Találatok a következő kifejezésre: Jót vagy jelent, (132 db)

Fiúk, az jót vagy rosszat jelent, hogy ennyire remegett?

Szexeltem egy fiúval (nagyon szeretem ?t), és nagyon nem olyan volt a dolog, mint az el?z?vel (rajta kívül csak egy fiúval voltam).

Legjobb válasz: Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.

Ha valaki remeg szex után az csak jót jelent. Nõ vagy férfi. Mindegy.
nem fura, szerintem jót jelent(tuti élvezte)
Ne hallgass az ilyen idiótákra. Nem attól lesz valaki jó szeretõ, mert sokáig bírja. Azért mert valaki fél óráig tud reszelni még a lánynak nem lesz jó.
Hát ha te is ilyen gyorsan élvezel az más:) Én azért jobban szeretem a hosszút:) Szal így nem sajnállak:)
Nagyon jót jelent :-).
Gyorstüzelõ a bikád. Idõvel majd belejön.
A gyors lövetûXDDDDDD bazz, ez azért durva. Sajnállak:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg elég kis szapora volt, de ezért miért sajnálsz? :D 2 orgazmusom volt egymás után, az egyik majdnem egyszerre az övével, az elõzõ fiúval pedig, akivel hosszú kapcsolatom volt, egyszer sem tudtam elélvezni szeretkezés közben sem, és máshogy sem. Pedig õ bírta a végtelenségig is akár.
A kérdező hozzászólása: Uccsó, ez így van. A volt barátom is röhögött a szaporább csávókon...aztán... hát leírtam hogy mennyire (NEM) volt jó.:)

Ha egy fiú nayon nézi a fenekem és hallom, hogy ezt mondja : "az igen", "uristen" ilyenkor mit gondoltok fiúk? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: na szerinted? :)))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen,amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is,hogy wooov :))) pussza 23/F

na szerinted? :) ))) azért egy kicsit lehetne több magabiztosságod...igen, amúgy jót jelent. :) eleve a csunya popot megsem nézzük :) de akkor én is azt mondom még így látatlanul is, hogy wooov :) )) pussza 23/F
azt hogy betenné oda szivesen és tetszik neki a feneked
1 nagyon nagy vagy alaktalan = ez igen sok csipszet kell zabálni ekkora kufferhez 2 tetszett neki 3 fogadok 12 éves vagy és idióta
Brace yourself, "egy kép sokat segítene" comments are coming
Igen, egy kép sokat segitene... 18/F
A kérdező hozzászólása: milyen az a special item kategória? :D
Képet tudnál küldeni? :D Kíváncsi vagyok rá, ha már ilyen a reakció!
Nem tudni, hogy jót, vagy rosszat jelent. Ennyibõl nem derül ki. Ez így csak annyit jelent, hogy a kufferodat a 'spacial item' kategóriába sorolta. Te döntsd el, hogy miért!
Annyira riszáltad a szemét, hogy elszédült valszeg...
Átázott a betéted, vagy bekaksiztál
Jót:)
azt, hogy jól betömné mind a két lyukat a közelében :D

Az jot vagy rosszat jelent, ha azt mondja egy srac egy csajnak, hogy ritka az ilyen csaj, mint o? Mitol lehet ritka?

Legjobb válasz: Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.

Ez jót jelent. Ezt nevezik udvarlásnak. Persze, ha neked nem jön be a fickó, akkor nem biztos, hogy kellemes.
azért ritka mert megtalálta benned azt a pluszt amit keres
Pl. a lánynak zöld fülei vannak, az elég ritka. Ne kérdezz már butaságokat.
akkor egyértelmûen negatív!!! hogy lehetsz ilyen ostoba?
Ezt jó és rossz értelemben is mondhatja. Azt jelentheti, hogy valamiben, valamikben, vagy mindenben másnak látja, mint a többit.
A kérdező hozzászólása: Ezt a kijelentest pedig bokolas, haj- illetve ruhadicsergetes, simogatas, olelgetes kovette...
különlegesnek tart
Egyértelmûen azt, hogy tetszel neki, udvarol neked :)
egyértelmûen jó azért mondta hogy ritka az ilyen lány mert van valami olyan jó tulajdonsága (külsõ vagy belsõ) ami a többi lánynak nincs

Lepény a hátsó falon jobb oldalt magasan van! ez mit jelent? jót vagy rosszat?

