Találatok a következő kifejezésre: Jövöhét szerdára várom (4 db)

Ha jövőhét szerdára nem várom, akkor a méhem környékén szúró vagy nyomó érzés jelenthet beágyazódást?

Legjobb válasz: én a beágyazódás napjára már nem emlékszem, de mostanában érzek néha szúrást a méhemben. fájdalomnak nem nevezném, csak egy kis szúró érzés. úgyhogy elképzelhetõ, de ugyanakkor más is okozhatja 4+5 hetes

én a beágyazódás napjára már nem emlékszem, de mostanában érzek néha szúrást a méhemben. fájdalomnak nem nevezném, csak egy kis szúró érzés. úgyhogy elképzelhetõ, de ugyanakkor más is okozhatja 4+5 hetes
Szia! Én emlékszem, nekem erõsen szúrt már több mint egy héttel a nemvárt elõtt, és görcsöltem is.annyira, h teljesen biztos voltam benne, h megfog jönni és hála istennek semmi, pedig minden percben a wc-t jártam, h most tuti megjött.aztán egynap késés után poz teszt majd másnapis és teljes boldogság! 12 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Nagyon bízom ebben a hónapban. Nektek pedig gratulálok a babához és jó egészséget kívánok!
köszönjük! ja!: és ne keseredj el ha mensi elõtt még nincs tüneted, mert nekem még most sincs. megkérdeztem itt a kismamákat és azt írják, hogy könnyen lehet, hogy a betöltött 6-7. hétig nem is lesz. azért írom, mert én totál kétségbeestem, hogy biztos megint nem sikerült, eztán mégis + lett a tesztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Ezt majd figyelembe veszem ha közeleg a nemvárt mensi napja.Annyira tesztelnék már!:S
még várj egy kicsit, legalább a 12. dpo-ig. drukkolok, hogy baba legyen :)
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom, hogy még várni kell.Van egy 10es tesztem, majd jövõhéten kedden szerdán reggel elhasználom.

Mitől mehetett így fel a hőm? Ha így marad akkor lehet baba? Jövőhét szerdára nem várom! Tüneteim nincsenek! Nagyon örülnék neki! Szerintetek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/326b8d28513f8a0556bbaf..

Legjobb válasz: Még bármi lehet! Reméljük, hogy baba van a dologban. Drukkolok!

Még bármi lehet! Reméljük, hogy baba van a dologban. Drukkolok!

Jan.3-án volt meg, a ciklusom 7, 10, 14, 15 napján voltam együtt a férjemmel 3napja olyan érzésem van mintha megakarna jönni, mitől lehet? Jövőhét szerdára nem várom. Esetleg lehet beágyazódás?

Legjobb válasz: Szia! Légy egy icipicit türelmes! Hidd el ha baba van a dologban a szervezeted teszi a dolgát, függetlenül attól, hogy ebbõl Te milyen jeleket érzékelsz, vagy egyáltalán érzelsz-e valamit.

Szia! Légy egy icipicit türelmes! Hidd el ha baba van a dologban a szervezeted teszi a dolgát, függetlenül attól, hogy ebbõl Te milyen jeleket érzékelsz, vagy egyáltalán érzelsz-e valamit.


Jövöhét szerdára nem várom. Menzi vagy baba?

A hasam fura, néha szurkál, fel vagyok puffadva, és egyfolytában kajálnom kell. Ma megmértem a h?met, de délután és 37,5 volt. Pedig nem vagyok beteg, semmim nem fáj. A héten olyan fáradékony voltam, hogy nem bírtam magammal. Ha jókor voltunk együtt, akkor a kalkulátor szerint hétf?n volt beágyazódás ha volt.

Legjobb válasz: Lehetseges hogy baba hisz nem vedekeztetek es talan jokor is voltatok eggyutt, de nem hinnem hogy attol vannak a tunetek,tul korai lenne.de drukkolok hogy ne jojjon meg!

Lehetseges hogy baba hisz nem vedekeztetek es talan jokor is voltatok eggyutt, de nem hinnem hogy attol vannak a tunetek, tul korai lenne.de drukkolok hogy ne jojjon meg!
Ha Hétfõn volt beágyazódás, akkor érezhetsz tüneteket, hisz onnantól kezdve kezd el termelõdni a HCG. A szurkálás a beágyazódásra utalhat, a magas hõ szintén. A felfújódás pedig alapjáraton utalhat a babára.
Szerintem is baba van a dologban!
Nekem múlt mensi elõtt minden délután 37.7 volt a hõm! A reggelit mérjed! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszi a válaszokat. Ma reggel mértem a hõmet és 37, 2. Ahogy írtam nekem normális szokott lenni. De ha menzi elõtt leesik akkor mennyivel elõtte szokott? Jaj, remélem h baba! :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolót kérdezném hogy akkor ha jól értem megjött neked a magas hõ után? :(
Nekem beágyazódáskor abszolút ezek a tünetek voltak! Mintha én írtam volna a kérdést! Szerintem baba:) Szorítunk értetek!
A kérdező hozzászólása: Baba lett! :D
GRATULÁLOK!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!