Találatok a következő kifejezésre: Jók a könyvek Pl. A Gergő (1 db)

Jók a Gergő könyvek? Pl. A Gergő és az álomfogók...

Hallottam úgy emlegetni, hogy "a magyar Harry Potter", s azt nagyon szerettem. Aki olvasta, vagy hallott róla, mondjon pár szót, kérem!

Legjobb válasz: én személy szerint nem olvastam, de egy ismerõsöm (19 éves fiú-most politológiát tanul-ezt csak azért írom, h.lásd h.elég komoly srácról van szó..)szóval õ azt mondta a könyvekrõl h.zseniálisak!!!szerinte még jobb is mint a Harry Potter..

én személy szerint nem olvastam, de egy ismerõsöm (19 éves fiú-most politológiát tanul-ezt csak azért írom, h.lásd h.elég komoly srácról van szó..)szóval õ azt mondta a könyvekrõl h.zseniálisak!!!szerinte még jobb is mint a Harry Potter..
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még valaki? :)
Én olvastam az elsõ négy részét (álomfogók, bûbájketrec, táltosviadal, álomvámpírok). Bár emlékeim már homályosak, úgy rémlik, tetszett. Szerintem nincs olyan jól megírva, mint a Harry Potter, de érdemes elolvasni... izgalmas és sokat meg lehet tudni az õsi magyar hitvilágról, mégsem magyarkodó. Ha a HP tetszett, vágj bele, legfeljebb leteszed, de nem hiszem, hogy le fogod tenni. Jó olvasást!
nekem Böszörményi Gyula a kedvenc magyar íróm, és állítom, h zsenális Gergõ-könyveket írt. szerintem sokkal jobb, mint a HP, õ egy egész világot teremtett meg, méghozzá a magyar mondavilág felhasználásával. szerintem olvasd el, nagyon jó! ne ijedj meg, ha az elején döcögõsen indul, egyre jobb és jobb lesz, a végén peid gazt kívánod, bár ne lenne vége :D
Hát én csak ismételni tudom a többieket.A Gregõ könyvek zseniálisak.Én az összeset olvastam, és hatalmas élmény volt.Ne ijedj meg attól, hogy olyan vastagok, mert a végén azt fogod kérdezni:"Máris vége?"
Bizony-bizony, zseniális könyvek. Egy teljesen más világba kalauzol el téged az író, és soha nem válik unalmassá a történet, sõt, nagyon elgondolkodtató is. Csak ajánlani tudom, szuppper! :)
Én imádtam alig tudtam letenni:D 16/f


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok könyveket ajánlani? (Fantasy, romantikus, krimi stb. bármilyen lehet)

köszi a válaszokat! :))

4

Milyen könyveket olvastatok 12-13 éves korotokban?

a Zabhegyezőt vagy a Csontvárost szerintetek olvashatom már?esetleg a Legyek urát?

8

Valaki le tudná írni ki volt a Szent Péter esernyőjéből V. Anna?

Holnap dogát írunk a jellemzésekből mindről tudom hogy ki kicsoda csak róla nem tudom hogy ki. (beteg voltam és nem mondta senki hogy el kell olvasni a tanárokat meg gimnáziumban...)

2

Trónok harca Jon Snow?

Nos, tudom, hogy valószínűleg feltették ezt a kérdést páran (kerestem, de nem találtam), szóval a kérdésem csak annyi lenne, hogy Havas Jon meghal a könyvekben? Sajnos még csak a 3. könyv felénél járok, és olvastam már olyat is, hogy igen, de olyat is, hogy nem, úgyhogy érdekelne.
A válaszokat előre is köszönöm!

9

Melyik a legjobb Leslie L. Lawrence könyv?

Nagy kedvencem Leslie L. Lawrence, sok könyvet olvastam tőle de azért érdekelne hogy véleményetek szerint melyik a legjobb?

2

Mit olvassak? 15 éves lánynak tudnátok ajánlani valami jó könyvet?

Túl vagyok a Harry Potter sorozaton háromszor, és megunhatatlan ugyan, de lassan kívülről tudom :D Érdekelne valami fantasy, vagy romantikus, vagy valami magyar népművészettel kapcsolatos kötet is, de bármire nyitott vagyok. Előre is köszi a tippeket! :)

8

Valóban megfilmesítik Sherrilyn Kenyon Dark Hunter könyveit?

Most olvastam a neten, hogy állítólag film, vagy sorozat készül belőle. Először Nick krónikáiból, majd a többi könyvből is. Ti hallottatok valamit erről? Ngayon kívancsi vagyok.

0

A Fate mangák hogy vannak sorban?

2

Ha valaki történetet ír, a szereplők kinézetének jellemzése kb. hol legyen a történetben? A mai ifiúsági könyvekben hol írnak róla?

6

Igazából miért fontos dolog olvasni?

45

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!