Találatok a következő kifejezésre: Jók a 12. heti eredmények: (9 db)

Milyen eredmények jók a 12. heti uh-n? A 2mm-es NT nem túl sok?

Legjobb válasz: Nem. 1-3 mm között tökéletes.

Nem. 1-3 mm között tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi, nem emlékeztem a felsõ határra!
2, 3 mm-ig jó.
Szerintem jók az eredmények.Vagyis a méretek.:) Az hogy látszik-e a nyúlszáj...nem tudom.
Szerintem a 18-20. heti genetikai UH-on már biztosan látszik, fõleg, ha 4D UH-ot csinálnak. Ha aggódsz emiatt, érdemes 4D-re menni.

A 12. héten ezek az eredmények jók? Mit jelent nucha: 0, 6mm?

crl: 62mm bpd: 24mm nucha 0.6mm

Legjobb válasz: Nézd meg a babaszoba.hu-t,a "9 hónap"-nál hetekre van lebontva a terhesség.Ahol látsz 3Ds képet (pl 11 hét),a kép alatt (ha rákattintasz) írja az össz UH rövidítést.Remélem ez segít kicsit:)

Nézd meg a babaszoba.hu-t, a "9 hónap"-nál hetekre van lebontva a terhesség.Ahol látsz 3Ds képet (pl 11 hét), a kép alatt (ha rákattintasz) írja az össz UH rövidítést.Remélem ez segít kicsit:)
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Ezekt tudom ajánlani. A következõ uh a 18.-20. héten szokott lenni.
A nucha az a tarkó redõ. Ebbõl mérik, hogy a baba nem Down-kóros-e. 3 mm a felsõ értékhatár, a felett nem jó az eredmény. Az alacsony érték nem tudom jelez-e valamit. A crl pedig a baba hossza a feneke aljáig.


Jók a következő, 12. heti eredmények: BPD: 24, 6 mm CRL: 54 mm NT: 1, 3mm?

Legjobb válasz: ja, nekem bpd:20,3 ,crl:55 ,nt:1,3

ja, nekem bpd:20, 3 , crl:55 , nt:1, 3
Szia!nekem a CRL:62mm a 12.héten.
Ne aggódj ezek az értékek tökéletesek!Nekem 12 hetesen crl:52mm, Nt:1, 3 volt.Az NT 3mm alatt tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces 3 éves kérdésre válaszolsz?

Jók ezek a 12. heti down szűrés utáni eredmények?

mik a határok, hol tudnám megnézni?

Legjobb válasz: Persze, ott is vannak a kockázati számokban, hogy mekkora az esélye egy down illetve edwards kóros babának, nagy szám, nincs mitõl tartanod! 10,5 hós kislány anyukája.

Persze, ott is vannak a kockázati számokban, hogy mekkora az esélye egy down illetve edwards kóros babának, nagy szám, nincs mitõl tartanod! 10, 5 hós kislány anyukája.

Ezek a 12. heti genetikai vizsgálati eredmények jók?

Sziasztok! Olyan tumultus volt a váróban, hogy semmi időt nem tudtak a kismamákra szánni. Megvolt az UH, a kezembe nyomták a papírt és elküldtek vérvételre. A papíron az áll, hogy 12+1 hét NT (gondolom a nyaki redő, vagy mi) 1,10 mm Orrcsont jól kivehető. Ezek milyen értékek? Jók?

Legjobb válasz: Tudom, a Gugli a barátom. Most néztem utána, hogy 3 mm-ig jó. Bocsi, hogy ész nélkül, és utánjárás nélkül egybõl idenyomom a kérdést.

A kérdező hozzászólása: Tudom, a Gugli a barátom. Most néztem utána, hogy 3 mm-ig jó. Bocsi, hogy ész nélkül, és utánjárás nélkül egybõl idenyomom a kérdést.
Igen jók, ahogyan már te is rájöttél. Megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
MInden eredmény tökéletes! Boldog babavárást!

12. heti kombinált teszt eredmény. Szerintetek jó? Vagy mik azok az értékek amik jók -tól . -ig. PAPP-A : 10490 miu/L, 1, 49 MoM Szabad B-hCG : 20, 60 Ng/ml, 0, 59 MoM Tarkóredő vastagság : 1, 60mm, 1, 11 MoM Alacsony kockázat.

Kockázat Down kór előfordulására : 1:12000 Kockázat az Edwards kór előfordulására : 1:31000 Mégis elküldött a doki genetikai vizsgálatra, bár a beutalóra azt írta, hogy az "Anya életkora miatt" 36 éves vagyok....lehet baj???

Legjobb válasz: Ne viccelj ezek igen jó eredmények, szerintem kizárólag a korod miatt küldd el, a biztonság kedvéért. 1:1000 alatt szoktak amúgy küldeni.

Ne viccelj ezek igen jó eredmények, szerintem kizárólag a korod miatt küldd el, a biztonság kedvéért. 1:1000 alatt szoktak amúgy küldeni.
Teljesen jó eredmény, nem tudom, minek küldött el. Akkor mondjuk elõtte is közölhette volna, hogy ne adj ki x ezer forintot kombinált tesztre, mert úgyis elküld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Igazából a kombinált tesztért a védõnõm erõsködött, de hozzá csak hétfõn megyek. Azért is voltam kiváncsi arra, hogy a doki miért javasolta egybõl a Genetikai vizsgálatot. Lehet, hogy az elõzõ fiatalkori (huszas éveimben) elõforduló 3 vetélésem miatt? De így picit most megnyugodtam! :) Van olyan oldal ahol meglehet nézni ezeknek a teszteknek a -tól, -ig eredményeit?
Ezek teljesen jó eredmények. A MoM-ok mindig 0, 40-2, 50-ig jók. A többinél meg nem is érdemes tól-ig értékeket tudnod, mert a MoM a lényeges, az az ami személyre szabottan a te eredményed. A MoM egy viszonyszám, amit a testsúlyodból, a terhesség korából és az abszolut értékbõl számolnak ki.
teljesen jó! a genetikait nem értem, minek küld el, mármint ilyen adatokkal csak a korod szerintem nem indokolja, de menj el, ha gondolod, baj nem lesz belõle :)
Én 38 vagyok, de a korom miatt nekem is mennem kell genetikai tanácsadásra. Szerintem jó, hogy megcsináltattad a kombinált tesztet, mert az ad neked egy biztos pontot, hogy akármit is mondanak a genetikai tanácsadáson nem szükséges feltétlen az amniocentézis v. chorionbiopszia. Ez rutin, hogy bizonyos életkor felett elküldenek.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a védõnõnél...õ sem nagyon értette, hogy miért küldött el a doki, de hát mindegy... elmegyek aztán majd ott kiderül! :) De azt mondta, hogy a fiatalkori vetéléseim miatt semmiképpen ne menjek bele az amnióba! Ez a baba erõs...és mindenképp megkell születnie! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!