Találatok a következő kifejezésre: Jön a nem akar (254 db)

Mit teszel, ha jön a nem akarok aludni-pisilni kell, kakilni kell?

Lányom 3 hónapja szobatiszta, csak éjjel kap pelust. De minden alvás el?tt pisil, mégis mikor leteszem, hisztizik, hogy pisilni kell...

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Beszéld meg vele, hogy lefekvés után max.egyszer mehet ki pisilni, utána ne engedd ki az ágyból.

Mennyi idõs? Beszéld meg vele, hogy lefekvés után max.egyszer mehet ki pisilni, utána ne engedd ki az ágyból.
Ranschburg könyvében olvastam , hogy ez a szórakozás legtöbbször félelembõl adódik. Valamitõl fél (egyedül lenni, sötét, egyebek) és inkább játsza ezt a dilit, minthogy megfogalmazná, hogy fél.
A kérdező hozzászólása: 27, 5 hós, és pár napja kezdte csak el ezt csinálni. Már megbeszéltük, hogy alvás elõtt pisilunk, hogy alvás közben ne kelljen, mert ha már lefeküdtünk, nem jövünk ki megint. De tegnap este is eljátszotta...
ki megyek pisilni meg kakilni és tvzek aztán szunyokálok 21/F
Akkor jobb lenne nem zabálni.
ÚRISTEN!! Ne hánytasd magad inkább sportolj
Zabálj ribanc, imádom a kövér nõket!
"Nem akarok hízni, ezért inkább hánytatom magam, hadd rohadjon el a nyelõcsövem meg a fogam a gyomorsavamtól". Szerintem király vagy......
a kockaélesztõ evése állítólag beválik.. nekem nem.. a sós meleg víz is állítólag... nekem az sem.. a szemcseppes víz szinte mindenkinek.. nekem az sem.. xD de a cigitõl pár slukktól garantáltan hányok... xD mielõtt leosztanátok poénból próbáltam ki ezeket mert a barátaim nem hitték el, hogy rám nem hatnak ezek a szarok... a cigire meg nem hitték el, hogy hányok tõle... hát bebizonyítottam., ...:D ezt azért írtam le mert úgyis annyira hülye vagy, hogy nehogy szaporodj inkább halj bele a sok hánytatásba:) sok sikert én szurkolok;)
ezt a kérdést nem erre a fórumra akartad kiirni... igazábol itt úgyis csak lehurrogást kapsz. bulémiából kigyógyult lány. 17
Mintha a bulémia betegség lenne...
keress fel pszchiológust!

Megszűnt a napiszar? Nekem valamiért nem jön be. Nem akarja megnyitni

Legjobb válasz: ha ez vígasztal, nekem sem nyitja meg, de lehet hogy csak frissítik xD

ha ez vígasztal, nekem sem nyitja meg, de lehet hogy csak frissítik xD
NAPISZAR FOREVEEEEEERR^^ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Napiszar és a csibefasz szerkesztõsége összegyûltek és sunázzák egymást!
A kérdező hozzászólása: Most itt is:d köszi
Nálam már mûködik
Nekem kb fél éve nem nyitja meg.
mert rájöttek, hogy hülyeség az egész
A kérdező hozzászólása: Oks! Köszi
vannak olyan idõszakok amikor senkinek nemnyitja meg, havonta 2 havonta pár óra.. roszabb esetben nap.. eddig mindig visszajött, nemkell félni :)
A kérdező hozzászólása: Úgy van (l)

Mennyire koran erezhetem, ha jon a baba? Akar par naposan is? Szegyen ide, vagy oda nem tudom! Olvastam rola ugyan, de a Ti tapasztalataitokra lennek kivancsi!

Legjobb válasz: Az elsõ tünetek megjelenése (hányinger, émelygés, gyengeségérzés, stb.) a hormonális változás hatására kezdõdik. Nem éreztheted korábban, mint a beágyazódás után. Tehát kb. 2 héttel a sikeres szeretkezés után. Ez a legkorábbi, de sokaknak ekkor sincs még tünetük. A leggyakoribb tünet a mensi elmaradása, a hõ magasan marad.

