Találatok a következő kifejezésre: Jön a nem (5672 db)

Megtudnátok mondani, h mikortól jönnek a nem filler, hanem az igazi részek?

Bleach-ben ott járok h Ichigo leverte Grinjot (az espadat) és most gagyi fillerek vannak meg tudnátok mondani h mikortól vannak normális részek?

Mit teszel, ha jön a nem akarok aludni-pisilni kell, kakilni kell?

Lányom 3 hónapja szobatiszta, csak éjjel kap pelust. De minden alvás el?tt pisil, mégis mikor leteszem, hisztizik, hogy pisilni kell...

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Beszéld meg vele, hogy lefekvés után max.egyszer mehet ki pisilni, utána ne engedd ki az ágyból.

Mennyi idõs? Beszéld meg vele, hogy lefekvés után max.egyszer mehet ki pisilni, utána ne engedd ki az ágyból.
Ranschburg könyvében olvastam , hogy ez a szórakozás legtöbbször félelembõl adódik. Valamitõl fél (egyedül lenni, sötét, egyebek) és inkább játsza ezt a dilit, minthogy megfogalmazná, hogy fél.
A kérdező hozzászólása: 27, 5 hós, és pár napja kezdte csak el ezt csinálni. Már megbeszéltük, hogy alvás elõtt pisilunk, hogy alvás közben ne kelljen, mert ha már lefeküdtünk, nem jövünk ki megint. De tegnap este is eljátszotta...
ki megyek pisilni meg kakilni és tvzek aztán szunyokálok 21/F

Kedves Doktor Úr! 44 éves vagyok, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal már kb. 3 éve kínlódok a visszatérő húgyúti fertőzéssel. Voltam ultrahangon, Ct-n, semmi szervi eltérést nem találtak. Általában hirtelen jelentkezik, mindenféle előjel nélkül, jön a nem mú

Kedves Doktor Úr! 44 éves vagyok, és kisebb-nagyobb kihagyásokkal már kb. 3 éve kínlódok a visszatérő húgyúti fertőzéssel. Voltam ultrahangon, Ct-n, semmi szervi eltérést nem találtak. Általában hirtelen jelentkezik, mindenféle előjel nélkül, jön a nem múló vizelési inger és párszor már véres is volt a vizeletem. Általában az urulógiai ügyeleten szoktam kikötni, ahol megnézik, hogy gennyes a vizelet és felírják a Cifrant. Legutóbb tenyésztést is végeztek, miután már abbahagytam az antibiotikumot, aminek az eredménye természetesen az e-coli lett. Kaptam egy tartalék adag Cifrant azzal az utasítással, hogy minden szexuális aktus után vegyek be egyet, hátha az megelőzi. Ezt azért, mert az egyetlen közös pont az volt, hogy amikor előjöttek a tüneteim, az általában szex után 1-2 nappal volt mindig. DE: nem mindegyik után, csak alkalmanként. Most legutóbb egy hete jelentkeztek a tünetek, függetlenül attól, hogy bevettem az előírt egy szemet is szex után. Nem tudom van-e más megoldás, vagy olyan vizsgálat, amivel ténylegesen ki lehetne deríteni az okot és találni végleges megoldást. Nem hiszem, hogy az jó, hogy berendezkedek egy rendszeres antibiotikum szedésre, mert az meg minden mást, hüvelyflórát, bélflórát tönkretesz. Van-e valami javaslata, esetleg tudna-e olyan helyet vagy orvost ajánlani, aki /ahol ezt ki tudják megnyutatóan vizsgálni és megoldani? Urológiai klinikára járok és ott már azt is mondták az elején, hogy biztos a stressztől van, mert semmi mást nem találtak. Van-e antibiotikumon kívül alternatív megoldás? Mindent betartok, amit az urológus javasolt, mégsem javul a helyzet. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a stádiumban a húgyutak területén az immunvédekezését elősegítő speciális kezeléseket szoktunk javasolni. Javaslok egy személyes konzultációt, tekintettel arra, hogy csak szakorvosi vény alapján kiváltható készítményekről van szó. Kérem, hogy a vizsgálatra minden eddigi leletét hozza magával. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a stádiumban a húgyutak területén az immunvédekezését elősegítő speciális kezeléseket szoktunk javasolni. Javaslok egy személyes konzultációt, tekintettel arra, hogy csak szakorvosi vény alapján kiváltható készítményekről van szó. Kérem, hogy a vizsgálatra minden eddigi leletét hozza magával. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


