Találatok a következő kifejezésre: Jó vagy jó (16450 db)

Hogyan köszönjek a barátom szüleinek? Én 17 éves vagyok, ők 50 körül vannak. Csókolom mindkettőjüknek jó? Vagy jó napot kívánok illik?

Legjobb válasz: Csókolom vagy jó napot, jó estét. Nem tudom milyen stílusúak, beállítottságúak. Amúgy nõknek kezét csókolom, férfiaknak jó napot stb illik inkább. De ma már a csókolom az elterjedtebb, így fura ha kezét csókolomozzák. Én napszaknak megfelelõen szoktam mostanság köszönni jó napot,reggelt estét stb:) Az mindig jó:)

Csókolom vagy jó napot, jó estét. Nem tudom milyen stílusúak, beállítottságúak. Amúgy nõknek kezét csókolom, férfiaknak jó napot stb illik inkább. De ma már a csókolom az elterjedtebb, így fura ha kezét csókolomozzák. Én napszaknak megfelelõen szoktam mostanság köszönni jó napot, reggelt estét stb:) Az mindig jó:)
napszaknak megfelelõen mindig köszönhetsz! de nem jó napot, hanem jó napot kívánok! és egy bazikedves mosollyal is érdemes megfejelni. Csókolomot inkább csak az anyjának, és az is inkább kezit csókolom legyen. udvariasabb, kedvesebb. és mosolyt je felejtsd le! de nem jó napot, hanem jó napot kívánok! és egy bazikedves mosollyal is érdemes megfejelni.
Ku.rva jó, hogy az ember válaszol a kérdésre, és lepontozzák.
Én mindig napszaknak megfelelõen köszönök nekik. Jó napot!-Jó estét! A csókolom is jó. Bár én a barátaim szüleinek köszönök csókolommal. :) Ahogy érzed!! Én amúgy a jobb, határozottabb benyomás érdekében köszönök formálisabban, tudod, ha mondjuk a szülei jogászok, ügyvédek, könyvelõk, akkor Jó napot.
Szerintem a "csókolom" kicsit bizalmasabb hangzású, mint a "jó napot, jó estét stb". Elsõ alkalommal lehet hogy szerencsésebb a "jó napot..." -t választani, késõbb, ha jobban megismerkedtetek, még csókolomozhatod õket:)
Csókolom. Hasonló korúak voltak párom szülei, mikor anno összejöttünk (16 voltam) és balhé volt abból a hátam mögött, hogy nem csókolommal köszöntem. 22/L
Elsõ vagyok: szokásos jó napot, jó estét volt a köszönésem.
A napszaknak megfelelõ köszönést használnám. Anyukám pl. utálja ha csókolomozzák.
Elsõ! Mert hogy köszöntél?
mi sem egyszerübb a válasz: kérdezd meg tölük. tedd hozzá hogy ezt azért kérdezed, mert szeretnéd tiszteletben tartani öket, és megtudni az érzéseiket, hogyan tegyél a kedvükre. ebbõl látni fogják, hogy komolyan veszed öket is és a helyzetedet.
Nem tudom miért lettem én is lepontozva na de mind1. Ezért is utálom ezt a topikot. Unatkozó ráérõs emberek ezzel ütik el az idejüket. na mind1..
Régebben én is csókolommal köszöntem a szomszédoknak, ismerõsöknek. Egyszer a postás, akit amúgy sem bírtam, kaján vigyorral a fején nem átallotta azt válaszolni köszönés helyett, hogy "én is". Lehet, hogy viccesen hangzik, de nem volt az. Na azóta soha nem mondom.
