Találatok a következő kifejezésre: Jók a 12. heti uh (6 db)

Milyen eredmények jók a 12. heti uh-n? A 2mm-es NT nem túl sok?

Legjobb válasz: Nem. 1-3 mm között tökéletes.

Nem. 1-3 mm között tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi, nem emlékeztem a felsõ határra!
2, 3 mm-ig jó.
MInden eredmény tökéletes! Boldog babavárást!
Szerintem jók az eredmények.Vagyis a méretek.:) Az hogy látszik-e a nyúlszáj...nem tudom.
Szerintem a 18-20. heti genetikai UH-on már biztosan látszik, fõleg, ha 4D UH-ot csinálnak. Ha aggódsz emiatt, érdemes 4D-re menni.


Ma voltam 12. heti uh-n. Terhesség kora: 11 hét 5 nap, ülőmagasság (CRL): 45 mm, tarkóredő (NT): 1 mm, orrcsont ábrázolódik. Ezeket írták a leletre. Jók az értékek? Nem túl pici a baba?

Legjobb válasz: A tarkóredõ nagyon jó.(1-3 közt jó).Nekem 55 mm volt a CRL, de ez is olyan hogy nem kell szabályosan mindnek egyformának lennie, a doki szólt volna ha gond van, ha kisebb , majd behozza késõbb, nyugodj meg, nincs semmi baj.

A tarkóredõ nagyon jó.(1-3 közt jó).Nekem 55 mm volt a CRL, de ez is olyan hogy nem kell szabályosan mindnek egyformának lennie, a doki szólt volna ha gond van, ha kisebb , majd behozza késõbb, nyugodj meg, nincs semmi baj.
Igen, jók. Az orrcsont tudomásom szerint azért fontos, mert a down-kóros babáknak ebben a korban még nem kezd el fejlõdni, ez is egy iránymutatás. A tarkóredõ 1-3 mm-ig jó, így benne vagy. A méret meg nem számít mennyi, minden kisbaba egyedileg fejlõdik, sok függ a genetikától, meg a megadott értékek csak a "nagy átlag".
A kérdező hozzászólása: igen, 3 mm alatt jó az Nt. a crl miatt azért aggódom, mert olvastam, hogy 45 és 85 mm között mérhetõ az NT. az én babám meg ugye 45 mm... pont az alsó határ
Alsó határ, de benne van, ne törõdj vele, az csak egy iránymutatás, hogy idõben van-e elvégezve, és neked beleesik, nyugodj meg, nincs semmi gond!Boldog babavárást!
Szia! A méret minimálisan kisebb, lehet, hogy korábban mentél, mint a baba tényleges kora. Ezért is jöhetett ki a 11hét 5nap, amit egyébként a méret alapján számolnak.

A héten voltam 12 hetes Uh. -on. Jók az értékeim?

CRL:67mm NB:2,4mm NT:1,5mm

Legjobb válasz: szia szerintem nagyon jók én is a héten voltam nekem CRL:48mm Nb:2.4mm NT:1.8mm. Úgyhogy ne aggódj minden rendben.Jó babvárást és jó egészséget.

szia szerintem nagyon jók én is a héten voltam nekem CRL:48mm Nb:2.4mm NT:1.8mm. Úgyhogy ne aggódj minden rendben.Jó babvárást és jó egészséget.
Szia. Nekem a 12heti uh-n mért eredmények:crl:81mm, bpd:23mm , Nt:1, 5mm és azt írták a papíromra hogí 13 hetes:)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Neked is köszönöm, minden jót! :-)
Szia! szerintem is tökéletesek az eredményeid.Nekem CRL:52mm, NT:1, 1 mm, NB:1, 7 mm volt.A barátnõm kislánya ennyi idõsen 61 mm volt.Kérdeztem az orvosomat, hogy nem kicsi?Megmosolygott.Azt mondta, nyugodjak meg, 60mm-es a 13.hét felé, elején lesz.Szerintem is több a babád 12 hétnél. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Boldog babavárást és babázást mindenkinek!
Szia! 12.héten- CRL:51mm, BPD18mm, tarkóvastagság:1, 6mm
Tökéletes! Nálunk ennyi volt: CRL:6, 7mm NT:1, 2mm Egészséges, gyönyörû 5, 5 hónapos a kislányom.
Szerintem minden ok! Lehet pár nappal idõsebb is 12 hétnél. A lányomnál ennyi idõsen a crl 52 mm volt, nyaki redõ 1, 8, most 15 hetes leszek holnap ikrekkel: 60 és 63 mm-esek voltak 12 hetesen, nyaki redõ 1, 7 és 1, 8 volt. BPD 19 és 20 mm. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Akkor a te babád is szép nagy, azt hittem az eddigi válaszok alapján hogy az enyém kimagaslik, de látom más minket is leköröz.Boldog babavárást!

Most voltam 12 hetes uh-n, szerintetek jók az értékeim? CRL:81mm, BPD:23mm, NT:1, 5mm aztán azt írták a kiskönyvembe hogy 13 hetes. Kicsit nagyobb mint 12 hetes. Remélem AFP-nél nem lesz ebből gond, hogy 1 héttel többet írtak, szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Természetesen nem lesz gond, mert ennek alapján küldenek majd az AFP-s vérvételre. A tarkóredõje is tökéletes értéket mutat, szerintem nincs miért aggódnod! :) Jó egészséget!

Szia! Természetesen nem lesz gond, mert ennek alapján küldenek majd az AFP-s vérvételre. A tarkóredõje is tökéletes értéket mutat, szerintem nincs miért aggódnod! :) Jó egészséget!
Nem lesz gond. Az AFP-t a 16. héten nézik, hivatalosan 16-18. hét az optimális idõpont rá.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ:Csak mert elvileg most vagyok 12 hetes 3 napos és 3 hét múlva kell mennem AFP-re, szóval még nem töltöm be a 16 hetet. csak a kiskönyvembe 13 hetet írtak. lehet az értékek miatt? (bizti csak tul aggodalaskodó vagyok:)
a ciklus kimaradásod 12 hét de a babád 13 hetesnek felel meg nekem pont fordítva van mi kisebbek vagyunk 1 héttel most kaptam meg a 12 hetes vérvizsgálat eredményét és van egy kis emelkedett kockázat benne én is arra gondolok hogy az is befolyásolhatta hogy a méretünk nem egyezik a korunkkal de hát nekem nem is egyezhet mert elhúzódó ciklusaim voltak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!