Találatok a következő kifejezésre: Jól voltunk a (169 db)

Hétvégére nem várom. Ma teszteltem, csak 1 csík jelent meg, ha fény felé tartom nagyon halványan ott a másik is. Napokban szúródott a petefészkem és a hasam alja.1-ik nap émelyegtem és szédültem, másnap jól voltam. A cicim nem fáj. Lehet belőle baba?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert

Persze hogy lehet, a tesztet nem tudod feltölteni? Jó lenne megnézni, lehet hogy szellem csík, vagy száradási, de tanácsolom hogy vegyél egy Lily tesztet és tesztelj, szteem már nem muszáj reggeli pisibõl....Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak tudod nagyon-nagyon halvány. Nem is tudom lehet meg várom a holnap reggelt. Félek, hogy most sem lenne erõsebb mint reggel. Gabriellával csináltam. De már csak x-epil tesztem van itthon.
Szia!én nem várt elõtt 2 nappal csináltam és nagyon halvány volt, utánna a nemvárt napján erõsebb de még halvány, rá két napjára erõsebb de még mindig nem az igazi!ma tesztelek újra este!mert már 6 hetes vagyok:) remélem már nagyon szép csíkjaim lesznek!Szerintem lehet h babád van!nekem semmi tünetem nem volt se elõtte se azóta!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok! Jó egészséget!
Köszönöm!Neked pedig minden jót!:)

Tegnap töltöttem be a 7. hetet. Két hétig rosszul voltam, szinte minden nap hánytam. Tegnap jól voltam, és úgy néz ki ma is jól ébredtem, nem émelygek annyira, mint eddig. A hasam nem fáj, csak néhe húzódik. Minden rendben velem és a babával?

Legjobb válasz: Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)

Szia! Bár én még nem vagyok kismama, de szerintem ha baj lenne, akkor annak komolyabb következményei lennének. Nyugodj meg, és örülj, hogy elmúltak a rosszulléteid. De lehet, hogy holnap kezdõdik elõlröl. Gratulálok, és problémamentes babavárást kívánok:)
Az elõttem szólónak is írnám, hogy sajnos az elején még legtöbbször semmilyen következménye sincs annak, ha baj van. Nekem a 8-ik héten elmúlt minden rosszullétem és éreztem, hogy ez nem normális. Elmentem az orvosomhoz és mondta, hogy sajnos nincs szívhang és ez mostanában eléggé gyakori. A következõ terhességemnél, a 12-ik hétig tartottak a rosszullétek és most vagyok a 21-ik hétben. Persze nem rémiszteni akarlak, csak sajnos ez is benne van. Az is lehet, hogy nálatok minden rendben, hiszen minden szervezet más és más. Én drukkolok!!!
Igazat adok az elõttem szólónak. Sajnos ez a 8.-9. hét elég veszélyes idõszak. Sajnos sok baba elhal mostanában, s a legrosszabb, hogy semmi tünete nincs, csak az ultrahangon derül ki.. DE vigaszként mondom, hogy nálam is ez volt, elmúltak a tüneteim, és mégis minden rendben volt. Menj el minél hamarabb orvoshoz, hogy megnyugodj! Sok sikert!
Nekem is úgy voolt a vetélés, hogy nem volt tünet, csak két hét múlva.. no de persze a mkostani terhességemmel is volt olyan hogy nem annyira volt hányingerem egyik vagy másik nap. Nem feltétlen baj a jele, de lehet az is. ez 50-50%. Lehet holnap újra rosszul leszel! :) Hátha..ez esetben a jónak lenne a jele, de ha elmúlik az sem feltétlen baj. Legyél óvatos, és ne aggódj! Ne képzeld be hogy baj lesz... minden a fejben dõl el!!!
Szia!Szerintem ne izgulj!Nekem is néha elmúlott pár napra a tünetem, sõt, volt amikor egy hétig tünetmentes voltam!Ez teljesen normális!Persze baj az bármikor lehet, de ne erre gondolj!Élvezd a tünetmentes idõket!:) Fogsz még eleget szenvedni!Nekem egy hét után úgy tért vissza, hogy már nem émelyegtem szinte egész nap, csak hirtelen hánytam, majd jó lett!Nem kell mindig rosszúl lenni!:)


Mitől lehet ez? Én még szűz voltam, a barátnőm már nem, amikor lefeküdtünk. Minden jól ment, kicsit meg is lepődtem rajt. Ez után még kétszer együtt voltunk így. Ezt követően jelentkezett a következő probléma:

amint beteszem már érzem is, hogy közel a vég, és bármit csinálok hamar lezárul a dolog. Azért sem értem, mert ha kézzel vagy szájjal csinálja a barátn?m akkor is minden rendben. Mondjatok erre nekem valamit légyszi, nem tudom kihez fordulhatnék.