Az elsõ tünetek megjelenése (hányinger, émelygés, gyengeségérzés, stb.) a hormonális változás hatására kezdõdik. Nem éreztheted korábban, mint a beágyazódás után. Tehát kb. 2 héttel a sikeres szeretkezés után. Ez a legkorábbi, de sokaknak ekkor sincs még tünetük. A leggyakoribb tünet a mensi elmaradása, a hõ magasan marad.
1 hét után még túl korai érezni, lehet, hogy csak beképzeled, mert nagyon figyeled magad.
Egy hét után még épp csak a beágyazódás kezdõdik meg, nem nagyon érezhetsz tünetet. Tesztelni pedig még nagyon korai, esélytelen, hogy kimutassa, már ha tényleg akkor történt megtermékenyülés, amikor feltételezed.
A kérdező hozzászólása: Az igazsag az, hogy kb egy hetes lehetek, ha errol van szo!Rengeteg olyan tunetet produkalok amibol erre a kovetkeztetesre jutottam!Veszek teszte es remenykedem, hogy kismama lettem!
A kérdező hozzászólása: Igen meglehet!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!Persze tovabbra is remenykedem!Aztan jovok a kovetkezo kerdesekkel!

Ha látogatóba jönnek hozzátok és szoptatni kell, mit tesztek ha az illetők nem akarnak kimenni a szobából és nem akarod előttük?

Legjobb válasz: család, egy-két barátnõm elõtt simán szoptatok, max kicsit elfordulok, hogy ne telibe lássák a mellem (nem mintha nekik nem lenne :D ) ha meg olyan vendégek jönnek, akik elõtt azért mégsem kapom elõ, akkor szépen nézek páromra (õ kapcsol, hogy etetési idõ van) és szól nekik, hogy kicsit hagyjanak minket magunkra, menjenek ki cigizni, inni vmit a konyhába... stb :)

család, egy-két barátnõm elõtt simán szoptatok, max kicsit elfordulok, hogy ne telibe lássák a mellem (nem mintha nekik nem lenne :D ) ha meg olyan vendégek jönnek, akik elõtt azért mégsem kapom elõ, akkor szépen nézek páromra (õ kapcsol, hogy etetési idõ van) és szól nekik, hogy kicsit hagyjanak minket magunkra, menjenek ki cigizni, inni vmit a konyhába... stb :)
Akkor szólok, hogy szoptatni szeretnék légyszíves menjenek ki....
Én is bementem a fiammal a gyerekszobába, a többiek maradtak a nappaliban. Ha egy szobátok van, menj ki a konyhába, vagy kérd meg, õk menjenek ki.
átmész te máshová
Én át szoktam menni a gyerekszobába, vagy ha az nincs, akkor a másik szobába.Gondolom nem csak egy szobátok van. Menj a gyerekkel egy másikba.Nem hiszem, hogy valaki utánad menne, hogy megnézze hogy szoptatsz!
Mi általában azért a nappaliban fogadjuk a vendégeket. Ha szoptatni kell akkor bementem a szobába. Ha éppen a gyerekszobában voltunk akkor ha megjegyeztem hogy most már etetni kell, akkor kimentek, ha nem vették volna a lapot, vagy szólok, hogy hahóóó vagy átmentem volna a hálószobába.
Nyilván nem is a vendéget küldöm ki, hanem én megyek ki a kicsivel.
Akik nem közeli barátok vagy rokonok, akkor átmegyek másik szobába, Ha meg család, barátok közt vagyok akkor megszoptatom elõttük. Egy kis textilpelust terítek a vállamra és akkor nem látják telibe és a baba is nyugodtabban cicizik. Természetes dolog a szoptatás, nem fogok anyukám elöl elmenni emiatt
A vendégek általában a nagyszobába mennek, és kizárt, hogy egyetlen szobátok legyen. Átmész a másik szobába. Ha utánad mennek, kiküldöd. Olyan meg nincs, hogy "nem akarnak kimenni". Megmondod, hogy menjen ki, és kész. Nem az óvodában vagyunk. SEnki nem kapja elõ a mellét vendégek elõtt.
"és kizárt, hogy egyetlen szobátok legyen" Ezen nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Miért lenne kizárt? Kérdezõ: a) kiküldöd b) kimész te c) ha megy utánad, meg mondod, hogy ne gyere légy szíves d) ha azt mondja nem zavarja szoptassál csak elõtte, akkor megmondod, hogy de téged meg zavar és nem szoptatsz elõtte, hagyjon magadra
Ja és ha egy szobátok van, akkor illik, nem illik, ne te menjél konyhába, fürdõbe, kibírja a vendég a konyhában ülést a széken, de a szoptatás nem feltétlen 5 perc, a gyerekkel a karodban ott fogsz meggebedni, üljön a konyhaszéken az, aki max iszogat egy pohárból, meg ropit eszik.

