Találatok a következő kifejezésre: Jól látom, most (9 db)

Jól látom hogy szakálla van a eur. Dalfeszt. -es énekesnek, most ezmiez?

atyaisten!!

Legjobb válasz: Ha jól tudom, transzi, azért.

Ha jól tudom, transzi, azért.
Röhej, vagy inkább siralmas. Mondjuk nem is nézem, követem azt a szart!
* ennek a diliházban vagy a pszichiátrián lenne a helye nem a TV-ben...
Undorító, ahogy kinéz! Hova süllyed a világ?? Hamarosan a normális beállítottságú embereknek kell majd bújkálniuk a beteg elõl? Pfejj!
Hat amikor meglattam en is neztem egy nagyot, hogy ez mifele, dehat mar nem is varok semmit ezektol a dalmusoroktol. Szanalmasak es szinvonalon aluliak. Mindenesetre Ausztria helyeben nem kepviseltetnem az orszagom egy transzival. A szam amit enekelt azert nem volt rossz.
gayvision
Ha nem érne el jó helyezést, akkor majd különdíjat kap, mert annyira elfogadóak vagyunk... Nagyon szánalmas ez az egész. Magyarország meg egy amerikai négert küld ki... Ennél már tényleg nincs mélyebb...
"Szakállas nõ"-ként híresült el. Transzvesztita, de nem borotválkozik. Utána olvastam, Ausztriában nem volt országos válogató, egyoldalúan döntöttek, hogy a "szakállas nõ" fog menni Eurovízióra. A többi énekes fel van háborodva. Egyébként különösebben nem érdekel ez az egész, úgyse az nyer, aki a legjobb énekes... Nem is tudtam jó darabig, hogy ki jutott ki tõlünk és milyen számmal indul... bár gondolom a felhozatal Hazánkban valamelyik tehetségkutatós celebnél kimerül...
Mindene megvan, ami a sikerhez kell...
Szerintem pár év és egy shemale fog helikopterezni a farkával a színpadon...kell a nézettség.
A kérdező hozzászólása: 3! mondasz valamit és vajon tíz év múlva mi lesz???? nem is merek belegondolni
biztos jó helyet fog elérni mert más és nyilván hangsúlyoznunk kell, hogy elfogadjuk azokat akik mások mint mi (egy szakállas "nõ" meg tényleg teljesen elfogadható, nincs benne semmi különleges, nem akad meg senkinek sem a szeme rajta) nem mintha ez az egész arról szólna, hogy kinek jobb az elõadása...
A kérdező hozzászólása: köszi !!!!! akkor megnyugodtam:DDDDDD
Igen jól.Transzi a csávesz. Tudod a nézettség fontos, de azért más színvonalat vártam volna...
Jól látod, mert az egy férfi. :D
asd és megnyerte micsoda véletlen!

Miért segíti egy szülő jobban az egyik gyerekét mint a másikat? Eddig nem igazán érdekelt a dolog, de most már azért felveszem, de nagyon. Szerintetek jól látom a dolgot, hogy kivételezik a tesómmal?

Nekem már családom van a tesóm még otthon lakik,már dolgozik.A rezsibe nem ad,néha vesz egy pár dolgot otthonra. most épp egy autót vett és hogy ne legyen annyi hitele erre anyukám megpótolta neki 200-ezerrel.most meg még épített neki egy garázst is,hogy ne legyen kint a kocsija.Ez azért már így nem kis összeg.férjem szerint felfújom a dolgot,engem azért zavar a dolog,mert minket nem segít.vagy 5éve szeretünk v.na lakást venni,de egy ház kellett volna fedezetnek.de anyukám nem ment bele."közben még gyűjtöttünk,hozzá és sikerült lakást vennünk.én nem tudnák a gyerekim közt ilyen külömbséget tenni.