Legjobb válasz: Szia. Ez jót jelent. Akkor lenne baj,ha a lepény a nyéhszájra tapadna. Ne aggódj, nincs semmi baj! Boldog babavárást! 5 hetes kismama

Szia. Ez jót jelent. Akkor lenne baj, ha a lepény a nyéhszájra tapadna. Ne aggódj, nincs semmi baj! Boldog babavárást! 5 hetes kismama
Ez jóó!Ne aggódj én megkérdeztem a dokit, a mellsõ falon a veszélyesebb, mert akkor mikor nagyobb a baba a méhszájat is nyomhatja ami veszélyes lehet.....rosszabb esetbe be is varrják, hogy nehogy megszüljön a illetõ.De ez ritka.Szóval ne aggódj neked jó helyen tapadt.
Nem értek egyet az elõzõ válaszolóval teljesen, nekem a védõnõ és több doki is azt mondta, hogy általában a mellsõ falon tapad a lepény, és ez a jó. De az sem baj, ha a hátsón van, fõleg, hogy fent. A baj akkor van, ha lent van, és takarja a méhszájat, de ez is feljebb szokott kúszni, ahogy nõl a méh. Tehát neked semmi félnivalód nincs:-)
A legjobb ami a hátsófalon van, a mellsõfalon is csak akkor baj, ha nagyon lent van (takarja v. ráér a méhszájra-ez álltalában a terhesség elõrehaladtával feljebbkerül). Nekem a mellsõfalon tapad, az elsõ idõben túl közel volt a méhszájhoz emiatt véreztem, de ahogy nõt a méhem egyre feljebb került-mára már nem okoz problámát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat!Nagyon örülök neki és igy megnyugodtam!Mindenkinek boldog babavárást kivánok!:)
Nekem mindkét terhességmnél volt bajom a lepénnyel, szóval ha valaki tudna róla mesélni az én vagyok.A hátsó fali valóban jobb!!!!Bár igazából teljesen mindeggy, hol a lepény, addig amíg nincs méhszáj közelében!!!!Csak ha méhszájon, vagy annak a közelében van, akkor van jelentõsége, hogy elsõ v hátsó fali.Ha méhszáj közeli akkor valóban jobb a hátsó fali, mint az elsõ.Sõt ha valakinek mellsõ fali, és fedi, v részlegesen fedi a méhszájat, netán vérzést is okoz, annak már a 24.héttõl korházban kell feküdnie..

Mit jelent a gravid uterus? És ha az a rendesnél nagyobb az jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.

Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.
Miért egyértelmû, hogy vki tanult latint?????? :)
:) )))))Egyetértek az elõttem hozzászólóval!!!!!!
A legtöbb ember nem tanul latinul..... Az orvos biztos mondta volna, ha baj lenne, hogy nagyobb. Gratula...:-)
A gravid uterus azt jelenti, hogy méhen belüli terhességed van. A terhesség hatására a méh is növekedni kezd, ezért is tudják egy idõ után tapintással is megállapítani a terhességet. Mivel terhes vagy ezért nagyobb a méhed az átlagos (nem terhes) méhnél. Remélem, örülsz a babának.

Jót vagy rosszat jelent ha egy pasi a kapcsolatunkról akar beszélgetni, miközben csak munkatársak vagyunk?

Legjobb válasz: Valószínûleg jót :) Bár ha rossz a viszonyotok a munkahelyen akkor rosszat.

Valószínûleg jót :) Bár ha rossz a viszonyotok a munkahelyen akkor rosszat.
A kérdező hozzászólása: Eddig nagyon is jó volt, most azt mondja duzzogok szerintem meg õ duzzog.

Mit jelent ez? A 18 hetes uh. Papíromra azt írták: lepény elhelyezkedés: mellső fal fundusban. Ez jelent valamit? Rosszat vagy jót? Vagy nincs is jelentősége?

Csak pár napja fedeztem ezt fel és mivel az orvosom erről nem tett említést sem ezért kérdezlek titeket. 24hkm

Legjobb válasz: Semmit, legfelül van, ez a legjobb hely. :) gratulálok a babához! 25 hkm

