Találatok a következő kifejezésre: Jók a factor (4 db)

Mennyire jók a Max Factor szempillaspirálok?

Akcióba van a rossmannba és nem tudom megéri-e.

Legjobb válasz: nagyon jók,legalábbis nekem bevált eddig az összes max factor termék

nagyon jók, legalábbis nekem bevált eddig az összes max factor termék

Jók a Max factor termékek?

Legjobb válasz: Igen jók nekem is vannak, csak drágák:S de megéri az árát;)

Igen jók nekem is vannak, csak drágák:S de megéri az árát;)
Én csak Max Factort használok, nagyon bevált, viszont tényleg drága, de megéri megvenni!
IGEN!
Nagyon jók!Szerintem megérik az árukat!
szerintem ugyanilyen árban sokkal jobb az artdeco. bár ezt nem lehet minden második sarkon kapni. csak minden harmadikon;)
nekem creme puff púderem van 2500 forint ha jól emlékszem, nekem 2 hónapig elég egész napig megmarad. jó az illata is és nem lesz csomós meg ilyen szemcsés és túl matt

Az essence alapozók vannak olyan jók mint, a max factor alapozói?

Max factort használok,és egyik ismer?söm azt állítja az essence vagy 3 ezer forinttal olcsóbb és tényleg van olyan jó Megéri azt vennem? És ha igen melyiket?

Legjobb válasz: Nem használtam még Essence alapozót, de azt tudom, hogy a Max Factor és egyéb "nagy" márkáknál inkább a márkanevet és az állatkisérletek költségeit kell kifizetni egy termék megvásárlásakor, mint a minõséget. Természetesen a modern technikájukkal azok a cégek nagy valószínûséggel valamivel jobb minõségû termékeket gyártanak, de nem egyszer találkoztam azzal a helyzettel, hogy a drága márkás terméknél sokkal jobb minõségû volt az olcsó. Például vettem 2300Ft-ért egy Rimmel dúsító és vízálló spirált, de lótúró a S-he dúsító, vízálló spiráljához képest, aminek az egyik vége fehér alapozóspirál és kb. 1200Ft-ba került. És sorolhatnék még 1-2 esetet... Kb. 900Ft egy Essence alapozó, ha nem sajnálod a pénzt egy kis kísérletezésre, akkor próbáld ki. Szerintem kérdezd meg az ismerõsödet, hogy neki melyik típusú vált be és azt próbáld ki. L20

Nem használtam még Essence alapozót, de azt tudom, hogy a Max Factor és egyéb "nagy" márkáknál inkább a márkanevet és az állatkisérletek költségeit kell kifizetni egy termék megvásárlásakor, mint a minõséget. Természetesen a modern technikájukkal azok a cégek nagy valószínûséggel valamivel jobb minõségû termékeket gyártanak, de nem egyszer találkoztam azzal a helyzettel, hogy a drága márkás terméknél sokkal jobb minõségû volt az olcsó. Például vettem 2300Ft-ért egy Rimmel dúsító és vízálló spirált, de lótúró a S-he dúsító, vízálló spiráljához képest, aminek az egyik vége fehér alapozóspirál és kb. 1200Ft-ba került. És sorolhatnék még 1-2 esetet... Kb. 900Ft egy Essence alapozó, ha nem sajnálod a pénzt egy kis kísérletezésre, akkor próbáld ki. Szerintem kérdezd meg az ismerõsödet, hogy neki melyik típusú vált be és azt próbáld ki. L20
Max factor vs. Essence ?? :DD egyértelmû hogy az Max factor fényévekre van az essence-tõl szerintem :D
A kérdező hozzászólása: Jajj köszi szépen!!


A miss sporty spirálok jók, vagy a Maybelline, Astor, Max factor vagy l´oreal? Nektek melyik szempilla spirál vállt be a legjobban? Ha írtok felpontozlak titeket!

Legjobb válasz: MF 2000 calorie. Más sokadszor veszem újra, 2000 Ft a DM-ben, fél évre elég napi szintû szempillafestéshez.

MF 2000 calorie. Más sokadszor veszem újra, 2000 Ft a DM-ben, fél évre elég napi szintû szempillafestéshez.
A kérdező hozzászólása: koszi még írjatok véleményeket :)
Maxfactor false lash effect
én évek óta maybelline-t használok, de van egy rimmelem is :D
A kérdező hozzászólása: koszi :) holnap szeretnék venni vlmilyet, eddig miss sporty-m volt, de nem nagyon vállt be, , , szeretnék valamilyen ujat kipróbálni :) még írjatok :)
Astor Big & Beautiful False Lash Look Igen, elég drága (2500 Ft körül mozog), de megéri. Igazi porcelánbaba szemket csinál. A Rimmel Extra Super Lash is nagyon jó, dúsít hosszít és gyönyörûen ível, az ára is kedvezõ. (kb 1100 Ft).
Max Factor False Lash Effect az örök kedvenc. :)
nekem most oriflame-es van és szeretem :) de a max factor 2000calories is nagyon jó :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!