Találatok a következő kifejezésre: Jóban vagyok közös (29 db)

Te jóba vagy a férjed/ feleséged exvel? Elmennel vele meg a közös gyerekekükkel nyaralni?

Legjobb válasz: Mi??? Kivel? A férjem exnõjével, meg ha lenne, a közös gyerekükkel? Nem mennék, semmi dolgom a férjem exnõjével.

Mi??? Kivel? A férjem exnõjével, meg ha lenne, a közös gyerekükkel? Nem mennék, semmi dolgom a férjem exnõjével.
Nálam szóba se jöhet. Vagy elmegyünk én a férjem és a gyereke, vagy sehogy. Az ex teljes mértékben ki van zárva az életünkbõl.
egy ex partnernek semmi keresnivaloja egy kozos nyaralason. Elkepzelhetetlen es nem jo otlet az tuti. A gyerekek mindket oldalrol sot az ex uj gyerekek is johet de az exek maradjanak tavol az uj csaladtol. A kapcsolat szigoruan csak sms ben es emailban a legszugsegesebbre korlatozothat.
A férjem exét a személyisége miatt nem kedvelem, így vele akkor se lennék szívesen egy helyen, ha mondjuk csak egy munkatárs lenne. Ha normális lenne, akkor nem látnék kivetnivalót benne. Nekem van olyan exem, akivel jóban vagyunk és a férjem is összehaverkodott vele, néha kettesben járnak sörözni, vagy hárman jövünk össze.
Csak ha az ex melle kisebb, mint az enyém..
Hú, ez meredek, bár ismerek olyanokat, akik így járnak nyaralni. Szörnyû lehet.
Ugye tudod mit akar ezzel az ex?
Nem hiszem hogy elmennék, mert tudom nem érezném jól magan ilyen körülmények között.Az nem nyaralás lenne nekem.
A kérdező hozzászólása: Azt akarják hogy együtt menjünk nyaralni. De én nem akarok. De azt se hogy akkor õk 4 esben menjenek.
Férjed vagy feleséged exével az te is lehetsz :D

A baba-mama torna mire jo? Inkább közös program a bébivel vagy van jelentősége testedzésként is és lehet tőle fogyni?

Legjobb válasz: szerintem inkább stresszoldás, társas érintekzés, kimozdulni a 4 fal közül stb. mint torna. Bár lehet, van olyan aspektusa is, hogy megmozgat olyan izmokat, izomcsoportokat mind a babánál, mind a mamámál, amiket amúgy hanyagolnának. Fogyás szepontjából szerintem nem az a jó megoldás. De amíg szoptat az ember lánya addig ne nagyon fogyjon, mert árthat a tejtermelésnek, ha túl gyorsan csökken a testzsír mennyiség. (a természet ha tápanyaghiányt érzékel, akkor inkább beáldozza a babát, mert az anya túlélése fontosabb, mint a babáé, ugyanis a baba egyedül nem marad meg, az anyának viszont lehet még gyereke ha túlél)

szerintem inkább stresszoldás, társas érintekzés, kimozdulni a 4 fal közül stb. mint torna. Bár lehet, van olyan aspektusa is, hogy megmozgat olyan izmokat, izomcsoportokat mind a babánál, mind a mamámál, amiket amúgy hanyagolnának. Fogyás szepontjából szerintem nem az a jó megoldás. De amíg szoptat az ember lánya addig ne nagyon fogyjon, mert árthat a tejtermelésnek, ha túl gyorsan csökken a testzsír mennyiség. (a természet ha tápanyaghiányt érzékel, akkor inkább beáldozza a babát, mert az anya túlélése fontosabb, mint a babáé, ugyanis a baba egyedül nem marad meg, az anyának viszont lehet még gyereke ha túlél)
Egy ideig jártunk mi is, én nem nagyon szerettem, de szerintem azért, mert nem csípem a védõnõnket. Amúgy sokat fejleszt a kisbaba mozgásán, hasznos dolog. A mamatorna részét nem igazán szerettem, de azért, mert én baromi lusta vagyok, és tényleg jól meg lettünk mozgatva. Nekem amúgy ment le tõle a fenekemrõl valamennyi, de elég hamar abbahagytuk, és inkább itthon tornáztattam a fiam. Polly

Jóban vagyok egy közös ismerőssel, és azt hiszi szerelmes vagyok az illetőbe. A férjem azt hiszi, megcsalom. Mit tegyek?

