukk, írd meg mi lett :)
Teszteltem csajok! Pozitív lett!!! :) Köszi hogy szorítottatok!!
A kérdező hozzászólása: Jajjjj, de örülök.Gratulálok kismama :)
Szia Minerva! Hát nem tudom mennyi esélyem van! Ma megint barnáztam, igaz nem volt sok és a szine is inkább halvány volt. Viszont a derekam még mindig majd leszakad! Remélem nem lesz mensi! Nagyon szorítok ám neked is!!! üdv Nao :)
Péntek-szombatra nem vártam. Talán a mai napot is megúszom. Mivel már 3 negatívat teszteltem, most egy darabig nem fogok.Addig is van remény:) Nao nálad még simán lehet terhesség. Minerva
Szia Minerva! Ha még mindig semmi akkor már bizakodhatsz. Mikorra is nem vártad? Nekem nagyon fáj a derekam szerintem ebbõl már menszi lesz. Na de majd legközelebb!
Eléggé privát és profán ok: a gyed akkor járna, ha a szülés idejében biztosított az ember, ha nem, akkor már csak a gyes jár, ami csak huszonpárezer forint. Nálam ez lesz már a következõ hónaptól, így alakult. Sajnos azt nem tehetjük meg, hogy a havi 80 ezres gyed helyett huszonezret kapok 2 évig. Sajnos ez van. Azért én bízok!:) Még mindig semmi vérzés és nem is görcsölök most újabban!
Lemaradt aláírás: Minerva Plusz az is: E szorítok érted köv hónapban is:)
Minerva!mi a baj!?hagy segítsünk Neked!
16.45-ös E voltam olyan rossz érzésem van Minervaaaaaa!
Minerva, sajnalom!! En is drukkolok!! Hatha megis!!!!
Rossz érzés??? MIért? HOgy érted?:( KÖszi mindenkinek.Még mindig nem betegedtem meg, de ne ijesztgess rossz érzésekkel:( Alényeg, hogy semmi tünetem nincs sajnos:( Többiek hogy állnak? Üdv Minerva
De jó annak, akinek 80000 Ft a gyed. Nekem sosem ment 45000 fölé.
Pedig a keresett bér 70 %. Akkor Te nagyon keveset kerestél. Nem?
Eldöntöttem, hogy nem tesztelek már. Lesz ami lesz.:) E.F. Te írtad, hogy szombaton tesztelsz. Írj majd eredményt. Üdv mindenkinek Minerva
Sziasztok! Minerva van valami fejlemény? Megjött már vagy még nem? (remélem nem :) )
Szia Nao, Még nem!:) Üdv Minerva
Szia!! Jaj de jó!!! Ez nagyon jó hír!!! Nagyon szorítok!!!! :)
Annyira jól esik! köszönöm! Veled mi a helyzet? Minerva
Ma már nem volt olyan érzékeny a mellem, mint a héten. Délelõtt majd leszakadt a hasam olyan volt mint amikor megjön, meg volt egy kis barnázásom, de már elmúlt. Nagyjából ennyi. Csütörtökre nem várom csak, addig még bármi lehet sajnos (de azért titkon reménykedem hogy nem jön meg).:)
Nao, skkor drukkolok Neked is. Meg mindenkinek.Más is reménykedik? Milyen jó azoknak, akik +t teszteltek. Remélem nagyon boldogok és jól vannak. Én még mindig nem betegedtem meg, nem is görcsöl a hasam.Minerva
Gratula kismamik!!Sok egeszseget nektek, a jovo honapban mi is csatlakozunk hozzatok ;)!!! E.
Én sajnos nem tudok, de talán valaki más. A kérdést feltevõtõl kérdezem: akkor 1-2 nappal a nem várt elõtt lett pozitív a teszted? milyen fajta? Köszi Minerva
Én azt hittem, hogy jövõhétre nem várom, de lement a hõm. :-( Úgy látszik nem sikerült az ovu, vagy nem tudom mi történt. Talán majd ma, vagy holnap meglesz! Reménykedem! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab9034a10b0c3775d72a7f.. De neked drukkolok!!!! ++++++
Udv, Lili!!!:) Mikor szeretnel tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Hú, akkor trifázisos?De az jót jelent igaz? Nem hinném, hogy jól jelölte a ciklus.hu, szerintem a 16.ciklusnapon volt, ami tekintve, hogy 29-30 napos ciklusaim vannak, szerintem teljesen megfelelõ, így még nem merek tesztelni.Köszi, hogy megnézted, és véleményt mondtál :) üdv Lili.És te mikor fogsz tesztelni?Görbéd van? :)
A 16. ciklusnap az jol hangzik.:) Igen, trifazis vagy Te is. Allitolag a trifazisos gorbek 95%-a terhes gorbe. Remelem nem abba az 5%-ba tartozunk. Bar az en gorbem eleg meredek. Utoljara majusban mertem hot akkor teljesen mas volt es elotte is. Sosem volt trifazisos.
A kérdező hozzászólása: Fú, basszus, teljesen belelkesítettél :) Remélem babók vannak a dologban :) nekem ez az elsõ görbém, nincs összehasonlításom még, úgyhogy köszönöm a segítséget.Nagyon drukkolok. Hány éves vagy?Én 23, párommal 7, 5 éve vagyunk együtt, és már nagyon vágyunk egy picikére.
A kérdező hozzászólása: Most mennem kell, holnap visszanézek.Írjatok! :) jó éjt!
A korom ne keredez jo?:) Van koztunk egy 10es. A parommal 2, 5 eve vagyunk egyutt. Elotte megcsocsaltam es megemesztettem jo nehany him egyedet de egyik sem volt ram erdemes:) +nem volt potencialis versenyzo es apa jelolt. No, elet tortenetem vege!:) Azert annyira ne lelkesedjunk mert tudod nem vagyok en dokker csak bizakodom! Amig nem jon meg, addig van remeny!!
Holnap en is jovok majd valamikor addig irjatok csajok kinel mi ujsag!!
Nincs görbém. Tesztelni még nem szeretnék. Meg akarom várni a csütörtököt, hogy megjön-e.
Az elõzõt én írtam. Csak lemaradt a nevem. Lili
Sziasztok! Én nem vagyok babatervezõ, csak beugrottam drukkolni nektek :) :) Ha bármi eüs kérdésetek van tegyétek fel, hátha tudok segíteni :) :)
A kérdező hozzászólása: Én lelkesedek...egyenlõre az elején szerintem még megtehetem :D Aztán majd meglátjuk.Persze nem élem bele még magam, nem akarok nagy csalódást, de megnyugtató, hogy legalább a görbém jól alakult, és volt pé.
Sziasztok! Én vasárnapra nem várom ... Éreztek vmit?
Jo reggelt, napot Mindenkinek!:) Az vagyok aki megnezte a gorbed, kerdezo. Nekem meg ma is fent van a hom, meg mindig 36, 8. Ez jo!:) :) A hasam picit fajdogal. 12. dpo, kb. ma er veget a beagyazodas, ha van egyaltalan! Nalad mizus? Hod? Persze, persze, bizakodj nem azert irtam, hanem csak ha megsem akkor nem tudtam, hogyan eled meg. ;) Pozitiv vagy ez jo!:) ++++++ Eu-s lany, koszi, hogy felajanlod segitseged!
