Találatok a következő kifejezésre: Jövő hét nem kellene megjönnie (10 db)

Tul vagyok a második closti adagomon. jővő héten nem kellene megjőnnie . de semmi mell feszűlés nincs csak folyásom olyan tej szinű. akkor megint nem sikerűlt? vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok,hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása,se mellfeszülése.Szoritok!!

Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok, hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása, se mellfeszülése.Szoritok!!

28-án kell megjönnie, tegnap elkezdtem hőmérőzni, jövő hét kedden kellene megjönnie, ma reggel hőmérőztem, és 36.9 volt... ez elvileg baba lenne nem?

viszont mennyiben befolyásolja az, hogy kicsit meg vagyok fázva?utána megmértem a h?met is, csak nem hüvelyben, hanem a hónaljamban, ott 32.0 volt... van baba, vagy nincs baba?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de ez még nem egyértelmûen baba. Az a jó ha a ciklusod második felében magasan van a hõ. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Szóval ha a hõ magasan marad és késik a mensid akkor már van remény. Addig viszont türelmesnek kell lenned.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de ez még nem egyértelmûen baba. Az a jó ha a ciklusod második felében magasan van a hõ. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Szóval ha a hõ magasan marad és késik a mensid akkor már van remény. Addig viszont türelmesnek kell lenned.
Nem tudom, de az a 32.0 igen-igen kevésnek tûnik...
A kérdező hozzászólása: ááááá teljesen össze-vissz ítam, bocsánat.szóval.jövõ héten kedden kell megjönnie.ma hõmérõztem hüvelyben, 36.9 lett.de meg vagyok kicsit fázva, ezért nem kezdtem el örülni, megnéztem hónaljban is, de ott kevesebb, 36.2 lett. baba?
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm. figyelek, várok, aztán hátha :-)
Sajnos èn màr tokre orultem, hogy a magas a hom a mensi elott egynappal is.és kèpzeld csak akkor esett le a hom amikor pont megjott:(!

Biztos nem lehetek terhes? Jövő hét közepén kellene megjönnie, viszont tegnap óta szúr, feszül az alhasam és kis barna folyásom is van. Akkor már biztos nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Honnan tudjuk? Várd ki, ha nem jön meg, másnap csinálj egy tesztet. Azt várod, hogy nyugtassunk, hogy nem, nem vagy terhes, de ezt mi nem tudjuk.

Honnan tudjuk? Várd ki, ha nem jön meg, másnap csinálj egy tesztet. Azt várod, hogy nyugtassunk, hogy nem, nem vagy terhes, de ezt mi nem tudjuk.
A beágyazódástól is lehet ilyen pecsételõ vérzésed (barnázásod). Sõt, még ha kicsit megjön: rövidebb ideig, kevebb vérrel akkor is lehetsz babás... Én is most arra várok, hogy végre tesztelhessek...Vasárnap kell megjönnie a nem várnak..ha nem jön meg, szerdán tesztelek :) Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: nagyon gratulálok :)
irtam mar hogy nekem mindig fajt a hasam mensi elott, igy volt ez a mult heten is, de 2 napot kesett, 3. napon, teszteltem, POZITIV lett, nagyon boldog vagyok! csak felek is mert a hasam nagyon gorcsol, elozo terhessegem is veszelyeztetett volt, de egy egeszseges kislanyom szuletett, remelem most is viszem amig lehet! (multkor 35. hetig sikerult)
Az elsõ babánál görcsöltem ugyan, de csak a 6.-7. Héttõl. Tegnap, tegnapelött barnáztam. Tegnap kellett volna megjönnie, mára megis jött...
Attól , hogy görcsölsz lehetsz terhes.Én is igy voltam.
Nekem ma már voltak enyhe görcseim, derékfájás...szóval tuti megfog jönni...azért még reménykedem benne, hogy nem...vagy ha mégis, akkor csak ilyen pecsételõ és még meg lehet az esélyem, hogy már baba legyen a dolog mögött..
nekem menszesz elõtt eddig mindig nagyon megduzzadt és fájt a cicim.(most nem)volt pár napja egy barna pötty a bugyimon.már 1napja késik de a tesztem sajna negatív!de neked drukkolok hogy baba legyen!(meg még azért én is reménykedem)
nekem mindig fajt a hasam mensi elott, most is ugy volt, ma kellett volna magjojjon, remelem nem jon mar...de nem volt semmilyen folyasom, csak ritkan szurkalas, hasfeszules. viszont mensi szeru gorcsok vannak:(((((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én is drukkolok Neked! :) Eddig menzesz elõtt nem szokott fájni a hasam. Most fáj...
A kérdező hozzászólása: Neeeem, örülnék ha az lennék. :)
gratulálok én is :) Nekem is görcsölgetett a hasam a kisfiamnál, de nem voltam veszélyeztetett terhes..szerintem ilyen akkor is elõfordul, ha semmi gond nincs..Persze azért ne erõltesd meg magad és próbálj pihenni...