Legjobb válasz: Kérlek, keress fel egy jó ideggyógyászt. Én dolgoztam ideg- szakrendelésen, sok ilyen korai magömléses betegünk volt. Nekik a fõnököm mindig Lidocain spray-t írt fel. Ez egy ér- zéstelenítõ, a fogászaton is használják. Jó alaposan be kell fújni vele a makkot szeretkezés elõtt, hogy egy kicsit elzsibbadjon, ne "hergelje" annyira az ingerlés! Én a fogá- szaton tapasztaltam, hogy kb. félóráig tart a hatása! Gondolj bele, micsoda aktus lenne, amikor csak félóra múlva kezdesz elõször érezni is. A merevedésedet nem veszi el ez a gyógyszer, de fel kell íratnod, mert tudo- másom szerint vény nélkül nem kapható.

Kérlek, keress fel egy jó ideggyógyászt. Én dolgoztam ideg- szakrendelésen, sok ilyen korai magömléses betegünk volt. Nekik a fõnököm mindig Lidocain spray-t írt fel. Ez egy ér- zéstelenítõ, a fogászaton is használják. Jó alaposan be kell fújni vele a makkot szeretkezés elõtt, hogy egy kicsit elzsibbadjon, ne "hergelje" annyira az ingerlés! Én a fogá- szaton tapasztaltam, hogy kb. félóráig tart a hatása! Gondolj bele, micsoda aktus lenne, amikor csak félóra múlva kezdesz elõször érezni is. A merevedésedet nem veszi el ez a gyógyszer, de fel kell íratnod, mert tudo- másom szerint vény nélkül nem kapható.
verd ki elõte
csináld azt hogyha gumiban vagy hogy elmész de még utána folytatod többpatronos megoldás
Lidocain spray???? Mondod vagy próbáltad már???
szívás. mennyire tapasztalt volt a barátnõd? gumival is igy megy?

Jól voltam és megint fáj a lábam mit tehetnék?

discus protrusiom van, három hétig feküdtem kaptam injekciókat aztán lassan jobban lettem elkezdtem a tornát és tegnap megint elkezdtek fájni a lábaim. Kisgyerekem van, megint elkeseredtem :(
hogy még nem gyõzted meg teljesen, de van esélyed :) hajrá :)
Azt, hogy jó benyomást tettél rá, de mégse voltál elég meggyõzõ. Magyarul ha akarsz valamit akkor nyomulni kell.
A kérdező hozzászólása: csak olyan ritkán kérdez, annyira titokzatos, ugy veszem észre hogy p akkor fog csak teljesen megnyílni ha elnyertem a bizalmát de addig folyamatosan én tartom fent a beszélgetést, néha rákérdez egy két dologra, de ha rajta mulna nem biztos hogy beszélnénk
Szerintem aki tudja, az nem vesztegeti az idejét :3

Jól döntöttem? Volt egy pasim, szakítottunk, mert még nem élte ki magát. Egy idő után jött volna vissza hozzám, és én nyitott is voltam a dologra. Mondta, h költözzünk össze és úgy próbáljuk meg.

A bökken? csak az volt a számomra, hogy egyáltalán nem éreztem már azt, hogy tisztelne, mivel csúnyán beszélt velem és mindig a szexualitás, a mocskos perverz szavak áradtak bel?le, amikor velem beszélt. Úgy éreztem, hogy nem szeret engem igazán és, hogy nem szabad ?t visszaengednem az életembe ezek miatt. A kétértelm? szavai teljesen elbizonytalanítottak. Kezdetben tuti szeretett, de szerintem már csak a testem kellett neki , ha így beszélt velem az utóbbi id?ben, hiába emlegette az összeköltözést.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd! Senki sem beszelhet veled csunyan!

Szerintem hagyd! Senki sem beszelhet veled csunyan!
és még kételkedsz? Nem talált jobbat, aztán te meg talomban voltál. Lapát!!!