I think you should fuckin hang yoursel!
Nem hinném. Elég nagy sztár, szóval azt mindenhol bemondanák: rádiókban, tévében, újságokban... Meg Magyarország elég kicsi, nem jön ide. Elég volt neki Bécsben szerintem :)
a wikipedi ába mindenki, akármikor belejavíthat, adhat hozzá dolgokat. Nem lesz koncert Bécsbe januárba.
http://en.wikipedia.org/wiki/Believe_Tour itt rajta vagy a januári koncija bécsben!!!!
Most 2013 márciusban volt Bécsben koncertje! http://www.concertboom.com/justin-bieber/tour-dates/ még ezek várhatóak ebben az évben, ezeken a helyszíneken. A 2014-es koncertek még meg sincsenek! Vagy ha ti megtaláltátok küldjétek már el az oldalt légyszíves.
én is megkérdeztem ezt és nekem azt mondták hogy Január 20.-án jön Bécsbe!:)
én azt hallottam h fog ide jönni, de nem vagyok biztos benne...
Nem jön! Bécsben volt koncertje márciusban. Majd talán a következõ világ körüli turnéján ellátogat kicsiny hazánkba... Ami remélem minnél hamarabb megtörténik. De arra számítsatok hogy a jeg ynagyon drága.
na látod, ezért nem jön ide. neki is pénzbe kerül iderepülni :D
ahhoz pénz is kell tudod mert ha ide jönne legalább repülõjegyet nem kell veni
ha akkora rajongók vagytok, akkor felültök repülõre, és elutaztok egy koncertjére...ugyanmár...anyunál biztos ki lehet sírni.
Hát..nagyon remélem hogy jön..nembirom ki azt hogy mindenhol ott van csak magyarországra nem tud eljönni..:((
NEM JÖN! 2013 márciusban volt Bécsben koncertezni. 2014-ben pedig pihen.. am se jönne Magyarországra ://
Nem, nem utal, mindenkinek máskor jön.
Biztos, hogy nem ne aggogj!Minden baba mas!!!!!!
Nem rendellenesség, de azért nagyon ne örülj, sajnos a fogak minõsége szempontjából az a jó, ha minél késõbb bújnak ki, azt mutatják a vizsgálatok, tehát várhatóan nem lesz túl jó fogú. De semmi baj vele egyébként.
Nem okoskodni akarok, de mi is 3-4 hós korában azt hittük, hogy jön a foga. Kb. 1, 5 hónapig egy kis fehér érdes vmi volt alul, szerette ha dörzsöltem az ujjammal. Kb. 2 hete viszont elmúlt... Nem tudom mi lehetett:) :) :) Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
A kérdező hozzászólása: nem, mert már félig kinnt van 2 alsó foga.

Miért nem jön a kis tesó?

Fél éve próbálkozunk, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Fél év után még nem mondanám, hogy gond, ha nem jön össze egy gyerek. Nem minden gyerek sikerül elsõre. Az, hogy az elsõ sikerült, az egy dolog. Nekünk a fiúnk az elsõ és eddig egyetlen gyerekünk, de õ 7 hónap alatt jött össze. Sokaknak meg évek alatt csak. Még ne gondolkodj ilyenekben, legyetek együtt, 1 év sikertelen próbálkozás után lehet elkezdeni gondolkozni, hogy mi lehet a gond. Annál elõbb orvoshoz sem érdemes menni. Nem mindig jön össze minden azonnal.

Fél év után még nem mondanám, hogy gond, ha nem jön össze egy gyerek. Nem minden gyerek sikerül elsõre. Az, hogy az elsõ sikerült, az egy dolog. Nekünk a fiúnk az elsõ és eddig egyetlen gyerekünk, de õ 7 hónap alatt jött össze. Sokaknak meg évek alatt csak. Még ne gondolkodj ilyenekben, legyetek együtt, 1 év sikertelen próbálkozás után lehet elkezdeni gondolkozni, hogy mi lehet a gond. Annál elõbb orvoshoz sem érdemes menni. Nem mindig jön össze minden azonnal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Hozzá kell tennem hogy azért van egy kis távolság köztünk a férjem munkája miatt!!! Így csak a peteérés körüli idõszakban tudunk együtt lenni :( Az után hetekig semmi. Szóval nagy hangsúlyt fektetünk az idõzítésre!
És ovulációs tesztet használsz, hogy tudd mikor van peteérésed? Vagy a testedet figyeled ilyenkor? Csak azért kérdezem, mert ha naptármódszer szerint vagytok együtt, csak mert te azt gondolod, hogy neked ekkor van, akkor az sem egy jó dolog. Azért érdemes egész hónapban együtt lenni, mivel nem minden nõnek a nagy könyvben elõírtak alapján van peteérése, és egyes hónapokban is eltérhet akár a peteérés dátuma és bármikor lehet egy extra peteérés is. Éppen ezért nem biztonságos annak, aki nem akar gyereket naptármódszer szerint együtt lenni vagy nem együtt lenni, illetve aki babát akar, annak is érdemes egész hónapban együtt lenni, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jön össze.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam ovu tesztet! De meg fogom próbálni ebben a hónapban! De sajnos 200 km-re dolgozik a férjem és egy pónapban csak kb. 5 napra tudunk találkozni :( !!! Így muszáj kiszámolni kb mikor van peteérésem. Kicsit rástresszeltünk már. Remélem sikerül! Köszi a válaszokat!
De így min csodálkoztok kedves kérdezõ, hogy nem jön hat hónapja a baba... Nálunk az elsõ nem jön 5 hónapja, úgy, hogy két naponta vagyunk együtt. Szerintem így több idõ kellhet a dolognak, de ezt lássátok be és ne stresszeljetek. Ovu teszt nélkül pedig tényleg nehéz megállapítani a peteérést.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igazatok van!!! Megpróbálok türelemmel lenni, de kicsit nehéz...

