Találatok a következő kifejezésre: Jövő hét nem kellene (23 db)

Tul vagyok a második closti adagomon. jővő héten nem kellene megjőnnie . de semmi mell feszűlés nincs csak folyásom olyan tej szinű. akkor megint nem sikerűlt? vagy még reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok,hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása,se mellfeszülése.Szoritok!!

Szia!A jövöhét még azért messze van!De persze szoritok, hogy baba legyen a dologban.Nem mindenkinek van fehér folyása, se mellfeszülése.Szoritok!!

Biztos nem lehetek terhes? Jövő hét közepén kellene megjönnie, viszont tegnap óta szúr, feszül az alhasam és kis barna folyásom is van. Akkor már biztos nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Honnan tudjuk? Várd ki, ha nem jön meg, másnap csinálj egy tesztet. Azt várod, hogy nyugtassunk, hogy nem, nem vagy terhes, de ezt mi nem tudjuk.

Honnan tudjuk? Várd ki, ha nem jön meg, másnap csinálj egy tesztet. Azt várod, hogy nyugtassunk, hogy nem, nem vagy terhes, de ezt mi nem tudjuk.
A beágyazódástól is lehet ilyen pecsételõ vérzésed (barnázásod). Sõt, még ha kicsit megjön: rövidebb ideig, kevebb vérrel akkor is lehetsz babás... Én is most arra várok, hogy végre tesztelhessek...Vasárnap kell megjönnie a nem várnak..ha nem jön meg, szerdán tesztelek :) Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: nagyon gratulálok :)
irtam mar hogy nekem mindig fajt a hasam mensi elott, igy volt ez a mult heten is, de 2 napot kesett, 3. napon, teszteltem, POZITIV lett, nagyon boldog vagyok! csak felek is mert a hasam nagyon gorcsol, elozo terhessegem is veszelyeztetett volt, de egy egeszseges kislanyom szuletett, remelem most is viszem amig lehet! (multkor 35. hetig sikerult)
Az elsõ babánál görcsöltem ugyan, de csak a 6.-7. Héttõl. Tegnap, tegnapelött barnáztam. Tegnap kellett volna megjönnie, mára megis jött...
Attól , hogy görcsölsz lehetsz terhes.Én is igy voltam.
Nekem ma már voltak enyhe görcseim, derékfájás...szóval tuti megfog jönni...azért még reménykedem benne, hogy nem...vagy ha mégis, akkor csak ilyen pecsételõ és még meg lehet az esélyem, hogy már baba legyen a dolog mögött..
nekem menszesz elõtt eddig mindig nagyon megduzzadt és fájt a cicim.(most nem)volt pár napja egy barna pötty a bugyimon.már 1napja késik de a tesztem sajna negatív!de neked drukkolok hogy baba legyen!(meg még azért én is reménykedem)
nekem mindig fajt a hasam mensi elott, most is ugy volt, ma kellett volna magjojjon, remelem nem jon mar...de nem volt semmilyen folyasom, csak ritkan szurkalas, hasfeszules. viszont mensi szeru gorcsok vannak:(((((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én is drukkolok Neked! :) Eddig menzesz elõtt nem szokott fájni a hasam. Most fáj...
A kérdező hozzászólása: Neeeem, örülnék ha az lennék. :)
gratulálok én is :) Nekem is görcsölgetett a hasam a kisfiamnál, de nem voltam veszélyeztetett terhes..szerintem ilyen akkor is elõfordul, ha semmi gond nincs..Persze azért ne erõltesd meg magad és próbálj pihenni...

Gyógyszer abbahagyása után csak a következő menstruáció után lehetek terhes? Márcis 15-én hagytam abba, Ha nem jön meg jövő héten (amikor kellene) lehetek terhes? Tünet nincs, csak kiváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehetsz, persze. Kívánom, hogy az legyél, de nekem így derült ki a pco-m. Abbahagytam a bogyót, és 3.hónapban már nem jött meg. A doki szerint addig tartott a mesterséges hormonhatás. Magától lecsökkent és látszottak a pco-s tünetek. Remélem nálad baba lesz! Sok szerencsét!