3 hónapja nem jön meg a menzeszem, elötte is csak 1 hónapra jött meg mit csináljak? Nem akarok nőgyógyászhoz menni.

Legjobb válasz: Pedig mindenképpen el kell menned mert ha nem jön meg és nem vagy terhes akkor ott valami gubanc van.

Pedig mindenképpen el kell menned mert ha nem jön meg és nem vagy terhes akkor ott valami gubanc van.
De! Ha sokat fogsz vagy sokat hízol akkor ez lehetséges de akkor is nõgyógyászhoz kellene menned!
Mond el anyukádnak õ biztosan próbál majd segíteni! Benne megbízhatsz! Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: nem lehetek terhes mer még nem voltam fiúval de az nem lehet gond hogy nem eszek normálisan, ?
Olyan megeshet hogy 1-2 mensi különsebben komoly ok nélkül kimarad, de ha 3 hónap után sem jön meg akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulni mert annak már komolyabb oka lehet. Ha túl sovány vagy akkor az is lehet egy ok mert a normális hormonmûködéshez szükség van a megfelelõ mennyiségû testzsírra. Ne félj a nõgyógyásztól, semmi borzalmas nem fog ott veled történni és a saját jól felfogott érdeked hogy elmenj.
A kérdező hozzászólása: de ha az a bajom hogy túl vékony vagyok mások szerint mert szerintem nem akkor is mit tud csinálni, ??? max felír valami gyógyszert na meg persze én nem akarok az anyámmal menni nem is tudja hogy ez van velem akkor mit csináljak??

3hetes babám nem akar büfinzi. Mit csináljak vele? Ha bukik a baba akkor még utánna mellre teszitek, vagy azt jelenti nem éhes és a felesleg jön ki?

Hiába teszem a vállamra, simogatom a hátát, ütögetem a fenekét, nem jön a büfi. Sokszor elalszik cicin,akkor felkeltitek büfizni?

Legjobb válasz: Elvileg jobb felkelteni mert van, hogy csak 20 perc múlva jön a büfi és hát akkor felkell, legalábbis nálunk ez volt és van is. Ha nem eszik nagyon mohón akkor elképzelhetõ, hogy nem nyel annyi levegõt, az elején nekünk is ez volt, hogy nem akart büfizni az elsõ hónapba, e azóta szépen büfizik csak sajnos nagyon bukós lett. Én nem tettem vissza cicire, mert akkor pedig még többet bukot. Egyébként a bukás nagy része nyál. 4 hónapos a babám

Elvileg jobb felkelteni mert van, hogy csak 20 perc múlva jön a büfi és hát akkor felkell, legalábbis nálunk ez volt és van is. Ha nem eszik nagyon mohón akkor elképzelhetõ, hogy nem nyel annyi levegõt, az elején nekünk is ez volt, hogy nem akart büfizni az elsõ hónapba, e azóta szépen büfizik csak sajnos nagyon bukós lett. Én nem tettem vissza cicire, mert akkor pedig még többet bukot. Egyébként a bukás nagy része nyál. 4 hónapos a babám
A bukás jelentheti, hogy böfivel jött fel tej is, de azt is, hogy fullon van a pocak. Az én babám négy hónapos koráig nem böfizett, szóval én nem is ébresztettem fel. Az orvos azt mondta van ilyen, nem minden baba böfizik-hogy igaz-e nem tudom, egyik napról a másikra jött rendbe. Ha hasra teszed le aludni, elvileg kimaradhat a böfiztetés, mert úgy elintézi õ.
Ha alszik is legalább 8-10 percig tarsd függõlegesen a válladon, ennyi idõ alatt kijön a levegõ. A fiam egy párszor rámhozta a frászt amikor nem büfiztettem és bukott. 10 hónapos baba anyukája

Sokat lehet itt olvasni arról, hogy szeretnénk babát és nem jön össze.... Nekünk a 2-ik nem akar össze jöni. De vajon miért nem?

Hát sajnos Mi is így vagyunk, hogy 1,5 éve probálkozunk és semmi! ! ! Csak az, hogy nincs pé-em az szerintem kizárt, mert már van egy 3 éves kislányunk(tervezett és "azonnal jött")! ! !Vajon miért nem jön a második?Nem értem...Szedtem E vitamint és Elevit vitamint is és semmi az ég világon.Voltam dokinál nézte a hormon háztartásom azzal minden ok.Na de akkor mi lehet???

