Találatok a következő kifejezésre: Jól tudom, hosszú (11 db)

Mióta az eszemet tudom, nem működik jól a hosszú távú memóriám, alig emlékszem valamire. Lehet valamit tenni?

Eddig nem is vettem észre, párom figyelmeztetett rá, nagyon zavarja, hogy mindent elfelejtek és már engem is zavar. Van valami agyserkent? vagy valami rá?

Legjobb válasz: Érdekes, mert inkább a rövid távú memórizavar a gyakoribb. Bizony az élet minõségét nagyban befolyásolja a memória állapota. Az alábbi dolgok segíthetnek memóriád javításában: fokhagyma /csak nyersen, lecitin, sörélesztõ, ginszeng, zöld tea, nyomelemek, vitaminok. A terheseknek kitalált Elevit nem is drága és nagyon sok hasznos anyag van benne ezek közül is. Ki ne felejtsem a spirulinát! Remélem tudtam segíteni.

Érdekes, mert inkább a rövid távú memórizavar a gyakoribb. Bizony az élet minõségét nagyban befolyásolja a memória állapota. Az alábbi dolgok segíthetnek memóriád javításában: fokhagyma /csak nyersen, lecitin, sörélesztõ, ginszeng, zöld tea, nyomelemek, vitaminok. A terheseknek kitalált Elevit nem is drága és nagyon sok hasznos anyag van benne ezek közül is. Ki ne felejtsem a spirulinát! Remélem tudtam segíteni.

Jól tudom, hogy hosszú idő után már nem értékelhető a teszt?

Tegnap írtam hogy 2 napja (már 3) késik, a h?m fent van, de negatív a tesztem. Viszont egy óra múlva ha megnéztem a tesztet, ott a második csík, de olyan halvány hogynem is látszik. Jól tudom hogy hosszú id? után nem értékelhet? a teszt,és lehet hogy csak mivel át volt"ázva"azért látszott halványan a második csík?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem elég érzékeny tesztel teszteltél!nekem 1 napos késés után a lilly mutatott pozitívat!egy óra után már semmit nem ér az eredmény,kb max 10 perc!milyen tesztel teszteltél,és mennyi a hõd?

Lehet hogy nem elég érzékeny tesztel teszteltél!nekem 1 napos késés után a lilly mutatott pozitívat!egy óra után már semmit nem ér az eredmény, kb max 10 perc!milyen tesztel teszteltél, és mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Gravi HCG, és a hõm 37, 4 hüvelyben.Nem tudom ez jó-e?
Én ugyan így jártam ezzel a teszttel. Tegnap csináltam reggel tesztet, akkor semmit nem mutatott. Ma reggelre viszont ott volt a második csík is. Én is tanácstalan vagyok, hogy ez jelenthet e terhességet, vagy a teszt ázott túl.:( Tesztelj egy másikkal, én is ezt fogom tenni. Írd majd meg mi a helyzet! Szorítok!
Szerintem egy másik tesztet csináljatok, addig nézzétek amíg kell.Ha a megszabott idõ után kevéssel nem pozitív akkor, nincs baba.Asszem minden tesz használati útmutatóján fel van tüntetve, hogy meddig értelmezhetõ az eredmény.Késõbb már nem érdemes nézegetni.21 hetes kismami
fiú vagy lány?
happyhair.hu ott küldened kell egy smst hogy mindent elérhess, majd felteszed egy képed, amire rápróbálhatsz hajakat, színeket stb... sok sikert hozzá!


