Találatok a következő kifejezésre: Jók a 13 (12 db)

Milyen értékek jók a 13. hetes vizsgálaton?

Legjobb válasz: Van egy átlag, ami tényleg csak megközelítõ érték. Ezen az oldalon megtalálod. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Gratulálok a babához!

Van egy átlag, ami tényleg csak megközelítõ érték. Ezen az oldalon megtalálod. http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Gratulálok a babához!

Ezek a méretek jók egy 13 éves lányhoz?

hátt én a vékony kategóriába tartozom sőtt mindíg is oda tartoztam meg hát magas is vagyok tornasor 4. :D de hátt ezek a méretek : mellbőség 80cm derék:68 csípő: 82 comb: (külön-külön) 51 szerintetek nagyon vékony vagyok, vagy híznom-fogynom kéne vagy ponnt jó? mert hát nem éheztetem magam meg semmi rendesen eszek sőt elég sokat is eszek de nassolni nem szoktam met azt nem szeretek egy nap van hogy 4-5 ször is eszek elég nagy adagokat de estére amikor elalszok pont akkor mindíg megéhezem de akkor már sosem eszem csak lefekszek mint pl. most is :)

Legjobb válasz: Írd meg a magasságodat is.

Írd meg a magasságodat is.
Ja, meg a csípõbõségedet.
Most meg leszek kövezve, de ez alapján 13 éves létedre szerintem egyáltalán nem vagy vékony... Én 18 vagyok, és egyedül a csípõm szélesebb, még a derekam is vékonyabb, a többi méret hasonló. Igaz, én nem vagyok túl magas, de 13 évesen én is elöl álltam még a tornasorban. Attól függ hány cm vagy. Ezek a méretek jók, egyél amennyi jól esik, de ha megállsz a növésben és elkezdesz nõiesedni, akkor ennyi kajától hízni fogsz...
Szerintem rossz helyen mérte a csípõjét, ilyen nincs, hogy 82 centis legyen... Nem biztos, hogy vastag a dereka, ha magas, akkor belefér.
13 évesen simán lehet 82 centis a csípõje:D
Ilyen nincs, az nagyon kevés, attól ezer százalék, hogy több.
A kérdező hozzászólása: 185 cm vagyok de hátt a csípõ bõségetsztem jól mértem de direkt megnéztem a neten h mi hol van nehogy össszekeverjem :D de azért megmérem mégegyszer! ohhh de hülye vagyok!!! a csipõ bocs nem 82 hanem 66 rosszul mértem a derekat jól mértem meg a mellbõséget is!!
Én már nem csodálkoznék, ha a magasságodat se mérted volna jól. :D 185 centis magassághoz nyugodtan lehet akár 105 centis is a csípõd, az sem néz ki rosszul. A derekad meg 80 centis is.
A kérdező hozzászólása: nem a magasságom biztos h jó egy csomószor megmértem mondtam h nagyon magas vagyok mostmár az ösze méret tuti jó!! hátt már lassan anyum fölé növök pedig hátt õ sem egy törpe :D

Jók a méretei? 13 hetes 1 napos vagyok ma! CRL:71mm (ez szerintem jó) BPD:24mm (ez is) FL:9mm (ez szerintem kicsi, mert 12 hetes is ennyi volt! Nem nőtt? ) TH-AC:19mm (ezt az se tudom mi? )

Tudom,hol kell megnézni,mamanet stb.,de én az él? tapasztalatokra vagyok kíváncsi!Kérlek írjatok,mert nagyon izgulok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0,5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.

Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0, 5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.
Nekem is csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt
Szia!Én pont 13 hetesen voltam. BPD 21 mm (18-26), Thorax AP: 21x21 mm (ez e mellkas, szerintem neked is ez a TH-AC v. AP)és Femur 6 mm (8-13) és erre is azt mondta a dokim, hogy tökéletes. A számitottnak megfelelõ terhességi kor. Nyaki redõ norm. Ne izgulj! Napról napra változnak a kis cseppségeink! Miért mész ilyen sûrûn Uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Jó, nem parázok, csak veszélyeztetett vagyok, mert sajnos gyógyszert kellett szednem még az elején, de már nem szedek, és járnom kell genetikai uh!Ez volt már az 5-ik uh-om eddig, és 20 nap múlva megyek újra!köszönöm a válaszokat!A tarkóredõ 1.1mm!Azt úgy tudom jó!
A 3.válaszoló vagyok. Nekem nem irtak tarkóredõ méretet, de itt olvasgattam más válaszokat is és az 1, 1 az tuti jó! Jó egészséget neked/nektek!
szia.én 11 hetes és 4 naposan voltam:Dés nekem sem minden érték olyan mint amit az oldalak leirnak..hisz nem minden baba egyforma.nekem a crl:47 mm, a bpd:20mm...akkor a feje nagy nekem :D...nah jo vicc, , , tudom hogy nem..:Dés a tarkóredõ:1, 1mm....azt mondta a doki minden tõkéletes-.:D
Szia! Nekem sem mondott a dokim ilyeneket (12. hetes vagyok), csak a CRL-t. Viszont elbizonytalanodtam, mert nekem azt mondták hogy a nyaki tarkóredõ 1, 5-2, 5 között jó. Akkor ebbõl mi az igazság? (nálam 2 volt)