Összejöttem egy lánnyal! Nagyon jól elvoltunk valamelyik este egész este együtt voltunk a vízparton! Most viszont teljesen megváltozott! Mit tegyek?

Nem akarom,hogy azt higgye,hogy ráakarok akaszkodni ! Egyik nap bíztatót mond a másik nap meg nem! Mit mondja neki? Úgyérzem bele szerettem!

Legjobb válasz: nyaralás alatt? egy jó d.gás aztán felejtsd el

nyaralás alatt? egy jó d.gás aztán felejtsd el
A kérdező hozzászólása: -.-
lehet hogy furcsa a természete azért ilyen

A kutyánk pár napja a szőnyegre pisilt, most kb.50 cm-rel mellé. Lehet azért pisilt oda, mert nem sikerült jól kiszednem a szagot? 3 órája voltunk lenn sétálni.

B? 1 éves, másfél hete van nálunk, még nem teljesen szobatiszta. Reggel voltunk sétálni, napközben 8-9 órát itthon volt, nem történt semmi gond. Kb. 3 órája voltunk kint, erre most idepisil, ezért nem értem. Ecetes vízzel próbáltam meg pár napja szagtalanítani, most be is fújtam spray-vel.

Legjobb válasz: A kutya suli tényleg jó ötlet, ha nem is járod ki az egészet (mert hát azért költséges) ha addig jártok amíg te magad megtanulod a feladatokat, akkor azt már otthon is tudjátok gyakorolni. Lehet hogy tényleg azért csinálja..söööt. Pl a miénknek nagyon nehéz volt szobatisztává válnia. De mikor otthon voltunk sose mert bepisilni v kakilni, jelzett valahogy hogy most már ideje lenne kimenni. De mikor hétköznap egyedül volt otthon napközben sajnos nem bírta ki és akkor bepisilt meg bekakilt, de kizárolag egy helyre , a fürdöbe és oda is egy helyre ahová szoktattuk kis korában. Sok dologgal tudod a tudtára adni , h te vagy a fõnök és a nem õ. A te lakásod, a te szõnyeged, minden a tiéd. Nem az õvé. Pl.: ez a morgás amit írtál. Próbáld azt ki hogy mikor adsz neki enni akkor ne egybõl tedd le elé a tálat, hanem tedd le a tálját de ne engedd oda hogy egyen. Ültesd le , tartsd vissza hogy oda menjen. Amikor már látod h lenyugodott és rád néz és várja h mehessen enni, na akkor enged oda. Ez egy jó taktika, mert így megtanulja h csak te adsz neki kaját, kaja = életben maradás, szóval tõled függ az életben maradása. Ha nem megy vissza tartanod akkor úgy próbáld meg, h vegyél egy kis tápot, sajtot, valamit a kezedbe, szagoltasd meg vele h tudja h ott van nálad a kaja. Ültesd le és fogd meg a derekát. Tedd le elég a falatkát, ne túl messze de ne túl közel, ésne engedd el a derekát, akkár kézjellel is mutathatod neki h nem. Megfogja érteni h az a falat egyenlõre nem az õvé , de az õvé lehet. Ha már látod h nyugton van enged el a derekád, de mond h nem, és mutasd is a kezeddel. Amikor rádnéz és látod rajta h figyel téged h mit mondasz, akkor mutass rá a falatkára és mond h tiéd, vagy hogy mehetsz, stb.... Pár nap és megtanulja. De ez csak egy példa volt, ezer másik lehetõség van. Még egy ami még beválhat lakáson belül. Sétánál mindig te menj ki elõször az ajtón és csak utána õ. Tarsd vissza, neki kell követnie téged. Mikor haza értek az ajtó elött ültesd le, nyisd ki az ajtót menj be de mond neki és mutasd neki a kezeddel h marad. Kezdj el hátrálni be a lakásba de a kezeddel még midnig mutasd neki h marad. És utána hívd be h gyere. Így megtanulja h csak akkor mehet be ha te beengeded. :) Sok sikert hozzá, sok türelem kell hozzá, de megéri és ne keseredj el ha nem megy elsõre, majd 10szerre menni fog :)