Utolsó: végülis igaza volt a postásnak. Én nem is értem mit csókolgatunk -szóban- mindenféle embereket. Ezér is írtam 8 évesen még oké volt, de aztán kezdett nagyon ciki lenni. 20 évesen meg már felmerült bennem, hogy ha így köszönnék, akkor mondjuk az 50 éves postás mire gondolhat?! Jó, barát szülei mások, de akkor sem áll rá a szóhasználatom erre.
Utolsó elõtti: Nem voltam még olyan korban, hogy normális lett volna a postás reakciója, de egyébként teljesen igazad van. A postás nélkül sem használtam volna már kicsit késõbbtõl.
mármint utolsónak, az utolsó elõtti voltam :) bocs :)
A csókolom a legmegfelelõbb, de ha gondolod, az üdvözlöm is jó, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elsõ találkozáskor anyukának csókolomot, apukának jó napot kívánokot köszöntem. Majd annyira hivatalosnak tûnt, hogy inkább mindkettõjüknek csókolomot köszönök. Azóta már kb. 4-5x találkoztunk. Barátom azt mondta, úgy köszönjek, hogy én jónak érzem. De mégis bennem van az az érzés, hogy lehet, hogy nem jó ez a köszönés...
Viszonyítási alapként én kereken 30 évesen kezicsókolomot köszönök a 60 év körüli anyósomnak és jó napot kívánok-ot a szintén 60 körüli apósomnak. Megszólításuk Irénke néni, Imre bácsi. Lehet, hogy nagyon konzervatív, de tiszteletteljes. (Õk tegeznek engem.) Bizalmasabb köszönést vagy tegezõdést az idõsebb ajánlhatja fel, ha nem akarja, nem lehet kötelezni rá.
Szerintem kérdezd meg a barátodat, hogy melyik köszönést tartanák illendõbbnek a szülei. Azzal a válaszadóval egyet kell értsek, aki azt írta, hogy a jó napot után hozzá kell tenni, hogy kívánok. A jó napot így önmagában udvariatlanul hangzik, stílusos ember hozzáteszi, hogy kívánok. Tessék, lehet engem is lepontozni. :) Ha végképp nem tudsz dönteni, akkor mondd azt: "tiszteletem", ettõl nyilván eláll a szavuk! :)
Csókolomot 8 évesen köszöntem a 80 év körüli szomszédoknak.
Én 19 voltam, mikor 27 éves párom bemutatott szüleinek, akik olyan 50-55 között vannak. Csókolommal köszöntem és így volt jó:) A jónapot nekem olyan furcsa lett volna.
Miután még sosem találkoztál a szülõkkel, így ha nem akarsz illetlennek tûnni, akkor mindenképpen a "Jó napot kívánok!" (napszaknak megfelelõen) köszönést alkalmazd. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor következõ alkalommal köszönhetsz csókolommal. Ha olyanok, még az is elõfordulhat, hogy jelzik, tegezõdhettek.
A csókolom-ot ajánlom, ami sokkal bensõségesebb. Nem bankba mész, hogy jó napot-ozzál. Az annyira hivatalos, személytelen.
Bárkinek is köszönsz, legyen fiatal vagy idõsebb, vagy akár veled egykorú; a napszaknak megfelelõ köszönés a lehetõ legjobb. De tényleg. "Jó reggelt/napot/estét + kívánok!" Bárki bármit mond, ez egyszerûen csak udvarias - sõt, még a magázódás sem feltétele. (20 vagyok, a campuson jóreggeltet mondok A tanárnak és utána tegezõdönk, B tanárnak és magázódunk, C évf.társamnak és tegezõdünk...) Amikor annyi idõs voltam, mint te, abbahagytam a csókolomozást, mert már igen bizalmasnak tûnt. Csak és kizárólag akkor csókolomozok, ha apukám rokonjaihoz megyünk, csupa 70-80-90 éves néni - õk igénylik a csókolomozást.