Legjobb válasz: neked legalább van már 1

neked legalább van már 1
Nem lehet hogy mostanában egy kicsit stresszesebben éltek?Azonkívûl a szülés után megváltozhatott a hormonháztartásod, lehet kicsit felborultak odabent a dolgok.Ha a dokid mégis mindenre azt mondja oké, egyszerûen csak(tudom nehéz)ne görcsöljetek rajta, és amikor nem is gondolsz rá összejön.Tereld el valahogy a figyelmed.Egyik ismerõsöm suliba oratkozott, egy csomó kiadással, mert lemondott a babáról, és akkor jött össze amikor mindennek a kellõs közepén voltak.Kitartás, hidd el, sikerül, a szervezeted amúgy us riadót fúj, ha folyton feszült vagy.Én drukkolok nektek!!
hát az, hogy van már egy gyermeked nem jelent semmit. az, hogy van pé-d azt honnan tudod? mikroszkópozol? vagy tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!! Mikroszkóppal nézem, bár nem olyan rég óta, de van. Remélem sikerülni fog megprobálok nem rá gondolni.Bár igen nehéz!!!

Mara vagyok kiirva szulesre, de nem akar jonni a pici! Mit tegyek? Adoki azt mondta ha 14-ig nem jon akkor meginditja! Az ugy jo? Elso terhesseg, nincsen tapasztalatom!

Legjobb válasz: Én az Uzsokiban szültem, Pesten, itt is 1 hetet várnak a kiirt idõponttól, ha minden rendben van, utána befektetnek, a kórházban még várnak pár napot és utána indítják. Szerintem ne tegyél semmit, ha jön magától jön, ha nem akkor majd indítják, nem lesz tõle semmi bajotok. Nekem a kíírt után 1 nappal magától indult be. Kitartás!

Én az Uzsokiban szültem, Pesten, itt is 1 hetet várnak a kiirt idõponttól, ha minden rendben van, utána befektetnek, a kórházban még várnak pár napot és utána indítják. Szerintem ne tegyél semmit, ha jön magától jön, ha nem akkor majd indítják, nem lesz tõle semmi bajotok. Nekem a kíírt után 1 nappal magától indult be. Kitartás!
Nekem sem volt semmi tünetem a kiírt napon. Mivel ilyenkor minden nap kell menni vizsgálara, így figyelemmel kísérik a babát, nem kell aggódni amiatt, hogy baja lesz. Nekem a kiírt után 2 nappal kiderült az uh-n, hogy kevés a magzatvíz. Haza sem engedtek már, befektettek mefigyelésre, hátha megindul magától a szülés. Nem indult be, semmi fájásom nem volt, így másnap megindították. Ne aggódj, max egy hét, és meglesz a babád.
Ne aggódj, nekem sem volt semmi tünetem a szülés napján, 8 nappal túl vittem, de szerintem azért, mert el volt számolva. A 8. nap reggelén is csak nagyon gyenge fájásokkal mentem be, 2 naponta néztek magzatvizet, lehet be sem indult volna még aznap sem, de megindították, mert kicsit már el volt színezõdve a magzatvíz.
A kiírt napon kb. a babák 5%-a érkezik, ha jól tudom. Azt már nem tudom, mennyire bizonyított, hogy a kisfiúk általában késnek. Én két napot hordtam túl a fiamat, úgyhogy még ne aggódj. Esetleg egy orgazmus is beindíthatja, ha szeretnéd.
A kiírt napot mindig 28 napos ciklushoz számítják, de ha neked nem 28 napos volt akkor késõbb van péd és biztos késik is a baba. Nekem a ciklus 18.napján volt ovum és a lányom pontosan 4 nappal késõbb született mint a kiszámolûs szerint. nyugi, megfog születni, és ha a szülés beindul akkor nincs visszaút!!! könnyû szülést neked és gyorsat!! boldog babázást és egészséges csemetét!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokaT! es a jokivansagokat!
Még egyben? Drukkolok nagyon!!! Könnyû szülést!!
????
A kérdező hozzászólása: Mar 2 en vagyunk, holnap lesz 3 hete, hogy csaszaroztak! Nem nyilott a mehszalyam! :) Koszonom az erdeklodest!

Vajon meddig nem akarja észrevenni a Feri, hogy ezt már tényleg megcsinálta, és ha nem takarodnak el nem jön vissza a befektetők bizalma?

