Találatok a következő kifejezésre: Jók a adatok (34 db)

34 hetes pocakos vagyok és a követkeők lettek az adatok az ultrahangon:BPD 80mm OFD 104mm HC 299mm FL 69mm AC 303mm sulya 2380 g? jok az adatok? Vagy agyon kicsi? Rettegek a koraszüléstől? Már josloim vannak magnézium mellett?

Legjobb válasz: http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=Ezen oldal szerint teljesen jok az adatok,a sulya is tokeletesen rendben van,mar mier lenne koraszulott a babad? Csak nyugodj meg,es minden rendben lesz.tudom milyen erzesek kavarognak most benned,de nem lesz ott semmi baj. 4 es fel hos kisfiu anyuja :D

http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=Ezen oldal szerint teljesen jok az adatok, a sulya is tokeletesen rendben van, mar mier lenne koraszulott a babad? Csak nyugodj meg, es minden rendben lesz.tudom milyen erzesek kavarognak most benned, de nem lesz ott semmi baj. 4 es fel hos kisfiu anyuja :D
Szerintem nem kicsi. Nekem 32 hetes UH-n 1400-1500gr-nak mérték a babámat. Kb. 3héttel volt elmaradva. Kórházba kerültem, kaptam 10 infúziót, utána végig gyógyszert kellett szednem. Heti 2-3szor mérték, volt NST is mindig. Egy csomó tortúrán voltam túl. Nagyon aggódtam, hogy minden rendben legyen. A 38. héten is csak olyan 2800gr volt. Most február 13-án szültem meg a kislányomat, 4nappal hamarabb: 3250gr!!!! És makkegészséges! Úgyhogy emiatt szerintem ne aggódj, ha a dokid kicsinek találná, úgyis szólna. A jóslófájásokhoz nem nagyon tudok mit szólni, nekem nem volt. De ha nem túl gyakori, csak hébe-hóba, akkor az akár már természetes is lehet. Próbálj sokat pihenni és nem idegeskedni!

36 (36+6) hetesen a következő adatokat mérték: BP: 93 mm, AC: 330 mm, FL: 68 mm. Súly: 3170 gramm. Jók az adatok?

Légyszi táblázatokat ne linkeljetek be, mert ismerem mind, inkább arra lennék kíváncsi, hogy kinek mekkora volt ilyenkor a babája!

Legjobb válasz: Teljesen jók! Nálunk is hasonlóan alakult! 38 hétre még szedett magára a babám, 3670g-ra. 39 hetes

Teljesen jók! Nálunk is hasonlóan alakult! 38 hétre még szedett magára a babám, 3670g-ra. 39 hetes
Szerintem teljesen rendben vannak ezek az adatok! Én nem izgulnék! Boldog babavárást! :)
Szia! Teljesen tökéletesek az adatok! Nekem hármasikreim lesznek és 17+6 naposan a BPD: 42, 39, 39 mm volt. A többit nem mérték, de erre is azt mondták nagyon jó. És hogy érzed magad? Nemüket tudjátok már?
A kérdező hozzászólása: köszönöm jól vagyunk nemüket sajnos nem tudták megmondani Különben egypetéjûek lesznek. A válaszokért is köszönet.


19 hét+4 naposan jók a következő adatok: BPD:44, 9mm AC:136mm FL:33mm SÚLY:300g? Nem túl pici a feje (BPD)? Mik a normális adatok ennyi idősen?

Legjobb válasz: 22hetes kismama vagyok. Az én picim adatai a 19.hétbe ez volt:270g,BPD42mm,FL27mm,AC140mm. Nekem azt mondta,hogy teljesen normálisak és nagy babam lesz. Egyébként ezek becsült értékek. A pocakos naplom szerint a baba sullya ebben a hétben 260g. Ha gond lenne akármelyik adattal,hidd el hogy szolna az orvos.

22hetes kismama vagyok. Az én picim adatai a 19.hétbe ez volt:270g, BPD42mm, FL27mm, AC140mm. Nekem azt mondta, hogy teljesen normálisak és nagy babam lesz. Egyébként ezek becsült értékek. A pocakos naplom szerint a baba sullya ebben a hétben 260g. Ha gond lenne akármelyik adattal, hidd el hogy szolna az orvos.
A mi adataink a 19.héten: BPD: 47, 8 mm AC: 150, 3 mm FL: 32.5 mm Súly: 342 gramm 21 hetes kismami
22hetes kismama vagyok megint. Ezen az oldalon megnézheted:www.dilidomino.freeblog.hu

Jók az adatok? Nem nagy a szikhólyag?