Milyen tapasztalatok vannak a Pampers sleep&play sárga csomis pelussal kapcsolatban? Én eddíg csak sima pamperst vettem. A sárga is van olyan jó, vagy jóval vékonyabb?

Van annyira vékony hogy a 3 hetes kislányom kipisiljen?Neki 4 óránként mikor eszik cserélem a pelust,és a sima pampersel nem volt gond. Milyen a gumirozása? Merjem venni?most tudnék nagyon jó árban:-))

Legjobb válasz: Amig a kisfiúnk kicsi volt jó volt(nedvszivás)de mikor már aktív szaladgáló,ugrabugráló baba lett,nem volt jó mert nem gumirozott a ragasztó csíknál,és a mozgástól vagy lecsúszott,vagy túl szorosra sikerült ráadni.A párhetes babádnak szerintem jó lesz,soha nem ázott át!

Amig a kisfiúnk kicsi volt jó volt(nedvszivás)de mikor már aktív szaladgáló, ugrabugráló baba lett, nem volt jó mert nem gumirozott a ragasztó csíknál, és a mozgástól vagy lecsúszott, vagy túl szorosra sikerült ráadni.A párhetes babádnak szerintem jó lesz, soha nem ázott át!
Szerintem érdemes a gurmirozásával nincs gond mi majdnem az összes súlykategóriában kipróbáltuk és semmi panasz nincs rá. Papírvékony felvéve és sokáig bírja. De elsõsorban valóban éjszakára javaslom. Szerintem érdemes rá beruházni!
A derekán egyáltalán nem gumírozott. Egy 3 hetes kislánynak még jó, de ha késõbb elkezd intenzívebben mozogni, akkor már nem vennék. Nem véletlenül ilyen olcsó... Mi egyszer vettünk, utána visszatértünk a kék Pampers-re.
Nem gumis a dereka. Nekünk kifolyt belõle minden alul-felül. Ha üres volt a pocak, ha tele volt a pocak, abszolút nem idomult hozzá a pelus :( Nem szeretem ezt a márkát, én nem ajánlom. Hiába nem mozog a baba, azért a pocakméret nagyon sokat változik, ahogy emészt.

Önbizalommal, hittel arról, hogy úgymond "jó vagyok", (jó kisugárzással), többet lehet elérni az életben?

Több ember figyelmét kelthetem fel (pozitív értelemben)? Nem teljesen ide kapcsolódik a kérdés, elnézést érte, de itt a legjobb feltenni- úgy gondolom.

Legjobb válasz: A pozitív szemléletû embernek a kisugárzás belülrõl jön!Nem kell azt erõltetni, az úgy mond"jól vagyok"!Viszont, a pozitív jó kisugárzást árasztó személyhez, pozitívan is állnak hozzá!Viszont vannak olyanok is, akik csak azt próbálják sugallni, és elhitetni, hogy õk egy pozitív beállítottságú személyiségek, de bennük viszont van valami taszító...amit nem tudsz megmagyarázni,hogy mi... csak érzed...

A pozitív szemléletû embernek a kisugárzás belülrõl jön!Nem kell azt erõltetni, az úgy mond"jól vagyok"!Viszont, a pozitív jó kisugárzást árasztó személyhez, pozitívan is állnak hozzá!Viszont vannak olyanok is, akik csak azt próbálják sugallni, és elhitetni, hogy õk egy pozitív beállítottságú személyiségek, de bennük viszont van valami taszító...amit nem tudsz megmagyarázni, hogy mi... csak érzed...
Persze! No nem kell misztikus magyarázatokat keresni, nincs a dologban varázslat. Ha valaki ismeri, szereti saját magát, tisztában van a hibáival és értékeivel, az képes természetesen, közvetlenül viselkedni, és ezt a többi ember is látja, megérzi, tudatosan vagy tudat alatt (pl. a testbeszéd is nagyon sokat elárul). Ha õszinte, kiegyensúlyozott és derûs vagy, azzal garantáltan felkelted mások figyelmét, érdeklõdését.
"A maga biztosságot nem tudod tettetni, nem tudod a lászatát kelteni." "Ezzel azt a látszatot kelted, hogy kellesz mindenkinek, nem aggódsz 1 percig sem.." E?
Elnézést, ha félre érthetõen magyaráztam. "A maga biztosságot nem tudod tettetni, nem tudod a lászatát kelteni." Itt arra utaltam, hogy hinni is kell benne, és valóban annak lenni, nem csak eldönteni, hogy na most az leszek, és kész. ""Ezzel azt a látszatot kelted, hogy kellesz mindenkinek, nem aggódsz 1 percig sem." Itt már más dologról beszélek, nem annak a látszatát kelted, hogy maga biztos vagy, hanem annak a látszatát, hogy te kellesz mindenkinek. Nem ugyan az a kettõ:) Hiszen nyilvánvaló, hogy nem kellhetsz mindenkinek, így ennek csak és kizárólag a látszatát keltheted.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat, nem is számítottam ennyi mindenre :) Tudom, hogy nem megy könnyen. De valahol el kell kezdeni, ha boldogulni akarok, és 25 évesen már kellene. Egyébként nõ vagyok, nem pasi :) Igyekszem szem elõtt tartani amiket tanácsoltatok, és fokozatosan kialakítani egy biztosabb személyiséget :)
Ha te elhiszed magadról, hogy "jó vagy", nagy eséllyel mást is meggyõzõl errõl. Ha te sem hiszed el, akkor az esélyed a fentire nulla százalék.
Ez azért nem igaz, mert hány ember van, aki nagyon tehetséges valamiben, de erre csak a környezete figyelmezteti, mert szerinte õ egy csõdtömeg? Nem a gondolataink alakítják a valóságot, hanem vagy van valami, vagy nincs.
Nagyon röviden: igen.
IGEN!!!!