A kérdező hozzászólása: Jó reggelt :) A hõm még mindig fent, stabilan 36, 9 :) ma vagyok én is a 12.-ik dpo-n.Úgy volt, hogy ma tesztelek, de inkább nem, a hõm úgyis azt mutatja, hogy egyenlõre nincs mensi.Holnap vagy holnapután viszont ellövök egyet, szerintem akkor már valós értéket mutatna.Ma vagyok a 28.napon, és átlag 30 napos ciklusaim vannak.Tüneteim meg nem mérvadóak, ugyanaz mint mensi elõtt:cicifájdalom, meg hasszurka, méhfájdalom, szóval két esélyes :)
Elozo vagyok a 12. dpo-s. Nekem is ugyan ezek a tunetek mint Neked. 2 eselyes valoban. Szuper, hogy meg mindig fent a hod!! Maradjon is igy!;) Nagyon izgulok a holnap reggelert!! Feltetlen irj mi lett. En meg varok. Nekem mar tul sok nega tesztem volt eddig.
Sziasztok! Csütörtökre nem várom. Lili
A Tied is trifazisos. Ez azt jelenti, hogy 3 homersekleti ertek van. Nemtom jol fogalmazok e. Szoval van az a ho ami mensikor van es pe elott. Pe utan ugye a ho megugrik es ha nehany nap utan ami kb. 5-7 nap ujra magasabb ertekre ugrik na ez a trifazis!:) Remelem ertheto. Sajna tobbet en sem latok. hihihi na, jol meg vagyunk mi aldva a hogorbevel.:) Es meg annnyit szeretnek, hogy tuti, hogy szerdara nem varod? Mert ha akkor volt ovud amikor a ciklus.hu jelzi akkor mar 15 nap eltelt es meg kellene jonnod. Vagyis reggel tesztelhetsz is!!:)
Jaj csajok nagyon drukkolok en is, hogy beagyazodas legyen!! Persze hogy jelentkezem! E.
Szia!! En szerdara nagyon nem varom!;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a 24.napon lehetett ovud, de nem értem a hõd miért ilyen alacsony a ciklusod második felében.Dokinál voltál?Köszi a drukkot.
A kérdező hozzászólása: Második.Én se várom szerda-csütörtökre.Remélem vissza fogsz nézni, izgulhatunk együtt :) mikor fogsz tesztelni?
Vissza hat! Meg szep, hogy visszanezek!!:) :) Megnezed az en gorbem is??? Erdekelne eselyes vagyok e babara! Nemtom mikor tesztelek. Szerdanal nem hamarabb!:) Te?
A kérdező hozzászólása: Aha, linkeld be és megnézem.Én nem tudom mikor...szívem szerint most azonnal, de gondolom még nem mutatna semmit.
Elsõ vagyok. Igen, voltam dokinál, csak mivel még szoptatok, ezért nem tudunk tenni semmit. Azt mondta, biztos magas a prolaktin szintem a szopi miatt. De én úgy látom, hogy próbálkozik a szervezetem. Amúgy össze-vissza jön meg, most például kimaradt egy hónap. De nem panaszkodom, csak szeretnénk már még egy babát! :-) Másik válaszolónak is megy a drukk!!!! +++++ :-))
Nekem most 21. honap alatt eloszor spontan pe-m volt mensi utan azonnal es elozo este voltunk egyutt. Ereztem is a pe-t. Az igazi az most lenne, de nincs, illetve a hasam az faj de folyas az nuku. Szoval abszolut passz a dolog. Ime a hom es koszi elore is. Tesztelni en sem akarok, tuti nega lenne es nem tenne jot a "kozhangulatnak"!:) :) :) Drukk Neked!!!! Miota probalkoztok? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a7557fc135b2a922e8a028..
19:35 Koszi!! Neked is drukk!!!++++++
Sziasztok, en csutortokre nem varom, ma volt egy keves barnazasom, aztan nem tudom mi lesz belole, de remenykedem 1000el! Hajra pozitiv tesztek!!! E.
Ha ma barnaztal az beagyazodas! Ez joooo!! ++++++
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Ez beágyazódás gyanús :) megy a drukk, te is gyere vissza.
Megnezted mar a gorbem? Ugye nem babas?:( Nyugodtan ird meg, nem esek ketsegbe. Ez lesz a 22. negativ honap, mar immunis vagyok!:) Viccen kivul, tenyleg oszinten ird amit latsz!! En hooooot hulye vagyok a gorbekhez!;)
A kérdező hozzászólása: 19.36 ez a második hónapunk.Megnéztem a görbéd.Sajnálom, de ez meghaladja a képességem, nem vagyok egy nagy görbeszaki, csak az alapokat ismerem.De tuti volt pé. Másik válaszoló:szerintem még szoptatsz nem is fog rendesen beállni a ciklusod, legalábbis egy ismerõsöm is úgy járt, hiába próbálkoztak, de amint abbahagyta a szoptatást, rá két hónapra megfogant a kistesó.
Okes, koszike. En annyit latok az egeszbol, hogy trifazisos de ez meg nem jelenti azt, hogy terhes is vagyok. No, mar csak par nap. Kivancsi vagyok egyutt csikozodunk e! ++++++
A kérdező hozzászólása: Hát...igazából fogalmam sincs mi az a trifázis :/ Belinkelem én is az enyémet, megnézed?Mit gondolsz? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/93b0a0a20c6b8428e62ff8.. Én is nagyon drukkolok mindannyiónknak :)
A kérdező hozzászólása: Nem merek tesztelni :) most azt érzem, hogy nem fog menni holnap...azt érzem, hogy vagy két csíkot szeretnék látni, vagy akkor legyen mensi, de semmiképpen sem nega tesztet :) na de majd meglátjuk, a kíváncsiságom mint mindig, valószínüleg erõsebb lesz :) és persze vagy így, vagy úgy lesz megírom, de te is ám, és mindenki aki erre a hétre várja.
En pontosan ugyan ezt erzem amit Te. Inkabb mensi, mint nega teszt. Mindenkeppen ird meg mi tortent holnap reggel!:) Ha nem tesztelsz azt is.
Gratulalok!!! Akkor megiscsak ertek egy cseppet a hogorbekhez.:) :) A Tiedhez legalabbis igen!!:) :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen es ne tunj el, irj meg!!!!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) remélem minden rendben lesz.Itt a görbe, de a pé.nem akkor volt, mikor behúzta hanem a 16.-ik napon. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/93b0a0a20c6b8428e62ff8..
Szívbõl gratulálok!!! Én majd csak 23-ára nem várom. A görbédet megnéztem. Ezek szerint ha nekem is fenn marad a hõm akkor lehet baba belõle?