Õ is érzi, hogy már nem az igazi ami köztünk van, ráadásul nagyon lestrapáltak vagyunk. Ezért a szex is ritka (jó, ha heti 1X). Gondolom, ezért hiheti. Tudtok valami tanácsot adni?

Legjobb válasz: Beszélgessetek többet. Akár este egy üveg bor mellett.

Beszélgessetek többet. Akár este egy üveg bor mellett.
Lehet hogy még jobban gyanakodni fog rád, de bújj hozzá egy szebb, beszélgetõs, vagy épp pont rosszra fordulós pillanatban. Meg fog lepõdni, hogy sok idõ után újra közeledsz hozzá. Szerintem, ha nem is mutatják, de azért nekik is fontos az ölelés, a csókok, a simogatás... Ha nagyon elutasít, viszont azt is el tudom képzelni, hogy csak leplezi valamilyen rossz tettét, bár én elég gyanakvó típusú vagyok, nehogy erre alapozz, mert csak rosszabb lesz...
Hát az elég rossz, he nem nagyon tudtok mély dolgokról beszélni...pedig beszélnetek kellene, mond meg neki, hogy nem akarod elveszíteni, ehhez viszont az kell, hogy beszéljetek róla! Hátha megijed, hogy elveszít és megtudjátok beszélni.
En most azt hallom, hogy jött egy ismerös akivel kezdetek össze melegedni, neked ez jól esik és a férjeddel már nem a réginek érzed a kapcsolatod, inkább olyan megszokásos, álló viznek. jól értelmeztem? ha heti 1x sexeltek akkor szupi kapcsolatotok van egy hosszabb párkapcsolatban álltalában már jó ha havi 1x v 2x van sex. ez sok sok párnál így van, ´´es nagyon kevés a kivétel. szóval örülj a heti egynek mert azt jelenti hogy a ti kapcsolatotok még nem is annyira kihült. ezt neked kell magadban letisztázni hogy akarode a férjeddel a kapcsolatotokat egyaltalán fel melegíteni vagy már úgy is mindegy. hogy van értelme erröl beszélgetnetek és megoldani a problémát, vagy te jobban szeretnél egy új kapcsolatot ami az elején szerelem lesz aztán utána lehet még rosszabbaul ellaposodik mint a férjeddel. én is így voltam jött egy új pasi aki teljesen az ellentéte volt a férjemnek, bele szerettünk egymásba és már nem akartam a férjemet akivel meglévö problémák voltak, nagy választás volt egy hétig bögtem de az új párom válsztottam akivel több mint egy éve boldog vagyok és nem bántam meg hogy otthagytam a férjem, vele sokkal jobbn eltudom képzelni a jövöm. de benne volt a pakliban hogy vele is se leszek boldog, de úgy voltam vele hogy már a férjemet egyáltalán nem akartam nem mennék vissza hozzá soha.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szeretném ha normális lenne a kapcsolatunk. Vannak közös gyerekeink, és eszem ágában sincs másnál keresni a boldogságot. Csak egy bizonyos értelemben. Mégpedig, hogy azzal az illetõvel mindent meg tudok beszélni. A férjem nem igazán tud értelmes választ adni semmire. Persze ezt neki nem hangoztatom, hiszen megbántani nem akarom. Szóval csak lelkizünk a ismerõssel. Olyan, mintha lelki társak lennénk, de egyikõnk sem akar a másiktól semmit. Ez tuti. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szerintem ne legyél lelki társ és ne lelkizz azzal az illetõvel, mert tûzveszélyes terepen jártok. A párod teljesen érthetõen féltékeny. Még ha most nincs is semmi közöttetek, semmiképpen sem egészséges az a helyzet, hogy egy idegen férfivel szorosabb lelki kapcsolatot építesz ki, mint a férjeddel! Próbálj meg a férjeddel beszélgetni, fejezd ki az erre való igényedet, ha nem olyan beszédes a férjed, mint te és semmiképpen sem elégíti ki a beszélgetésigényedet, beszélgess a barátnõiddel. Az esküvõtökön neki fogadtál örök hûséget és nem másnak. Mégegyszer szerintem vonulj vissza, ha kell akár azon az áron, hogy minden kapcsolatot megszakítasz azzal a másik ismerõssel. Ne játssz a tûzzel!!! Egy férfi, akinek már bukott bele ilyesmibe kapcsolata