Legjobb válasz: Szia! Nem láttok bele a családodba, de azért az nagy különbség, hogy van. Kb. 500e ft amit oda adok a gyerekemnek. (2kiló + garázs. kb. ennyi gondolom nem 50m2 tégla garázs lesz 4 millióért) De akár az is lehetne. És a között, hogy vállaljam, hogy a ház ahol lakom az fedezett legyen egy hitelnek, és hogy ha esetleg a családod becsõdöl akkor nem csak a ti lakásotok ment volna a levesbe ha nem anyádék háza is. Hát egész õszintén én se vállalnám ezt még a gyerekemért sem!

Szia! Nem láttok bele a családodba, de azért az nagy különbség, hogy van. Kb. 500e ft amit oda adok a gyerekemnek. (2kiló + garázs. kb. ennyi gondolom nem 50m2 tégla garázs lesz 4 millióért) De akár az is lehetne. És a között, hogy vállaljam, hogy a ház ahol lakom az fedezett legyen egy hitelnek, és hogy ha esetleg a családod becsõdöl akkor nem csak a ti lakásotok ment volna a levesbe ha nem anyádék háza is. Hát egész õszintén én se vállalnám ezt még a gyerekemért sem!
Ebben a kérdésben pont az állatokkal ellentétesen viselkedik az ember, ha másban nagyon is hasonlít rá. Míg az állatok igyekeznek az életrevalót támogatni, addig az embereknél megfigyelhetó, hogy a sunyi, ingyenélõ, életképtelen gyereket sokkal jobban támogatják, mint azt, aki dolgozik is azért, hogy elõrébbjusson. "Mert szegény gyerek, hát olyan hülye, hogy hitelt hitelre halmoz, de az anyja vagyok, ki segítsen neki, ha nem én? A másik meg úgyis megél, nem vagyok én milliárdos, hogy még azt is ugyanúgy támogassam." Így ha az emberen látja apa-anya, hogy egyedül is igyekszik boldogulni, legalábbis megvan hozzá a józan esze, akkor róla nagyon könnyen leveszi a kezét. A másikat meg támogatja, akkor is, ha léhûtõ, csélcsap. Gusztustalan szokás ez. Mintha a szülõk is arra nevelnének, hogy sz.rj bele mindenbe, valaki úgyis kihúz mejd a trágyából.
Egyetértek a 3. és az 5. válaszolóval, azért fedezetként a családi házat odatenni nagyon kemény - épp a gyerekek érdekében nem tenném, mert ha borulna minden, akkor õk sem kerülnek az utcára. Szóval az nekem nem egyenértékû azzal, hogy van kétszázezrem és odaadom az egyiknek...
Az, hogy kérés nélkül adott tesódnak pénzt, meg még õ épített garázst neki, tényleg nem szép dolog. Mint ahogy a tesódtól végképp pofátlan, hogy nem ad szinte semmit haza, ha már ott lakik. Ettõl függetlenül viszont én sem mennék bele ilyenbe, hogy más hiteléért az én ingatlanom legyen a "zálog", még a gyerekemnek sem. Mert a legnagyobb jóindulat mellett is fizetésképtelenné válhat az adós, akkor legalább a szülõi házat ne árverezzék el, oda visszaköltözhetnének akármikor a gyerekeim. Szóval ilyet én meg sem kérdeznék a szüleimtõl, elvárni pedig fõleg nem várnám el.
