Találatok a következő kifejezésre: Jók ezek eredmények vagy (15 db)

Második hónapban vagyok a Closti szedéssel. Voltam Uh-on a 15-napon és ezeket az eredményeket kaptam. Jók ezek az eredmények? Mert sajna az orvos nem mondot semmit csak a kezembe adta a papirt. Már kettõ éve várjuk a csodát.

TAS+TVS:ép kontúrú kp telt húgyhólyag

Legjobb válasz: Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!

Igen jók ezek az eredmények! A tüszõid elméletileg nemsokára megrepednek! Én a helyedben estére elkapnám a párom! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ. Elmondom h 2013 12 30-án voltam az ultrahangon és akkor kaptam ezeket az eredményeket. Hálla a jóistennek h 30-a óta minden 2-ik nap együtt vagyunk. Bizunk benne h a 2014-év meghozza a gyümölcsét. :)

30 hetes vagyok jok ezek az eredmények:BPD-81mm. Fl:60mm. THQ:88mm és a placenta jobb oldalt 1 fokban érett . THQ nem nagy?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

17.5 napos kismama vagyok, ma voltam 4D. Jók ezek az eredmények, nektek milyenek voltak? Mekkora lehet a baba?

eredmények: BPD: 4.37, HC: 14.95, AC: 12.39, FL: 2.60, súlya: 238 g. A dokimhoz, csak pénteken megyek, és csak akkor tudja elmagyarázni.Pár nappal ezel?tt valaki azt írta itt a fórumon hogy ha a FL/BPD 71% alatt van akkor az down kor gyanús.Nekem FL/BPD: 59%. Én még ezt nem hallottam, de nekem jó lett az integrált tesztem, és a tarkóred? is jó volt a 12. heti uh, 1.2 volt. AFP is jó lett. Azt mondták hogy fiú, ez ilyenkor már biztos? Aki csinálta az uh azt mondta hogy jók az adatok, de a FL/BPD miatt kicsit para vagyok. köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: nem kell mindent elhinni,ami ezen az oldalon terjeng,sokszor csak ránk akarnak ijeszteni,1-2 embernek ez jó poén. Az eredményeid tökéletesek,majd ha az orvos is ezt mondja,megnyugszol :D

nem kell mindent elhinni, ami ezen az oldalon terjeng, sokszor csak ránk akarnak ijeszteni, 1-2 embernek ez jó poén. Az eredményeid tökéletesek, majd ha az orvos is ezt mondja, megnyugszol :D
Szia! Szerintem teljesen jók az adataid, én ezt az FL/BPD dolgot nem is számolgattam és a doki sem mondta, hogy ilyet kell számolni. Én tegnap voltam UH 18.4napos. Az én Babum adatai: BPD:40mm, HC:149mm, AC:122mm FL:28mm súly:239g, hossz:22, 7cm orrcsont:6.5mm. Az AFP is jó lett a tarkóredõ a 13.héten 1.4mm volt! Ne parázz nagyon jók az adataid! A 4D biztos jobban látták a nemét így valoszínû, hogy kisfiatok lesz!Gratulálok! Én csak 2D voltam ott azt mondta a doki, hogy nem látja fiúnak, így kislány! Boldog Babavárást!
Az arányszámról annyit, hogy nekem 18+3 naposan volt a BDP 3, 9, az FL 2, 5, így az arány 64%. Ehhez képest volt genetikai vizsgálatom, chorionboholy 15 hetesen, ami szerint minden rendben. Utálom ezeket az adatokat, csak arra jók, hogy riogassanak bennünket. Én a genetikai és a profi ultrahangos vizsgálatban hiszek. Szóval szerintem ne aggódj! Minden jót! (31. hetes mami)


Jók ezek az eredmények vagy sem: AFP 19, 2 ng/ml wAFP 29, 3 ng/ml MOM 0, 8? Ezek a vizsgálatok 16 hetes "korunkban" készültek.

Legjobb válasz: sajnos én nem tudok segíteni, mert nem tartok ott még, de hamár nem válaszolnak, próbáld meg a keresõbe: ultrahang eredmények vagy hasonló kikeresni. Ha a doki nem monta hogy rossz akkor nincs baj , mert köteles lenne azonnal szólni. Ne aggódj biztos rendben van.

sajnos én nem tudok segíteni, mert nem tartok ott még, de hamár nem válaszolnak, próbáld meg a keresõbe: ultrahang eredmények vagy hasonló kikeresni. Ha a doki nem monta hogy rossz akkor nincs baj , mert köteles lenne azonnal szólni. Ne aggódj biztos rendben van.
A MOM a leglényegesebb, ami neked tökéletes!0.5-2.5-ig jó!
Mi van a leleten? vvt-süllyedés, We: Vörösvértest-süllyedés, Westergern-vizsgálat Az átlagos érték nõknél: 20 mm/óra A várandósoknál megengedett felsõ érték: 80 mm/óra Fvs-szám, FVS, WBC: Fehérvérsejtszám, White Blood Cell Normál érték: 4300–10 800/ml A várandósoknál megengedett felsõ érték: 15 000/ml AFP: Alfa-fetoprotein Normálérték: mindig az adott laboratórium határozza meg, és a terhesség korától függ Glükóz Normálérték: 3, 9–5, 6 Várandósság esetén megengedett felsõ érték: 7 De szerintem nem kell aggódni , minden eredményed rendben van!!!!! Boldog babavárást!!!