Elválunk, jóban vagyunk, vannak közös gyerekek. Új kapcsolatok hogyan kezdõdjenek?

Neki is, nekem is felütötte a fejét új ismeretség, és tudunk is róla, de olyan fura ez az egész. Mennyire avassam be a gyerekeket, mit mondjunk nekik, hogy fog ez alakulni?

Legjobb válasz: Hány évesek a gyerekek?

Hány évesek a gyerekek?
Nem voltam még ilyen helyzetben, gyerekem sincs, de a baráti kör beli tapasztalatról tudom írni, hogy az új párral tudatosítani kell, hogy van az ex, akitõl nem akartok semmit, de tudomásul kell venniük, hogy egymás életének a része maradtok, jóban vagytok, van közös gyerek, és az õ érdekeik az elsõk. A gyerekeket nem tudom, elvált szülõk gyermeke vagyok, de õk mindig is köpködtek egymásra. Ami nekem jól esett volna az az, hogy elmondják, hogy jóban maradtak, õk nem tudnak együtt élni, de minket ugyanúgy szeretnek, bármikor mehetünk a másik szülõhöz. És talán már most tudatosítani kéne a gyerekben is (nyilván nem ilyen direkt, hanem a korának megfelelõen), hogy az új néni/bácsi nem a helyet akarja elfoglalni.
Szerintem az elején nem kell beavatni a gyerekeket egyikõtöknek sem. Majd ha kialakul egy komoly kapcsolat, akkor elég bemutatni az új párt. Ha eljön ez az idõ, a legjobb ha természetesen viselkedtek, a gyerekek szintjén elmondjátok mi a szitu, megbeszélitek, válaszoltok a kérdésekre. Bemutatás után pedig segíteni kell, hogy a gyerekek és az új pár között normális, könnyed kapcsolat kialakuljon. Sok közös programmal, beszélgetéssel. Mûködhet, saját tapasztalatból írom. (Nálunk én vagyok az "új" feleség.)
A kérdező hozzászólása: És mi az, hogy komoly, és mennyi ideig nem számít annak? Addig mint barátot, havert kezeljük és mutassuk be? 4 és 7 évesek.

Jó, vagy rossz ötlet egy 16 hós és egy 3, 5 éves kisfiút összeköltöztetni közös szobába?

A baba elalváskor a sötétet szereti, a "nagyfiú" a világosat; mindkett? igényli a testi kontaktust /a pici még cicizik/. A távlati tervek szerint mindenképpen egy szobában lennének, csak nem tudom, mi lenne a kedvez? pillanat az "összebútorozásra". Úgy gondoltam, nincs mire várni, fél év múlva visszamegyek dolgozni, úgyhogy addigra túl akarok esni a kezdeti nehézségeken...

