Találatok a következő kifejezésre: Jósló fájások már a 33 (3 db)

Jósló fájások lehetnek már a 33. héten is, nem korai ilyenkor még?

Legjobb válasz: Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)

Nekem is 32 hetesen kezdõdtek, nem mondta a doki, hogy baj lenne. Igaz én vérzés miatt szedtem rutascorbint, ami izomlazító, és megemelték a magnéziumomat is. De amár azt sem szedem 2 hete, és semmi baj nincs, még egyben vagyok közel a 39. héthez:-)
Szia, nekem is 32 hetessen kezdõdött, sokszor olyan pontossan jöttek mint a rendes fájások.Akkor voltam orvosnál és kiderült hogy jóslófájások.Én is azt hittem hogy korai, de teljessen normális a 32 héttõl.üdv 38 hetes kismama.

Ha már vannak jósló fájásaim (33. hét) kerülendő a szex és az orgazmus?

Legjobb válasz: A szülést nem a szex vagy az orgazmus szokta beindítani, hanem a sperma, és az is csak akkor, ha a baba már érett és egyébként is bármikor elindulhat a szülés. Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg az orvosod!

A szülést nem a szex vagy az orgazmus szokta beindítani, hanem a sperma, és az is csak akkor, ha a baba már érett és egyébként is bármikor elindulhat a szülés. Ha nagyon aggódsz, kérdezd meg az orvosod!

Normális dolog ha 33 hetessen elmegy a nyák dugó, és volt már jósló fájásaim? Ja és mindig úgy érzem hogy kicsúszik a baba.

Legjobb válasz: Ez nem jó! Voltál orvosnál? Valakinek 33hetesen elment a nyákdugója,és 37hetesen megszülte babáját!De neki nem voltak jóslófájásai.Menj el dokihoz,az a biztosabb,hátha vissza kell tartani a babát még 3hétig. 36hkm

Ez nem jó! Voltál orvosnál? Valakinek 33hetesen elment a nyákdugója, és 37hetesen megszülte babáját!De neki nem voltak jóslófájásai.Menj el dokihoz, az a biztosabb, hátha vissza kell tartani a babát még 3hétig. 36hkm
Örülök, hogy minden rendben! 36hkm
Én hajnalban elhagytam, délben megszültem... 31 hetesen... :( Szóval tényleg doki!
Szia! A nyákdugó még újra tud termelõdni, a jóslózás is belefér (bár tudni kéne milyen gyakra, milyen erõsen...). Ha valami furcsát érzel, és ráadásul több felmerülõ "probléma" is van, akkor én a helyedben ezt a kérdést inkább az orvosomnak tenném fel. 25 hetes kismama
Neeeee.. Ez most komoly kedves 25 hetes kismama??? A nyákdugó újratermelõdik?!
nem termelõdik ujra!!!
1. vagyok! 25hkm! A nyákdugó nem termelõdik újra!!!!!!
A nyákdugó nem termelõdik újra.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál és minden rendben van azt mondta a dokim.
A méhszájad nem nyílt ki? Amúgy betöltött 36 hetes korig visszatartják a szülést. Korai lenne 33 hetesen megszülnöd. Én 36 hétre szültem a fiam, 3300g és 51 cm lett, de 2 hétig kórházban voltunk, annyira besárgult. 35hkm
A kérdező hozzászólása: Igen voltam orvosnál és azt mondta, hogy , minden rendben van.Valószínû elõbb meg lesz a baba.Mert már meg van érve tehát bár mikor meg születhet.Ja és sok pihenést!Köszönöm a válaszokat.
A 25 hetes kismama vagyok. Az én orvosom szerint ujratermelõdik, de lassan és ha a szülés elõtt 1-2 héttel következik be akkor erre már nincsen idõ. Nekem sajnos polipok miatt már a 14. héten távozott (vérzés miatt rohantam az ügyeletre és ott vették észre), de az orvos megnyugtatott, hogy nem lesz gond, mert újratermelõdik (kb 100-szor kérdeztem rá, hogy "Valóban???"). Azóta sajnos többször megismétlõdött (2x éppen kórházban voltam), akkor az ügyeletes orvos is megerõsítette, hogy az a nyákdugó volt. A kiskönyvemben is benne van megjegyzésként, hogy a nyákdugó távozott ezt mind a 3 ellenõrzött esetben megtették. Ha õk hülyeséget mondtak akkor én is. Elnézéseteket kérem.
Ugyanez történt velem is, csak 34 hetesen. Elmentem dokihoz, 3111 lett a méhszáj értékem. Magnéziumot írt elõ és szigorú fekvést. Most vagyok 37 hetes, most azt mondta a dokim, hogy lassan abbahagyhatom a magnéziumot és a fekvést sem kell már túl szigorúan venni, csak ami jólesik.
A magzatvíz termelõdik újra, vagyis cserélõdik!
a helyedben én is elmennék dokihoz.az meg hogy a nyákdugó újratermelõdik egy nagy h..lyeség.ha voltál dokinál írj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!