6+2 napos adatok, petezsák 13mm, crl 4mm, szikhólyag szintén 4mm. Nektek mennyi volt?

Legjobb válasz: Nekem a szikhólyagot nem mérték le. Ne aggdój, ha nem lennének jó adatok, az orvos említette volna.

Nekem a szikhólyagot nem mérték le. Ne aggdój, ha nem lennének jó adatok, az orvos említette volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szépen! Mi van veled azóta kedves második?
Érzetek területén minden remek. Fájnak a cickóim, feszül a méhem... tüneteim tökéletesek :) Remélem pocaklakó is jól van. Szerda este megírom az ultrahang után, hogy mit láttunk.
A kérdező hozzászólása: Oké, szorítok! Én is majd a héten megyek dokihoz, (8. hét). Nekem van olyan tünetem, ami elmúlt, de van ami még most is van..Már nagyobbnak kéne lennie a terhességnek, tudom mikor fogant. Írj!

Jók a következő adatok 24 hetesen: BPD: 56mm THQ: 51mm FEM: 38mm?

Egyébként ez az utólsó az minek a mérete?

Legjobb válasz: Jók az értékeid. A FEM szerintem a "femur" röviditése azaz a combcsont hossza. Az igaz, hogy általában "FL" röviditéssel szokás rövidíteni, de lehet a te dokid így ismeri.

Jók az értékeid. A FEM szerintem a "femur" röviditése azaz a combcsont hossza. Az igaz, hogy általában "FL" röviditéssel szokás rövidíteni, de lehet a te dokid így ismeri.
nekem is a redõ 2.2 mm volt. Jók az adatok!
Nyaki redõ..:) normálisak:)

Mit jelentenek ezek az adatok? Jók ezek az adatok? BPD 49 mm, TAD 43 mm, AC 133 mm, FL 20 mm, HC 166 mm. A voltunk uh. -n és ezeket az adatokat írta fel az orvos.19 hetes 5 napos km

Legjobb válasz: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/vizsgalatok/ulrahang-rov.. Kedves kérdezõ! Nézd meg ezt az oldalt. Amúgy teljesen jók az értékek a terhességi korodhoz! További boldog babvárást! 23 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Boldog babavárást kívánok neked is :)
Szia!Én gyorsan ki is számoltam neked, 319 gramm most a babud, és 18 cm.Kicsike, de biztos aranyos lehet. A BPD adata már majdnem a 21.hétnek felel meg, a HC 19 és 20.hét között van,
bocsi folytatom, véletlenül elküldtem. AC a 18 és 19 hét között mozog, és az FL a 16.hétnek.De ez nem jelent semmit.Van ami átlag felett, és van ami alatta van, ez teljesen normális:) ) Jó, és problémamentes babavárást kívánok!!!! 37 hetes pocakos

A 27 hetes uh adatok BPD 69, 8 THD 63, 4 Fl 55, 2 jók vagy nagyobb vagy kisebb?

Legjobb válasz: Szerintem jók! Itt megnézheted (de ezek csak átlagos adatok) http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Szerintem jók! Itt megnézheted (de ezek csak átlagos adatok) http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

8hetes terhes vagyok és most voltam ultrahangon és ezeket az adatokat olvastam :Gs 42mm crl 13mm fhr 150 min Ezek az adatok jónak számítanak-e a rövidítések után már utána néztem tudom mit jelent csak azt nem hogy 8hetesen jók-e ezek az értékek?

Legjobb válasz: Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!

Teljesen jok A crl az ulomagassag, 13 mm egy 7. het vegi, 8 het koruli terhessegnel szokott ennyi lenni, az fhr az a fetal heart rate, azaz a szivveres, ha jol remlik ez 140-160 kozott normalis percenkent, a gs pedig a petezsak merete, nah, mondjuk errol nem tudok nyilatkozni, hogy mennyi szokott lenni ilyenkor, nekem azt csak 6 hetesen mertek, utana mar nem. Sok boldogsagot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!