Jövő hét elején kellene nem megjönnie, érdemes lenne csinálnom egy tesztet hétvégén, vagy várjak még vele (csak olyan nehéz)?

Legjobb válasz: nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S

nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S
Én is jövõ hét keddre nem vártam, de nem bírtam ki, tegnap teszteltem és pozi lett(délutáni pisibõl ráadásúl)...szerintem megpróbálhatod nyugodtan:) én dm-es facelle tesztet vettem....szerintem nagyon jó...
én nem éreztem semmit, csak lutriból teszteltem :) ))
Sziasztok! Bocsánat az offért, de ti éreztek valami tünetet? Nekem is 20-a környékén volt ovum. Szerintetek a hétfõn tesztelek akkor az kimutatná reggeli elsõbõl? Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Biztos reggelibõl kellett volna csinàlnom. Remélem sikerül.
én pont úgy vagyok mint az elsõ váaszoló, keddre nem vártam, tegnap pozit teszteltem, ovum 19.-én 20.-án lehetett.... drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem korai volt, negativ lett. 20-21 én volt ovum. Ha nem jönne meg legkoràbban szerdàn lenne érdemes tesztelnem.
írd meg majd mi lett az eredmény!! mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Szerintem én is tesztelek, lesz ami lesz! Igaz anno az elsõ babámat késõn mutatta ki a teszt, de hátha most máshogy lesz!
Ez rajtad áll. Ha nem bírod ki úgyis csinálsz. Van akinek kimutatja hamarabb is, van akinek csak késõbb.
szia! van azóta valami fejlemény?
Igen hogy megfog jönni!!!
hát...várd ki a jövõ hétvégét!Ha nem jön meg tesztelj.Nekem elsõ napon kimutatta a pozitivat.
Én is azt tanácsolom, hogy várj 7végéig és aztán teszteljj! Szorítok!

Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, szurkál a jobb petefészkem, menszesz-szerű görcseim vannak. Megtörtént a beágyazódás?

A mikroszkópom már egy hete vegyes mintázatot mutat, pedig már rég túl vagyok a peteérésen. Szúrkál a jobb petefészkem körül is.Tegnap este lefekvéskor menszesz szer? görcsöm volt, olyan minha meg akarna jönni, de semmi, monjuk az még korai is lett volna.Lehet, hogy most történt a beágyazódás? Ráadásul tegnap fürdésnél felt?n? ereket vettem észere a mellemene. A h?m 36, 7-36, 8. Utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: Szia! a beágyazódás nekem is nagyon kellemetlen volt tényleg menzesz szerü görcsök lehet hogy babóca van a dologban. azért várd meg a mensid.Akarod a babát?