Ez mire jó? Vagy jó egyáltalán?

Egyik ismerősöm használ ilyet és szerintem ő sincs vele tisztában hogy mire is jó ez- New Style (New Form) - Fehérje, protein.

Legjobb válasz: Táplálékkiegészítõ, a nevében is benne van. Egy jól összerakott étrendben lehet szerepe, ahol kiegészítõ a meglévõ szilárd táplálékból származó fehérjebevitelt.

Táplálékkiegészítõ, a nevében is benne van. Egy jól összerakott étrendben lehet szerepe, ahol kiegészítõ a meglévõ szilárd táplálékból származó fehérjebevitelt.
Fehérje, protein még te is odaírtad. Akkor vajon mire jó?

MOST JÓKOR VAGY JÓ HELYEN! Mi ez?

Sziasztok! Ma kaptam az egyik közösségi oldalon egy meghívót erre az oldalra, de kb semmit nem sikerült megtudnom róla. Valakinek esetleg valami tapasztalat? Milyen rendszerű ez az oldal? Elsőre nekem valami share-the-whealt rendszernek tűnik, de ez kb csak tipp...

Legjobb válasz: Az oldalon kihelyezett videó elég elrettentõ volt ahhoz hogy ne nyomjam meg a gombot. A pénzcsinálás kulcsszó az ilyen piramisjátékok aduász jollyjoker szava. Amire rákiáltják attól olyan távol tartom magam amennyire csak lehet. A blikkes pasas már eleve rossz ómen.

Az oldalon kihelyezett videó elég elrettentõ volt ahhoz hogy ne nyomjam meg a gombot. A pénzcsinálás kulcsszó az ilyen piramisjátékok aduász jollyjoker szava. Amire rákiáltják attól olyan távol tartom magam amennyire csak lehet. A blikkes pasas már eleve rossz ómen.
A kérdező hozzászólása: Igen, már a megosztott információ mennyisége, ami gyakorlatilag egyenlõ a 0val és a hatalmas beetetéssel, az is igencsak elrettentõ. Pedig tapasztalatból tudom, hogy lehet pénzt csinálni piramisjáték nélkül is a neten, de szerintem alapfeltétel lenne egy normális leírás...
Ajjaj, ez valami Sciennet klónnak tûnik nekem. Már megint valami hülyítés.

Manapság elsősorban azért akarunk párt, hogy nekünk jó legyen (jó pasi vagy jó szex vagy sok pénz stb stb) vagy azért mert adni akarunk valakinek szeretetet önzetlenül?

Legjobb válasz: Önzetlenül persze :)) a nap vicce. Ha létezne önzetlenség, akkor a többnyire hátrányos tulajdonságokkal rendelkezõ eygedek, akik igazán a nõk egyetlen elvárását, igényét sem képesek kielégíteni, azok is kapnának jó szexet. De ez szinte kizárt. LEgalábbis az itteni beszámolók alapján. Nincs önzetlen párkapcsolat. Csak akkor hajlandó az ellenkezõ nemû egyed akár szóba is állni veled, ha valamilyen igényét kielégíted. Minimum pszichésen tökéletes vagy, akkor már egy szórakoztató barátnak elmész. HA külsõre is tetszel neki, akkor a nemi vágyait is kiszolgálod. Ha egzisztenciaálisan, pénzügyileg is tetszel neki, akkor hosszútávra is akarni fog veled biztosan tervezni. Ha egyikben sem vagy jó, akkor rád se fog szarni, annyira közöny leszel számára, mert nem fûz hozzád semmi érdeke. Az egész szerelem, rózsaszín köd egy üzlet, ahol érték- ellenérték találkozik. Persze az más kérdés, hogy kinek mekkora az igényszintje Megesik, hogy egy alacsony igényû jön össze egy állati csúcsigényûvel, de akkor is az elvárásának megfelel, különben nincs mirõl beszélni. Szerelem semmivel nem különb, mint más érdekviszony szerintem /prosti/ Tök mindegy hogy pénz alapú vagy nem, ugynaolyan önzõ az is. Ajándék szex nincs! Vagy fizetsz, vagy kö keményen teljesítessz, megdolgozol a kegyeiért. Döntsd el ,hogy neked melyik tetszik jobban.

