Találatok a következő kifejezésre: Jóslófájások 34 kismama (3 db)

Jóslófájások? 34 hetes kismama vagyok. Ma szinte egész nap fáj, görcsöl a hasam alja és a köldökömnél.

Ugy 20 percenként mindig beer?södik. Ha lefekszem ,akkor is fáj. Próbáltam egy meleg zuhanyt is,de az se jött be. 2 napja nagyon sokat járok wc-re. Hol hasmanésem,hogy csak az iger van. Étvágyam egyáltalán nincs. Ha valamit eszek,akkor meg a hányinger jön rám.

Legjobb válasz: ha erõsödnek és sürüsödnek is a fájások, akkor az nem csak jósló. A jóslófájások baloldalt fekvés és egyéb pl fürdõ hatására enyhülnek. Ha nem enyhül irány a kórház..jobb az elõvigyázatosság, mindannyian különbözünk, legfeljebb hazaküldenek, de legalább az ügyeletes megvizsgál, vagy behívja az orvosodat.

ha erõsödnek és sürüsödnek is a fájások, akkor az nem csak jósló. A jóslófájások baloldalt fekvés és egyéb pl fürdõ hatására enyhülnek. Ha nem enyhül irány a kórház..jobb az elõvigyázatosság, mindannyian különbözünk, legfeljebb hazaküldenek, de legalább az ügyeletes megvizsgál, vagy behívja az orvosodat.
Szia, nem akarlak elijeszteni, de ezek nem jóslófájásnak tünnek.Én is voltam igy de nekem a meleg víz után elmultak.Nálam akkor jóslófájások voltak, ami még most is tart.Ha nemtudod elérni az orvosodat menj el ügyeletre, mert ez a redszeressen jött görcsök nem túl jó jel.Jobb idõben megtudni mindent, és akkor te is nyugotabb leszel.üdv 40 hetes kismama
Szia! Menj dokihoz! Front van, beindulhat a szülés. Ilyenkor még visszatartják infúzióval, ha lehet. Mindenképp írj, hogy mi a helyzet!
Szia! Igen ezek azok lehetnek már! 35 hetes kismama
Lehet az, fõleg, ha mensi szerûek a görcsök. Szerintem szólj az orvosodnak, mert korai még, ha lehet legalább három hetet jó lenne kivárni még. Szerintem pihenj( feküdj), szedj orvos által elõírt méhlazítót, vagy Magnéziumot. Lehet, hogy elmúlik a görcs a pihenés hatására. 19 hetes kismama

34 hetes kismamik ti hogy vagytok? Vannak jóslófájások?

milyenek az éjszakák? én már sehogysem tudok aludni. :/

Legjobb válasz: Én viszonylag jól bírom még, csak a wc-re járással vagyok megáldva, a napközbeni pihijeim el is maradnak, mert lefekszem, 15 perc múlva már fent is vagyok, mert érzem, hogy nyomódik a hólyagom, de olyan is van, hogy kimegyek, leülök és sehol semmi. :)) Éjszakákat jobbára végigalszom, max.2x ha felkelek. Te hogy bírod?

Én viszonylag jól bírom még, csak a wc-re járással vagyok megáldva, a napközbeni pihijeim el is maradnak, mert lefekszem, 15 perc múlva már fent is vagyok, mert érzem, hogy nyomódik a hólyagom, de olyan is van, hogy kimegyek, leülök és sehol semmi. :) ) Éjszakákat jobbára végigalszom, max.2x ha felkelek. Te hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: Hááát...nekem nagyon sok a savam, fájnak a bordáim és a hátam. aludni nem jó egyik póz sem, pedig nincs nagy hasam. Nekem vannak jóslófájásaim, nem kellemes. De már nincs sok hátra! :)
Az elsõ vagyok, nekem szinte a kezdetektõl fogva normál fekvésû, tegnap voltam terhesgondin, és még mindig úgy fekszik, ahogy a nagy könyvben megvan írva - hál Istennek. Az enyém elég jó kislány napközben ( merthogy lányka lesz ), mindent tudok csinálni vele / mellette, csak hamar elfáradok a házi munkában, gyakran le kell ülnöm. Érdekes módon a közepe táján, olyan 20 hetesen többet szenvedtem, a kezeim rettentõen görcsöltek, elmentünk dokihoz, aki megállapította, hogy a nyaki gerinccsigolyám meg van terhelve a terhesség miatt és az sugárzik ki a karjaimra. Már ez is elmúlt, remélem örökre. Nem szeretném, ha görcsölnének akkor is, amikor már megszületett a bébi, mert igencsak szükségem van a kezeimre. :) )
A kérdező hozzászólása: Ja, és neked befordult már a Bébi, mert nekem még nem. :(
Vasárnap töltöm a 34. hetet, de gondolom még beleférek. :) Én sem tudok aludni... sehogy sem jó feküdni, mindenhol nyom. Csak hanyatt fekve jó, de úgy meg elgémberedik a hátam. Elõfordulnak keményedések, néha picit görcsöl is. Ma például annyira nyomott a kicsikém, hogy fájt. Nagyon remélem, hogy nem húzom a 40. hétig. A 36. héttõl elkezdem majd a málnalevél teát, meg a homeós bogyókat, hátha segítenek. Mondjuk a méhszájam már 2100-as, de ez nem jelent semmit.
Az éjszakákat nem várom. :) Igaz szopipárnával alszom, de sehogy nem jó, a sok wc-zés hajnalban, utána nem tudok visszaaludni+fáj a szeméremcsontom, szóval lehet fokozni. :) Jah és állítólag elkezdtem horkolni, ezt a férjem mondja. :) Úgyhogy nemtom mi jöhet még. Én remélem a 37.betöltött héten már látjuk egymást csöppömmel, mert nyügös vok. De látom nem vok egyedül. Kitartást Nekünk. És Nektek is MINDEN jót! üdv:34hkm
Sziasztok! Én ikreket várok, tegnap töltöttem a 34-et. Az aalvás csak oldalt fekve megy, de 1-2 óra max. és elkezd fájni a csípõm, így át kell fordulnom. Na az nem megy könnyen, szóval mire sikerül teljesen magamhoz is térek és már nem mindig tudok vissz aludni. A felállás sem egyszerû, fõleg éjszaka, mert a babáim is "átrendezõdnek" és a felsõ babóca feje benyomul a bordám alá, így olyan mintha úgy állna bennem, mint a cövek:) Leginkább az az érzésem, hogy egy teli hátizsák van rajtam elöl, amit nem lehet úgy rendezgetni ahogy én akarom, így nem férek tõle:) De szerencsére az alsó babám be van fordulna, így reménykedhetem a természetes szülésben. A szeméremcsontomat nagyon tudja nyomni... Mkinek azért kitartás és fõleg egészség!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!