Szia! Igen, lehetsz, persze. Kívánom, hogy az legyél, de nekem így derült ki a pco-m. Abbahagytam a bogyót, és 3.hónapban már nem jött meg. A doki szerint addig tartott a mesterséges hormonhatás. Magától lecsökkent és látszottak a pco-s tünetek. Remélem nálad baba lesz! Sok szerencsét!
Nekünk az elsõ hónapban összejött mindkét gyerkõc:) )39+6hkm
Amint abbahagyod a gyógyszer szedését, terhes lehetsz (ezért is gond, ha szedés közben akár 1-et is elfelejtesz bevenni).

28-án kell megjönnie, tegnap elkezdtem hőmérőzni, jövő hét kedden kellene megjönnie, ma reggel hőmérőztem, és 36.9 volt... ez elvileg baba lenne nem?

viszont mennyiben befolyásolja az, hogy kicsit meg vagyok fázva?utána megmértem a h?met is, csak nem hüvelyben, hanem a hónaljamban, ott 32.0 volt... van baba, vagy nincs baba?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de ez még nem egyértelmûen baba. Az a jó ha a ciklusod második felében magasan van a hõ. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Szóval ha a hõ magasan marad és késik a mensid akkor már van remény. Addig viszont türelmesnek kell lenned.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de ez még nem egyértelmûen baba. Az a jó ha a ciklusod második felében magasan van a hõ. A hõmérséklet a mensi elõtt kb 12-24 órával szokott leesni. Szóval ha a hõ magasan marad és késik a mensid akkor már van remény. Addig viszont türelmesnek kell lenned.
Nem tudom, de az a 32.0 igen-igen kevésnek tûnik...
A kérdező hozzászólása: ááááá teljesen össze-vissz ítam, bocsánat.szóval.jövõ héten kedden kell megjönnie.ma hõmérõztem hüvelyben, 36.9 lett.de meg vagyok kicsit fázva, ezért nem kezdtem el örülni, megnéztem hónaljban is, de ott kevesebb, 36.2 lett. baba?
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm. figyelek, várok, aztán hátha :-)
Sajnos èn màr tokre orultem, hogy a magas a hom a mensi elott egynappal is.és kèpzeld csak akkor esett le a hom amikor pont megjott:(!

Jövő hét elején kellene nem megjönnie, érdemes lenne csinálnom egy tesztet hétvégén, vagy várjak még vele (csak olyan nehéz)?

Legjobb válasz: nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S

nekem szerdán vagy csütörtökön kéne megjönni-e. szerintetek nekem még korai lenne? csak már úgy izgulok.. :S
Én is jövõ hét keddre nem vártam, de nem bírtam ki, tegnap teszteltem és pozi lett(délutáni pisibõl ráadásúl)...szerintem megpróbálhatod nyugodtan:) én dm-es facelle tesztet vettem....szerintem nagyon jó...
én nem éreztem semmit, csak lutriból teszteltem :) ))
Sziasztok! Bocsánat az offért, de ti éreztek valami tünetet? Nekem is 20-a környékén volt ovum. Szerintetek a hétfõn tesztelek akkor az kimutatná reggeli elsõbõl? Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Biztos reggelibõl kellett volna csinàlnom. Remélem sikerül.
én pont úgy vagyok mint az elsõ váaszoló, keddre nem vártam, tegnap pozit teszteltem, ovum 19.-én 20.-án lehetett.... drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem korai volt, negativ lett. 20-21 én volt ovum. Ha nem jönne meg legkoràbban szerdàn lenne érdemes tesztelnem.
írd meg majd mi lett az eredmény!! mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Szerintem én is tesztelek, lesz ami lesz! Igaz anno az elsõ babámat késõn mutatta ki a teszt, de hátha most máshogy lesz!
Ez rajtad áll. Ha nem bírod ki úgyis csinálsz. Van akinek kimutatja hamarabb is, van akinek csak késõbb.
szia! van azóta valami fejlemény?