A Police napszemüvegek jók? 13/L

Legjobb válasz: Jók. Fõleg nekem, aki mindet összetöri 1 hét alatt.

Jók. Fõleg nekem, aki mindet összetöri 1 hét alatt.
ha nem a szülõk/rokonok veszik, akkor igen :P
Jónak jók én is azt akarok venni :) egybe állót vagy hogy nevezik (egybe van a kettõ lencse) 13/F
13 éves vagy... Majd meg nõ.
Nyugodj meg, 95%, hogy még nõni fognak.:) Ha meg mégse, illetve amíg még nem, addig se keseredj el, én 16 éves vagyok, szinte semmi mellekkel (A kosár alulról), és van barátom.:)
Sajnos semmit nem tudsz tenni, inkább fogadd el magad. Simán lehet, hogy fog még nõni. De ha nem, az sem baj. Nekem nagyon kicsi cicijeim vannak, de hidd el, hogy egyik páromnak sem okozott ez problémát, így imádtak, ahogy vagyok.
Kesobb ero tipus vagy, mint az osztalytarsaid nagy resze. Szerintem ne foglalkozz olyan fiukkal, akik csak mellekkel akarnak jarni. Nehogymar csak a fiuk igenyeinek kielegitese legyen a celod! Erezd mar magad ennel ertekesebbnek legyszives, mint ket mell. Tudom, hogy fontos, de annyi minden fontos meg egy lanyban/noben. Megnonek majd a kovetkezo evekben, addig legalabb jol megfigyelheted, hogy mely fiuk azok, akik kizarolag csak a lanyok mellei miatt erdeklodnek, aztan kesobb ennel ertelmesebb fiut keress! :D
muti egy kepet. 14/L
25 vagyok. 70/B-s a mellem.Vagyis semmi sincs. A férjemet egyáltalán nem ez érdekli!!! Buták vagytok még nagyon...
1. 13 éves vagy, még fog nõni bõven 2. Ez butaság, amit írsz.a pasinak tök mind egy mekkora a melled.csak a nõk 99, 9%-a él abban a tévedésben hogy minél nagyobb, annál jobb.baromság.ezt látod tv-ben, újságban(pl pronó).el kell keserítselek az ilyeneknek nem eredeti a mellük.kicsit le kéne szállni a földre a nõknek, nem egész nap azon nyavajogni, hogy kicsi a mellük.ennyi bajom lenne az életbe, de jó lenne.majd rájöttök! 18/l
15 vagyok, elsõ válaszoló. Velem is pont ez volt a helyzet, C kosaras melltartót hordtak 13 évesen, akkora mellük volt. Nekem még mindig B kosaras van, valószínûleg ekkora is marad, de a lényeg, hogy két év alatt elég sokat nõtt. Szóval, majd megnõ. Addig is ha bomba alakot akarsz nagy mell nélkül gyúrj rá a seggedre hogy jó segged legyen.... Fú, de fura ezt így egy 13 évesnek mondani.:)
A kérdező hozzászólása: de az osztályomban is mindenkinek van.. meg alapból nézz meg egy átlagos 13 éves lányt, van mindenkinek
19 vagyok, ugyan akkora a mellem, mint 12 évesen, éppen hogy 75/a, de normális párkapcsolatban élek fél éve, és azelõtt is mindig volt, aki udvarolt, nem a mellen múlik, hogy van-e barátod. 13 évesen én is azt hittem, hogy megõrülök a kicsi melleimtõl, már akkor is le voltam maradva a többiektõl. :D Az egyetlen amit tehetsz, hogy boldogan élsz, hiszen a normális embereket a pozitív kisugárzás vonzza, nem pedig a jó mellek.:) Erre idõvel rá fogsz jönni, és bele fogsz törõdni. ;)

Kisfiam 20hónapos lesz 13-án. Tegnap voltunk a védőnőnél mérésen! Jók ezek az arányok?

súlya 11740g a Hossza 89cm.