Jól érzem, hogy nem tudja, mit akar? (hosszú)

Van egy 19 éves srác a suliból, akire én írtam rá elsőnek, majd ő kezdeményezett egy csomó beszélgetést. Minden napot átírogatunk(nem, nem beszélünk...), és valamennyire érzelmesen közeledünk egymás felé. Néha suliban odajött hozzám(tényleg néha, főleg, ha látta, hogy más sráccal vagyok kint, MINDEN sráctól el akar "venni", nagyon féltékeny), sokszor láttam, hogy amikor ki se jött a termükből, engem figyelt. Alig volt 1-2 barátnője, talán azért, mert a kondi a szerelme, és nem is nagyon foglalkozik velük. A haverjai mindig cukkolják őt azzal, hogy "itt a barátnőd, lopják a nőd" stb. 3 hónap alatt viszont egyszer ötlött fel benne az az ötlet, hogy elhívjon találkozni, és az se jött össze. Sokszor összeveszek emiatt vele, hogy nem is érdeklem. Persze mindig talál kifogást, legtöbbször azt, hogy nincs önbizalma, ezért nincs kedve semmihez. Ha azt mondom neki, hogy ennyi volt, kilépek az életéből, akkor nem akar elengedni. Amikor meg nem mondok semmi érzelmeset, rögtön besértődik, hogy nem is érdekel engem. Viszont tényleg úgy látszik, hogy nem igazán törődik más lányokkal... Vajon félénk, mert a fél arcát "csúfítja"(én imádom a kezdetektől) egy folt? Vagy tényleg nem érdeklem...? Nehezen mutatja ki az érzelmeit... És azért kerüli is az érzelmes témát, kivéve ha ő hozza fel. Nagyon felszínes igazából, rajtam van sok hiba, mégis marasztalni akar, pedig 100x jobb csaj hanyatt is dobta volna magát neki. Képes volt értem reggel 6-ig is fent lenni, pedig rohadt korán kelt "másnap". Nagyon rossz véleménnyel van a szerelemről, de irigyli a párokat (ezt ő maga mondta). Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Jól.

Jól.
Tisztázd vele a dolgokat, kérdezd meg tõle is ugyan ezt(Nem tudja mit akar?) és ha megint a kevés önbizalommal jön akkor mond meg neki, hogy ez nem válasz a kérdésedre.

Hosszu derékig érö hajam van és nem tudom milyen frizurám legyen? . Elég pici vagyok 157cm! Szerintetek milyen ruha állna jol nekem?

Legjobb válasz: Habos-babos semmiképp, abban elvesznél. "Slankított derék" fazonú sem az igazi, mert az inkább magas lányoknak való. Klasszikus nyakbakötõs vagy pántos ruha, annyi abronccsal, ami még jól áll. Frizurának pedig valami szép konty. De azt is jó elõre fixáld le a fodrásszal, mert az enyém középhosszú és 1,5 órába telt, míg menyasszonyi haj lett belõle :)