Ha a nem vart napjan is fenn marad a hod, akkor igen!! Van akinek a nem vart napjan esik le. Nekem pl. a nem vartkor reggel meg fent van es napkozben szepen leesik. Tudom hihetetlen, hogy reggel meg nem latszik pedig igy van.
A kérdező hozzászólása: Azt mondják, ha pé után 18 napig fent marad akkor tuti baba, de egyébként leeshet bármikor.Én nem is nagyon tudhattam mert nem teljesen rendszeres a mensim.
A szoptatós anyuka vagyok. Szívbõl gratulálok Neked!!!!!! :-))) Nálam még mindig semmi, napok óta 36, 2, krémes nyák, görcsölget a hasam. Hogy mi lesz ebbõl?! Ovu, mensi vagy semmi az ég világon? Ki tudja. De a pozi tesztednek nagyon örülök, ettõl én is vidám és lelkes lettem! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) nekem hasonló tüneteim vannak...úgyhogy ebbõl még bármi lehet :) szorítok neked.
Sziasztok csajok!, kedves kerdezo egy nagy nagy gratula neked tiszta szivbol!!!!!, nagyon orulok, ugy szeretek jo hireket kapni!Ma en sem birtam es csinaltam egy tesztet sajnos negativ lett, (en barnaztam hetfon), de sebaj uj honap uj remeny, de nagyon jo hogy neked poztiv!!!, azert meg itt maradok s irok kozben! E.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt.Hanyadik napon vagy?Nem lehet, hogy csak korán teszteltél?
én is csatlakoznék hozzátok!noveberben lesz 4.éve hogy nem akar önnia lurkó!igaz 3hónappal ezelött ikerült de sajnos el is ment a 6.héten!ez egy nagyon nagy törés volt!kicsit pihentettem is a dolgot!ebben a hónapban lendltünk bele ismét aprojektba!és most 25.-ére ne várom!persze sajnos megint nem bírtam k hogy ne teszteljek!de nálam ez lassan már rituálé lesz ké hetente csinálok tesztet!:-/nem bírom ki! hozzá tenném hogy mindenkinek tíszta szívbõl kívánom hogy mi hamarabb be köszöntsön a gólya!remélem a miénk nem vár novemberig!Eszti
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok én is!!!
En is abban remenykedem, hogy hamar teszteltem, de azert meg holnap reggel egyet probalkozom :) ! E.
Mindenképp próbáld meg! Drukkolok nagyon...
Sziasztok! Én csütörtökre nem várom, drukkolok mindenkinek!!!
Aki a hét végére nem várja mit érez? Érez valamit? Üdv Minerva
gratula..felrakod a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel a 13. dpo-n, a 29.-ik ciklusnapon pozitívat teszteltem, kisbabánk lesz :) Istenem annyira hihetetlen...olyan boldog vagyok...persze továbbra is itt maradok, és drukkolok a többieknek.
En viszont ma teszteltem es negativ lett. A hogorbes vagyok. Nem baj, nem vagyok letorve, egyszer majd kopog Nekunk is.:) Kerdezo, egyebkent dolgozol? Mivel foglalkozol?
A kérdező hozzászólása: Rendben megírom feltétlenül holnap.
Sziasztok Csajok! Én új vagyok ezen az oldalon, és hétfõre nagyon nem várom... Egyenlõre semmi tünet..se mensis, se egyéb. A barnázós lányka tuti babás:) Drukkolok mindenkinek nagyon!!!
A kérdező hozzászólása: Üdv a "csapatban"! :) Jelezz vissza te is, ha fejlemény van.
Sziasztok csajok!!Nekem volt barnazasom a tegnap, ma nincs, de nem vagyok szaraz van egy keves folyasom, ha babo lenne a dologban nem kellene szaraznak lennem? Szep napot mindnkinek!!!, s varom a jo hireket! E.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem.Sõt nem úgy van, hogy mensi elõtt közvetlenül szárazság van????Mondjuk szerintem ne nagyon adj erre...hanyadik napon vagy?
10 dpo-n vagyok, akkor neked legyen igazad!!! E.
Mensi elott par nappal vizes folyas a jellemzo de ez egyenenkent valtozo. Beagyazodaskor barnas kremes de ezt is embere valogatja. Terhessegkor ellenkezo tuneteket produkalunk allitolag, ebbol is gyanus lehet a baba. Ha eddig a 10. dpo korul nem volt ilyen folyasod akkor eselyes vagy babara. Szerintem babas vagy. Tegnap 9. dpo volt es pecseteles. Ez nagyon babas.:)
Szerintem is az:)
sziasztok!8.dpo és szétrobban a cicim .... annyira jó hogy ilyen sok a babagyanús-) holnapi tesztelõk írjatok ám reggel!!!!! E.F.
Sziasztok! Mi 3 hónapja próbálkozunk, mióta abab hagytam a gyógyszert 1 éve érdekesen jött meg de beállt 36napra, múlt hónapban késett mindenféle terhes tünetem volt, sõt egy utólag megtudtam rossz tesztel, de halvány pozi(bár nem tudom idõn túl-e mert 5 perc után nem néztem csak rá egy órára) Ma megint a 40. napon vagyok és semmi, de most semmi tünetem nincs, se mensis, se terhes... Azt hiszem orvoshoz kell mennem! Drukk mindenkinek, nekem többen is babagyanusak vagytok:D
A kérdező hozzászólása: Szia elõzõ! Tesztet csináltál most? Hát lányok, nem tudom mi van, de görcsölget a hasam.Bevettem egy magneb6-ot, nem tudom ettõl-e vagy sem, de jobb lett.Mostmár picit kezdek feszült lenni, hogy ha van baba ha nincs, de szeretném tudni.Érdekes, mert 3 hétig egyáltalán nem is foglalkoztam a dologgal, most az elmúlt pát napban meg olyan türelmetlen vagyok, hogy csak na!
A kérdező hozzászólása: ja, és ez a görcsölgetés, olyan menzeszszerû :/
A tegnapi hogorbes vagyok akit megneztel, ma vagyok 13. dpo-n en is. Szoval ugyan ez a helyzet nalam is, hogy nem foglalkoztam vele, nem is erdekelt 2-3 napja pedig, mint az orult bujom a netet es figyelem magam. Viszont sztem meg fogok jonni, ugy erzem nekem nincs baba. Nem tudom. Belso megerzes.
19:16-os, peteeresed van? Van hogorbed? Ha van pe-d en azt javaslom, hogy pe-ig igyal palastfu teat, pe utan mensiig pedig cickafarkfu teat. Ugy beallitja a ciklust, hogy csak na!! Az elso honap utan valtozas lesz, meglatod! Ha viszont ez sem segit akkor tenyleg doki mert mas gond van.