Önzetlenül persze :) ) a nap vicce. Ha létezne önzetlenség, akkor a többnyire hátrányos tulajdonságokkal rendelkezõ eygedek, akik igazán a nõk egyetlen elvárását, igényét sem képesek kielégíteni, azok is kapnának jó szexet. De ez szinte kizárt. LEgalábbis az itteni beszámolók alapján. Nincs önzetlen párkapcsolat. Csak akkor hajlandó az ellenkezõ nemû egyed akár szóba is állni veled, ha valamilyen igényét kielégíted. Minimum pszichésen tökéletes vagy, akkor már egy szórakoztató barátnak elmész. HA külsõre is tetszel neki, akkor a nemi vágyait is kiszolgálod. Ha egzisztenciaálisan, pénzügyileg is tetszel neki, akkor hosszútávra is akarni fog veled biztosan tervezni. Ha egyikben sem vagy jó, akkor rád se fog szarni, annyira közöny leszel számára, mert nem fûz hozzád semmi érdeke. Az egész szerelem, rózsaszín köd egy üzlet, ahol érték- ellenérték találkozik. Persze az más kérdés, hogy kinek mekkora az igényszintje Megesik, hogy egy alacsony igényû jön össze egy állati csúcsigényûvel, de akkor is az elvárásának megfelel, különben nincs mirõl beszélni. Szerelem semmivel nem különb, mint más érdekviszony szerintem /prosti/ Tök mindegy hogy pénz alapú vagy nem, ugynaolyan önzõ az is. Ajándék szex nincs! Vagy fizetsz, vagy kö keményen teljesítessz, megdolgozol a kegyeiért. Döntsd el , hogy neked melyik tetszik jobban.
Szerintem ez mindenkinél változó. 4 hónap kihagyás után leginkább azért akartam, mert már nagyon szerettem volna valakihez közel kerülni, ölelni, csak úgy ráosztani a szeretetem. Nagyon boldog vagyok, hogy olyat találtam, aki ezt viszonozza, természetesnek veszi.
komolyan létezik olyan ember aki nem azért keres kapcsolatot , hogy jó legyen neki?
nem azért akarunk szeretet adni, mert az jó érzés nekünk? akkor ez nem önzõség?
Van, akinél az a fontos, van akinél nem. Nekem például egyik sem, mert nem akarok kapcsolatot.
Alapvetõen nem önzõ szeretet vágyni, hogy azt megkapd valakitõl. Hiszen minden ember önzõ, ez tény!!! De ha valakivel komoly kapcsolatot akarunk, adnunk is kell, ha meg akarjuk tartani!
Szeretném megtudni, hogy milyen valakit szeretni (és milyen, mikor viszontszeretnek). Lehet, hogy önzõség. (F)
Én sose akartam úgy általánosságban párt. Ha én akartam, akkor magát egy személyt akartam, és azért, mert szerettem, adni akartam neki és kapni tõle.
Változó. - Valaki nem akar komoly kapcsolatot, az saját vágyait akarja kielégíteni - Valaki komoly kapcsolatot akar. Az akarjon adni is, ne csak kapni!
Nem akartam part, csak fix szexet akartam egy szamomra nagyon vonzo ferfival (nem valtogatni), na meg egy trofeat - pedig en vagyok a no. Sokat dolgoztam akkoriban, szoval ugy voltam vele egy kapcsolatot az en napi 2 ora szabadidommel nem lehetne fenntartani... Mar tobb mint 1 eve egyutt. Es azert akarok vele lenni, mert jo vele az agyban, aztan ahogy megismertem, mint ember beleszerettem. Vele volt az elso orgazmusom, most meg mar lassan tobbszor elvezek el mint o. Na meg imadom a mosolyat, azt, amikor boldognak latom. Szeretem, ahogy szereti ahogy simogatom. Es en is szeretek hozzabujni, olyan mintha nem is egy masik ember mellett lennek, hanem mintha a masik felemmel lennek...

Nem szeretem azt csinálni amiben jó vagyok. Miért van ez és mit kéne tennem, hogy változzon?