Legjobb válasz: Az én lányaim között 3 év van, de egy szobában vannak, kezdettõl fogva. Mondjuk én is beköltöztem hozzájuk, és még mindig nem sikerült visszaköltöznöm a férjem mellé, mert éjjel is cicizik még, pedig 3 éves lesz a kicsi... :S Én csak ajánlani tudom, hogy rakd õket egy szobába, fõleg ha késõbb ez úgyis megtörténik.

Az én lányaim között 3 év van, de egy szobában vannak, kezdettõl fogva. Mondjuk én is beköltöztem hozzájuk, és még mindig nem sikerült visszaköltöznöm a férjem mellé, mert éjjel is cicizik még, pedig 3 éves lesz a kicsi... :S Én csak ajánlani tudom, hogy rakd õket egy szobába, fõleg ha késõbb ez úgyis megtörténik.
A kérdező hozzászólása: Hogyan alszotok? Matracozol? Nem keltik fel egymást éjjel?

Ha kapcsolatban vagyok nem olyan régóta. Akk csinálhatod már a barátommal facera közös képet? Vagy hány nap után jó kb ha csinálnánk? Mármint amikor összejön valaki valakivel? .

Legjobb válasz: "nekem is van egy ismerõsöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az elõzõ párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok" Jól olvasom hogy neked ebben a sztoriban nincs is szereped?

"nekem is van egy ismerõsöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az elõzõ párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok" Jól olvasom hogy neked ebben a sztoriban nincs is szereped?
mi ez a retardált kérdés.
Mig nem tudsz sütni palacsintát nem csinálhatsz közös képet facebookra. Sõt, igazából még nem is fiúzhatsz.
Hát ez attól függ... Ha teliholdkor jöttetek össze, zuhogó hóban, akkor a Nap állásából kiolvashatjátok másnap, délben. Ellenben, ha fogyó Holdnál, akkor érdemes fél évet várni, viszont növekvõ Holdnál azonnal közös képeket kell csinálni, és feltenni. Lehet, hogy nektek már késõ, sajnálom =/
Ha egy olyan buliba megyek, ahol egy-két emberen kívül nem ismerek mást, és készülnek képek, szívbaj nélkül felrakhatom facebookra, még ha a képen hat emberbõl hárommal akkor találkoztam elõször, és nem fogja senki azt hinni, hogy bármelyikkel is járnék. Úgy értem nem mindegy, milyen képet töltögetsz fel oda? Nem kell a kép alá ilyen degradáló f.szságokat írni, hogy "édes pici szerelmemmel", meg mittudomén, hanem fellököd, aztán csõ. Elõtte kérdezd meg a párodat, zavarja-e, ha felteszed rólatok ezt meg ezt a képet. Ha bizonytalan vagy, akkor ne tedd fel, ilyen egyszerû. Nem a facebooknak szól a kapcsolatotok, nem? Az ismerõseid túl fogják élni, ha nem látnak rólatok andalgó képeket. Kész vicc, hogy a facebook miatt kell ennyit problémázni. Tipikus nõ vagy. :D
mégis mire vártok, hogy mi mondjuk meg mikor csináljatok képet faszra? ez olyan agyilag 10 éves vagyok kérdés de ha tudni akarjátok akkor rakok fel és azt amit akarok amikor akarom mert nem érdekel ki mit gondol
Akkor szájba rágom: Te határozod meg, hogy mit teszel ki a SAJÁT oldaladra, senki más. Saját hatáskörben azt csinálsz, amit akarsz. Nem is értem (értjük), miért mástól kérdezitek, hogy mit tegyetek a saját ügyeitekkel. Ez kb. azzal azonos szintû kérdés, hogy baj-e, ha az egyik fotelbe teszitek a zoknitokat, nem kellene- e a másikba, és gáz-e, ha nincs fotel, mert a földön szerettek ülni. Miért? A saját lakásodban nem Te vagy az, aki az úr? Nem Magadnak csinálod? De. Akkor meg?
teljesen érthetõ a kérdés, bár furán van megfogalmazva. engem is érdekeltek volna a válaszok, hogy mikor tesz fel valaki közös képet a párjával. de ide bohóckodni jönnek az emberek, nem normálisan válaszolni, úgyhogy ezt a kérdést is felesleges volt megnéznem. reménykedtem h a 6 válasz közül legalább egyik a kérdésre fog válaszolni, de nem. nekem is van egy ismerõsöm, akinek állítólag van valakije, de nincs fent róluk közös kép, míg az elõzõ párjával volt közös kép. ezért is érdekeltek volna a válaszok...
A 3-ason felröhögtem. XD
amikor dugtatok már akkor kell közös kép
Kérdezd meg anyucit.
Igen, ahogy mondta az elsõ is. A királyfi addig semmit nem tehetik, amíg meg nem házasodik! Tehát kell a palacsintasütés! Viccen kívül: amikor képes leszel saját hatáskörben meghozni ezt a döntést, akkor tehetsz csak fel képet!:)
Az önálló gondolkodás vajon mi? / Egy évfolyamtársnõmre emlékeztetsz, aki egyedül azt sem tudta eldönteni, milyen csokit vegyen az automatából. /