Habos-babos semmiképp, abban elvesznél. "Slankított derék" fazonú sem az igazi, mert az inkább magas lányoknak való. Klasszikus nyakbakötõs vagy pántos ruha, annyi abronccsal, ami még jól áll. Frizurának pedig valami szép konty. De azt is jó elõre fixáld le a fodrásszal, mert az enyém középhosszú és 1, 5 órába telt, míg menyasszonyi haj lett belõle :)
Hello, ugyanilyen paraméterekkel :D nekem abroncsos lesz a ruhám, "nagy", de bokáig ér csak, bármiklyen furcsa is. :) És félkontyom lesz.
Úristen!! "Olyan kis aranyosak mint én" Na takarodj...
Ruha mindenképp max térdig érõ, az alacsony termetet törpíti a bokáig érõ fazon legtöbbször. A hajad meg tarkón kontyba, ha nem elállóak a füleid. Ám korod?
Jesszus ... :D
jaaaj, elnéztem :D
És a hajad hogy kapcsolódik a családodhoz?
ráadásul *Nem el állok a füleim:) Na ez azért durva.....
A kérdező hozzászólása: Nem el állok a füleim:) nagyon kis aranyosak mint én:P:) :) 20 éves vagyok!
A kérdező hozzászólása: * nem elállóak....siettem bocsi
A kérdező hozzászólása: http://www.tizsami.hu/kep/1256798035_l.jpg Ez a ruha nagyon tetszik...köszönöm a segitséget! Magassarkút szeretnék mindenképp!!
Elsõ válaszoló vagyok. Bocsesz, nem csekkoltam a kérdés kategóriáját, és a kérdésedben nem említetted, h menyasszony leszel (sok boldogságot!). Ebben az esetben én a karcsúsított fazont javasolnám, ne legyen túl nagy az abroncs kerülete.
szeritnem a bal szélsõ :)
a kopasz
szerintem a szõke hullámos a legszebb ;) hossz nem számít.. 16/F
*álljon természetesen
SZerintem amikor alternatívákat adtok, választási korlátok közé vagyunk szorítva, de ahhoz már korlátolt a kérdezõ, hogy az összes hajszínt sorbavegye. Mi van a vörösekkel? De hogy a kérdésre is válaszoljak. Nincs ideál, a hajszín nálam nagyon nem dönt. A frizura áljon jól.
Szõke és barna, a hosszúsága nem számít. Csak az a lényeg, hogy kék szemei legyenek.
Fiú nem vagyok, de azért válaszolok, mert unatkozok. Én mindig is a sötét hajú lányokat tartottam ideálnak, de valahogy mindig úgy hozta a sors, hogy szõkékbe szerettem bele végül :D Szóval ezen nem múlik... de rá kellett jönnöm, hogy a szõke jobban is tetszik, mint a sötétebb színek... de ez lehet elfogultság a jelenlegi lány miatt :) Ja és persze hosszú. A rövid haj nem szép.
Hosszú szõke.
ha rövid akkor legyen, ha pedig hosszú akkor fekete :)
Hosszú, kicsit hullámos természetes vörös haj. Fehér, szeplõs bõrrel a gyengém. Ja, és természetesen hozzá zöld szemek.
hosszú legyen, a szín mindegy.
nem is tudom, olyan konkrétumok elé állítottál h nem tudok dönteni....
A kérdező hozzászólása: 07:38 a vöröset azért nem írtam mert én nem tudok dönteni hogy szõke barna vagy fekete legyek vörös nem akarok.:) de szõke se leszek mert rájöttem hogy nem áll jól most a barna és a fekete között nem tudok dönteni
neked még senki sem mondta, hogy a 'friendzone'-ból nem lehet kikerülni? :)
A kérdező hozzászólása: de hallottam már róla de úgy vagyok vele, hogy hátha lehet még valami belõle
A kérdező hozzászólása: legalábbis reménykedek, mostanában úgy érzem, hogy lehet õ nekem való, akit keresek, csak nem tudom, hogy õ hogy áll hozzá, mert mondta is, hogy meg tudom nevettetni, meg a különféle ötleteket a találkozásra avagy közös programra is támogatja, meg szoktunk viccelõdni idõnként, hogy átmennék hozzá meg ilyesmik
Hülyeség, hogy nem lehet kikerülni a barát zónából! Én is kikerültem és van olyan barátnõm, akinek a párja szintén csak a barátja volt évekig, elõször ki is kosarazta a srácot, majd mégis összejöttek, már babájuk is van. Párom és én is csak barátok voltunk, aztán elhívott randizni. Hívd el valahova a lányt, várd egy szál vörös rózsával és kérdezd meg, hogy mit szólna, ha ez most nem egy baráti találka, hanem egy randi lenne. Páromnak bevált. :) 26N