Kinek is a pénze ja nem a tied õ nem potyogtat a nagyszülök pénzér gyerekert ezért kap õ többet ha nincs pénz kölyökre meg saját otthonra ne a nagyszülöktõl várjuk a csodát. durva külömbség a 200 e meg a saját lakhatás kockáztatása.
Nálunk most fordítva van. Én kapom a többet de nem sokkal, viszont ez nekünk most nagyon jól jön. Én sajnos beteg lettem, élethosszig tartó betegségem van, ahhoz még társul más is. Sajnos a munkahelyemrõl elküldtek, nagyon régóta nem találok munkát, mér bármit elvállalnék amit el tudok végezni. Ezt édesanyámék is tudják. Idõnkénti fõtt étellel, egy-egy bevásárlással, gyógyszer kiváltással, és néha egy kis pénzzel segítenek rajtunk, mert csak a férjem keres, és nem túl sokat Õ sem. Öcséméknek nagyon jó munkahelyük van mindkettõjüknek, nagy jövedelmük, nagy családi ház, autók, jól élnek. Egy tányér levest sem vittek és visznek soha édesanyáméknak. Én meg ha tudok, mindig viszek valami finomságot nekik is, úgy ahogyan anyósomnak is. Míg öcsém otthon lakott, nem kellett sem a kajába, sem rezsibe, semmit fizetnie, otthonról vitte a reggelijét, ebédjét, és a sógornõm is odaköltözött egy idõre, neki sem kellett fizetni semmit.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem egy munkatársam volt akiknek a szülei adták a házat fedezetnek, hogy õk tudjanak venni. Nem egyen értékû a kétszáz ezerrel, de én viszont nek kaptam semmi ha azt nézzük.
A kérdező hozzászólása: Én csak megkérdeztem, hogy bele menne e, hogy a ház legyen a fedezet.viszont ha a tesóm kérte v.na akkor bele ment volna."Nem vártam el"én igenis belemennék a gyerekeimért. Sajnos én mindig is csak második voltam mindenben.
Nálunk is ez megy, bár anyukám nekem is segített anno. De az, amit tesómmal mûvel...És itt már nem irigységrõl, vagy hasonlóról van szó. Hanem, hogy pl. tesód nem segít otthon, de elvárja mástól a dolgot. Én testvérem is ilyen, amikor dolgozott-és otthon lakott-egy kanyi vasat nem adott bele a rezsibe, ajándékot sem vett soha édesanyánknak-még anyák napján sem. Undorító. Mint egy elõkelõ vendég... Ezzel szerintem nem tudsz mit kezdeni, max. leülhetsz egyszer anyukáddal megbeszélni a dolgot.
Nálunk is hasonló a helyzet, és egyetértek a 2. válaszolóval. Azt segítik, aki jobban rászorul, vagy aki jobban adja elõ. :)
A kérdező hozzászólása: Drága utolsó!Én nem azért vállaltam gyereket, hogy más tartsa el.Igen is dolgozunk mind a ketten és önerõbõl megvettük a lakást nincs hitelünk!Csak azért ha két gyerekem van ugyan úgy segítem mind a kettõt!