Ha egy hete akcióztunk ugye még a héten nem mutatna ki semmit a terhességi teszt? Jövő héten kellene menstruálnom. Melyik a legmegbízhatóbb teszt és mikor teszteljek?

Legjobb válasz: amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.

amelyik napon nem jön meg azutáni reggelen bármelyik teszt jó. Nem kell 2000ft-ost venni. Lily 600ft, one step kb ugyanennyi, de az utóbbin nekem jobban látszódott.
szerintem felesleges akkor, mert nem biztos hogy kimutatja még, olyan alacsony hcg szint ha terhes is vagy. mondjuk ha elmarad onnantol 5 nap. mert a beágyazódás közvetlen a menstruáció elött van és jó pár nap meddigre a hcg szinted akkora hogy egy érzékeny teszt is kimutatja. felesleges pénzkidobás ha az elsö nem mutat kis emmit, aztán másnap már halvány a csík, aztán meg 4 nap már mutatja.
a beágyazódás az konkrétan a peteérés után 8 nappal van, ami után egy hét lenne a mensiig nagyjából addigra felmegy ahcg úgy hogy kimutassa 29 napos ciklusomon 30. napon mutatta, mert nem jött meg. Nem vita, mert lehet másnál eltér, de a tesztek nagy százaléka az elmaradt mensi utáni napon 99%-os biztonsággal ad eredményt.
Tök egyszerûen kérdezd meg hogy van e kedve veled menni.
én is 17/F vagyok .nos hát nekem az a tanácsom hogy ne msnen face-en vagy egy beszélgetõs portálon hívd el mert ott ugye bevallom (saját tapasztalat sokkal bátrabb az ember beszél vele stb és akkor jön a randi és nem leszel olyan nyílt és "csacsogós" mint a neten ) a legjobb ha élõben hívod el . össze szeded minden bátorságod és a suliban elhívod a lányt ám néha ez is kevés mert beparázunk ezért érdemes a suliban a legjobb haveroddal megdumálni és a fejébe verni hogyha elindulsz a csaj felé ne engedjen vissza fordulni :D köszönsz SZIA aztán megkérdezed h te is jössz majd a "suli buliba"? ha azt mondja h nemtudom akkor igazából kicsit kéreti magát na ekkor érdemes bedobni azt h eljönnél velem ?:) ha igen akkor ugyan ez :) megdumáljátok h mikor hol találkoztok és indulhat a szerelem :D HAJRÁ CSAK ÜGYESEN
elõzõ válaszoló kiválóan leírta, ha nem is az estem a fiú akkor is elmennék vele, már csak a bátorságáért is! ;) L/15
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:) a ma 20:09 es lányka egy virtuál puszit is kap érte :DD
A kérdező hozzászólása: a baj viszont az, hogy én leghamarabb csak kedden tudok találkozni vele. a buli idõpontja pedig hétfõ kedd és szerda

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fá

Doktor úr! 4-5 hete voltam utoljára férfival, 34 éves vagyok, két gyermekem van, mióta nem szedek gyógyszert kb egy éve pharmatex hüvelykúppal védekezem, nem tudom mikor kellene megbetegednem most vagy a jövő héten, mert össze-vissza vérzek mostanában. Fáj a hasam és a mellem és ideges is vagyok mint normálisan, de tudom a terhesség jele is lehet mikor vegyek tesztet? Még egy kérdés folyamatosan kellemetlen savanyú hüvelyváladék szagot érzek magamon segíthet a canesten hüvelykúp vagy mennyek orvoshoz vele? Köszönöm, Zsuzsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Másnap reggelre kész
Itt Miskolcon a Megyeibe vittem borítékot, szerdai napon voltam és pénteken kaptam meg az eredményt.
Nekem azonnal kész lett, félóra múlva megkaptam az eredményt. Kérdezz rá, amikor mész, ez helyfüggõ, lehet, akár a telefonba is elmondják, ha betelefonálsz.
másnapra kész. de nem értem miért sürgõs, a 26. héten szokták csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!