Találatok a következő kifejezésre: Jól szokott a (28 db)

Jól szokott megjönni a menstruációm, ugyan van mikor késik vagy előbb jön meg egy-két nappal. Viszont nemrégiben pettingeltünk a barátommal, és másnap megjött nem akkor kellett volna megkérkeznie, kb egy héttel előbb "jelentkezett". Ez probléma?

Legjobb válasz: 1 hèt nem gond De elötte gondolom a petting jol sikerült lehetet orgazmusod is ès ez a szervezetnek bekavart de ez nem gond ha nem szexeltek ès mindig hamarab jön az gond

1 hèt nem gondDe elötte gondolom a petting jol sikerült lehetet orgazmusod is ès ez a szervezetnek bekavart de ez nem gond ha nem szexeltek ès mindig hamarab jön az gond

Fiúk bennetek nem szokott előjönni az az érzés szex alatt, hogy majd most jól adtok a lánynak?

Legjobb válasz: Dehogynem! Élvezetes kúrások kezdõdnek így. :) Csak a lány is akarja vadabbul. :D

Dehogynem! Élvezetes kúrások kezdõdnek így. :) Csak a lány is akarja vadabbul. :D
Bár én nõ vagyok, Páromban, nem csak az érzés jön elõ, de teszi is érte/róla, mindig, nem bánom sõt élvezem, imádom, nagyon jó Vele.

A világ iq bajnok banditái (ha jol emlékszem a cimére) mikor és hol szokott menni?

azthiszem a sorozat+ -on ment de nem volt benn a m?sorújságban.

Ha jól tudom, a Class fm-en szokott menni ez a szám, sejti valaki melyik lehet ez?

Annyit tudok hogy angolul van,egy hölgy énekli,és lasú kicsit,olyan hangulatos.tuti van disco változata is.

Legjobb válasz: vagy lehet hogy neo fm,nem tudom,a lényeg hogy mindkettön megy

A kérdező hozzászólása: vagy lehet hogy neo fm, nem tudom, a lényeg hogy mindkettön megy

1 hete telepítettem újra az akváriumomat. Mindent a szokott módon csináltam, akavicsot jól átmostam. A víz azonban még mindig opálos. Most tettem bele először dekorkavicsot amit állatkereskedésben vettem. Lehet, hogy az a baj? Nem is akváriumba való?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.

Nem tudom, hogy pontosan mit takar ez a dekorkavics, de eleve nem szerencsés 2mm-nél nagyobb szemcseméretû dolgokat aljzatnak használni akváriumban. (Nem tisztul.) Ha egy-két centis színes kavicsról van szó, akkor azok engedik a színüket... G.
Szerintem a kaviccsal semmi baj. Nekem is volt már ilyen és rájöttem miért: az akvárium belsõ falán nagyon vékony sárgás réteg keletkezett. Ez volt az oka.
Az elõzõ vagyok. Vagy a vízzel van gond.
én azt tanácsolom, ha van egy régi fazekad, tedd bele a kavicsokat, fõzd át újra(2-3x-or)várd meg amíg kihül majd tedd vissza õket ha még mindig olyan lesz nem tudom mi lehet.

Olyan kulcsos házat keresek, ami vagy az erdő közepében vagy a hegyekbe van, de mindenképp egy jól eldugott helyen, mindenkitől távolt. Az amerikai filmekben szokott lenni hogy ilyen házakban karácsonyoznak. Létezik ilyen?

Falu sincs a közelben. Nembaj ha nomád körülmények között van. plusz, de nem annyira lényeges ha télen a kandallóban ropog a tűz, nyáron a patak csobog.

Legjobb válasz: ... hajnalban friss fenyõillat és madár-csicsergés. Van ízlésed! :)))

... hajnalban friss fenyõillat és madár-csicsergés. Van ízlésed! :) ))
A kérdező hozzászólása: ismerem azt az oldalt.De rengeteg kulcsosház van és nem tudom mindet átböngészni + nem is írják h van e valami a közelben vagy sem így inkább tapasztalatok alapján keresem.
Ha ránézel Magyarország térképére, láthatod, hogy igazán eldugott helyek nem lehetnek. Túlságosan belaktunk mindent, továbbá a kényelmes városi embert nem igazán érdekli, ezért nem nagyon bírnak fennmaradni és elzüllenek támogatás híján. Az említett honlapon találhatók többnyire hegyi falvakban vannak, esetleg a néhai Természetbarát Szövetségek régi házai. A Dolomitokban még találsz, vagy a francia Alpokban, csak gyõzzed megfizetni. Ha jól veszem ki a szavaidból, ilyen tartós lakhelyet keresel? Akkor inkább vegyél, mert a bérlése nem kifizetõdõ.
A kérdező hozzászólása: nem tartósan, csak 1 hétre kellene.
Somlyó-hegyi kulcsosház, például.
Királyréten voltunk mi anno 5 éve. Gyönyörû hely, kis patakkal, nem tudom hogyan lehet a szállást megszerezni, de vhogy járj utána sztem. nagyon érdemes, és megéri!