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ :)
A kérdező hozzászólása: és egyébként aggódnom kéne ha egy sráccal megy majálisra, akit nemrég ismert meg? egyébként még azt mondta, hogy elege van a férfiakból mert nem tudnak idõzíteni, úgyhogy ez gondolom nem túl jó mi?
A kérdező hozzászólása: És még annyit kérdeznék, hogy az jelent valamit ha az exe mindig lájkolja valamilyen bejegyzését, képet vagy hozzászól?
És ezzel most mit csináljunk?
nekem nem baj
A média és a divat"ipar" hatása, hogy manapság a magasabb, de (ultra)vékony csajokat tartják a tökéletesség és szépség megtestesítõjének. Sugallva emberek millióinak (vagy akár milliárdjainak) hogy sokszor saját maga számára nem kívánt változásokat is eszközöljön. Aki pedig ezt nem teszi, azt lerondázzák, megbélyegzik stb. Férfi vagyok, és férfiként elítélem azt a gondolkodást, amely testalkat szerint választ párt (vagy akár csak partnert is). Boldog házasságban élek azzal a feleségemmel, aki nem egy vékony [email protected] De értelmes és értékes nõ. Szóval kapja be a "szépségipar", a "modellipar" és minden hasonló kreált mûszarság, és érezd csak jól magad a bõrödben. Megérdemled! ;)
Nem baj, ez a legjobb dolog. Más 170 cm-vel és 50 kg-mal sem elégedett magával. 24/N
bocs de a 71 kg egyáltalán nem gáz a magasságodhoz. Örülj neki legalább nem vagy átlátszó mint a kifutók táplálkozásban agyon sanyargatott girnyói. Azt csodálom egyáltalán teherbe tudnak esni azok a csontok
"170 cm, 71kg vagyok" Én ilyen paraméterekkel vagyok vékony. :)
Annyira nem nézhetsz ki rosszul:) Ha jól érzed magad a bõrödben, hát legyél ilyen, úgy élj, ahogy neked a legjobb.De a pasizásban így nem lesz akkora sikered, míg jó alakkal bombázó lehetnél.Ajánlanék egy kis sportot/diétát.Persze, ha feleslegesnek érzed, ne csináld..
Így kevésbé tetszel a férfiaknak, de ha ezt elfogadod, az a te dolgod, ahogy tetszik. Viszont a túlsúly az egészségnek sem tesz jót, ezt elfogadni már baj. Különben nem vagy olyan vészesen túlsúlyos, némi sporttal, pár kiló leadásával is formába lendülhetnél.
Mert az elfogadás azt jelenti, hogy nem törekszel a változásra. Akik szerint pedig a változás elõnyös lenne számodra, ezt negatív dologként értékelik. Szerintem jó dolog, ha valaki elfogadja magát, szóval engem nem zavar.
ki mondta hogy baj? engem például rohadtul nem érdekel amúgy meg az nem is olyan sok felesleg
Miért kéne a lefogyásért erõfeszítéseket tennie? Az õ "kategóriájában" még testtömeg index szempontjából sem számít vészesnek a dolog. Miért kell a hozzád hasonló, kövérebbeket csúnyának tartó személyek számára megfelelnie? Nem az õ hibája, ha ti nem tudjátok elfogadni az ilyen fajta másságot. Ez a ti részetekrõl hiánya a toleranciának, nem több!
Egyesek csúnyának találják a kövér embereket, ezzel én is így vagyok. Ha jól érzi magát a bõrében azzal semmi gond nincs. A probléma nem azzal van hogy ezt te elfogadod, hanem hogy a hozzám hasonló emberek azt nem tudják elfogadni, hogy semmit nem teszel azért hogy lefogyj, azért mert te elfogadod ezt a tényt. Amúgy azért fogadtad el magad kövérnek mert így tetszel magadnak?
Hosszú fekete haj, sukár ez a csaj :D
Az nem baj, ha te elfogadod magad, azzal van az embereknek baja, mikor egy viszonylag kövér lány fel van háborodva, hogy a nála vékonyabb, izmosabb, formásabb lányok több srácnak kellenek, pedig hát jaj õ is ugyanolyan értékes ember attól még, hogy van rajta felesleg. Csak tudod akik jól néznek ki, tesznek is érte, és ugyanerre te is képes lennél. (eltekintve néhány kivételtõl aki bármit csinálhat, jól néz ki...) Olvasd el, amit az elõzõ írt, tanulságos.