Majdnem mindenben béna vagyok. Minden mozgásban ügyetlen vagyok és nem is érdeklõdöm a sportok iránt. Nincs hallásom, énekhangom és a zenét sem szeretem, csak felidegesít. Nincs kiemelkedõ eszem se, tehát még nagyon okos sem vagyok. Egyetlen egy dolog van, ami jól megy, de már az sem érdekel, ez a rajzolás. Mondhatni immitálom, hogy rajzolok mert ritka pillat, mikor nekiállok. Közben jól érzem magam, de nincs hozzá kimondottan kedvem, nem szeretek rajzolni. Magamat hitegetem, hogy "de szeretek és szoktam is", de ez nem igaz. Muszáj valamit csinálnom mert ezt a semmittevést, hogy nem érdekel semmi nem bírom tovább! Elegem van belõle!

Legjobb válasz:
Hát te ritka nagy barom vagy... (a poszt alapján) 1. olyan nincs, hogy ügyetlen vagy. nincs olyan dolog, amit jobban utálnék a tesinél, mert "béna" vagyok. de olyan nincs, hogy valaki "béna". ha nem tudsz megcsinálni valamit (pl. szekrényugrás, cigánykerék), akkor csak gyakorold. ha nem akarod csinálni, akkor azt mondd. olyan nincs, hogy ügyetlen vagy. 2. hangja és hallása mindenkinek van (feltételezem nem vagy süket, néma). Énekelni is gyakorolni kell. 3. senki sem született okosnak, õk is edzették az agyukat. 4. nem értem, hogy mi van veled. ált. mindenki azt szereti csinálni, amiben jó és van gyakorlata. nekem a rajzolás a mindenem, de nem szoktam minden percen rajzolni. leginkább az érzéseimet szoktam kifejezni vele. ha egyszerûen nem tudsz mit csinálni, akkor próbálj ki pár dolgot amit már rég megakartál csinálni. nézz sorozatot, játssz valami jó játékkal vagy sportolj, találj valami jó kis hobbit. (:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát te ritka nagy barom vagy... (a poszt alapján) 1. olyan nincs, hogy ügyetlen vagy. nincs olyan dolog, amit jobban utálnék a tesinél, mert "béna" vagyok. de olyan nincs, hogy valaki "béna". ha nem tudsz megcsinálni valamit (pl. szekrényugrás, cigánykerék), akkor csak gyakorold. ha nem akarod csinálni, akkor azt mondd. olyan nincs, hogy ügyetlen vagy. 2. hangja és hallása mindenkinek van (feltételezem nem vagy süket, néma). Énekelni is gyakorolni kell. 3. senki sem született okosnak, õk is edzették az agyukat. 4. nem értem, hogy mi van veled. ált. mindenki azt szereti csinálni, amiben jó és van gyakorlata. nekem a rajzolás a mindenem, de nem szoktam minden percen rajzolni. leginkább az érzéseimet szoktam kifejezni vele. ha egyszerûen nem tudsz mit csinálni, akkor próbálj ki pár dolgot amit már rég megakartál csinálni. nézz sorozatot, játssz valami jó játékkal vagy sportolj, találj valami jó kis hobbit. (:

Ezt hogyan kellene kezelnem? Gyerek nélkül nem is vagyok jó?

Arról van szó, hogy a párom mindenképpen szeretne babát, olyan 2-3 éven belül. Én viszont nem vagyok benne biztos, hogy készen állnék rá.. Azt sem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy tuti nem akarok gyereket, az utóbbi időben eléggé megváltozott a hozzáállásom, már nem utasítom el kategorikusan, de abban sem vagyok biztos, hogy eljutok odáig, hogy be merjem vállalni.. Volt ezzel kapcsolatban egy pár beszélgetés, és azt kérte a párom, gondolkodjak el azon, akarom-e, és ha nem, akkor inkább még most vessünk véget ennek az egésznek, mert ő azt sem akarja, hogy csak őmiatta vállaljam a gyereket, mert abból semmi jó nem fog kisülni.. De ezek alapján most mire gondoljak? Neki csak egy "gazdatest" kell, aki szül egy gyereket, és tökmindegy, hogy ki az? Én nem akarok egy ilyen "akárki" lenni..