Lenne egy lány aki tetszik meg minden és elég jól elvagyok vele. és szóval ez a smárolós dolog hogy szokott menni?

Lenne egy lány aki tetszik meg minden és elég jól elvagyok vele. és szóval ez a smárolós dolog hogy szokott menni?Úgy hogy én le akarom smárolni vagy annyira nem bírok már magammal és egyszercsak lesmárolom. Ez hogy szokott menni? Meg ő honnan tudja hogy mit akarok?

Legjobb válasz: közelits felé, ha nem akarja elhuzodik, ha ne akkor hajrá

közelits felé, ha nem akarja elhuzodik, ha ne akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak szombat óta ..:(
Mióta ismered a lányt? Vannak olyan lányok, akik késõbb mutatják ki mit éreznek, nem a legelején.
A kérdező hozzászólása: Picit friss az ismeretség.Tudom hogy a fiúknál van ilyen h akit meglát és jócsaj abba beleszeret tudom milyen hisz én is férfi vagyok..De úgy érzem ÕT tényleg szeretem..:) Viszont amikor megöleltem csak ült mereven tovább semmit nem reagált ez jelent vmit?Meg amikor magamhoz húztam az eleén picit ellenkezett de utána semmi hagyta
ez is egy módszer de nagyon kockázatos ha ennyire fontos, mert egy friss ismerettségnél annyira nem gáz, max felisutleisut
hát én lány vagyok és elég erõteljes ilyen téren, uh kb részegen megcsokolom aki kell:)
A kérdező hozzászólása: Áhháá..:) értem:) köszönöm a válaszod:) bár azért a saját tapasztalatod leírnád h kb nálad hogy történt ez az eset?:)
a száddal értettem, tudod mint a filmekben:)
A kérdező hozzászólása: Értem, a közeledés már megvolt..:) tegnap megöleltem meg ilyen kis dolgok de sokat jelentenek..:)
A kérdező hozzászólása: és köszönöm az idáig rendes hozzászólásokat:)

19 hónapos a kislányom, meddig adjak neki tápszert? Reggel szokott 240 ml inni. Meg este kap direkt sűrített tápszert ami jól eltelíti reggelig.

Legjobb válasz: Kisfiam 16 hós korig kapott tápszert, azóta tejet. Most 3 éves, reggel-este 3 dl kakaót iszik.