Kedves kérdezõ! Ne tesztelj még, mert megmondom neked elõre, hogy negatív lesz. Nem azért mert nincs baba, hanem azért mert még korai. Ha van baba, akkor még csak most a napokban kell lennie a beágyazódásnak. Ha megvan a beágyazódás, picit barnázol/vérzel, akkor rá 3 napra mutat csak valamit a teszt. Ha mégis teszteltél és negatív lett, ne keseredj el, van még remény! :) Én is 23 éves vagyok, ez a negyedik hónap, hogy próbálkozunk, én még egy kicsit késõbbre nem várom. De a barátnõmnek már sikerült, és tudom, hogy neki a teszt a menzije elõtti napon még nega volt, és csak 3-4 nap múlva lett pozitív. Szóval türelem, türelem! Tudom nehéz, de én is azt mondom, hogy vagy egy pozitív teszt vagy jöjjön meg! A negatív teszt nem túl szép látvány! :S Drukkolok mindenkinek! Üdv.: N
Szia! Elõzõ vagyok. Én csak hétfõre nem várom, de nem érzek semmit, közepes krémes folyásom van, néha szurkál a hasam, de utóbbit lehet, hogy csak beképzelem. Tudsz a Pg 53-mal kapcsolatban segítani?

Jövő hét szombatra nem várom. Voltak furi tüneteim (alhasi és derék fájás), és elmentem ma a dokihoz végül, mert féltem, hogy felfázás. Milyennek kell lennie a méhnyálkahártyának egy héttel a menszi előtt ha nem várom?

Lehet egy kis hugyuti gyulladásom, hétf?n mennem kell laborba. Továbbá a bal petefészkemben van 2 db cysta. Az egyik 2.5 cm, a másik 1,5 cm. Rákérdeztem, hogy milyen a méhnyálkahártyám, és azt válaszolta rá, hogy: "Vastag, vastag, mint amilyennek lennie kell menszesz el?tt". Akkor ezek szerint nem vagyok babás :(

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2,5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem

azt nem tudom hogy milyennek kell lenni elötte.ha nem vagy terhes tuti vékony mert a méhnyálkahártya leválik és az löködik ki menzi formájában..ha terhes vagy akkor nagyon vastag..nekem 5 hetesen irtozatosan vastag:Dvárj még egy kicsit..csak mert az elsö gyerekem ciszta mellett fogant .és 6 hos terhes voltam vele amikor felszivodott..ugyhogy csak türelem.hátha nem jön meg..bár amikor cisztám volt már 2, 5 hos terhes voltam a lányommal..addig menzisztem
Mensi elõtt is vastag, hiszen azért vastag, hogy biztosítsa a beágyazódást, ha nem történik meg akkor elvékonyodik és levállik. De kívánom neked hogy maradjon jó vastag, és furakodjon oda be a babókád! :)

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Legjobb válasz: Nekem 12. napon volt ovum, nagyon fájnak a cicijeim...de az mensi elõtt is szokott. Nagyon reménykedem! Ki mikor tesztel?

A kérdező hozzászólása: Kivel mi újság? Hogy alakult nálatok? Van aki velem tart ebben a hónapban, mert nem sikerült neki? Sziasztok!
Szépen erõsödik azóta is a második csík.:) Majd csak két hét múlva megyek orvoshoz, szeretnék már szívhangot is hallani, meg is beszéltem a kis ebihalacskánkkal.Az émelygés egyre durvább, kétszer már hánytam. Alig bírok enni. Délután 2-re annyira fáradt vagyok, hogy majd bealszom. De Érte, bármit megtennénk a férjemmel. Akik nem várják a napokban, azoknak megy a drukk ezerrel! T.
A kérdező hozzászólása: Kedves T.! Gratulálok tiszta szívbõl! Nagyon szerencsés vagy, hogy elsõre sikerült! Vigyázz magatokra nagyon! Nekünk újabb hónap, újabb remény!
Kedves T.! Szívbõl örülök, hogy sikerült, jó egészséget kívánok nektek! A többieknek meg továbbra is szurkolok. Ma beszéltem az orvosommal, és csütörtökön megyek hozzá. Valami nagyon nincs rendben velem. Ha a szombati dolog nem történt volna simán azt mondanám terhes vagyok. Mondjuk azóta sem jött meg normálisan, csak maszatolás van. Lehet csinálok még egy tesztet csütörtökig. Ha meg az orvos nem talál semmi rendellenességet, akkor folytköv ebben a hónapban. Ez lenne a második próbálkozás. Eddig kétszer voltam terhes, csak a második méhen kívüli volt. De mind a kettõ azonnal összejött. Várom mindenkitõl a fejleményeket, én is jelentkezem majd! A.- Annamari
Gratulálok! :)
Lányok, olyan jó, hogy így összejött ez a kis csapat! A barnázás nem feltétlen mindenkinek van, nekem sem volt. Amúgy azon gondolkodtam, hogy egy kis lélek, hogyan és mikor választja ki a szüleit. Mielõtt mi belevágtunk volna az egészbe, feltettem magamnak a kérdést, miért is szeretnék kisbabát, azontúl, hogy jó lenne, ha a szerelmünknek lenne gyümölcse. Egyre mélyebbre ástam magamba, és hát elég kemény következtetésekre jutottam. Nehéz dolog magadnak nem hazudni. Attól kezdve sikerült lazábban (már amennyire lehet) hozzáállni a dolgokhoz. Most azon dolgozom, hogy bízzak a babában, hogy egészségesen, szépen fejlõdik bennem, és parázzak emiatt!Írjatok, mi van veletek! Puszi mindenkinek! T.
sziasztok én holnapra nem várom de szerintem meg fog jönni mert elõtte mindig pattis vagyok és fáj a mellem most is de a mellfájás el szokott múlni pár nappal elõtte most meg nem múlik el és nagyon érzékeny. Majd kiderül azért reménykedek :-) K.
Hàt csajok nekem megjött sajnos! :( de nem baj, megyek hormonvizsgàlatra, aztàn remèlem minèl hamarabb sikerül! Nektek meg megy a drukk! Puszi! :)
sziasztok! én a hétre nem várom. van még itt valaki aki mostanában nem várja? :)
Én holnapra nem várom, reménykedek.
Hát ha holnap sem jön meg rendesen, csak ez a rózsaszines-barnás valami, akkor csinálok tesztet! Majd írok! :) Neked pedig nagyon szurkolok, hogy baba legyen! Elsõ lenne? Te is írj mindenképpen! :)
Nekem semmi barnázás nincs.De ez úgy tudom nem törvényszerû. Nem mindenki barnázik, de ahogy itt és máshol olvasom nagyon sok mindenkinél van ilyen.Nekünk ez a második hónap h próbálkozunk és nagyon szeretnénk már. Remélem nem fog megjönni.Szerdán esedékes.Õrület ez a várakozás!!!! :) Bogi neked nagyon szurkolok :) )))Teszt után írj :)
Szia! Èn veled tartok, holnapra nem vàrom! Tegnap volt egy kis ròzsaszin maszatom! Cicim derekam leszakad, hasam màtol kezdve szurkal! Remèlem baba lesz! Àprilistol probalkozunk! :)
A kérdező hozzászólása: Mi is áprilistól!:) akkor neked még lehet sikerül! Akinek erõs pozi lett a tesztje, vele mi újság? Minden rendben? Lehet hangosan gratulálni?