A kutya suli tényleg jó ötlet, ha nem is járod ki az egészet (mert hát azért költséges) ha addig jártok amíg te magad megtanulod a feladatokat, akkor azt már otthon is tudjátok gyakorolni. Lehet hogy tényleg azért csinálja..söööt. Pl a miénknek nagyon nehéz volt szobatisztává válnia. De mikor otthon voltunk sose mert bepisilni v kakilni, jelzett valahogy hogy most már ideje lenne kimenni. De mikor hétköznap egyedül volt otthon napközben sajnos nem bírta ki és akkor bepisilt meg bekakilt, de kizárolag egy helyre , a fürdöbe és oda is egy helyre ahová szoktattuk kis korában. Sok dologgal tudod a tudtára adni , h te vagy a fõnök és a nem õ. A te lakásod, a te szõnyeged, minden a tiéd. Nem az õvé. Pl.: ez a morgás amit írtál. Próbáld azt ki hogy mikor adsz neki enni akkor ne egybõl tedd le elé a tálat, hanem tedd le a tálját de ne engedd oda hogy egyen. Ültesd le , tartsd vissza hogy oda menjen. Amikor már látod h lenyugodott és rád néz és várja h mehessen enni, na akkor enged oda. Ez egy jó taktika, mert így megtanulja h csak te adsz neki kaját, kaja = életben maradás, szóval tõled függ az életben maradása. Ha nem megy vissza tartanod akkor úgy próbáld meg, h vegyél egy kis tápot, sajtot, valamit a kezedbe, szagoltasd meg vele h tudja h ott van nálad a kaja. Ültesd le és fogd meg a derekát. Tedd le elég a falatkát, ne túl messze de ne túl közel, ésne engedd el a derekát, akkár kézjellel is mutathatod neki h nem. Megfogja érteni h az a falat egyenlõre nem az õvé , de az õvé lehet. Ha már látod h nyugton van enged el a derekád, de mond h nem, és mutasd is a kezeddel. Amikor rádnéz és látod rajta h figyel téged h mit mondasz, akkor mutass rá a falatkára és mond h tiéd, vagy hogy mehetsz, stb.... Pár nap és megtanulja. De ez csak egy példa volt, ezer másik lehetõség van. Még egy ami még beválhat lakáson belül. Sétánál mindig te menj ki elõször az ajtón és csak utána õ. Tarsd vissza, neki kell követnie téged. Mikor haza értek az ajtó elött ültesd le, nyisd ki az ajtót menj be de mond neki és mutasd neki a kezeddel h marad. Kezdj el hátrálni be a lakásba de a kezeddel még midnig mutasd neki h marad. És utána hívd be h gyere. Így megtanulja h csak akkor mehet be ha te beengeded. :) Sok sikert hozzá, sok türelem kell hozzá, de megéri és ne keseredj el ha nem megy elsõre, majd 10szerre menni fog :)
A kérdező hozzászólása: Szuper, igen stílusosan most odapisilt az eredeti másik oldalára is. Nem értem, nem rég voltunk ugyebár lent, akkor kipisilte/kakilta magát. Az ezt megelõzõ néhány alkalom is a séta után volt 1-2 órával (nem pl. napközben, mikor dolgozunk), tehát azt nem lehet mondani, hogy olyan nagyon kellett már neki. Illatos útról hoztuk. Lehet, hogy csak nem tudja, hogy ide nem kéne? De akkor meg sûrûbben kéne a lakásban elvégeznie, nem? Hiszen itt van már bõ 1 hete, és a mai két pisit leszámítva egyszer kakilt és kétszer pisilt be.
Szia! Lehet, hogy a szagot kiszedted de a kutyában benne van az hogyha egyszer oda végzi a dolgát akkor máskor is.Nálunk is ez volt csak a macskával.Próbáld meg azt, hogy a szõnyeget beszórod örölt borsal.Ne ijedj meg ha trüszög.
A kérdező hozzászólása: Köszön a tippeket! Párat próbálgatok már, pl. az ajtón elõreengedést. Kifelé még nem megy (leülni leül, csak nem marad ott). De befelé egész jó. 3 ajtó van közben, a bejáratinál magától leül, és vár. A kajánál is próbálom visszafogni, leülni ott is(mondjuk alig bír ülve maradni, olyan izgatott, a padlón oda vissza jár a farka, annyira aranyos :) ), de ahogy leteszem a tálját, már benne van a feje. Kutyaiskolába megyünk, ha sikerül a páromat rábeszélni, akkor már most szombaton, ha nem, akkor márciusban (akkor jobb az idõ... -_- )