Szia! a beágyazódás nekem is nagyon kellemetlen volt tényleg menzesz szerü görcsök lehet hogy babóca van a dologban. azért várd meg a mensid.Akarod a babát?
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem, hogy ezek után sikerült, bár nem nagyon merem beleélni magam, félek a csalódástól! Köszi mindent!
Igen a bimboim nekem is érzékenyek voltak õszintén megmondom, nekem jól esett ha a párom nyalogatta.
A kérdező hozzászólása: Maga a görcs nekem sem volt hosszú, de azóta is tompán fáj a hasam.Mintha érzékenyebbek lettek volna a bimbóim.
Nekem a menzesz szerû görcs csak pár percig tartott.Másnap már fájt a mellem.Neked meddig tartott?
A kérdező hozzászólása: Azt elfeljtettem megkérdezni, hogy neked meddig tartott a meszesz szerû görcs?
Ez nagyon érdekes, nagyon sokan írjátok, hogy a bal oldalon éreztek szurkálást. Én is így vagyok... Ez nagyon fura... (nekem 1 napot késik, ami remélem, nem is jön)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, megnyugtattál, vagyis keltettél bennem egy kis reményt!Tehát akkor nem feltétlen kell 37-nek lennie a hõnek! Akkor az a lényeg hogy szerdán már le kell esnie, ha csütörtökön megjön, ha nem akkor tesztelhetek!
Persze hogy lehet baba a dologban de azért várd meg a mensid hogy meg-e jön.Aznap már elvileg kimutatja a teszt.Remélem sikerûlt.A másik választküldõnek üzizem hogy nem mindenki barnázik beágyazódáskor.Az esetek 10%csak.Nekm is csak beágyazodásos görcseim voltak.De vkinek még az se.
szia! én is hasonló cipõben járok, mert ma felemelkedett a hõm 36, 7-re, de a peteérésen már túl vagyok, és nekem is jövõhéten nem kellene megjönnie. Lehet ez még egy peteérés? A mikroszkópom is vegyes mintázatot mutat. Na nem tudom, de már nem élem bele semmibe magamat. Majd tesztelek, ha kimarad:) ))) Ja és nekem is vannak szurkálásaim, de nekem bal oldalon. Ha valakinek megtörtén a beágyazódás, az mindenképpen barnázik?
A kérdező hozzászólása: Nekem 36, 7 akkor szerinted ebbõl még lehet baba?
A hõnek 36, 7 és 37, 2 körûl kell lennie. a várt mensi elõtt egy nappal pedig visszaesik 36, 3-ra
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szertnénk a babát, már 1 éve várunk rá!A hõmérsékletnek mindenképpen 37 nek kell lennie?
szia kérdezõ! összejött a baba?

Jövő hét csütörtökön nem kellene megjönnie, a méhszájam alig kitapintható zárt, és kemény, sűrű testápoló szerű folyásom van, a mikroszkópom vegyes mintázatot mutat, utalhat ez terhességre?

Legjobb válasz: mérd meg a hõdet,ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.

mérd meg a hõdet, ha 37 körüli akkor igen utalhat terhességre.ha nemtudod eldönteni hogy az a hõ amennyit mértél az jo e akkor ird meg hogy mennyi a hõd.
A kérdező hozzászólása: Mindegy hogy mikor mérem meg a hõmet, vagy reggeli hõmérséklet kell?
nem!!! mindig egy idõben kell mérni, ha azt akarod tudni, hogy mikor van a peteérésed.de ha most megméred és valamivel több mint szokott, többet tudsz meg.mert ha valamivel föntebb van pl.37 akkor lehetséges hogy babad lesz. mérd meg, és ird le hogy mennyi
A kérdező hozzászólása: Szia!Megmértem tegnap este is, meg ma reggel, és 36, 9 volt!Szerinted?
Nekem is kedden nem kéne megjönnie, és néha be-be szúrkál, nem tudom. Van más tüneted is?
A hasszurka az a tágulástól van és ha nem szedsz gyógyszert minden hónapban van max nem figyeled. A méhfal ahogy vastagszik az izmok tágulnak és szurkál, aztán a mensikor abba marad majd a köv period közepén megint elkezdi.
A kérdező hozzászólása: két napja érzékeny a mellbimbóm, de ennyi. Sajnos a gyakori pisilésre se tudok hagyatkozni, mert az alapból is van.A hasszúrka tegnap elviselhetõ volt, de ma eléggé érzem. Neked van valami tüneted? Mióta próbálkoztok? Én október óta nem szedem a bogyót. Mikor tesztelsz elõször? mivel?
Nekem is hétõ-kedd környékén kellene megjönnie. Nálam egy hete hányinger (fõleg délutánonként, de ma pl egész nap), pár napja iszonyatos cicifájás, a mellbimbómhoz pl hozzá sem tudok érni, még fürdés közben is épp, hogy alig érintem annyira fáj. MOndjuk menszesz elõtt szokott fájni, de ennyire nem. Meg megnõtt a cicim. De hát az is lehet emiatt ugye. Napjában többször érzem, hogy kifejezetten hõemelkedésem van (nem hõmérõzöm), aztán az sitty-sutty eltûnik. Ma pl. délelõtt éreztem, de tegnap és azelõtt pedig délután. Fejfájás, szédülés de ez szerintem a hideg-meleg fronttól van. És nem jöttek ki a ragyáim sem, amik pedig egy héttel a menszesz elõtt szoktak jelentkezni. Hát ennyi, mondjuk ettõl még simán megjöhet. :)
Jaigen, a hasam is fáj picit, néha a bal, néha a jobb oldalon érzek pici szúrást.