Remèlem! Keddre gondoltam, hogy tesztelek! Fèlek, mert minden hònap csalòdàs! Remèlem most sikerül! :)
Szurkolok továbbra is! Remélem karácsonyig összejön mindenkinek! Én megyek orvoshoz, mert valami nincs rendben velem. Tegnap nagyon elkezdtem görcsölni, valamilyen darabok jöttek ki, kevés világos vérrel. A görcsölés megszûnt, vérzés alig, de a hasam alja nagyon érzékeny, néha fáj, a melleim is fájnak. A babát szerintem kizárhatjuk, mert ha volt is kezdetlegesen, akkor tegnap valószínûleg el is ment. :(
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ne add fel! Azonnal orvos és kapsz gyógyszert! Sokan vannak így! Màjusban én is így jártam, aztán hormonvizsgálat. De nekem nem volt erõs pozi tesztem, csak halvány! Feltétlen írj majd hogy alakult, nagyon-nagyon szorítok neked és Boginak is! Örülök hogy rátok találtam itt, remélem tartjuk a kapcsolatot! Andi
Köszi szèpen, remèlem neked is minèl elöbb összejön! Ha nem jön meg kedden tesztelek! Ti is irjatok ha van valami! :)
Sziasztok! Én szerdára NEM várom :) Nekem ha minden igaz 9-én volt peteérésem. Mi minden nap együtt vagyunk, lehet ez sem a legjobb de hát ez van :) Tehát 9-én volt peteérésem akkor tegnap , ma van a beágyazódás vége ha jól számolom. A 7végén kicsi szúrás éreztem jobb oldalon de nem tartott sokáig. Ma olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Hol ezt érzem, hol semmit. A melleim is a napokban jobben fájtam mára már enyhültek, de mégazért fáj, de nem annyira érzékeny.A mellbimbóm sem érzékeny egyáltalán.Szerintetek ez most mensi kezdete vagy kisbaba? :)
A kérdező hozzászólása: Ebbõl még bármi is lehet. Szorítok! :)
Az biztos, de remélem nem a mensim lesz az.Köszi, h szorítasz :) )) Jelentkezem majd mindenképpen :)
Hát én nem tudok semmi jót írni sajnos, ma reggel kicsit barnáztam! Mivel dolgom volt, tettem is fel egy tampont, mondom biztos megjön! De a tampon is szinte "üres" volt és most sincs semmi! Tesztet nem is vettem! Na majd kiderül! :) Szorítok Neked, aki a napokra nem várja! :)
Tegnapra nem vártam eddig még nem jött meg de olyan érzés mintha meg akarna jönni :-( mellbimbóm nagyon érzékeny. reménykedek :-) K.
Sziasztok! Most jöttem az orvostól, semmi rendellenességet nem talált, de azt mondta terhesség gyanúja áll fenn, lehet késõi peteérésem volt, és abból lesz baba, bár most még nem látta az uh-n. Hétfõig kell várnom egy újabb teszteléssel, és utána majd látjuk. A melleim vasárnap óta fájnak, duzzadtak, égnek a mellbimbóim, állandóan pisilni járok, ma már hányingerem is volt, de lehet csak az idegességtõl. Vérzésem azóta sem volt, csak barnás folyásom. Már nagyon kíváncsi vagyok mi is történik bennem. Mindenkinek továbbra is drukkolok! Annamari
A kérdező hozzászólása: Kivel mi újság? Kismamánk volt dokinál? Írjatok légyszi! Én 13-ra nem várom majd. Kezdõdik újra az izgulás.:)
Sziasztok! Nekem továbbra sem jött meg, tüneteim vannak, de múlt hét elején még negatív volt a tesztem. A héten mindenképpen újra tesztelek. Pár napja magnéziumot kell szednem, mert különben fáj a hasam. Nagyon kíváncsi vagyok már mi van velem, orvoshoz 2 hétig nem tudok menni. Érdekel engem is kivel mi van azóta! És persze szorítok mindenkinek! :) Annamari
A kérdező hozzászólása: Tesztelj Annamari! És írd meg!:) drukkolok! Mióta késik?
Október 17-18 kellett volna megjönnie, 19.-étõl 2-3 napig barnás folyásom volt. Ami érdekes, hogy a hõmérsékletem se esett vissza azóta, most is 36, 8-at mértem. Mivel szeretnénk babát, rendeltem 30 db tesztet a vateráról. Elvileg holnap megkapom és este tesztelek. Talán közvetlenül mensi elõtt eshettem teherbe, nem tudom. De már nagyon kíváncsi vagyok mi van. Annamari
A kérdező hozzászólása: Mi újság Annamari?
Szia! Ma reggel próbáltam ki a tesztet, de negatív lett. A hõmérsékletem még mindig fenn van, fájnak a melleim, meg minden egyéb tünet meg van. Nem értem már ezt az egészet. Nem görcsöltem rá a témára sem, mivel a folyás után úgy gondoltam nem lehet baba a dologban. Pár napra rá kezdõdött minden. Most már lassan ideér a következõ mensi idõ is (17.-e), majd meglátjuk mi lesz. Addig már nem megyek orvoshoz. A fura az, hogy nem volt semmilyen folyásom, pedig mindig szokott, sõt lehet furán hangzik, de korábban én havi kétszer tapasztaltam a tojásfehérje szerû folyást. Ciklus elején és végén. Nagyon fura ez az egész. Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Nálam is valami fura...jövõ szerdán kellene megjönnie. Ma vagyok a 22. napon. És tegnap csak úgy, mert fájdogál többször a hasam, mint mikor megjön, meg peteéréskor, csináltam egy ovu tesztet és full pozitív lett, de csak késõbb néztem rá. Most nem tudom mi van, mert a 12-13. nap körül már volt ovum. Szerinted? Nálad is érdekes. Én már elmentem volna orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Ja és tegnapelõtt még halványabb volt, mert akkor is teszteltem. Nem értem. Neked már mutatnia kellene a tesztnek a terhességet, nem? Eltelt 14 nap azóta, még ha mensi napján estél is teherbe. Menjél szerintem dokihoz.
Mindenképpen elmegyek majd, de mostanában nem tudok. Meg már megvárom a következõ mensit. Szurkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Lányok kivel mi történt? Kismamák hogy vannak? És akinek nem sikerült, eltelt egy újabb hónap! Én szerdára nem várom!
A kérdező hozzászólása: Nem haragszom, én is így gondolom! Most betegek is lettünk, holnap veszek egy tesztet és azért megpróbálom! Majd jelentkezem! Mindenkinek továbbra is szorítok!:)
Ne haragudj kedves kérdezõ én nekem ez a teszt sokszor mutatott ilyen eredményt még erõsebbet is mégsem lett baba, szerintem próbálj ki egy másfajtát!
