Találatok a következő kifejezésre: Jók a 12. heti (15 db)

Milyen eredmények jók a 12. heti uh-n? A 2mm-es NT nem túl sok?

Legjobb válasz: Nem. 1-3 mm között tökéletes.

Nem. 1-3 mm között tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi, nem emlékeztem a felsõ határra!
2, 3 mm-ig jó.

Ma voltam a 12. heti genetikai ultrahangon. Jók ezek az értékek?

BPD:18mm CRL:60mm Tarkó redő:1,7mm Orrcsont detectálható. Ez mit jelent konkrétan? Köszi:)

Legjobb válasz: Teljesen jók! Orrcsont detectálható =látható!

Teljesen jók! Orrcsont detectálható =látható!
teljesen jók, bpd a fejkörfogatot jelenti, a crl az ülõmagasságot(fejtõl-popsiig), orrcsont látható és 1, 7mm a tarkóredõ, ez az utolsó kettõ akkor utalhat down kórra, ha nagyobb, mint 3mm és nem látható az orrcsont..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megnyugodtam:) Szép napot mindenkinek.
Szerintem jók az eredmények.Vagyis a méretek.:) Az hogy látszik-e a nyúlszáj...nem tudom.
Szerintem a 18-20. heti genetikai UH-on már biztosan látszik, fõleg, ha 4D UH-ot csinálnak. Ha aggódsz emiatt, érdemes 4D-re menni.


A 12. héten ezek az eredmények jók? Mit jelent nucha: 0, 6mm?

crl: 62mm bpd: 24mm nucha 0.6mm

Legjobb válasz: Nézd meg a babaszoba.hu-t,a "9 hónap"-nál hetekre van lebontva a terhesség.Ahol látsz 3Ds képet (pl 11 hét),a kép alatt (ha rákattintasz) írja az össz UH rövidítést.Remélem ez segít kicsit:)

Nézd meg a babaszoba.hu-t, a "9 hónap"-nál hetekre van lebontva a terhesség.Ahol látsz 3Ds képet (pl 11 hét), a kép alatt (ha rákattintasz) írja az össz UH rövidítést.Remélem ez segít kicsit:)
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Ezekt tudom ajánlani. A következõ uh a 18.-20. héten szokott lenni.
A nucha az a tarkó redõ. Ebbõl mérik, hogy a baba nem Down-kóros-e. 3 mm a felsõ értékhatár, a felett nem jó az eredmény. Az alacsony érték nem tudom jelez-e valamit. A crl pedig a baba hossza a feneke aljáig.

Jók ezek a 12. heti down szűrés utáni eredmények?

mik a határok, hol tudnám megnézni?

Legjobb válasz: Persze, ott is vannak a kockázati számokban, hogy mekkora az esélye egy down illetve edwards kóros babának, nagy szám, nincs mitõl tartanod! 10,5 hós kislány anyukája.

Persze, ott is vannak a kockázati számokban, hogy mekkora az esélye egy down illetve edwards kóros babának, nagy szám, nincs mitõl tartanod! 10, 5 hós kislány anyukája.

Ezek a 12. heti genetikai vizsgálati eredmények jók?

Sziasztok! Olyan tumultus volt a váróban, hogy semmi időt nem tudtak a kismamákra szánni. Megvolt az UH, a kezembe nyomták a papírt és elküldtek vérvételre. A papíron az áll, hogy 12+1 hét NT (gondolom a nyaki redő, vagy mi) 1,10 mm Orrcsont jól kivehető. Ezek milyen értékek? Jók?

Legjobb válasz: Tudom, a Gugli a barátom. Most néztem utána, hogy 3 mm-ig jó. Bocsi, hogy ész nélkül, és utánjárás nélkül egybõl idenyomom a kérdést.

A kérdező hozzászólása: Tudom, a Gugli a barátom. Most néztem utána, hogy 3 mm-ig jó. Bocsi, hogy ész nélkül, és utánjárás nélkül egybõl idenyomom a kérdést.
Igen jók, ahogyan már te is rájöttél. Megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
MInden eredmény tökéletes! Boldog babavárást!

Ma voltam 12. heti uh-n. Terhesség kora: 11 hét 5 nap, ülőmagasság (CRL): 45 mm, tarkóredő (NT): 1 mm, orrcsont ábrázolódik. Ezeket írták a leletre. Jók az értékek? Nem túl pici a baba?

Legjobb válasz: A tarkóredõ nagyon jó.(1-3 közt jó).Nekem 55 mm volt a CRL, de ez is olyan hogy nem kell szabályosan mindnek egyformának lennie, a doki szólt volna ha gond van, ha kisebb , majd behozza késõbb, nyugodj meg, nincs semmi baj.

A tarkóredõ nagyon jó.(1-3 közt jó).Nekem 55 mm volt a CRL, de ez is olyan hogy nem kell szabályosan mindnek egyformának lennie, a doki szólt volna ha gond van, ha kisebb , majd behozza késõbb, nyugodj meg, nincs semmi baj.
Igen, jók. Az orrcsont tudomásom szerint azért fontos, mert a down-kóros babáknak ebben a korban még nem kezd el fejlõdni, ez is egy iránymutatás. A tarkóredõ 1-3 mm-ig jó, így benne vagy. A méret meg nem számít mennyi, minden kisbaba egyedileg fejlõdik, sok függ a genetikától, meg a megadott értékek csak a "nagy átlag".
A kérdező hozzászólása: igen, 3 mm alatt jó az Nt. a crl miatt azért aggódom, mert olvastam, hogy 45 és 85 mm között mérhetõ az NT. az én babám meg ugye 45 mm... pont az alsó határ
Alsó határ, de benne van, ne törõdj vele, az csak egy iránymutatás, hogy idõben van-e elvégezve, és neked beleesik, nyugodj meg, nincs semmi gond!Boldog babavárást!
Szia! A méret minimálisan kisebb, lehet, hogy korábban mentél, mint a baba tényleges kora. Ezért is jöhetett ki a 11hét 5nap, amit egyébként a méret alapján számolnak.

Jók a következő, 12. heti eredmények: BPD: 24, 6 mm CRL: 54 mm NT: 1, 3mm?

Legjobb válasz: ja, nekem bpd:20,3 ,crl:55 ,nt:1,3

ja, nekem bpd:20, 3 , crl:55 , nt:1, 3
Szia!nekem a CRL:62mm a 12.héten.
Ne aggódj ezek az értékek tökéletesek!Nekem 12 hetesen crl:52mm, Nt:1, 3 volt.Az NT 3mm alatt tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces 3 éves kérdésre válaszolsz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!