Júl.30-án jött meg utoljára, elvileg jövő héten (vagy már most) kell újra megjönnie, de NAGYON NEM VÁROM! Ha terhes lennék, mit kellene már éreznem?

Legjobb válasz: álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.

álmosság, mellfeszülés, hányinger. vagy épp semmit, mert nekem a mellfájáson kívûl semmi bajom, és 2 hete kimutatta a teszt, hogy pozítiv. Már csináltam 4 et, de mindegyik erõs pozítiv. Most kezdek fáradtabb lenni, van úgy hogy elõbb alszom mint a kisfiam! Érdekes mert az elsõnél hányingerem volt.
Szerintem korai lenne még álmosságot meg ilyeneket éreznie...!!! Inkább csak hasszúrka, cici feszülés, de az sem feltétlen! Kinek van, kinek nincs!szorítok :-)
Semmit nem kell még érezned 1 héttel a mensi elõtt. Igazából ha most összejött, akkor is csak mostanság kezd beágyazódni, addig pedig semmi tünet nincs. Utána lehet fáradtság, mellfeszülés, hasszúrka, mindjárt megjön érzés, ilyesmi. De csak lehet! Nem feltétlenül kell bármit érezni a késésig. A mellfeszülés, mindjárt megjön dolog éppúgy lehet a közelgõ mensi jele is, fáradtság mástól is elõfordulhat, szóvl ha bármelyiket észleled, az még nem jelent sikert. Az egyértelmûbb jelek inkább csak akkor jönnek elõ, ha már késik, de akkor az ember úgy is csinál tesztet, és kiderül. Nálam mindkét terhességnél a hányinger, szédülés, vérnyomásleesés stb. csak az 5-6 hétnél kezdõdött, és az ismerõseimnél is kb. ilyenkor, nem akkor mikor még meg sem kellett jönnie. Melyik napra is nem várod pontosan? Mert nekem nem egyértelmû, hogy akár most is, mert 28 napos ciklussal számolva még lenne 1 heted.
Csak annyit éreztem, hogy meg fog jönni. Teljesen olyan érzés volt. Hányinger csak a 7. héten kezdõdött. Álmosság, fáradtság egyáltalán nem volt, sõt, sokkal kevesebbet aludtam mint azelõtt, és több energiám volt. Egyszer volt olyan, hogy szinte biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Fáradt voltam, ingerült, hányingerem volt, fájt a hasam... persze baba nem volt a dologban.. csak rákoncentrálás.

Már biztos nem lehetek terhes? Mielőtt beteg szoktam lenni előtte mindig nagyon szexéhes vagyok. Ez most is így van, jövő héten kellene megjönnie. Akkor már biztos nincs baba?

Legjobb válasz: Akkor lesz biztos, hogy nincs baba, ha megjön. Amiket leírtál ez utalhat BÁRMIRE. Csak találgatás. Ha nem jön meg, tesztelj. A legtöbb nõnek semmilyen változás nem jelzi a menstruáció kimaradása elõtt, hogy baba lenne. Pláne nem az, hogy kívánod a szexet vagy sem.

Akkor lesz biztos, hogy nincs baba, ha megjön. Amiket leírtál ez utalhat BÁRMIRE. Csak találgatás. Ha nem jön meg, tesztelj. A legtöbb nõnek semmilyen változás nem jelzi a menstruáció kimaradása elõtt, hogy baba lenne. Pláne nem az, hogy kívánod a szexet vagy sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!