A kérdező hozzászólása: Ma este hányingerem volt nagyon! Megjött ugyan egy napra, de teszteltem ma egyet. Egy hét után. http://kepfeltoltes.hu/131024/1261289790image_www.kepfeltolt.. Szerintetek ez most mi? Csak én látok ott vmit? De egy hét után erõsebb kéne legyen nem? Kérlek írjatok! Andi
kérdezõ ! hááááát ;) talán akkor ??? ;) annamari! mikorra nem várod?
Andi! Én egyértelmûnek látom!!! Pozitív! :) Lehet mégis csak összejött? Huuu, csinálj még egyet két nap múlva! Jajj de jó is lenne, szurkolok nagyon! Nekem szombat volt a 31.-ik napom, és általában 30 napos ciklusaim vannak. Nekem barnás folyásom volt, vérzés nem. Annamari
A kérdező hozzászólása: Hát én ezt nem tudom elhinni! Nem kéne erõsebb legyen? Szétszedtem a tesztet és láttam. De akkor miért jött meg? Holnap elmegyek dokihoz! Szoritsatok! Köszi a bíztatást! Mindenem odaadnám érte!
szoritunk!! Majd ird meg mi volt ! rem minden rendbe lesz! Annamari ti mióta próbálkoztok? mi 5.hónapja..
Én tegnapra nem vártam ma délután teszteltem és pozitív :-)
Nagyon kíváncsi leszek neked mit mond az orvos! Szurkolok! Az új "kismaminak" is szurkolok, hogy minden rendben legyen! Nekünk ez volt az elsõ hónap próbálkozásunk. Tegnap este még hánytam is, az is lehet valamilyen vírusom van, bár nincs lázam... Annamari
Andi! Ez pozi, én is látom! 81-nek gratula, a többieknek megy a drukk! T.
A kérdező hozzászólása: Ma nincs a dokim! Én is látom, de egy hét után sokkal erõsebb kéne legyen szerintem. Elõször megörültem, aztán elgondolkodtam. Szerintem ez negatív, vagy szellemcsík. :( majd kiderül! Veszek egy másik tesztet.
szerintem is pozitiv! :) nekem még nem jött meg, ez a 30-31. napom... de szerintem bukta. szerdán csináltam tesztet, totál negativ volt :(
Szia! Én 19.-re nem várom! Azóta voltam vérvételen, ultrahangon, majd csütörtökön megyek vissza a dokihoz az eredményekkel! Minden másnap együtt voltunk eddig, remélem sikerült! :) Veled mizu kedves kérdezõ? :)
Elhiszem, hogy nagyon várjátok, ha már április óta próbálkoztok. Most du. is csináltam egyet, az sokkal erõsebb -szinte piros- lett. Ami tök jó! A hasam picit fájdogál, levert, fáradt vagyok, és más nem bírok enni, mint májat májjal...:) Majd vasárnap reggel tesztelek szerintem legközelebb vagy szombaton, és jövõ héten megyek dokihoz.Írjátok meg a fejleményeket! T.
A kérdező hozzászólása: Nekem 12. napon volt ovum, nagyon fájnak a cicijeim...de az mensi elõtt is szokott. Nagyon reménykedem! Ki mikor tesztel?
Én nem bírtam ki, most csináltam egy tesztet, de egyértelmû negatív. Megnéztem a naptárat, és nem szerdán, hanem csütörtökön kellene megjönnie, szóval lehet nagyon korán csináltam meg. Majd írjatok ti is mi lett. :)
Sziasztok Szerintem nálam még az is lehet, hogy késõbb volt ovulációm, mert most van 6. napja fent a hõm. És lehet ezért csúszik a mensim is. Bár még ilyen sose volt, hogy így kitolódott, mindig pontosan jött, most meg már 8 napja késik. De én amúgy erre tippelek hogy ezért késhet, mert késõbb volt most ovulációm, mert most már 6. napja a hõm fent van. Ám azért egy tesztet veszek és holnap reggel megcsinálom mindenesetre, úgyis nagyon régen csináltam már. De szerintem tuti a késõi ovuláció miatt csúszik a mensi is. Sajnos a görbém ezt mutatja. :( Így biztosra veszem hogy nekem azért késik mert késett az ovulációm is. :( Nagyon drukkolok mindenkinek! R.
Én nem bírtam ki, ma teszteltem egy szép szellem/száradási csíkosat. Bár messze még a csütörtök. A férjem szerint ez a teszt dolog addiktív egy mûfaj, mert addig felesleges tesztelni, amíg nem késik. Ebben igazat kell, hogy adjak neki. Mondjuk nálunk ez az elsõ úgymond próbálkozási hónap, vagyis amikor nem védekezünk, csak élvezzük a dolgok kellemesebb részét. T.
A kérdező hozzászólása: Bevallom, ma reggelig bírtam! :) teszteltem! Természetesen negativat. Ha 12-13. Nap volt ovum, akkor elõbb kellene megjöjjön ugye? Mert én ez szerint számoltam a napokat. A 28. Nap csak pénteken lenne. Nagyon rossz ez a várakozás. Szurkolok mindenkinek! Akinek egy hete késik az teszteljen már :) hogy bírod ki? Pusz nektek
Igen, elvileg elõbb! Megy mindenkinek a drukk!
Reggel írtam, hogy teszteltem egy negatívat. Nem dobtam ki, gondoltam csak megnézem még egyszer. Már teljesen száraz, és mintha lenne ott egy második csík is. Kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl. Pénteknél hamarabb nem ismételem meg, mert ugye szerdán vagy csütörtökön (30-31. nap) kellene megjönnie. Mindenkinek szorítok!
Hát úgy bírom ki hogy én már hozzászoktam hogy mindig megjött a mensim. De most már 8 napja késik, ezért vettem tesztet, mert ilyen még nem volt, hogy ennyit késsen, 37. napomon vagyok már. Holnap reggel megcsinálom a tesztet. De szerintem negatív lesz, én mindig csalódtam, ezért nem is reménykedem. Ha negatív lesz és még 1 hétig nem jönne meg akkor lõném el a következõ tesztemet. Mivel kettõt vettem ma. Két fajtát: az egyik az x-epil a másik meg facelle. Nem is tudom melyik a megbízhatóbb. Szerintetek? De talán a facelle-t fogom ellõni. R.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon szorítok neked reggel! És tiszta szívembõl kívánom, hogy sikerüljön. Ahogy mindenki másnak. Én X-epilt szoktam venni, de a legjobb szerintem a gabriel. És van egy clarblue, ami nagyon drága volt, azt arra tartogatom, ha már biztos leszek a dolgomban. Én is sokat csalódtam hidd el, volt is + tesztem, aztán mégis megjött, utána hormonvizsgálat, magas prolaktin szint, kaptam gyógyszert és most várom hogy sikerüljön. Más minden rendben, úgyhogy nagyon bízom benne. Nagyon durván pozitív ovu tesztem volt. Sikerülnie kell. Én csütörtökig megpróbálom kibírni. Én is félek, bár én még csak a 24. napon tartok, de mivel korán volt ovum, lehet már pozinak kéne lennie. Nem tudom. Nagyon-nagyon szorítok! Vannak tüneteitek? Nekem írtózatosan fájnak a melleim. Mensi jele most sehol, máskor elõtte pár nappal már fájdogál a hasam, eddig még nem éreztem. Szerintetek van még esélyem?