31+3 naposan jók az uh eredmények? BPD:79 THQ:83 FL:56 Suly:1500Gr nem kicsi? Mi a THQ? ez kisfira vagy kislányra jellemző?

Legjobb válasz: A THQ a mellkas átmérõ. Szerintem jók a méretek, bár nem vagyok szakértõ. Az én kisfiaim 31+1 hétre születtek és 1360 és 1490 grammosak voltak. Úgyhogy a súlya is jó.

A THQ a mellkas átmérõ. Szerintem jók a méretek, bár nem vagyok szakértõ. Az én kisfiaim 31+1 hétre születtek és 1360 és 1490 grammosak voltak. Úgyhogy a súlya is jó.
Ezt most találtam a neten: "A terhességi korra fejátmérõ (bpd) az idõ legnagyobb részében jellemzõ, tipikus értékei: 12 hétkörül 20 mm, félidõben kb. 50 mm, a 30. hét körül 80 mm. A THQ, avagy mellkas átmérõ a bpd-vel 1 cm-en belül "együtt fut"; a combcsont hossza (FL pedig átlag a bpd 2/3-a."
30+5hetesen kislány BPD:82mm HC:300mm AC:265mm FL:61mm suly:1770gr
32+0 BPD: 91 AC: 278 FL: 65 súly: 2350 g bár az enyém kicsit nagy babóca :)

Jók ezek az eredmények? Jelent bármit is? 36hetes vagyok (többi lent)

BPD:90.7mm,FOD:105mm,FL:69.1mm.Kp magzatvíz.Placenta a mells? falon tapad G 3.fokban érett.Cervix:2000.Aztmondta a doki a hüvelyváladéklevételnél hogy nyugodtan tervezzek karácsonyra ünnepséget mert még jól fent van a baba.De már nagyon sok jóslóm van.Nem rendszeresek.Meg eléggé vizesednek a lábaim is.Mi a véleményetek?El?re is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Szia! Na, akkor írok vmit. 37. héten mentem ctg-re. Alig fájástevékenység, utána doki vizsgált, mondta ebbõl még nem lesz szülés, fent van a baba. Rá kb. 4 napra elkezdett nagyon vizesedni a lábam (feltûnõen) és még azon a héten elfolyt a magzatvizem....Szóval a babát a doki sem befolyásolja.... Amúgy teljesen jók az adataid, és valószínû közeleg az idõ ! :) Könnyû szülést kívánok !:)

Szia! Na, akkor írok vmit. 37. héten mentem ctg-re. Alig fájástevékenység, utána doki vizsgált, mondta ebbõl még nem lesz szülés, fent van a baba. Rá kb. 4 napra elkezdett nagyon vizesedni a lábam (feltûnõen) és még azon a héten elfolyt a magzatvizem....Szóval a babát a doki sem befolyásolja.... Amúgy teljesen jók az adataid, és valószínû közeleg az idõ ! :) Könnyû szülést kívánok !:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a válaszodat! Hát remélem nekem azért januárig kihúzza.:_)De tartok tõle a sok jósló miatt.
Szia!Biztos megvan az AC értéke is, ha beírod ezekbe az értékeket, megtudod, súlyra és hosszra mekkora most a babó:) Nagyon jó neked:) )Imádtam terhesnek lenni! 6 hós kisfiú anyuja http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe..

AFP: 37, 1 vagy 97, 1 vagy 07, 1 ezt nem tudom elolvasni, mert a doki kézzel írta, a MOM: 1, 48-jók ezek vagy rosszul értelmezem az eredményt?

Azt mondta a doki,hogy elvileg rendben van,de nem értem mert már mindenhol nézem a neten és nem igazán találom.

Legjobb válasz: A MOM a lényeg,az 0,7- 3 ig jó,és az neked tökéletes.A többi tájékoztató adat,hogy a tew véredben mi hogy van az õ véréhez képest,de ennél a vizsgálatnál a MOM a lényeg.

A MOM a lényeg, az 0, 7- 3 ig jó, és az neked tökéletes.A többi tájékoztató adat, hogy a tew véredben mi hogy van az õ véréhez képest, de ennél a vizsgálatnál a MOM a lényeg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
A "szakirodalom" alapján 34-35 hetes lehetsz ezekkel az adatokkal.

A ciklus 21. napján vett vér eredményeim. Ezek az eredmények jók? Vagy magas esetleg alacsony?

TSH 1,58 mU/l

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. De tudtommal 21.napin csak a progeszteron az érdekes és az jó Neked, mert 10-15 felett már jó:-)

Elõzõ vagyok. De tudtommal 21.napin csak a progeszteron az érdekes és az jó Neked, mert 10-15 felett már jó:-)
Nekem a prolaktin picit magasnak tûnik, lehet pontosan ez a baj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat , és remélem nem annyira rosszak de biztos jelenthet valamit amit az utolsó válaszoló írt mert régóta nem esem teherbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!