Ha esik az eső miért nem jön a postás?

Legjobb válasz: Hozzánk jön. Szerintem hozzátok is, csak ma épp nem vitt levelet, vagy nem tudom.

Hozzánk jön. Szerintem hozzátok is, csak ma épp nem vitt levelet, vagy nem tudom.
nincs esernyõje :(
vagy nem jön rá az esõkabátXP
vagy beázott a csengõtök.
Ballagj le érte a postára, vagy nyiss postafiókot, és ne kérdezz baromságokat!!!! - egy népkedvelõ postás!!
A kérdező hozzászólása: de én megtökre várom a levelet :( és múltkor is egy ajánlott levelet bedobott a postaládába..ami megázott..(pedig jol zárható postaláda csak nem csukta rá a tetõt) és egy mp3 lejátszo volt benne és tönkrement...bementem reklamálni és mondták hogy de ezzel bevolt csengetve csak a szomszéd vette át és vmi kriksz-kraksz aláírás volt ott..ezért fizeti ki az ember a 800ft os pkg t? :S
Mellesleg te elhoznád 800 ft ért (amibõl a postás egy kanyit se lát) szakadó esõben gyalog vagy biciklivel akárhonnan is? Lehet próbálkozni mielõtt fikázod a postásokat!!
A kérdező hozzászólása: miaz hogy egy fillért sem kap? a fizetését mire kapja? énis dolgozom elvégzem a munkám amennyira tudom jol és énis felveszem érte a fizetést õ pedig hanyagul végzi és mégis kap fizetést
A kérdező hozzászólása: kedves postás azért nyissak posta fiókot mert a magyar posta ennyire hanyag és gyakorlatlan? összehasonlításképpen leírom hogy angliábol jött egy levelem, nem elsõbbségi sima ajánlott és egészen magyarországig végig tudtam követni az útját kemény 300ft ért hozták el és kedd reggel 9kor lett feladva és délután 4re nálam volt kicsit van különbség
nyugi! nekünk havi 1x MINDEN levelet bedob és reggel fél7kor jön ha jött nekem csomag.. a magyar posta már csak ilyen. egyszer (többet se) volt 2 magazin elõfizetés. 2 havonta jött meg 2 szám (2 hetente jelent meg) és a fele nem jött.. akkor másikat is járattunk 2 hetente 2 jött és a végén már egy se.. :SSS
nekünk be se csöngetnek csak bedobják a cédulát. -.- pedig direkt úgy tervezzük hogy otthon legyünk...
Ha másik kábelen jön akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülye kérdés, de ugyanazon kábelre ez a dolog nem megoldható? Mert nem szeretném ha szét zúznák a falat, vagy hasonló finomságok által oldanák meg..

Akik már átestek genitális (nemi szervi) herpeszen, milyen gyakran jön ki nektek? Mennyire befolyásolja a nemi életeteket? 23/l

Legjobb válasz: Nekem volt már és nagyon rossz, általában akkor jön ki nekem mikor sok a stressz az életemben... Ilyenkor jön a jól bevált C-vitamin kúra és husss eltûnik :)

Nekem volt már és nagyon rossz, általában akkor jön ki nekem mikor sok a stressz az életemben... Ilyenkor jön a jól bevált C-vitamin kúra és husss eltûnik :)

Ciki ha nem jönnek a locsolók? 2ről tudok h jön . Tavaly többen voltak most mivan?

Legjobb válasz: Mi van? Semmi. Hozzánk évek óta csak bácsikám jár. Most van itt, de nem mentem ki se. Anyáék ott vannak és kész.

Mi van? Semmi. Hozzánk évek óta csak bácsikám jár. Most van itt, de nem mentem ki se. Anyáék ott vannak és kész.
Nyugodt lehetsz, egyáltalán nem gáz. Sokan már nem is járnak locsolkodni.
Én nem szeretem, ha jönnek... Nagybátyám szokott jönni, keresztapum és uncsitesóm, meg persze apum és tesóm. És a kèt részeges szomszéd szokott jönni, meg a részeges nagybátyám is beesik néha. De mos valami baj lehet, mert az egyik szomszèd nem jött xD pedig kétszer-háromszor is be szokott jönni inni. De nem is baj :D
Egyre kevésbé él már ez a hagyomány. Emlékszem néhány éve még jöttek-mentek a fiúk húsvéthétfõ délelõttjén, most meg szinte semmi. Unokatesóm jött, de õ is rohanásban volt és ennyi. Még 1-2 ismerõs befuthat, de nem valószínû ez sem. Nekem valahogy hiányzik, mert mondhatjuk, hogy nem szeretjük, azért csak jó élmény, jókat lehet beszélgetni stb. Ez szerintem - függetlenül a szódától és a kölnitõl - pozitív élmény. Sõt, én még a vizet is szeretem! :D
Én örülnék, ha senki sem jönne. Most is itt van egy rokon, reggel 10:30-tól.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!