Legjobb válasz: Elég sokáig nem akarja észre venni. Azért tárgyalt akkor régen az oroszokkal a gázról, hogy meglegyen alapozva a helye. Mert ha lemondásra kényszerítenék, akkor az oroszoktól nem kapnánk gázt. Felbomlana a szerzõdés. Meg azt hiszi, hogy bármit eladhat. A Szent Korona amit ezer éve van Magyarországon, csak úgy áruba bocsátja. A parlamenti épületet is, amiben valódi arany díszítések vannak. Én láttam már olyan téképet is, ahol az 1950es országok vannak rajta, és NINCS olyan hogy: MAGYARORSZÁG. Ha feri gyerek tovább folytatja ezt, akkor nagy a valószínûsége, hogy tényleg ez lesz. A fiatalok meg tényleg elmennek az országból, és helyükre jönnek a bevándorlók. Nah és egy olyan országban ahol senki nem dolgozik, mindenki segílykébûl él; nah ide akkor tuti, hogy a befektetõk nem fognak jönni.

Elég sokáig nem akarja észre venni. Azért tárgyalt akkor régen az oroszokkal a gázról, hogy meglegyen alapozva a helye. Mert ha lemondásra kényszerítenék, akkor az oroszoktól nem kapnánk gázt. Felbomlana a szerzõdés. Meg azt hiszi, hogy bármit eladhat. A Szent Korona amit ezer éve van Magyarországon, csak úgy áruba bocsátja. A parlamenti épületet is, amiben valódi arany díszítések vannak. Én láttam már olyan téképet is, ahol az 1950es országok vannak rajta, és NINCS olyan hogy: MAGYARORSZÁG. Ha feri gyerek tovább folytatja ezt, akkor nagy a valószínûsége, hogy tényleg ez lesz. A fiatalok meg tényleg elmennek az országból, és helyükre jönnek a bevándorlók. Nah és egy olyan országban ahol senki nem dolgozik, mindenki segílykébûl él; nah ide akkor tuti, hogy a befektetõk nem fognak jönni.
Én is feltettem egy hasonló jellegû kérdést tegnap. Õ nem veszi észre, mert meg van gyõzõdve a saját elvei helyességérõl. Alkotmányunk pedig nem teszi lehetõvé a lemondatását.
Soha nem fogja. Sajnos.
bizalmatlansági indítvánnyal el lehetne takarítani, nem értem ezt miért nem lépik meg. legfeljebb nem jön be. bíztam abban is, hogy feloszlatják magukat, de ez se jött be. majd talán febr.közepén beszélnek róla újra.
Nekem egy kérdésem lenne (ne értsetek félre, nem politizálni akarok, és támadni sem szeretnék senkit): Ti tényleg azt hiszitek, hogy ha a FIDESZ, vagy bármelyik jobboldali párt fog hatalomra kerülni a következõ választásokon (ami nagy valószínûség szerint be fog következni), akkor itthon kánaán lesz? Teljesen mindegy, hogy Gyurcsány, vagy Orbán... A magyar politikai palettán egy olyan erõ SINCS, aki érdemi változásokat tudna itthon kieszközölni. Egyrészt: senkinek nincsen hozzá bátorsága. Másrészt: a magyar nép úgyis keresztülhúzza a politikusok számításait.
nem, szerintem senki sem hiszi azt, hogy ha XY jön, akkor minden jobb lesz. csak reményt visz a reménytelenségbe, bizakodást, hátha mégis valami jobb jön. hosszú évek óta tart ez a hatalmi huzavona, hacsak feleannyi energiát fektettek volna abba, hogy egymásra ujjal mutogassanak, s ehelyett közös erõvel valóban egy jobb magyarországért (most már direkt kis betûvel írva) dolgoztak volna, akkor nem lenne ez, ami most van. ez szégyen. de hát mit várunk a vezetõktõl, kitõl láttak volna jó példát. itt tardicionális a korruptság.
Szerintem amit Gyurcsány csinál az botrány, de nem hiszem , hogy szüksége lenne az országnak Orbán esetleges ámokfutására
Szerintem látja õ, nem buta ember, csak mi nem látunk bele a lapjaiba. Még nem érzi úgy, hogy itt az idõ. :) En úgy latom, hogy hosszútávon az ország csak nyerhet, abból, ha a külföldi befektetõk eltakarodnak. Ismétlem hosszútávon. Vállalkozzanak a magyarok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!