Ez 24-es testömeg-index, éppen az elhízás határán van. Látatlanban arra enged következtetni hogy nem mozogsz. Az elfogadással semmi baj nincsen. Érdeklõdõk kedvéért azért megjegyzem, a testömeg-index önmagában véve semmit nem jelent, kivéve ha nagyon el van hízva valaki. Az ok az, hogy nem veszi figyelembe a zsír-izom arányt, pedig nagyon nem mindegy, hogy egy 170 cm magas emberen 4 kiló izom vagy 12 kg zsír van. Az izom ugyanis 3X nehezebb a zsírnál, így a testömeg-index ugyanazt mutatná, hiszen csak magasság-súly arányról van benne szó. Rád visszatérve. Az egészség a gond, nem az elfogadás. Ha azt mondod, hogy elfogadod így magad, akkor azt fogadod el hogy megrividíted a saját életed és a minõségét is rontod. Az ember kényelmes lény, amíg jól érzi magát. Csodás szerkezet a testünk, 20-30 évig egészségtelen életmód mellett is kiválóan mûködik. A gond csak azután jön. Éppen ezért van olyan sok fiatal aki dohányzik, iszik, és boldogan hirdeti hogy semmi baja nincsen, annak ellenére hogy milyen egészségtelennek van feltüntetve. Ez csak azt jelenti hogy nagyon jó az emberi test tûrõképessége, de a nagy mennyiségû alkohol, dohány, kristálycukor, fehér liszt és az a millió kibetûzhetetlen ménkû, amit csak 'adalékanyagok'-ként ismernek, ezek a dolgok lassan ölõ mérgek. A hatás sokára jelentkezik, de nem marad el. Ugyanez igaz a mozgásszegény életmódra is. A keringés, igénybevétel nélkül gyorsan hanyatlik. Ha pedig az ember életében nem sportolt több évig, rendszeresen, akkor a szíve kicsi marad, a keringése szegényes. Amíg 'épül' a test(kb 30 éves korig), addig ez az állapot nem szembetûnõ, az egyén boldogan ülhet naphosszat a tévé elõtt. 30 után viszont lassan, de elkezd hanyatlani, és ha nincs 'mibõl' leépülni, akkor 60 éves kora elõtt elviszi valamilyen betegség. Ellenben aki rendszeres, intenzív mozgást végez annak mindvégig erõsödik a keringése, sokkal késõbb és sokkal lassabban kezd öregedni, mert van mibõl 'elkopnia'. Hány és hány történetet hallani a 10-20-30-éves osztálytalálkozókról, ahol a Margit seemit sem változott mert kirándulni jár a kisunokáival? A Béla meg a második szívrohamán van túl, pedig esküszik hogy csak ránéz a sárgarépára és már hízik is. Most még nem érzed, de hogy kibõl melyik felnõtt lesz, az most dõl el. Nem kell rögtön kilométereket futni, vagy 80 kilót emelgetni. Nézz utána a keringés erõsítésének(cardio-nak is nevezik), keress sportos barátokat, járj velük teniszezni, biciklizni, túrázni, vidd el a kutyát mindennap sétálni, próbálj ki mindent amihez kedved van. Legalább annyira fontos, hogy élvezd amit csinálsz mint maga a mozgás. Én például utálok futni. Rövid a lábam, vérszegény vagyok és mindig rosszabbak voltak az eredményeim mint a többieknek, de az iskolában ugyanaz a követelmény mindenkinek. Így aztán minden hosszabb, kötelezõ futás kész horror volt nekem. Rossz emlékek tehát vannak, de rengeteg más lehetõségem van, most pédául biciklizek. Valóságos adat-tenger kavarog a fejemben ha edzésrõl van szó, de remélem sikerült többé-kevésbé összefüggõ és érthetõ módon írni. Sok sikert!
G3ci jól nézhetsz ki, ha formás vagy. Tehát ha nem nagy beled van, hanem formás comb, szép kerek fenék +nagy mellek.
nem jó a link
A kérdező hozzászólása: http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&safe=off&biw=1366&bi..
hát a bõrszálak baromi drágák, szóval mindenképp érdemesebb lenne egész bõrt venned és azt felvagdosnod. rá akartam keresni neked, de rosszul lettem a találatoktól.

Honnan tudok ilyen ruhákat olcsón venni? Leginkább a szoknya érdekelne, de a piros hosszú ujjú is jól néz ki ;DD

http://images.google.com/imgres?q=baseball+dzseki&num=10&hl=..

Legjobb válasz: azt a piros pulcsit a New Yorkerben lehet venni, ha minden igaz

azt a piros pulcsit a New Yorkerben lehet venni, ha minden igaz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!