Találatok a következő kifejezésre: Jók a 12 (45 db)

Jók a 12 hetes uh eredményeim?

CRL:63 mm, BPD: 20mm, FL:7 mm, NT: 1mm, Orrcsont: 3mm.

Legjobb válasz: Nucha?

Nucha?
igen, minden ok.
ott van: NT=1mm
OK, látom csak az én leletemen nem így írták ki.
Jók igen. De 3 mm az orra, mikor a combja 7?? Mátyás király??
igen, gondolj bele: ilyenkor a feje akkora, mint a teste, tehát nyilván az orra is nagyobb. mások az arányai, mint egy felnõttnek.
Tudom, nemrég voltam én is ilyen uh-on, de akkor is túlzásnak tûnik.
Bocs az offért, de érdekel a véleményetek. Neke 13 hetesen csinálták a 12 hetes UH-on, és összvissz ennyi van a leleten: CRL: 78mm, BPD: mm (tehát üresen hagyták), NT: 3 mm alatt. Ennyi. Egyáltaklán volt ennek vmi értelme??? Idegeskedjek szerintetek?

Milyen eredmények jók a 12. heti uh-n? A 2mm-es NT nem túl sok?

Legjobb válasz: Nem. 1-3 mm között tökéletes.

Nem. 1-3 mm között tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó! Köszi, nem emlékeztem a felsõ határra!
2, 3 mm-ig jó.

Ma voltam a 12. heti genetikai ultrahangon. Jók ezek az értékek?

BPD:18mm CRL:60mm Tarkó redő:1,7mm Orrcsont detectálható. Ez mit jelent konkrétan? Köszi:)

Legjobb válasz: Teljesen jók! Orrcsont detectálható =látható!

Teljesen jók! Orrcsont detectálható =látható!
teljesen jók, bpd a fejkörfogatot jelenti, a crl az ülõmagasságot(fejtõl-popsiig), orrcsont látható és 1, 7mm a tarkóredõ, ez az utolsó kettõ akkor utalhat down kórra, ha nagyobb, mint 3mm és nem látható az orrcsont..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Megnyugodtam:) Szép napot mindenkinek.


Jók a méretek? BPD: 22mm, AC:69mm, FL:9mm, NT: 3mm alatt. DG: Grav sep: 12

Legjobb válasz: Nekem 12+2 hetesen: BPD:25mm, CRL:58mm. Tarkóredõ: 1.5mm

Nekem 12+2 hetesen: BPD:25mm, CRL:58mm. Tarkóredõ: 1.5mm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
MInden eredmény tökéletes! Boldog babavárást!
nekem is a redõ 2.2 mm volt. Jók az adatok!
Nyaki redõ..:) normálisak:)

Ma voltam a 12 hetes vizsgálaton. Mit jelentenek következők? Jók az eredmények?

Malformatiuonem látszik orrcsontosodás van, maxiilársi szög rendben NT. 0.08. Clr.: 4.63

Legjobb válasz: Igen bocsi Clr.:4,63mm , Viszont szerintema doki elírta az NL.-t.-nem mondta,mindenreazt mondta, hogy jó.Az NL szerintem is 0.8mm akart lenni, csak elírhatta.Ma vagyok 12 hetes, de ultrahang szerint 11+3 napos.

A kérdező hozzászólása: Igen bocsi Clr.:4, 63mm , Viszont szerintema doki elírta az NL.-t.-nem mondta, mindenreazt mondta, hogy jó.Az NL szerintem is 0.8mm akart lenni, csak elírhatta.Ma vagyok 12 hetes, de ultrahang szerint 11+3 napos.
Szia! Nézd meg még egyszer, talán elgépelted. NT:0, 8 esetleg, az jó! 2, 5 ig jónak számít mm-ben mérve. CRL:szerintem 46, 3, nézd meg azt is. Az az ülõ magasság, fejtetõtõl a fenekéig mért érték mm-ben. Ha tényleg annyi, mint amit te írtál, akkor vagy elírták, vagy nem felelnek meg a terhességi hétnek ezek a számok.De gondolom akkor szóltak volna.
Szia! Nemtudom hogy a 0.08 nem e kicsi!? Nekem mintha úgy rémlene hogy 1 mm-tõl 3 mm-ig jó, de majd kijavítanak ha hülyeséget írtam.A crl. is talán fiatalabb terhességre utal, de nem bizti.A többihez én sem tudok hozzászólni. 39 hetes km.
Akkor nem ismétlik meg 1 hét múlva?Nekem azt mondták, h az a tuti, ha 12.héten csinálják pontosan.De ha nem jó valami, úgyis mondta volna a doki!
Szia nt 3 ig ok ugy tudom de az also határt nem tudom. A 4.63 jól irtad azt jelenti hogy a babád ülõmagassága 4cm és 6mm sztem kissebb a koránál em mondták mennyi idõs vagy?valamit csak mondtak hogy jók e az adatok és hogy redben van minden e?
A kérdező hozzászólása: Minden oké, azt mondta a doki, holnap kell mennem vérvételre. Azt mondta 4 hét múlva mennyek vissza.
A kérdező hozzászólása: Ja és Clr. 4, 63 cm. Nem tudom mi van velem össze vissza irogatok. :-)
Gondolom izgulsz a Baba miatt néha én is ezt teszem...-) Ne aggodj minden rendben lesz ha gond lett volna szolt volna a doki hogy bibi van... Boldog babavárást és minél elõrébb leszel annál jobban nem fogsz stresszelni és kérdezgetni legalábbis nállam igy van én is mindent kérdeztem már 24 hét végén vagyok és már csak válaszolgatok és nézegetek szerencsére nem kérdezgetek..:-)) Lassan megnyugszom...Te is tedd azt..:-))
Szerintem jók az eredmények.Vagyis a méretek.:) Az hogy látszik-e a nyúlszáj...nem tudom.
Szerintem a 18-20. heti genetikai UH-on már biztosan látszik, fõleg, ha 4D UH-ot csinálnak. Ha aggódsz emiatt, érdemes 4D-re menni.

Kinek milyen eredményei voltak a 12 hetes ultrahangon? Ezek az eredmények jók? CRL:56mm, NT:2, 5mm BPD:21mm A Down-kór szűrés eredménye:negatív 1:18000-hez. Nektek milyen lett?

Legjobb válasz: Az enyémek: CRL: 52mm, BPD: 20 mm, NT: 1,6 mm. Ekkor voltam valójában 11 hetes és 5 napos. A Down-szûrés kockázata: 1:50000 lett. A te eredményeid is jók, gratula a Picihez! 19 hetes km

Az enyémek: CRL: 52mm, BPD: 20 mm, NT: 1, 6 mm. Ekkor voltam valójában 11 hetes és 5 napos. A Down-szûrés kockázata: 1:50000 lett. A te eredményeid is jók, gratula a Picihez! 19 hetes km
12 hetesen és 0 naposan voltam uh-on.az eredményem:NT:2, 1 CRL:53 mm.nekem más eredményt nem írtak a leletemre.dawn-kórm szûrésen nem voltam. 21 hetes km
nekem bpd: 15, 5mm crl: 47, 3 mm, nt: 0, 6 mm 11 hetesen és pár naposan:) az eredményeid jók!
Én 12+4 hetesen voltam, crl 66, bpd 24, nyaki redõ 2 mm. 16 hetesen kell mennem AFP-re, 18 hetesen UH-ra.
Ha az elsõ hónapban jók voltak az eredményeid, akkor nincs veszve semmi. Fel a fejjel, lesz ez még így se! Szorítok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!