Semmit, legfelül van, ez a legjobb hely. :) gratulálok a babához! 25 hkm
Elsõ baba, és a 2D állítólag jobb is a nem meghatározásához. Semmirõl nem vagytok lemaradva egyébként, annál nagyobb élmény lesz a 4D, ha mentek majd. :)
Neeeem, nem nõgyógyász, és Debrecenben élünk. :) Nem lesz fogadott orvosom, csak szülésznõm, így az orvos fogadós részhez nem értek, de az tuti, hogy a szülés engem is egyre jobban foglalkoztat... Szülésznõt fogadtunk, na meg bízom abban, hogy a tiszta élettani részéhez a férjem is ért valamennyit, hála Istennek. Eddig egyébként valahogy ezen nem gondolkoztam annyit, de 2-3 hete eléggé ez jár a fejemben, hogy mennyire fog fájni, hogy indul be, meg stb... Lassan kész a lakás meg a babaszoba is, gondolom nincs, ami lekötne... :D Tényleg jó itt beszélgetni egyébként, én is szeretem, plusz most kismama nem is nagyon van a környezetemben, csak kisgyerekesek. Te hol fogsz szülni?
Mi mindig 4D-n voltunk, 12 hetesen is, meg 18 hetesen is, meg most egy extrán (apukája doktor bácsi, és jobban át tudja nézegetni olyankor, na meg én is nagyon-nagyon szeretem). :) ) Ha akarod, privátban küldök egy képet, hogy hogyan festett ezen az uh-n, viszont már a 18 hetesen is mosolygott, ezen ásított, bekapta az ujjacskáját, forgott össze-vissza, és elég jó húsban van már! :) Játszott a zsinórral, a feje fölé emelte a lábát, aztán majdnem teljesen átfordult. Nagyon jó volt! :)
Igen-igen, kislány, nem is olyan "kicsi" már, a múlt heti 4D-s szerint 32 cm, és 702 gramm. :) Picit nagyobb, mint a kora, de egy tündér! :) ) Nektek? Megmutatta magát? :)
A kérdező hozzászólása: Na jó akkor látom nem vagyok egyedül. Ott Debrecenben a hozzátartozók meg az apuka bemehetnek szülés után látni a babát vagy csak üvegfalon keresztül? Hát ebben a kórházban van alapítványi szoba ami 1-2 ágyas, de azt már tényleg luxusnak gondolom. Meg talán nem is jó egyedül lenni, bár oda bemehet az apuka is napközben, de ha 6-ig dolgozik sokat nem érek vele.Én is remélem, hogy normális, tiszta emberekkel fogok egy szobába kerülni, meg nem ilyen hangos-hisztis anyákkal leszek.
Nálunk úgy van, hogy ha nem császár, akkor veled van a baba egész nap, már a szülés napján is, kb egy órára viszik el, utána csak akkor, ha külön kéred. Itt is vannak ilyen külön szoba dolgok, de kb. évekre le van foglalva. :) )) Pároddal fogsz szülni? :)
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem csak a kád hanem minden kék mivel a párom biztos benne, hogy fiú és hát akkor persze kék :D Nem sárga nem zöld, kék :) Halottam a szülésfelkészítõrõl bár én nem találtam róla semmit, itt írt nekem valaki az egyik kérdésemre, de én hiába kerestem rá a googleban semmi :( de megyek a dokihoz hétfõn és megkérdezem õt mert szülõszoba látogatást is szeretnék a kórházban, még is tudjam mikor mi következik és hova kell menni ha eljön a nagy nap :D Igazából azért is akarok orvost, mert nagyon félek a császártól, ha lehet szeretném elkerülni viszont ha ez a jobb megoldás a babának akkor nem akarom, hogy idegen orvos mûtsön. Lehet hülyeség, de engem még soha nem mûtöttek, inkább lekaparom a falat 12-16 órán keresztül, de nem akarom, hogy vágjanak.
Ó én nem értelek félre, hiszen látom a saját férjemet, és látom, hogy mennyire zsigerelik ki egy-egy ügyeletben. Tényleg borzasztó, és teljesen megértem a döntésed. Tuti, hogy nekem is lenne fogadott orvos, ha nem gondolnám azt, hogy a férjem észnél lesz és tudja, hogy mikor mi történik. Nem ez a szakterülete, de azért persze látott már pár szülést, meg ismeri a témát, és sok dolog van, amihez hozzá tud majd szólni. Szóval abszolút jó döntésnek érzem az orvosfogadást. :) Annyi jó még, hogy itt, ahol szülök, õ is sok embert ismer, meg mindenkitõl azt hallom, hogy jók a klinikai orvosok, tehát remélhetõleg mi is jót fogunk ki. Mi pont tegnap vettünk kiságyat, szõnyeget, pelenkázót, baldachint, ágynemût, lakás még szétverve, elvileg jövõ héten pakolunk vissza, onnantól tökéletes nyugi, gondolkozhatok a szülésen. Meg most kezdõdik majd itt ilyen szülésfelkészítõ, arra is eljárkálok majd, mert percre van tõlünk. Hátha felkészít kicsit. Felétek is tuti van ilyesmi! :) De tök jó amúgy ez a babának vásárolgatás, nem? :) ) Annyira tudom élvezni... :) Na hát most már akkor fiúnak kell lennie... Ha kék a kád, nincs mese! :D Egyébként én úgy tudom, hogy kislányt ritkábban tippelnek fiúnak, szóval jó esélyeitek vannak. :)
uuuu, én is attól tartok legjobban... nagynénémnek ikrei vannak, neki császármetszése volt, és olyan lassan gyógyult a seb szegénynek... mindenképp el akarnám kerülni. meg attól parázok még, hogy kivel kerülök egy szobába szülés után, meg lehet hülyeség, mert kicsi az esélye, de attól is félek, hogy a férjem ügyelni fog, mikor szülök... mert ha csak simán dolgozik, akkor bármikor el tud jönni, de ügyeletben... hát az necces... ajjj én nagyon remélem, hogy nem lesz császár... ne legyen már... :D
A kérdező hozzászólása: Szia. Nagyon aranyos :DDD
A kérdező hozzászólása: Az én orvosom elég fiatal, de nagyon becsületes, udvarias stb. bár a kórházért nem rajongok ahol szülni fogok mivel odatartozik, de ha õ is ott lesz nem lehet baj. Bár megmondom õszintén nagyon félek, nem a fájdalomtól meg ilyenek csak hát nem szül az ember mindennap :D Itt meg olyan jó kicsit beszélgetni másokkal. Ti Budapesten éltek? A férjed nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: Igen, küld el!!! Mondjuk az jó, hogy orvos. Nekem van magánorvosom, õ szokott uh. csinálni, de nem 4Dt. Meg a kórházban a kötelezõ uh. láttuk még csak. Elég jól kivehetõ volt már ott is csak hát még se olyan, mint 4D. Nagyon jó lehet már alig várom. Neked elsõ gyerek?
A kérdező hozzászólása: Voltál már 4D?? Látszott minden rendesen?Arcocskája is már látszott? Már úgy értem volt grimasz meg ilyenek? Én szeretnék menni, de azt olvastam, hogy a 26-27 hét közözött érdemes menni. Már 2 orvoson is kifogott, de mind a kettõ szerint fiú, bár közel sem biztos, de én is úgy érzem. Hétfõn megyek a dokimhoz õ csinál uh. ha azon sem mutatja meg magát akkor majd a 4D :D
A kérdező hozzászólása: Örülök, köszönöm :D Neked is! Nemét tudod már?
A kérdező hozzászólása: Szia. A vajúdásnál biztos bent lesz, de hogy a szülésnél ott lesz-e azt még nem tudjuk. Én rábíztam a dolgot, bár eleinte elzárkóztam tõle, hogy ott legyen, de minél jobban közeledik az idõ úgy érzem annál jobban szükségem van rá :) Õ meg már azt sem tudja mi van :D szegény. Nálatok bent lesz, ugye azt mondtad meg, hogy félsz attól, hogy ügyeletes lesz.