Jah és nem árt gyakorolni ezeket a feladatokat akkor is amikor már kiválóan megcsinálja, mert az enyém pl "elfelejtette". amikor már telejsen jól mentek a feladatok akkor nem törödtem velük, és volt h beengedtem magam elött a lakásba , mert pl a csizmámat próbáltam leszedni magamról. Legközelebb már magától akart elõttem bemenni a kutya. Úgyh újból kellett csinálni megint a gyakorlatokat, de persze hamar vissza jönnek neki. Vagy megtanítottam neki h fekszik. De mivel hónapokon át nem gykaoroltuk, pont tegnap leakartam fektetni ez a kis hülye meg bámult rám h most mi is van. És kellett 15 perc amíg rájött h jahh...h lekell feküdjek és utána kapom a sajtot :)
Ha pont tetten éred, akkor azért rászólhatsz érte, csak annak nincs értelme, hogy utólag büntesd. Ha épp látod, akkor azért mehet egy "mi a fenét csinálsz te büdös dög?!"
A kérdező hozzászólása: Amúgy szerencsére igen, úgy tûnik egész nap alszik. Most itthon vagyok, és nap közben 2 dolgot csinál: vagy alszik, vagy ásít.
A kérdező hozzászólása: Ja, meg itt sokan azt írják (meg másol is olvastam), hogy amíg nem teljesen szobatiszta (mondjuk, ha eltelik 1 hónap minden gond nélkül), addig ne büntessük azért, mert bepisil, mert még nem tudja, hogy az a szabály. Ergo nem fogja érteni, miért büntetjük, hanem csak nagyon dicsérjük, mikor kint végzi el a dolgát.
A szag simán visszavezeti. Soha nem domestossal, hypoval vagy ilyesmivel takaríts kutyapisit, mert ezeknek a pisihez nagyon hasonló ammónia szaguk van. Én ilyen célra mindig ecetet használok, az nagyon jól eltünteti a szagokat, és ha kiszellõzött, ecetszag sem lesz.
ilyen korú kutyának már tökéletesen vissza kell tudnia tartani úgy hogy napi 3szor vinnéd le. persze ha nincsen semmilyen egészségügyi baja. már a legelejétõl kezdve rá kellett volna szólnod ilyenért. lehet hogy jelölget, de az is lehet hogy nem tanulta elég rendesen meg a szobatisztaságot. a lényeg ha kint végzi a dolgát dicséret, ha bent akkor nagyon szigorúan rászolni hogy fújj akkor amikor épp látod. ezesetben nem elég csak önmagában a fújj, egy rövid ideig ne is foglalkozz vele, ne simizd meg ne játsz vele rögtön mert így nem érti meg rendesen. egyszer s mindenkorra meg kell tanulnia hogy a lakás nem wc. a szõnyeget felszedném amíg nem 100% os az eb szobatisztasága. plussz kitisztíttatnám mert fõleg a kisdolog beszívódik mélyen a szõnyegbe.
Mennyi ideig volt az illatos úton? Gondolom ott szabadon voltak, lehet h megszokta h amikor kell neki akkor pisil. Bár az a fura, hogy írtad h naponta egyedül van 8, 9 órát és se kaki se pisi nincsen. Ami nagyon jó, mert ez azt jelenti h végig aludja azt a 8, 9 órát :) Lehet, hogy próbál jelölgetni a lakásban, próbálgatja h ki a falka vezér. 3-4 órát ki kell bírnia pisilés nélkül egy kutyának simán, fõleg h nem kölyök már. Próbáltad már, hogy mikor lent kakil v pisil adsz neki 1 jutalom falatot, viszont mikor látod otthon h kezd pisilni nagyon leszídod!!! Keményen, határozottan hangosan mond neki h mit csinálsz, én még a mutató ujjamat is felmutatom a kutyámnak, így már kéz jelekbõl is tudja h mikor kell lapulni és csönben lenni :) Esetleg ujságpapírral finoman üss rá a fenekére. De csak finoman h érezze h nem szabad oda pisilnie. Nekünk ez az ujság papíros bevált. így megtanulta h ha elõvesszük az ujság papírt és még a mutató ujjamat is mutatom neki akkor már nagy baj van :D de kézzel ne üss rá , mert elõfordulhat h félni fog tõled, v késõbb oda fog kapni.
Ja és nyugodj meg a bors nem hagy foltot és felporszívoszhatod könnyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!