Legjobb válasz: Itt nem errõl van szó. Csak õ szeretne gyereket, 2-3 éven belül családot szeretne alapítani, ami teljesen normális dolog. Viszont vannak olyan emberek, nõk férfiak egyaránt, akik vagy egyáltalán nem akarnak gyereket vagy annyira félnek a felelõsségtõl vagy hogy nekik ez nem való, nem elég jók hozzá, hogy egyszerûen nem lesz nekik gyerek. És milyen vége lenne egy olyan kapcsolatnak, ahol az egyik fél nagyon vágyik, a másik meg nem egy babára? És persze mivel erõltetni senkit nem lehet, így vagy az egyiknek vagy a másiknak nem lesz jó úgy a kapcsolat. Szerintem teljesen korrekt, hogy õ ezt tisztázni szeretné, mert ha te nem akarsz, akkor õ nem játszik zsákbamacskát, nem hiteget, hanem megmondja, hogy mit szeretne, milyen céljai vannak. És ez nem jelenti azt, hogy gazdatest kell neki, csak vágyik egy babára, ennyi. És ha te nem akarsz, õ meg igen, akkor ebbõl semmi jó nem sül ki. Õ ezzel megadja neked is és magának is a lehetõséget, hogy olyan kapcsolatban legyetek, amiben mindketten megkapjátok azt, amire vágytok. Õ a babát, az családot, te meg azt, hogy együtt legyél egy olyan gondolkodású férfival, akinek szintén nem fontos a babatéma.

Itt nem errõl van szó. Csak õ szeretne gyereket, 2-3 éven belül családot szeretne alapítani, ami teljesen normális dolog. Viszont vannak olyan emberek, nõk férfiak egyaránt, akik vagy egyáltalán nem akarnak gyereket vagy annyira félnek a felelõsségtõl vagy hogy nekik ez nem való, nem elég jók hozzá, hogy egyszerûen nem lesz nekik gyerek. És milyen vége lenne egy olyan kapcsolatnak, ahol az egyik fél nagyon vágyik, a másik meg nem egy babára? És persze mivel erõltetni senkit nem lehet, így vagy az egyiknek vagy a másiknak nem lesz jó úgy a kapcsolat. Szerintem teljesen korrekt, hogy õ ezt tisztázni szeretné, mert ha te nem akarsz, akkor õ nem játszik zsákbamacskát, nem hiteget, hanem megmondja, hogy mit szeretne, milyen céljai vannak. És ez nem jelenti azt, hogy gazdatest kell neki, csak vágyik egy babára, ennyi. És ha te nem akarsz, õ meg igen, akkor ebbõl semmi jó nem sül ki. Õ ezzel megadja neked is és magának is a lehetõséget, hogy olyan kapcsolatban legyetek, amiben mindketten megkapjátok azt, amire vágytok. Õ a babát, az családot, te meg azt, hogy együtt legyél egy olyan gondolkodású férfival, akinek szintén nem fontos a babatéma.
Hát én hagytam ott pasik emiatt 2 hónap után mert õ kijelentette hogy semmiképp nem akár soha! Jól is tettem mert azóta egy barátnöje terhes lett és kényszerítette az abortuszra! Én utána rögtön megtaláltam a férjemet aki épp úgy akar gyereket az más kérdés hogy sajnos nem jött eddig össze egy hormonális betegség miatt! Nekem ez fontos volt és olyan emberrel nem húztam az idõt aki 1000% hogy nem akár gyereket! Õ azóta is így gondolja 5, 5 évvel késöbb is!
én megértem a párodat. ez egy igencsak lényeges nézetbeli külömbség két ember között. egy gyerek gyökeresen változtatja meg egy ember életét, és hiába is mondom neked, hogy a nagy része csupa boldogság akinek nincs gyereke úgysem tudja elképzelni, én sem tudtam. De ha neked ez egy kényszer tényleg , csak egymás idejét raboljátok. Nem tudom hány évesek vagytok, de az is lehet, hogy hiába illenétek össze és szeretitek egymást, mégis más más életszakaszban vagytok, ami azt jelenti, hogy csak egy idõre tudtok egymás mellett maradni, de nem egymásnak vagytok teremtve. Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, sokszor jut eszembe, hogy boldog voltam vele, de ugyanez volt õ családot akart én még nem. Én megijedtem szakítottam, akkor nagyon fájt, de most már nem bánom, mert azóta megtaláltam azt akivel már 10 éve együtt vagyunk boldogságban és a2 közös gyerekünk is közös akarat volt, és nem megnehezítette, hanem kiteljesítette az életünket a kapcsolatunkat.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, de az én problémám az, hogy most még egyáltalán nem tudom, mi lesz 2-3 év múlva... Lehet, most úgy érzem, nem akarok gyereket, de 1 év múlva már másképp fogom gondolni.. Mint ahogy az is elõfordulhatna, hogy alapból akarok gyereket, de mondjuk az együttélés alatt kiderülnek olyan dolgok, hogy ilyen férfivel nem szeretnék gyereket vállalni... Mondom, ez a legfõbb gondom, hogy nem tudom, mi lesz ennyi idõ múlva.. :( És akármilyen döntést is hozok, lehet, hogy meg fogom bánni... Én tényleg szeretnék vele is korrekt lenni, de per pillanat nem tudok ebben dönteni...
2-nél a pont. Most gondold végig, ha te akarnál nagyon gyereket, és a párod nem. milyen élet lenne, hogy egesz életedben cska sóvárogsz valami után amit nem tudsz megkapni. majd ott állsz öregkorodban és nincsenek unokák nincsenek gyerekek senki. Csak te és a párod. A párod nem akar ilyen életet, neki családra van szüksége, és ezt megmondta. NEm írod mennyi idösek vagytok, de eltudom képzelni, hogy te 25 alatti vagy a párod meg már 30 feletti.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én 23, a párom 27 éves. Én még úgy érzem, ráérnék, de õ megszabta magának úgymond ezt a határt, hogy 30 éves korára apuka szeretne lenni, mert nem akar "öreg apuka" lenni..
A kérdező hozzászólása: Néha egyébként úgy érzem, jobb lenne, ha besikerülne a baba (bár egyelõre még fog.gátlót szedek, tehát kicsi az esély rá..). De akkor legalább számomra is kiderülne, hogy hogy tudom kezelni ezt az egész helyzetet.. Õ azt mondta, ha véletlenül így alakulna, már szeretné megtartani.

