Találatok a következő kifejezésre: Jön a nem akar cicizni (2 db)

Jön a foga nem akar cicizni mit tegyek?

Ha cicire teszem sziv 2-3at és elengedi majd sir ez megy kb 2 percig s utánna már nem akar enni.19 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Kérdezz tõle, biztosan tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/

Kérdezz tõle, biztosan tud segíteni: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Nekem is volt ilyen, ha nagyon éhes lesz, fog szopizni. Próbálgatni kell sûrûn, ringatni, babusgatni. (homeopátiás bogyó: Chamomilla 15CH 2-3 golyócskát föloldasz picike vízben, s kiskanállal beadod neki. Nyugtatja a nyûgös babát, fogzásra is jó.)Tápszert nem adnék neki egyelõre, mert akkor leszokik a cicirõl.

Elment a tejem hogy hozzam vissza? Iszom a teákat. De semmi. Cicizni nem akar mertrászokott a cumira . Tápszerezik. Néha fejem de már semmit nem tudiok fejni. Mert nem jön, .

Legjobb válasz: Én ugyan így jártam! Add neki a tápszert továbbra is és kész. Ha nincs tej akkor nincs mit tenni,fõleg hogy nem is akar szopizni már a baba.

Én ugyan így jártam! Add neki a tápszert továbbra is és kész. Ha nincs tej akkor nincs mit tenni, fõleg hogy nem is akar szopizni már a baba.
Hát ha már a babának sem kell a cici, akkor ne szenvedj azzal, hogy visszahozd a tejed, mert úgyse tudod visszaszoktatni a cicidre. Hány hónapos a baba és mióta nincs tejed?
Még vissza lehet hozni, a legjobb lesz a babának. Keresd a La Leche Ligát (Nõk a Szoptatásért), õk tudnak neked segíteni. Kitartás, remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: 2 honapos kb 2 hete..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!