Kedves kérdezõ! Én is nagyon drukkolok neked! Hát igen csütörtökig még bírd ki szerintem is, hogy ha akkorra nem várod. Nekem tüneteim, hogy kicsit oldalt izomláz szerûen fájnak a melleim, és mai nap elég furcsán feszül az alhasam, ilyen nyomásérzésem van ott. Valamint állandóan éhes vagyok... Rendben akkor az X-epilt lövöm el. De úgyis negatív lesz...:(
R. voltam
Nekem még csak a peteéréstõl 6 nap telt el úgyhogy még izgulok egy kicsit :) reménykedek.K.
A kérdező hozzászólása: Én szerdán tesztelek! Addig ki kell bírnom! Ma éreztem többször hogy fájdogált a hasam, mint mikor meg akar jönni. Remélem nem fog!:) mindenkinek nagyon drukkolok!
szia, nekem 7.én volt peteérés 6. voltunk együtt 23.ára nem várom.Nekem most kezdett fájni a cicim de mensi elõtt is szokott de reménykedek. :-)
Holnapra nem varom. Szurkal, de megjon erzes is van meg osszezavarodas. A cicim is erzekeny...ugyis eljon aminek el kell jonnie...de nagyon szeretnem, hogy Baba legyen!!!!
Nekem is pont szerdán vagy csütörtökön lenne esedékes... Pár napja majd leszakad a derekam, erõsebb menstruációs fájdalom, a hasam alja is fáj. A hónap elején voltam orvosnál, mert nagyon szúrt a petefészkemnél. Akkor azt mondta felfáztam elég rendesen. Mivel nem védekeztünk már az utolsó menstruációm óta, így akár baba is lehetne. Elsõ terhességemnél ugyanezt a fájdalmat az 5-6.-ik hétben éreztem, szóval most izgulok én is. Mindenkinek sok sikert! :)
Sziasztok! Én kedd szerdára nem várom..kis hasszurka, pici görcs és cicifájás..jah és 7-én pecsételõ vérzés.. Reménykedem :)
Én vasárnapra nem vártam, 6 napja késik...sose szokott késni. De én nem reménykedem, mert régóta nem jön a baba. R.
Szerda-csütörtök környékére. Néhány napja szinte egész nap görcsölt a petefészkem, fájt a hasam, leszakadt a derekam. Ez most már elmúlt, most már csak az egyik mellem érzékeny. Hát kíváncsi leszek, mert harminc naposak a ciklusaim, és középidõben a 13. napon voltunk együtt, ami elég határeset. Szóval majd kiderül.Drukkolok nektek, írjátok meg feltétlen mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon fájnak a cicik, ma a derekam is, és többször szúr a hasam. Ki mikor tesztel? Én még várok pár napot! Ha kibírom!:)
Ms kellett volna naptar szerint megjonnie. De meg semmi :o) !!!! Azert nem iszok a medve borere...Megbeszeltuk az urammal, hogy varunk 3-4 napot es tesztelunk. Nekem sokkal rosszabb igy, hogy tudatosan probalunk Babasodni. Az elso gyerkoccel olyan varatlanul tortent a dolog. Ugy valahogy jobb volt. Fel sem tunt, hogy kesik ugy el voltunk foglalva mindketten a munkaval....de most naptar szerint megyunk, mert en mar igen-igen benne vagyok a korban. Most tudom igazan aterezni azoknak a problemajat akiknek nehezebb a teherbeeses.
Na kinél mi a helyzet? K.
Nálam még mindig semmi. Én holnap veszek tesztet ha nem jön meg akkor se és holnapután tesztelek. Már 1 hete késik, ilyen még nem volt, ezért érdekes az egész...de biztos csak valami hormonprobléma... Nincs olyan szerencsém hogy nekem sikerüljön csakúgy magától, mert régóta nem jön már össze. R.
A kérdező hozzászólása: Pozitív lesz, erre gondolj! Ne a rosszra! Drukkolok! Reggel írj légyszíves!
Nah???Megesz a penész...T.
Lányok!!!Amíg nem jön meg, addig bármi lehet.Ha kis cseppekrõl van szó, ha pedig késésrõl. R.! Én a helyedben elmennék dokihoz a jövõ héten, ha hétvégéig nem jön meg és a teszt negatív! Olvastam, volt olyan kismama, akinek nagyon kevés Hcg-t tartalmazott a pisije, és három hónaposan is negatív volt a teszt! Szerintem mindig van remény!:) ))HINNI KELL!!!!Nekem is volt ma bent tisztasági betét, de nem jött meg. Holnap reggel tesztelek egy 25-sel! Igazából úgy vagyok vele, ha most nem, akkor még bizonyára lelkiekben valamit fejlõdnöm kell, hogy jó anyuka legyen belõlem, és mellesleg akkor következõ hónapban fogyókúra is folytatva lesz! Ha meg igen, akkor végre rászánom magam, és elmegyek az okmányirodába, és végre hivatalosan is felveszem a férjem nevét...:) T. U.i.: A fejleményekre kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Én úgy döntöttem holnapot még megvárom, hogy mi lesz. Továbbra is csipp-csepp, vagy megjön rendesen. Ha nem jön meg, péntek reggel ellövöm a drága tesztemet. Próbálok HINNI és BÍZNI! Jól esik a bíztatás. Köszönöm! :) Bár én tényleg nem reménykedem.
Ezek szerint még mindannyian esélyesek vagyunk! :) Én nagyon fel vagyok puffadva, szurkál odalenn, cicik érzékenyek, a derékfájásom enyhült valamit. Ez a 29.-ik napom, de nekem 30-31 naposak a ciklusaim. Már megvettem a tesztet, de pénteknél hamarabb nem hiszem, hogy lenne értelme megcsinálni. (Kedves Kérdezõ! Ne negatívan állj a dolgokhoz! Tudod a vonzás törvénye...) Na de továbbra is drukk mindenkinek! Írjatok majd! A.
Nem bírtam ki, és reggel megcsináltam a tesztet, ez a 30.-ik nap. Ugyan nem jött meg, de a tesztem negatív. Ha baba lenne már ki kellett volna mutatnia szerintem. :( Nektek pedig szurkolok! A.
Az optimista hozzáállás szerintem sokat segít, amíg nem jön meg, vagy máshogyan, addig van remény! Ma megcsináltam a tesztet (25-ös OneStep) és megjelent idõn belül a halvány második csík.:) Veszek még tesztet, és bízunk benne, hogy erõsödik.Aztán mehetek az okmányirodába!T.
A kérdező hozzászólása: Nekem ma sajnos reggel rendesen megjött. :( Kedves utolsó halkan gratulálok Neked! És irigykedem! Vigyázz magadra!
Sajnálom kérdezõ!Mióta próbálkoztok?T.
