Találatok a következő kifejezésre: Jövö év tervezzük az (2 db)

Jövö év júniusára tervezzük az esküvönket. Mikor kezdjünk el intézkedni, megtervezni az esküvöt?

Legjobb válasz: polgári vagy egyházi esküvõ lesz?hol laktok?ezek fontos infók...a felkapottabb hekyekre akár 1 évvel elõre kell bejelentkezni!érdeklõdj az önkormányzatnál/templomnál. Én általában minimum 3-4 hónappal elõtte szoktam javasolni az elõkészületek megkezdését.Sok boldogságot:)

polgári vagy egyházi esküvõ lesz?hol laktok?ezek fontos infók...a felkapottabb hekyekre akár 1 évvel elõre kell bejelentkezni!érdeklõdj az önkormányzatnál/templomnál. Én általában minimum 3-4 hónappal elõtte szoktam javasolni az elõkészületek megkezdését.Sok boldogságot:)
Mi bõ fél évvel elõre lefoglaltuk a templomot, és elintéztük az polgári esküvõ részleteit is. A meghívókat 4 hónappal elõtte küldtük szét, mert nyári esküvõnél fontos volt, hogy a meghívottak ne akkor nyaraljanak éppen... A ruhát 3hónappal elõtte foglaltam le, a próbafrizurát 2 héttel elõtte csináltattam meg... Így kényelmesen végeztünk a szervezéssel.
Mi 3 hónap alatt szerveztünk meg egy nagy 150 fõs lagzit! Most lesz 08.30.-án majd!
ha kis esküvõt akartok, akkor csak pár hónap ha nagyot, akkor kb.10 hónap mi nagyot szerveztünk, októberben kezdtük (körvonalakban eldöntöttük, mit szertnénk), a szervezés nagy része februárabn volt, az utolsó simítások júliusban. (jövõ szombaton lesz:-D)
Szia!Mi is jövõre juniusba esküdünk.Mi már bizony elkeztünk mindent szervezninállunk mindent elkapkodnak az orrd elõl(võfély, helyszín...)Nem lesz templomi esküvõnk helyette rengeteg más ujj dolgot találtunk ki.Ezek is mind szervezést igényelnek.Én azt tanácsolom ha idõbe és nyugottan akarsz mindent megszervezni akkor szerintem is egy 10 hónap.Ebbe biztos, hogy minden belefér.Ezen az oldalon rengeteg mindent megtalálsz:www.weddings.hu Nagyon jo oldal és blogolhatsz is.Jo készülõdést ha bármi kérdésed van írj. Mia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha már 5 éve nem tudok megszokni Budapesten és zavar a kosz, az hogy a város legnagyobb részétől rosszul vagyok, akkor helyesen gondolom, hogy ne itt tervezzem a jövőt ugye? Van még ezzel valaki így?

Legjobb válasz: Budapest nem kicsi, nézz körül olyan részén is, ahol eddig nem. :) A külsõ kerületekben sokkal jobb a helyzet ilyen téren mint a belsõkben.

Budapest nem kicsi, nézz körül olyan részén is, ahol eddig nem. :) A külsõ kerületekben sokkal jobb a helyzet ilyen téren mint a belsõkben.
Külsõ kerületekben sem sokkal rózsásabb a helyzet. Illetve azok között is szét kell alaposan nézni. Általában amelyik forgalmasabb, könnyebben megközelíthetõ tömegközlekedéssel, ott több a csõcselék is. Fõleg buszpályaudvarok és vonatállomások környékén. Abszolút kertvárosi részekben viszont vannak szebb és nyugalmasabb helyek.
A kérdező hozzászólása: 5 év alatt 6 részén laktam a városnak, de soha nem tetszett, csak nem tudom más is érez-e így. Nekem fontos lenne, hogy ha megyek vonattal pl ne fogjon el a rossz érzés attól amit látok. Laktam már városokban is (Bécsben és két vidékiben is) és persze egy lapon sem lehet említeni. Csak gondoltam majd az idõ segít, de úgy tûnik nem.
Akkor hagyd ott Pestet. Én itt éltem világéletemben néhány évet leszámítva, szeretem. Számomra elképzelhetetlen, hogy vidéken éljek. Szeretem, hogy könnyen eljutok vásárolni, színházba, moziba, strandra, fürdõbe, hegyet mászni, kirándulni, ismerek millió kis kávéházat és parkot, és nem ismer mindenki a faluban. De nem vagyunk egyformák. Ha 5 év alatt nem tudtad megszokni, akkor tényleg felesleges ide tervezni. Bécs pedig más kategória, éltem ott én is egy évig, össze sem lehet hasonlítani. De Pest még mindig jobb, mint a magyar vidék, kosz, mocsok ott is van, no meg ijesztõ a bûnözés. Nálam ez is szempont.
4. "De Pest még mindig jobb, mint a magyar vidék, "-- ezt azért nem mondanám. Pl. Gyõrt szerintem össze sem lehet hasonlítani Pesttel, tisztább, barátságosabb stb. Pesten szép a dunai panoráma, de kb ennyi, onnan akármerre megyünk nagy a kosz, zaj, szennyezett levegõ, lepusztult épületek. Én soha nem laknék ott. Egy megyei város is tudja ugyanazt nyújtani nekem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!