Kisfiam 16 hós korig kapott tápszert, azóta tejet. Most 3 éves, reggel-este 3 dl kakaót iszik.
Kisfiam 20 hónapos és én is még tejitalt (tápszert) adok neki, mert õ is rossz evõ. Õ is csak pár falatot eszik vacsorára. Kb. most van 10 kg körül, nem tudom igazán most mennyi, és én úgy vagyok vele hogy amíg megissza a tejitalt, addig azt adok neki. Mégiscsak táplálóbb, mint a tej.
Utolsónak: ha nem szorulásos turmixolhatsz banánt is hozzá.
18.37 vagyok. Köszi.Megmondom õszintén azért kérdeztem mert az én kislányom 20 hónapos, de éjjel még egyszer felkel.Elég rossz evõ, rendes vacsorát nem nagyon eszik csak pár falatot.Utána pedig tejen alszik el.Õ már rendes bolti tejet kap, de kipróbálom teszek neki bele kekszet talán jobban alszik.
18:09 vagyok, megcsinálom a tápszert (általában 210 ml víz+7kanál tápszer az az adag, ami nálunk el is fogy), rakok hozzá másfél evõkanál darált kekszet (csak muszáj turmixolni, mert amúgy nem oldódik fel a keksz.) Egyébként itt olvastam én is a gyk-en egy anyukától, hogy így adja a gyereknek.
18.09-nek! A darált keksszel való sûrítést hogyan csinálod?
15.30-as vagyok. Én a bolti tejet is forralom.
"de ez a sûrítés picit sok szerintem egy 19 hónaposnak, adj neki rendes vacsorát bõségesen majd egy pohár tejet, nem kisbaba már!"=> Normál esetben igazad van, de sajnos mi sem tartozunk abba bele, nagyon rossz evõ a lányom (25 hónapos), és van, hogy nem vacsorázik, így ha elaludt, kap tápszert, amit néha darált keksszel sûrítek. 9 hónapos korában úgy döntött, hogy nem kell neki tápszer, 2 hónapig semmi ilyesmit nem kapott, mert elutasította. Utána 15 hónapos koráig kapott Sinlacot, aztán vezettük be a tejet. De mivel tényleg nagyon rosszevõ, vashiány alakult ki, visszatértünk a tápszerhez, amit aztán már elfogadott. Úgy érzem, nekünk muszáj, és amíg megissza, addig kapni is fogja.
Úgy tudom, a tápszert nem szabad sûrûbben adni, csak elõírás szerint adagolni. Vagy mivel sûríted? Az én lányom kora este vacsorázik rendes ételt, az esti tápszer csak egy kis plusz a cumisüvegbõl, nem tekintem vacsorának. 2 éves, még nem állunk át a tehéntejre, de mindenki másképp csinálja :)
Már adhatsz neki bolti tejet forralás nélkül (vagy házit, de azt forralni kell!).
Az én kislányom 20 hónapos. 1 éves koráig kapott tápszert, azóta bolti tejet kap.Este sima tejet reggel pedig kakaóval vagy macikávéval kapja.Rendes vacsorát nem is adsz neki tápszer elõtt?
simán adhatsz tejet ha akarsz, ez tényleg olyan dolog amit neked kell eldöntened. én 21 hónapos korában vezettem be a tejet, igaz nem tápszert adtam neki elõtte hanem babatejet. de ez a sûrítés picit sok szerintem egy 19 hónaposnak, adj neki rendes vacsorát bõségesen majd egy pohár tejet, nem kisbaba már!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát! Azért kap esti tejet ami direkt még extra be van sûrítve, mert nálunk sem nagy evõ, este legalább is. És ha este nem eszik eleget, csak azt a tejet issza akkor éjjel garantáltan felébred 1szer. (este ha nem eszik az asztalnál akkor adok neki a fürdõkádba, ott jobban eszik mert ott játszhat közben)Reggel meg megint kap kb 6 fél 7 körül mikor felébred. Azért tápszert kap mert a tehéntejet nem hajlandó meginni. És mindegy mit rakok bele akkor sem issza meg. Pár korty és ellöki a cumisüveget. Az esti tápszerrõl még annyit hogy ez a HIPP-tõl esti tej 10 hónapos kortól. Mivel ez már kb 2 hónapja nem elég így ehhez még keverek egy púpozott mérõkanál szintén HIPP-tõl esti zabdara vagy valami ilyesmi, ez olyan amit külön el lehet készíteni mint a tejbedara babáknak csak ez ilyen zab valami :)

Mi a neve? Ha jól tudom képeken nem mindig egyedül szokott leni. : )

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://placcky.freeblog.h..

Legjobb válasz: pon and zi :) nem tudom melyik melyik:D bocsi:D

pon and zi :) nem tudom melyik melyik:D bocsi:D
A kérdező hozzászólása: okok.. nembaj..köszi..:D

Egy hetet késett a mensim és jóval kevesebb, mint szokott és csak 3 napig tartott - előtte és utána barnázás. Mensi elött csináltam egy negatív tesztet, viszont nem érzem valami jól magam. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tünetek: f?ként délután és este hányinger, érzékenyebb, sírósabb vagyok (néha minden ok nélkül). De a melleim nem fájnak egyáltalán, noha mensikor is csak ritkán szoktak ... lehet, hogy mégis babás vagyok? Járt már valaki hasonlóképpen? Ja, a hasam alul fájdogál ... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.

Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.
Szerintem is tesztelj mégegyszer! Az a hányinger-dolog és az érzékenység nagyon bíztató! Drukkolok! Majd írd meg, jó? :)
Én majdnem teljesen így voltam mint te, csak annyi különbséggel, hogy nekem 2 napig volt menszim, és utána pár nap barnázás. Sajna nem várok babát:( Minden tünetem megvolt, de biztosan csak beképzeltem magamnak. Ettõl függetlenül tesztelj mégegyszer egy pár nap múlva! Drukkolok neked!!!Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam megint egy tesztet és sajnos még az is negatív...úgyhogy valószínû nem baba. Azért mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!