Jól látom, hogy hatalmas üzleti lehetőségeket rejt most ez az új ideológia, az ősmagyarizmus?

Lehet belevágok én is valami hasonló vállalkozásba. Van pár ötletem, itt az id? most kell lépni.

Legjobb válasz: Az miaz?

Az miaz?
Hát mondjuk egy "õsmagyar kocsmában" még nincs különösebb biznisz, a zászlókat nem te fizeted, a pia meg ugyanannyi. Õsmagyar/turul tetkós részt megint nem értem, ugyanis a tetkó ugyanannyiba kerül, akármilyen mintát varratsz is, mert a tetoválómester általában a munkával töltött idõért kéri a pénzt, nem a minta milyenségéért. Tényelg van üzlet benne, de azt az újásgok, ruházatok, kiegészítõk jelentik elsõsorban, nem a kocsam vagy a "tetkó", gondold át mielõtt leírsz azért valamit.
szerintem ez tök jó ötlet!!:D melyik városban lesz ez? kitudja lehet énis benéznék:D
Ez tény, és sajnos sokan ki is használják. Én úgy gondolom, hogy elsõsorban a lelked legyen magyar, a többi (ruházat pl) másodlagos.
Hát lehet hogy van benne üzlet.
Igen, jól látod. A nemzeti érzelmû embereket tisztelem, de a rossz értelemben vett, nevetségességig elmenõ õsmagyarkodást nem. (Ide tartozik, hogy a hun származást elfogadom pl., de az elmebeteg teóriáktól a fejem fájdul meg - kezdve a szíriusztól, az egyiptomiakig bezárólag). Ennek az õsmagyarkodásnak (rossz értelemben vett õsmagyarkodásnak, ami a mozgalmat is csak lejáratja) jelenleg konjunktúrája van. Érdekes, hogy nálunk a városban 2 helyen lehet kapni nemzeti pólókat, mindkettõ eladó zsidó (méghozzá az egyik ex-komcsi), úgyhogy szerintem ez tipikus. Most mindenki ebbõl akar hasznot húzni, mert ebben van az üzlet.
Amennyiben provokáció a kérdés jó helyre írtad, különben rossz kategóriába.
nekem is tetszik az ötlet a nyerõ gépeknél nem gyümölcsök lennének hanem árpádsávos zászló nagy Magyarország lovas aki hátrafelé nyilaz stb a jackpot pedig nem Joker lenne hanem Jobbik... kijön a 3 om jobbik akkor elvitted a fõdíjat :) a pultos gárda egyenruhába lenne gyurcsány dárc vagy inkább késdobáló :D élethû Kóka szobor gumiból 200 Ft ért mindenki beverhet neki 1 et ingyenes internet ahol a youtuben lehet nézni a jobbik TV t szerintem ez maga lenne a földi mennyország:) én Jobbikos vagyok
gyurcsany darts tabla es nagymagyarorszag puzzle
Jó ötlet! Lehetne árulni nyereg alatt puhított húst is. Meg lehetne lovasíjászkodni Bajnai-figurákra. A Hír meg Echo TV non-stop menne éjjel-nappal. Ezért az ötletért meghívlak egy sörre!
OK, de egy kocsma legfõbb bevétele többnyire úgyis a játékgépekben van, nekem volt ismerõsöm tulaj, elég sokat ittunk nála, azt mondta az semmi, egy játékgépbõl 1 hó alatt 3-szor annyit keres, mint amennyit a vendégek elisznak 1 hó alatt
elõttem szólónak megjegyzésként: egy kocsmábanak nem csak akkor van bevétele ha több pénzt el tud kérni egy italért mint általában a többi, hanem ha van elég vendég. Ez a magyaros kocsma szeritnem jó vendégcsalogató lehet, ha sok magyaros érzületû ember lakik a környéken, a városban.
A kérdező hozzászólása: bocs. tomboljanak.
A kérdező hozzászólása: Figyelj, engem nem érdekel a politika, [email protected], de az tény hogy nagyon megy a turul tetkó meg az ilyen jól propagált dolgok. Ennyi. egyébként egy õsmagyaros kocsmára gondoltam, magyar termékekkel, árpádsávos zászló meg ilyesmi, betenném nekik a kárpátiát hadd dühöngjenek.
Nyiss boltot egy kocsma és középsuli közelébe, árulj kínai pólóra nyomot nagymagyarország felsõket és vagyonokat kereshetsz.
juj de kiráály
Igen, kísérleti jelleggel bevezettük ezt a változtatást. Kérünk mindenkit, hogy a korlátok eltörlése ellenére továbbra is szakszerûen használja az oldalt.
És még a saját kérdésedre is tudsz válasuolni :D:D:D Na jó, ez ezért jó, mert ha valaki válaszol, akkor tudsz neki válaszolni. Érthetõ voltam?! :D
dejó, szuper ötlet, piros pontot aki kivitelezte!
De jó!!
Azért nem korlátlanul. Én akartam egy kérdésre harmadszor válaszolni, mert azt mondták, bunkó vagyok, amiért felhívtam a figyelmét egy válaszolónak arra, hogy téves választ adott, de nem jelent meg. Oké, tényleg felesleges lett volna, hiszen a véleményemet már kellõképpen kifejtettem a témával kapcsolatban, szóval nem ért lelki sérelem ezért.

