Találatok a következő kifejezésre: Jól döntöttem szeretne (2 db)

Jól döntöttem? Mit szeretne még tőlem? Még szeret?

Volt egy párom 3ésfél évig közös lakás,autó,munka mindenünk meg volt!Jöttek a gondok,veszekedések és ? úgy gondolta hogy inkább egyedül szeretne élni!Azóta már eltelt egy év de nagyon sokszor keresett,beszélgetni szeretne velem,felhív hogy mi újság van velem!Már két hónapja van barátom úgy érzem jó vele,de ugyanekkor a volt párom is próbálkozott én a mostanit választottam, jól tettem?

Legjobb válasz: MINDENKÉPPEN JÓL TETTED MERT AZ ELÕZÕ PÁROD CSAK A MEGSZOKÁST KERESI,SZERINTEM

MINDENKÉPPEN JÓL TETTED MERT AZ ELÕZÕ PÁROD CSAK A MEGSZOKÁST KERESI, SZERINTEM
Ha szeretd a mostani párod akkor biztos. Az én esetem is ilyesmi volt. A volt férjem is ezt csinálta velem. Hasonlóan gondolkodóba estem de szerencsére odáig nem jutottam hogy beleringassam magam abba a tudatba hogy valaha lesz is köztünk valami. JÓL TETTEM, mert kiderült hogy mivel vele éltem 10 évig velem jobban megtudta beszélni a bajait mint a párjával. Mikor eltelt egy kis idõ azt mondjam neki hogy engedjen el, mert én is szeretnék új kapcsolatot amibe õ nem fér bele. Ami nem ment több mint 3 évig késõbb sem fog menni.
Én pár hónappal ezelõtt ugyanebben a cipõben jártam, mint te. Azt hiszem, hogyha egyszer valaminek vége lett, akkor azt nem kell tovább erõltetni. 3 éves kapcsolat hosszú idõ, jól összecsiszolódik az ember a másikkal. Azt sem szabad szem elõl téveszteni, hogy NE a megszokás miatt legyen két fél együtt. Változtatni pedig tudni kell. Nekem errõl az a véleményem, ha akkor egyedül tudott hagyni, akkor semmiképp sem szabad visszafelé nézni. Csak is elõre! Szerintem jól döntöttél! További sok sikert!

Öt éve döntenem kellett két pasi között. Közben rájöttem hogy nem jól döntöttem és szeretném a másik pasit. Hogyan sikerülhetne visszakapni a szerelmét?

Egy helyen dolizunk, de levegönek néz azóta. Tudnátok nekem ebben segíteni. Rájöttem hogy öt szeretem és csakis ö kell nekem.

Legjobb válasz: Megértem a kérdést nagyon is, én is kerültem hasonló helyzetbe. Csak neem a párom és a legjobb fiú barátom között kellett választani, de rosszul választottam (párom). Azóta is távbarátságban vagyok a sráccal, de nagyon fáj. Egy ilyen választást nehéz kitörölni a partner szívébõl, persze sok odafigyeléssel és kedvességgel nem lehetetlen. <;) De nagyon hosszú folyamat és nagyon fájdalmas is lehet. 20/L

Megértem a kérdést nagyon is, én is kerültem hasonló helyzetbe. Csak neem a párom és a legjobb fiú barátom között kellett választani, de rosszul választottam (párom). Azóta is távbarátságban vagyok a sráccal, de nagyon fáj. Egy ilyen választást nehéz kitörölni a partner szívébõl, persze sok odafigyeléssel és kedvességgel nem lehetetlen. <;) De nagyon hosszú folyamat és nagyon fájdalmas is lehet. 20/L
Mibõl gondolod, hogy rosszul választottál? Ha tételezzük fel 5 évvel ezelött õt választod, akkor meg lehet, hogy a párodat sírod vissza. Az elérhetetlen mindig vonzóbb! Viszont ha eggyütt vagy vkivel akkor a hibái is jobban kiütköznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!