Nos, tetszik egy évfolyamtársam, akivel van is több közös óránk, meg jóba is vagyunk, de én nem akarom szeretni. (+lent)?

Azért, mert minden lányt hülyít és én ezeket utálom, de valamiért nálam is elérte h beleszeressek. Hogy tudnám elfelejteni, ha majdnem mindennap látom??

Legjobb válasz: évfolyamtársaddal hogy lehet közös órád? fak vagy rendes óra? na m1 :D én az ilyen pasikat imádom, pláne ha jól néz ki :P sajna nem tudok segíteni. dobd be magad, hátha összejöttök:)

évfolyamtársaddal hogy lehet közös órád? fak vagy rendes óra? na m1 :D én az ilyen pasikat imádom, pláne ha jól néz ki :P sajna nem tudok segíteni. dobd be magad, hátha összejöttök:)
És honnan tudod h õ nem szeret téged??:D
A kérdező hozzászólása: Nyelveken vagyunk együtt xD hát nem tudom, mer lehet , de lehet h nem :/ :)
"Azért, mert minden lányt hülyít és én ezeket utálom" >> általánosítás >> gyerekes gondolkodás

Szerintetek jó ötlet, hogy a meghívón egy a párommal közös kép legyen? Vagy van valami ötletetek?

Legjobb válasz: Értelemszerûen az esküvõi meghívókon a pár közös képe szokott lenni. (De ha szeretnétek formabontóak lenni, rátehettek egy fényképet egy lila okapiról is.)

Értelemszerûen az esküvõi meghívókon a pár közös képe szokott lenni. (De ha szeretnétek formabontóak lenni, rátehettek egy fényképet egy lila okapiról is.)
http://blog.austylishinvitations.com/wp-content/uploads/2012.. Linkelte valaki elrettentõ példának... nekem tetszik :D velem van a baj? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
http://Www.eskuvoimeghivok.hu itt talalhatsz ilyen meghivokat, nekunk is toluk volt, gyorsan szepen dolgoznak, kerhetsz mintat is. Nezd vegig az infokat azokban mindent megtalalsz.
Tényleg nem jók. .de a jack & kate - es szép...vagyis nekem tetszik nagyon...:)
Ha színben, stílusban passzol, és jó minõségû a fotó, jó nyomtatóval van nyomtatva, akkor nagyon jól tud kinézni, fõleg ha nem egy tucat mûtermi erõltetten beállós képrõl van szó. Láttam borzalmas és jó példát is egyébként.
szüleim egyszerü, csodaszép képének a hátuljára volt akkor még kézzel írva a meghívó...annyira egyszerü, hatásos, nagyszerû, hogy mi is ilyet akartunk...de aztán más lett :) mi cd-t adtunk, arra lett rányomtatva a meghivo szövege, masnival átkötve.....a cd-n meg egy ilyen zenés képes videó, a végén megint a meghivó szövege :) bejött mindenkinek :)
Én kaptam már olyan meghívót amin a pár képe van. Ahol csináltattam a mi meghívóinkat, ott külön fel van tüntetve hogy saját kép nyomtatására is van lehetõség. Szerintem gyakori.
Ha jó a kivitel... priviben elküldöm a mi meghívónkat Én terveztem, ketten kiviteleztük Igaz nem fényképes, de kíváncsi vagyok az õszinte véleményedre
A kérdező hozzászólása: Én még nem láttam olyan meghívót amin a pár képe van.
Nincs veled baj, de nekem nem az ízlésem, ennyi :)