Babám most lesz 10 hónapos, most próbálgatja az állást. De mindig elkezd sírni, néha látom, hogy nem jól vannak a lábai, de ha igen, akkor is sír. Segítsek neki valamiben vagy hagyjam magától rájönni a dolgokra?

Legjobb válasz: Felállni már tud, leülni még nem, elfárad, ezért sír. Sok babánál elõfordul ez a dolog. Segíthetsz neki párszor leülni, hogy könnyebben rájöjjön, hogyan is kellene próbálkoznia, de akkor se csodálkozz, ha újra azonnal feláll, döbbenetes kitartással gyakorolnak ilyenkor. Pár nap, esetleg egy-két hét és megszûnik ez a sírás.

Felállni már tud, leülni még nem, elfárad, ezért sír. Sok babánál elõfordul ez a dolog. Segíthetsz neki párszor leülni, hogy könnyebben rájöjjön, hogyan is kellene próbálkoznia, de akkor se csodálkozz, ha újra azonnal feláll, döbbenetes kitartással gyakorolnak ilyenkor. Pár nap, esetleg egy-két hét és megszûnik ez a sírás.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez van, ahogy írod. Mindenáron állni akar, ha leültetem, csak még jobban sír:) Szegénykém...
mert fáradt, de a lábában még benne van a "boogie", kényszeresen állna, mert ez valami új és érdekes de nem bírja. Pár nap és magától rájön, teljesen természetes amit írsz. Arra is felkészülhetsz, h ha valamire felébred majd, rögtön feláll, kimegy az álmosság a szemébõl, vissza kell édesgetni:-))) aranyos dolgok ezek, mind átesik rajtuk:-) minden rendben vele!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is a választ! Oké, túl leszünk rajta:)

MEgnéznétek nekem? Most annyi vagy nem látok jól?

http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=213

Legjobb válasz: Most ez komoly? Persze,ingyen adják.Már ülök is az autóba,hátha van még belõle:)))))

Most ez komoly? Persze, ingyen adják.Már ülök is az autóba, hátha van még belõle:) ))))
Azért 0 helyett írhatnának xx-xy-ig áart legalább. Ezért az üzletben megbüntetnék õket.
Hát odatelefonálsz(ugyan nem néztem hogy van e szám de tudakozó)és megkérdezed hogy x babaocsi vagy amit akarsz mennyibe kerül ennyi.
Szia! Azért 0ft mert több típus van és más-más az ára! Én több mint 200km utaztam ezért a boltért.Nagyon kedvesek és olcsó áraik vannak, hozzáteszem remek minõség!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy megrendeljem-e.Ki tudja mennyit kell fizetni, bár ingyen jobb lenne:)
Igen, valószínûleg azért maradt ott a nulla, mert több típus több áron van, vagy mert épp a képen lévõ nincs készleten. Nagyon kedves kis család boltja, jó áron vannak babaholmik.
Azért nincs ár írva, mert több fajta van, és változik az áruk. Egyébként olcsó az a bolt.
Vigyázz!!! Nehogy valami kamu átverés legyen.
Szia! Jól látod, hogy 0 Ft, szerintem elírták:) , de jó lenne, ha mégis igaz lenne:) !!
Olcsók, de sehol egy márkanév hogy utánanézhess a terméknek.

Az életem össze omlot elváltak a szüleim anyám streszel ordibál nincsen jol a tesom egyfojtába üt és ver apámat pedig nem is látom meg akarom ölni magam már 11 évesen mit tegyek most?