Ez jót vagy rosszat jelent, vagy mi lehet ez?

A 11. napon és a 14. napon együtt voltunk a párommal... és ez id? alatt 2 napig fájdogált görcsölgetett hol a jobb hol a bal petefészkem vagy egyszerre mind2.. közben egyszer mikor pisiltem észre vettem hogy nyúlos átlátszó folyásom volt. (gondolom peteérésem lehetett ekkor), de miért van az h ma volt egy kis folyásom de csak minimális... ez rosszat vagy jót jelent? (remélem sikerülni fog a baba)

Legjobb válasz: szerintem semmit nem jelent, bármi lehet. amikor meg észrevetted azt a nyúlósat, akörül volt ovud.

szerintem semmit nem jelent, bármi lehet. amikor meg észrevetted azt a nyúlósat, akörül volt ovud.
A kérdező hozzászólása: Háát naon remélem...:) majd irok, hogy mi lett:)
semmit nem jelent. Terhesség alatt is van folyás, hol több, hol kevesebb.
A kérdező hozzászólása: És akkor ez azt jelenti h még sikerülhetett igy a baba?
Azt jelenti, hogy jókor voltatok együtt, és volt peteérésed. Viszont, hogy sikerült-e, azt ebbõl nem lehet megmondani.

Mit jelent az hogyha valakire azt mondják hogy szende? Jót vagy rosszat jelent?

Legjobb válasz: Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.

Döntsd el magad: Szende: szégyenlõs, tartózkodó, szemérmes, félénk, gátlásos, félszeg.
Manapság már ritkábban hallani, hogy szende, de jót jelent. Csendes, félénk, bátortalan... általában lányokra mondják.

Jot vagy rosszat jelent?

Peteérésem után kb.1 héig állandoan mindjárt megjon érzésem volt.4.-ére nem várom a menzit,és tegnap elmúlt a mindjárt megjon érzés.Ez most babaprojekt szempontjából jót vagy rosszat jelent?Ezt az 2 hétig tartó gorcsoket sem értem,mert eddig még ilyen nem volt.

Legjobb válasz: Én tök ugyanígy voltam, de sajnos megjött..... nem jött össze a baba :(

Én tök ugyanígy voltam, de sajnos megjött..... nem jött össze a baba :(
szia.nekem is ez volt és baba lett:)
én is ugyanígy vagyok, csakhogy miután elmúltak a görcsim nagyon érzékenyek a melleim én 7.-ére nem várom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!