Most olvasom, sajnálom. :( Ne keseredj el, össze fog jönni! Neked viszont "T" gratulálok, és jó egészséget kívánok! Nekem ugyan nem jött még meg, de mivel negatív a tesztem... További minden jót mindenkinek! A.
Nekem reggel úgy tûnt, hogy megjött, de levált 2 egybe megalvadt darab ekkor volt mensis érzésem is és azóta SEMMI! Bocs a szóhasználatért, de ez volt. És ennyi, azóta semmi pedig felraktam a tampont is, de üres maradt és mensi érzésem sincs, csak reggel volt egy pár percig és kész. Valami nem stimmel most, lehet ezért is késett? Ez most azt se tudom mi? Reggel volt egy-két megalvadt DARAB, és nem folyt és ennyi volt! R.
R! Szerintem okozhatta, bár nem vagyok nõgyógász. Ha nem jön meg, akkor menj el feltétlen. Legalább kiderül, hogy van-e baba a dologban. T.
A kérdező hozzászólása: Hát még nem jött meg! Egész nap egy tisztasági betéttel voltam. Pár csepp volt rajta. Inkább pisilés után, de akkor sem mindig. Cicim még fáj! Hát nem tudom mi ez. Ilyen még nem volt. Ha volt egy csepp, utána pár óra múlva megjött. De biztos meg fog! Nem vagyok olyan szerencsés. Ti mikor teszrelnétek? Mit gondoltok? Kérlek írjátok le õszintén a véleményeteket!
Egyetértek, amíg nem jön meg addig mindenki reménykedhet! Tovább megy a drukk mindenkinek! Nekem se jött még meg, de ha a hõmet nézem, hogy mióta van megemelkedve, az 8 nap, tehát hétvégén legkésõbb meg kell jöjjön, de már a 39. napon vagyok, ez az ami durva, mert ilyen még sose volt, nagyon-nagyon hosszú így ez a ciklusom valami nem stimmel most. A melleim azok továbbra is rettentõen fájnak, teljesen kikerekedtek, rájuk se ismerek úgy megduzzadtak és fájnak is, ma egész nap fájnak pl. R.
Teszteltem x-epillel és negatívnak látom. Csak ha fénynél nézem mintha látnék második csíkot is nagyon halványan, de ez lehet száradási csík. Késõn volt az ovulációm és lehet ezért késik a mensim is, mert a görbém alapján 7 napja van fent a hõm. A cicijeim azok nagyon bedurrantak fõleg ma reggel ébredésnél feltûnõk voltak. Szerintem csak azért késik a mensim mert késõn volt ovulációm. Számításaim szerint hétvégén kell megjönnie, de akkor már mindenképpen. De iszonyat hosszú lett így a ciklusom, már most a 38. napon járok, pedig 30 napra mindig megjött eddig még. Esetleg ha nem jönne meg a mensim utána se akkor én legközelebb is csak majd jövõhét csütörtökön fogok tesztelni. R.
Képet teszel fel róla? Amíg nem jön meg, addig minden lehetséges.T.
A kérdező hozzászólása: Most voltam mosdón és volt egy csepp rózsaszínes pöttyöm. :( Biztos holnap meg fog jönni. Most nagyon elkeseredtem. Annyira bíztam ebben a hónapban. Remélem nektek sikerülni fog.
Sajnálom kedves kérdezõ, majd talán legközelebb. Kértétek hogy rakjak fel képet a tesztemrõl, hát megteszem, bár így nem látszik szerintem semmi. Élõben elsõ ránézésre negatív, fénynél meg mintha lenne egy iszonyat halvány második csík...de az szerintem inkább száradási csík. Íme: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131015/tesztttt_www.kepfelto.. http://www.kepfeltoltes.hu/view/131015/teszttttt_www.kepfelt.. R.
Kérdezõ, sajnálom. Bár mondjuk nekem van olyan kolléganõm, aki végig menstruált a terhessége alatt. R! Én is látom a csíkocskát! Tesztelj szerintem két nap múlva!
Kedves Kérdezõ! Most akkor megjött? Mert ha csak enyhe vérzés volt akkor nincs még veszve minden.
A kérdező hozzászólása: Hát azóta semmi változás. De ma biztos meg fog jönni. Érzem. :( Nálad?
Nekem is olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de egyenlõre még nincs menstruációm. Péntekig ha nem jön meg tesztelek újra. Nagyon szorítok neked!!! Még egyáltalán nem biztos, hogy megjön.
Nekem is olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Feszít a hasamalja nagyon, hát kíváncsi vagyok...
Elõzõ vagyok. Drukkolok nektek! Írjatok, ha van fejlemény!T.
A kérdező hozzászólása: Április óta próbálkozunk! Írj majd hogy mi lett veled? Erõsödött a teszt? Szorítok!

Ki nem várja 13-ára? Én már alig várom hogy jövö hét legyen és tesztelhessek! Van még valaki így?

Legjobb válasz: Szia! Én is 12-13-ra nem várom. :) Kedden, de lehet, hogy hétfõn tesztelek. Van vmi tünet? Nekem minden PÉ után szét durranak a melleim, és fáj a mellbimbóm, de ebben a hónapban, csak nagyon nagyon enyhén feszül, ami napközben el is múlik, majd estére vissza tér. A Hüvelyem kicsit érzékeny lett, csak lactaciddal tudom megmosni, mert a Nívea csipi, ez elõtte soha nem volt. Más nincs. :D

Szia! Én is 12-13-ra nem várom. :) Kedden, de lehet, hogy hétfõn tesztelek. Van vmi tünet? Nekem minden PÉ után szét durranak a melleim, és fáj a mellbimbóm, de ebben a hónapban, csak nagyon nagyon enyhén feszül, ami napközben el is múlik, majd estére vissza tér. A Hüvelyem kicsit érzékeny lett, csak lactaciddal tudom megmosni, mert a Nívea csipi, ez elõtte soha nem volt. Más nincs. :D
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem nem fáj. Tegnap volt olyan érzésem mintha megakarna jönni! De persze nem volt semmi! Folyásom sincs semmi! Neked van valami folyás? Remélem most összejött a baba! :)
Szia elsõ vagyok! Nincs folyásom, vagyis nagyon kevés, de az is ragacsos. Reméljük, hogy mindkettõnkek sikerült, ti mióta próbálkoztok? :)
A kérdező hozzászólása: Tavaly nyáron volt egy missed ab-om sajnos. 8. héten nem volt a babámnak szívhangja. Kb. december óta próbálkozunk, mellette most kezdtem el szedni a femibion 800-at. Dokim mondta még tavaly a mûtét után hogy ezt szedjek majd ha terhes akarok lenni. Remélem most összejött a baba. Tegnap is és ma is olyan érzésem volt mintha megakarna jönni. És fáj a derekam is. Nem tudom eldönteni hogy teszteljek e már vagy még nem. Szerinted?
Na. lett Baba? :)
Elsõ vagyok! Az én szívem alatt itt van a mi drága kincsünk! :) )
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lett baba! :( Csak késett a menszim. Na de majd ebbe a hónapba! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!