Legjobb válasz: szia. hát megölni ne akard magad(((( Édesanyádnak biztosan nehéz napjai vannak. ne csodálkozz ha vacakul van. mondd el neki, hogy nagyon szereted (persze csak akkor, ha tényleg nem dacoskodsz éppen!!) és majd megoldódik minden. támogasd õt, és próbáld meg megérteni.tesód ver??? hát ez meg milyen munka((((( nagyszülõ esetleg??? nem tud segiteni?

szia. hát megölni ne akard magad(((( Édesanyádnak biztosan nehéz napjai vannak. ne csodálkozz ha vacakul van. mondd el neki, hogy nagyon szereted (persze csak akkor, ha tényleg nem dacoskodsz éppen!!) és majd megoldódik minden. támogasd õt, és próbáld meg megérteni.tesód ver??? hát ez meg milyen munka((((( nagyszülõ esetleg??? nem tud segiteni?
figyelj, elhiszem hogy rossz az öngyilkosság baromság, felejtsd el elõször is, nem lehet a dolgokat megoldani? Miért kell veszekedni, ordibálni? Elváltak, és kész. Az még rosszabb, ha valami nem megy együtt. Van munkája anyukádnak? Apukádnak? Vagy van valami bevételük? El tudnak tartani titeket? Mond meg nekik, hogy ne csinálják. A tesódat is állítsd el, inkább a farkával játszon. KOncentráljanak inkább arra amin tudnak javítani. Az értelmetlen veszekedésnek semmi értelme.
Elõször is ne légy öngyilkos.Az semmire nem megoldás Nagyszülõk vagy más rokon akihez mehetnél? Próbálj meg leülni és megbeszélni a dolgokat, hogy neked ez nemjó és hogy próbáljanak békében lenni.A tesódat meg fejeld orron ahogy csak tudod attól tuti leáll (tapasztalat..:D)
Szia! Hat figyelj. En is 11 eves voltam es ugyanezek tortentek meg velem is... Az a baj hogy en is megprobaltam magamat megolni es majdnem sikerult is ugyanis felvagtam az ereimet. Aztan ahogy telt-mult az ido rajottem h felesleges volt mert minden megoldodott. Igaz most is pszihologushoz jarok de mostmar mas miatt. Azota megbantan es rajottem hogy teljesen felesleges volt most viszont hegekkel a kezemen fogok jarkalni egesz eletembe es ha rajuk nezek ez mindig eszembe fog jutni de ilyenkor probalj olyanokat csinalni vagy olyanokkal lenni akikkel jol erzed magad boldog vagy veluk es elterelik a figyelmedet! :)
Az üzenet küldõje: Marcell76 Az üzenet címzettje: ... Az elküldés idõpontja: 07-15 21:25 Az üzenet témája: Re: Az üzenet szövege: a fiam halott... meg olte magat en az anya vagyok kerlek ne irj tobbet ide..... Ezt nem rég kaptam mint láthatjátok. Próbáltam segíteni Neki, de úgy tûnik nem sikerült... :( Nyugodj békében!

Diákhitelt ma megkaptam, de most látom, hogy a főiskola okt.10-én passziválta a félévemet, ilyenkor mi a teendő? A pénz jól jönne, de vajon nem büntetnek meg ezért?

Legjobb válasz: Passzív féléves nem kaphat diákhitelt. Vagy állíttasd aktívra magad az iskolában (fogalmam sincs, lehet-e egyátalán), vagy fordulj a diákhitelesekhez, hogy vissza tudd utalni a pénzt.

Passzív féléves nem kaphat diákhitelt. Vagy állíttasd aktívra magad az iskolában (fogalmam sincs, lehet-e egyátalán), vagy fordulj a diákhitelesekhez, hogy vissza tudd utalni a pénzt.

Mi a teendőm? Három orchideám van. Nagyon jól elvoltak, majd egy hete kiraktam őket az ablakba. Most látom viszont, hogy puhák/lógnak/ a levelek és fehér foltok vannak rajta. Mindhárom orchidea levele így áll :S Mit tegyek? Hogy hozzam helyre?

A háromból két orchidea már elvirágzott,ebb?l egynek levágtam a szárát is, a harmadik pedig még virágzik. A legnaposabb ablakba raktam. Lehet megégtek? Hetente locsolom, és ritkábban tápoldatozom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!