El akarok válni! Van egy lakásom. Amit még jóval házasságunk előtt vett édesanyám éve vagyunk házasok! . A lakás az én nevemen van! Senkivel se közös tulajdon, de párom azt szeretné ha fele az Õvé lenne. Jár neki a fele?

Már kérdezgettem itt ott azt mondták ebb?l nem jár neki semmi!

Legjobb válasz: Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.

Ha a lakás már az esküvö elött megvolt és ezt bizonyitani tudod, akkor az a tied, amit viszont a házasság alatt ráköltöttetek (renoválás, kölcsöntörlesztés) az a része közös. A párodnak csak a házasság alatti érteknövekedés fele jár, más nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom bizonyítani persze hisz ott a papir!Adás vétel! 4 éve vagyunk házasok!
legyél nyugodt, abszolút semmi nem jár neki. max. amit az elsõ válaszoló írt (ha költöttetek a lakásra, annak a fele).
Nem jár neki a lakásod fele. Az elsõ válaszoló jól írta, amit ráköltöttetek az közös. Gondolom azt szeretnéd, hogy költözzön el, így viszont neked kell majd kifizetned õt. A bíróság majd a vagyonmegosztásnál eldönti, hogy a férjednek mennyi jár. Ne hagyd magad, legyél ügyes!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a férj!!Én akarok válni, nem mindig a nõk akarnak!
max a szája járhat. nagy ívben röhögd ki a csávót... nem tudom ezt honnan veszi, de nem lehet nagy zseni... ha az én párom ilyesmit még csak gondolna is, sztem nagyon szépen elküldeném a búsba!!! mégis mit képzel, hogy azt majd lenyúlja, amiért a szüleid dolgoztak meg??? apám is próbálkozott hasonlóval anno, elegánsan el lett hajtva a piiicsaba...
A kérdező hozzászólása: A FÉRJ én vagyok mint irtam!!! A nõ olyan popsi hülye!
Tékitízi, akkor is ugyan az vonatkozik Rád, ha Te a férj vagy :) (A többiek azért gondolták, hogy nõ vagy, mert nagyobb számban írnak nõk ilyeneket és nem írtad a kérdésed mellé. Akik már a plusz kommented után írtak, szerintem azok sem olvasták még csak utána.)

Heteroszexuális vagyok, de van egy jó barátom akivel egyszer nagyon szeretnék közösen maszturbálni! Ha ilyenre gondolok, akkor mégis meleg vagyok?

Szóval nem nyúlnánk egymáshoz csak egymás el?tt csinálnánk. Szerintetek belemenne? már volt több barátn?m is

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ennyitõl meleg lennél. Én nõ vagyok, csókolóztam már nõvel, ami jó is volt, de ettõl még binek sem tartom magam, mivel egy nõvel képtelen lennék párkapcsolatot elképzelni. Mi azt nem tudhatjuk, hogy a haverod rábólintana e az ilyesmire, hiszen te ismered õt, ha nagyon jóban vagytok, akkor rátérhetsz a témára.

