Találatok a következő kifejezésre: Jósló fájások már a 33. héten (2 db)

Jósló fájások lehetnek már a 33. héten is, nem korai ilyenkor még?

Legjobb válasz: Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)

Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)
Szia, nekem is 32 hetessen kezdõdött, sokszor olyan pontossan jöttek mint a rendes fájások.Akkor voltam orvosnál és kiderült hogy jóslófájások.Én is azt hittem hogy korai, de teljessen normális a 32 héttõl.üdv 38 hetes kismama.

Ha már vannak jósló fájásaim (33. hét) kerülendő a szex és az orgazmus?

Legjobb válasz: A szülést nem a szex vagy az orgazmus szokta beindítani, hanem a sperma, és az is csak akkor, ha a baba már érett és egyébként is bármikor elindulhat a szülés. Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg az orvosod!

A szülést nem a szex vagy az orgazmus szokta beindítani, hanem a sperma, és az is csak akkor, ha a baba már érett és egyébként is bármikor elindulhat a szülés. Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg az orvosod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!