Találatok a következő kifejezésre: Jól tudom, ovulációkor a (2 db)

Jól tudom, hogy ovulációkor a méhszáj könnyen elérhető és nyitott, utána nehezen elérhető és kemény a mensisig?

Mensiskor szintén lejebb vándorol puhább és nyitott. LEHET HOGY NEM JÓL TUDOM?

Legjobb válasz: Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Gond lenne egy baba? Mert a tünetek stimmelnek.-9 A méhszáj talán menseskor valóban kicsit másabb, de én még nem hallottam arról, hogy nyitva van. De lehet én tudom rosszul. csinálj 4-5 nap mulva még egy tesztet és menj dokihoz, fõleg, ha nem jön meg.

Babát szeretnénk a férjemmel. Úgy tudom, hogy az ovuláció hajnalban következik be. Ha aznap reggel (is) vagyunk együtt azt jól csináljuk ugye? Azt is olvastam már, hogy előtte este kell együtt lenni. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Elõtte is és aznap is legyetek együtt, de ha lehet, a két szerelmeskedés között tartsatok 24 órát, hogy jó legyen az "anyag" koncentrációja. A tüszõrepedés után 12-24 órát él a petesejt, tehát ha hajnalban van ovud, akkor elég akár elõzõ este és aznap este együtt lenni.

Elõtte is és aznap is legyetek együtt, de ha lehet, a két szerelmeskedés között tartsatok 24 órát, hogy jó legyen az "anyag" koncentrációja. A tüszõrepedés után 12-24 órát él a petesejt, tehát ha hajnalban van ovud, akkor elég akár elõzõ este és aznap este együtt lenni.
Az ovuláció nem feltétlenül hajnalban történik, ez teljesen esetleges. Ha tudod a peteérés pontos idejét, az nagyon jó, de a spermáknak is idõ kell, hogy eljussanak a tett színhelyére, és az nem 5 perc. Ha van kedved, nézd meg ezt: http://felicitasz.blog.hu/2009/09/10/kisbabat_nekunk_most_az..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!