Nem hiszem, hogy ennyitõl meleg lennél. Én nõ vagyok, csókolóztam már nõvel, ami jó is volt, de ettõl még binek sem tartom magam, mivel egy nõvel képtelen lennék párkapcsolatot elképzelni. Mi azt nem tudhatjuk, hogy a haverod rábólintana e az ilyesmire, hiszen te ismered õt, ha nagyon jóban vagytok, akkor rátérhetsz a témára.
én egy sztorit találnék ki, egy "ismerõsöm ismerõsérõl". elmondanám neki, hogy hú képzeld, mit hallottam sanyiról és gézáról, együtt verték közösen egy pornóra stb.. persze semleges hangnemben, semmi felháborodás, vagy az ellenkezõje. és megvárnám a reakcióját. ha elkezdené szapulni, akkor én is osztanám a véleményét, ha pedig nem mondana rá semmi különöset, vagy támogatná az ötletet. akkor ahogy ajánlották, egy oldottabb állapotban rákérdeznék.
Ettõl még nem vagy meleg, se beteg se semmi egyéb..én is csináltam ilyet anno. Aztán? ebben nincs semmi rossz, amíg nem egymásét veritek és nem is bámuljátok a másikat addig no para ;) És addig õ sem fogja azt hinni, hogy meleg vagy. Ha meg mindenképpen ki akarod próbálni akkor ne kertelj hanem zúzz be egy videót amikor csak ketten vagytok aztán essetek neki. Mint mondtam én is csináltam hasonlót most meg barátnõm van és ha ezt a kérdést nem látom meg soha a büdös életbe eszembe se jutott volna hogy jé ilyen is volt :D szal nyugi ettõl még nem vagy beteg és nem szereted kevésbé a nõket vagy ilyesmi! :)
nah hát szerintem ez normális a pasiknál és ettõl csak nem tart melegnek a haverod sem. Lehet, hogy én voltam kicsit eleresztett társaságban (ERASMUS)-aki ismeri tudja mirõl beszélek- na de ott a pasik sportot ûztek a közös masztiból és szét röhögték magukat rajta (nem lõttek, vagy szívtak vagy speed, semmi ilyesmi). Szreintem keress youtubon egy közösen masztizós pasicsapatot. Küld el neki a linket, hogy ezt nézd meg :o) Várd meg hogy reagál, ha negatívan felejts el, ha meg úgy, hogy vazz ez mekkora buli, hozd fel neki! Hajrá!
Szerintem elõször csak hozd fel msn-en a témát aztán ha kapós rá akkor összehozzátok ha nem akkor elfelejted. Ha erõszakos vagy könnyen a barátságod mehet rá + elterjeszti hogy meleg vagy.
Amikor laza a hangulat... És ugy látod rajta h jo a pillanat hozzá! De probálj meg nála tapintatos lenni nehogy ez miatt szakagyon meg a barátságotok
Én is kipróbálnám h milyen együtt vkivel verni. Akár egymásét!
A kérdező hozzászólása: hát igen én is attól féleg hogy elterjeszt ihoyg meleg vagyok:S hát nemtudom hogy hogy kérdezzem meg tõle...
A kérdező hozzászólása: eléggé bátorító kommenteket kaptam, köszi de akkor is félek hogy melegnek fog gondolni:S kéne egy jó stratégia hogy hogy mondom meg neki
A kérdező hozzászólása: köszi és szerinted hogy kérdezzem meg?
A kérdező hozzászólása: hú köszi, ez jó 5let írhatátok még ilyen lehetõségeket
South Parkban is van egy ilyen rész, ha nézitek, ez jó alap:D. Én viccbõl hoznám fel, hogyha vagytok olyan viszonyban, hogy egyáltalán szóba kerüljön a maszturbálás móka szinten, hozzá lehet tenni, hogy egyszer próbáljuk már ki közösen, aztán ha nem jön be, max röhögsz, h vicc volt.:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!