Találatok a következő kifejezésre: Jósló fájások a szülés között (3 db)

Mi a különbség a jósló és a szülés előtti fájások között?

Milyen érzés a jósló fájás? Nagyon fáj, vagy csak fájdogál?

Legjobb válasz: Maite18Paloma válasza: A jósló fájás nekem folyamatos.Változó, hogy mennyire fáj nekem egy alkalommal akkor be is mentünk a korházba 35 hetesen iszonyatos volt, a toló fájás pedig meghatározott idõközönként van pl 20 percenként enyhe és egyre erõsebb.De az erõsség mindenkinél változó.Pl nekem most is vannak jóslóim de nagyon gyengék csak kicsit zavarók és közben keményedek is remélem hasznos volt számodra a válaszom üdv 38+3 napos kismami.

Maite18Paloma válasza: A jósló fájás nekem folyamatos.Változó, hogy mennyire fáj nekem egy alkalommal akkor be is mentünk a korházba 35 hetesen iszonyatos volt, a toló fájás pedig meghatározott idõközönként van pl 20 percenként enyhe és egyre erõsebb.De az erõsség mindenkinél változó.Pl nekem most is vannak jóslóim de nagyon gyengék csak kicsit zavarók és közben keményedek is remélem hasznos volt számodra a válaszom üdv 38+3 napos kismami.
Akár 6 hét is.
A szakkönyvek szerint 6-10 hét is lehet közte.

Van a joslo fajasok erossege es a szulesi fajasok erossege kozott osszefugges?

39+4 napos vagyok. Ket hete kezdtek jelentkezni a joslok. E het hetfo ota olyan erosek hogy neha alig birok labon maradni. Ha ez ennyire faj, mennyire fog fajni a szules? Mondhatni, kicsit aggodom.

Legjobb válasz: Hát nem akarlak megijeszteni de bizony a szülési fájdalom erõsebb szokott lenni általában mint a joslófájások.De a levegõ vételel sokat segíthetsz a dolgon amiket most is már gyakorolhatsz.

Hát nem akarlak megijeszteni de bizony a szülési fájdalom erõsebb szokott lenni általában mint a joslófájások.De a levegõ vételel sokat segíthetsz a dolgon amiket most is már gyakorolhatsz.
Szia!levegövétel?Megosztanád velem, hogy még is hogyan kell jól levegöt venni?köszi
Persze.Mikor jönnek a fájások akkor nagy levegõt veszel és mikor a fájás a legerõssebb akkor szépen lassan elkezded kifújni míg el nem múlik.Ha a fájás még tart akkor újra veszel levegõt.Segít a fájások könnyebb elviselésében és a fájdalom is kissebb így.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!