Találatok a következő kifejezésre: Jövő hét kirándulni (2 db)

Jövő héten megyünk Horvátországba kirándulni, szerintetek mi mindent vigyek oda? Még sosem voltam tengernél.

Legjobb válasz: Mi nemrégen jöttünk haza Horvátországból,és nagyon meleg volt.Nemtudom,hogy nektek milyen idõtök les,de szerintem meleg :) Mi mindennap mentünk a tengerhez fürödni szóval oda: fürdõruha,valami strand ruha,törölközõ,naptej,stb. Ha viszont mentek valami étterembe vagy valami,akkor pakolj be valami ksiruhát vagy toppot valami rövid sorttal. Én biztonságból tettem be kardigánt és hosszúnadrágot is,de hozzá sem nyúltam :)

Mi nemrégen jöttünk haza Horvátországból, és nagyon meleg volt.Nemtudom, hogy nektek milyen idõtök les, de szerintem meleg :) Mi mindennap mentünk a tengerhez fürödni szóval oda: fürdõruha, valami strand ruha, törölközõ, naptej, stb. Ha viszont mentek valami étterembe vagy valami, akkor pakolj be valami ksiruhát vagy toppot valami rövid sorttal. Én biztonságból tettem be kardigánt és hosszúnadrágot is, de hozzá sem nyúltam :)
És ha persze tényleg kirándulni szeretnétek, sétálni sokat, akkor olyat ami kényelmes és nem sülsz meg benne! :) Papucsot mindenképpen vigyél...én ezenkívül sarut és topánkát vittem, de mi nem nagyon kirándultunk, csak autóval mentünk más városokba.
A kérdező hozzászólása: mi csak a tengernél leszünk, mert egyikünk sem az a városnézõs típus :) milyen naptejet vittél? amúgy merre voltatok? mi a Krk szigetre megyünk
Háát én nem vittem naptejet :) Nem nagyon vagyok leégõs típus és nem is voltam annyit a napon, mert vittünk napernyõt :) Mi is valami szigeten voltunk...nemtudom a nevét csak a fõvárosát: Supetárban :) sok látnivaló nem volt :P de én élveztem :D Elõre is jó nyaralást nektek! :)

Jövő hét kedden kirándulni megyünk, fürödni is fogunk, viszont a börőm eléggé fehér. Hogyan tudnák a lehető leggyorsabban barna lenni?

Legjobb válasz: Használj barnítókrémet vagy ne foglalkozz vele, mert a strandon úgyis le fogsz barnulni majd!

Használj barnítókrémet vagy ne foglalkozz vele, mert a strandon úgyis le fogsz barnulni majd!
Elõzõ hozzászólóra NE hallgass mert ha barnítókrémet használsz ki se fogsz menni a strandra annyira fogod széggyellni magad. 2 nap után 2 hétig kopik és úgy nézel ki mint egy leprás aki jól tartja magát. Állószoli nagyon hamar eredményt hoz!
én is a szolit javaslom, de vigyázz, le ne égj! Mert akkor fehér helyett vörös leszel...:) inkább többször menj kevesebb percre...
Nem értem a nõket...minek akarsz barna lenni? A legszebb bõrszín a fehér.
Ha holnap és hétfõn elmész egy állószoliba, akkor keddre azért már lesz egy kis színed, és leégni sem fogsz- és tényleg a strandon leszel majd igazi csokibaba :) Az önbarnítót én sem javaslom, de a barnítókrémes testápolók nem rosszak, de csak akkor, ha mellette eljársz szoliba is. Én csak azért szeretem a Dove-osat, mert csillog is:) Jó bulizást keddre!
Pici szoli azért ajánlott, hogy ne égj le azonnal a napon, a szoliban egy picit szokja a bõröd a sugarakat. De tényleg csak 3-4 percet, fõleg ha teljesen fehér a bõröd.
max 5 perc szoli, BARNITOKREMET NEEEEEE ...probaltam olyan foltos lettem mint 1 zebra
én is! :D lehetetlen természetes hatást elérni vele...ráadásul én még sárga is lettem, úgy néztem ki, mint egy kis kinai, akit kereszteztek egy zebrával...:)
ja, és biztos szép bõr a fehér, de igy nyár derekán elég hülyén néz ki ha vkinek mondjuk a nyári miniszoknyából hipóvirgácsok villannak elõ...nem? meghát a bõrhibákat is takarja a barna szin...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!