Legjobb válasz: Teljesen jók a méretei a kisfiadnak,picit még magasabb is mint az átlag. Kisfiam 18 hónaposan volt 12 kg és 87 cm, rá is azt mondta a védõnõ,hogy picit magasabb az átlagnál.

Teljesen jók a méretei a kisfiadnak, picit még magasabb is mint az átlag. Kisfiam 18 hónaposan volt 12 kg és 87 cm, rá is azt mondta a védõnõ, hogy picit magasabb az átlagnál.
Persze, hogy jók. A súly átlag, a magassága meg megegyezik 26 hósoméval.
Szia! Teljesen szuper kispasid van :) Nekem a magasságához vékonyabbnak tûnik, de nem tudom ti is eleve milyen alkatúak vagytok. Nekem 84 cm és 12 és fél kg a kislányom, egyáltalán nem dagi de a bordái sem látszanak.
A kérdező hozzászólása: Hát se én se a párom nem vagyunk modell alkatúak.Nem soványka a drágám kis pocikája ott van.Imád enni!Már mindent eszik!Csak azért érdeklõdtem, mert a védõnõ nem mondott semmit!Köszi a választ!

Jók ezek a méretek? CLR 90mm, BPD 29 mm.13 hét 3 napos terhességnél.

Legjobb válasz: nekem 13 hetesen a következõ értékek voltak: CLR76mm, BPD:26mm. De szerintem ne aggódj, ha van valami gond azt a doki úgyis megmondja. Van egy oldal, ahol megnézheted az értékeket. Azt írd be hogy magzati méretek.

nekem 13 hetesen a következõ értékek voltak: CLR76mm, BPD:26mm. De szerintem ne aggódj, ha van valami gond azt a doki úgyis megmondja. Van egy oldal, ahol megnézheted az értékeket. Azt írd be hogy magzati méretek.

Ezek a méretek jók 13. évesen?

Milyen alakom lehet alma, körte v homokóra?

Legjobb válasz: kép nélkül nehéz megmondani

kép nélkül nehéz megmondani
csinálj képet magadról, a fejednek nem kell benne lennie, csak válltól lefele, úgy könnyebb megmondani :)
Képrõl valószínûleg egybõl kiderül

Mennyire jók ezek a méretek? 13/L

Magasság:166cm Mell alatt:76cm Mell:83cm Derék:67cm Csípő:83cm Mit gondoltok? Mennyire jó ez egy 13 évesnek? Kíváncsiságból kérdezem : )

Legjobb válasz: Képrõl könnyebb lenne megítélni, de ha csak a számokat nézzük, akkor szerintem le kéne adnod egy pár kilót.

Képrõl könnyebb lenne megítélni, de ha csak a számokat nézzük, akkor szerintem le kéne adnod egy pár kilót.
En is 13 vagyok 163 cm es 45 kg. Csak hogy tudd, en nagyon sokat eszem es nem igazan figyelek oda, hogy mit Es nem hizom:) Pedig kicsit szeretnek olyan 1-2 kg-ot:) Szerintem ha fogyni akarsz, akkor olyan 53-4 kg-re, maximum:)
Dehogy kéne fogynod!!!
A kérdező hozzászólása: Pedig rám férne :/ Szerinted keskeny a csípõm?Vagy a derekam túl nagy?
Az 50 kg kevés lenne a magasságodhoz, ne fogyj tovább. 13 évesen még nõhetsz, változhatsz még. De ezt így nehéz tényleg megítélni, hogy nincs kép :-).
A kérdező hozzászólása: Nincs képem:/ Én azért szeretnék olyan 50-52kg lenni :| Köszönöm a válaszokat! :)
Elsõ voltam: Az 56 kg az nagyon jó, szerintem többet nem kell fogynod.:) (Bár egy képen jobban lehetne látni.)
Esetleg nincs képed?Esetleg amin nem látszik az arcod? Mert lehet én vagyok a béna, de így megnem tudnám mondani, hogy nézel ki.
A kérdező hozzászólása: Rajta vagyok :D 56kg-ot mutat a mérleg.
7.vagyok. Miért nem csinálsz magadról egy arc nélküli képet és rakod fel vagy küldöd el privibe? 13 évesen tudom milyen fontos, hogy nézel ki és pláne mit gondolnak rólad. De az alkatodat megváltoztatni nem tudod, hiába írjuk, hogy vékony a csípõd :-). Én 160 cm vagyok és 50 kg, bár van már 1 gyerekem és elmúltam 30, de én szeretnék 5-6 kg hízni :-).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!