Találatok a következő kifejezésre: Jövöre érettségizem. antropológia (2 db)

Jövőre érettségizem, szeretnék az elte-ttk kultúrális antropológiára menni, de ez csak mesterképzésben van, iylenkor mi a teendő, a felvételi vizsga így miből áll, mit kell ehhez tudnom?

Legjobb válasz: Elõször a megfelelõ alapképzést (BSc) kell elvégezni (nem tudom melyiket, én is csak google-n tudok utánanézni), ide érettségivel kell felvételizni. Ez 3 éves képzés, utána tudsz MSc-re jelentkezni, akkor már tudni fogod hogyan.

Elõször a megfelelõ alapképzést (BSc) kell elvégezni (nem tudom melyiket, én is csak google-n tudok utánanézni), ide érettségivel kell felvételizni. Ez 3 éves képzés, utána tudsz MSc-re jelentkezni, akkor már tudni fogod hogyan.
Mesterképzésre nme mehetsz alapképzés nélkül. A megfelelõ alapképzés tudtommal a társadalomi tanulmányok Ba (legalábbis minden ismerõsöm ezt választotta ezért), de lehet más is. Használd a felvi.hu mesterszakkeresõjét.
Nagyon sok alapképzés van, ami után mehetsz ide. Ezek azok: szociológia, társadalmi tanulményok, nemzetközi tanulmányok, szociális munka. Ezt mind tanítják az ELTE TÁTK-n. (Én is erre a karra járok. :D)
A kérdező hozzászólása: és te mit tanulsz a tátk-n? érdemes lenne oda menni?
Néprajzról és még sok egyébrõl is lehet odamenni, amúgy meg Miskolcon van alapképzésben is kulturális antropológia.

Jövöre érettségizem. Andargógia, antropológia vagy logopédia közül melyikkel van több esély elhelyezkedni?

Legjobb válasz: attól függ mi érdekel jobban.én a logopédia és a az andragógia közt döntenék.én tavaly felvételiztem, e kettõ szakra adtam be a jelentkezést.a logopédia szép hivatás,ha nem okoz gondot a szép,kifejezõ beszéd és nem riaszt vissza a biosz része, akkor ez való neked.állítólag hiány van belõlük.én most andragógiára járok szeretem is,bár ennél is sulitól függ h.milyen szakirányok közt választhatsz.gondolom humán beállítottságú vagy.akkor ezt szeretni fogod szerintem.sok sikert.:-)

attól függ mi érdekel jobban.én a logopédia és a az andragógia közt döntenék.én tavaly felvételiztem, e kettõ szakra adtam be a jelentkezést.a logopédia szép hivatás, ha nem okoz gondot a szép, kifejezõ beszéd és nem riaszt vissza a biosz része, akkor ez való neked.állítólag hiány van belõlük.én most andragógiára járok szeretem is, bár ennél is sulitól függ h.milyen szakirányok közt választhatsz.gondolom humán beállítottságú vagy.akkor ezt szeretni fogod szerintem.sok sikert.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, és az andragógiával mennyi esély van elhelyezkedni???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!