Találatok a következő kifejezésre: Jónás módszert megcsinálni (2 db)

A Jónás-módszer bevált valakinek? Én nem tudom megcsinálni. Van aki ért hozzá? Esetleg megcsinálná nekem? Köszönöm.

Legjobb válasz: Szükség van a nevedre, születési hely és pontos idõ. Megcsinálom, ha ezeket elküldöd :)

Szükség van a nevedre, születési hely és pontos idõ. Megcsinálom, ha ezeket elküldöd :)
Hogy bevált-e? A lányom helyett fiút jósolt, és 2 hetet tévedett a fogantatás idejében, ami ugyebár elég sok, tekintve a 28 napos ciklusomat.:) Szóval, nekem játékszinten érdekes volt, de abszolút használhatatlan. De attól még nálad mûködhet.
Nekem sikerült megcsinálnom, de egy kukkot sem értek belõle! Segítene nekem is valaki??? Bocsi az off-ért! :D
A kérdező hozzászólása: Megkaptam a jó adatokat is. Külön felírtam egy lapra, majd nagyon figyelem, kíváncsi leszek rá. Decemberben hátha valamelyik módszerrel sikerül:-)
Érdekes... mindenesetre drukkolok nagyon!!
A kérdező hozzászólása: Novemberben 24-én jött meg.
Ment a jó verzió.. bocsi. Jól látom, neked 17én jött meg most?
MEgint az elsõ vagyok, nekem a lányomat megjósolta :)
Szia!Szerintem hülyeség.Nekem olyan bolondságok jöttek ki, hogy semmi értelme nem volt.
Ment a válasz :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Az elsõ válaszolónak elküldtem az adataimat priviben. Mégegyszer nagyon köszönöm.
http://www.astro.com Ezen a címen be tudod írni az adataidat és akkor meg tudod nézni. Viszont angolul van minden. Ha nem boldogulsz, akkor írd be google-ba, hogy jónás naptár és kattints rá az elsõ linkre, ami egy ppt. Az pontosan leírja, hogyan kell kiszámolni ott az astro neten. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Hát kíváncsi leszek rá, hogy nálam mi lesz decemberben. A Jónás szerint11-14-ig van esélyünk a babára, az ciklus.hu pedig 6-ára tette az ovumat, tehát én úgy gondolom, hogy akkor pedig 3-7-ig van esély. Ez elég nagy eltérés, de majd kiderül. Most a férjem is itthon lesz 1 hetet, 5-13-ig, így talán sikerül:-))

Jónás módszert szeretném megcsinálni de ebböl egy mukkot sem értek (angol nyelvüböl). Valaki tud esetleg más módszert vagy magyar nyelvüt?

Legjobb válasz: Szia küldök neked egy cimet.De szerintem hülyeség ezek szerint,mert az elsõvel azt mutatta hogy leányom lessz,és kisfiam született.Most várom a második babámat és a naptár szerint kisfiú,és nekem 100% most kisleány lessz.Üdv 32 hetes kismama.http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

Szia küldök neked egy cimet.De szerintem hülyeség ezek szerint, mert az elsõvel azt mutatta hogy leányom lessz, és kisfiam született.Most várom a második babámat és a naptár szerint kisfiú, és nekem 100% most kisleány lessz.Üdv 32 hetes kismama.http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
miért akarod annyira a nmét meghatározni nem mindegy hogy mi lesz, tudom hogy nem de ha már ott lesz a pocidba akkor ugyis szeretni fogod onnantól kezdve
A kérdező hozzászólása: köszönöm és a fogantatás napját szeretném behatárolni
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem egyfolytába fiút jósólt, és most is megnéztem, megint fiút ír, pedig 100% kislány.A 4d-uh és a rendes uh-is alátámasztja.Mi minden uh-ot fõl veszünk kamerával, és amikor haza jövünk, minden apró részletet fõl nagyítunk számítógépen, abból nyomtatunk magunknak képeket, és hát a szemérem ajak annyaira egyértelmû hogy tutti kiscsaj.Pedig én fiút szerettem volna nagyon.De mostmár csajszi.39 hetes kismama
Drágáim! A jónás módszer NEM a baba nemét jósolja meg, hanem a holdnaptár szerinti termékeny napokat! (ahogy a kérdezõ is kommentálta...)
Hát ez az! Aztán mindenki írogat, azt gondolva, hogy a kérdésre válaszolnak... Közben meg nem is arról van szó!
A kérdező hozzászólása: köszönöm..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!