Miben vagy jó?

Legjobb válasz: Szerintem én abban, hogy bármennyit, bármirõl tudok beszélni. Például nem egyszer így úsztam meg a feleléseknél a karót. Sõt, négyes, ötösöket kaptam. Mondjuk humán tárgyakból persze. Töri, irodalom. Vagy mikor fizikából kellett elõadást tartanom Kirchoff törvényeirõl, illetve életérõl. Egy szó nem volt igaz az életérõl szóló elõadásomban. Kaptam egy ötöst, sõt mondta a tanár, hogy milyen jó volt. :) Talán még versek írásában is jó vagyok. Legalábbis szokott tetszeni az embereknek. Illetve van, hogy egész nap rímekben beszélek. :D Ja, meg jó vagyok tükörtojás készítésébõl. Néha ehetõ. :D 17/F

Szerintem én abban, hogy bármennyit, bármirõl tudok beszélni. Például nem egyszer így úsztam meg a feleléseknél a karót. Sõt, négyes, ötösöket kaptam. Mondjuk humán tárgyakból persze. Töri, irodalom. Vagy mikor fizikából kellett elõadást tartanom Kirchoff törvényeirõl, illetve életérõl. Egy szó nem volt igaz az életérõl szóló elõadásomban. Kaptam egy ötöst, sõt mondta a tanár, hogy milyen jó volt. :) Talán még versek írásában is jó vagyok. Legalábbis szokott tetszeni az embereknek. Illetve van, hogy egész nap rímekben beszélek. :D Ja, meg jó vagyok tükörtojás készítésébõl. Néha ehetõ. :D 17/F
Szerintem, én semmiben. Ez gáz, ugye? Sokmindenben otthon vagyok, de semmiben nem elég jó...
Jó emberismerõ vagyok. Az emberek külseje alapján is meg tudom elég jól határozni a jellemét és a személyiségét. Könnyen kiismerem õket, emiatt általában tudom ha hazudnak.
Örök optimizmus. Nem lehet felidegesíteni. /*5 év alatt csak egy valaki, illetve valami tudott kihozni a sodromból. A kedves Oktatási hivatal. :) */
Kb olyasmi mint az elsõnek, spec múlt héten írtam énekbõl dolgozatot 5 dologról kellett írni: históriás ének, Pelsztrina, Bakfart Bálint, Gregorián meg még valami. Úgy mentem be hogy nem tudtam jóformán semit a puska is becsõdölt ezért elkezdtem improvizálni és 2 hibával 5-öst kaptam pedig tényleg nem is vágtam a témát meg semmi csak sokat írtam a semmirõl :D Amúgy nem tudom pontosan miben vagyok jó, és ez rontja a közérzetemet mivel úgy érzem semmiben sem vagyok jó :( Amúgy pesszimista vagyok sajnos :-(
Bármint meg magyarázok és mindenben találok jót. Tanult optimizmusom van. :D
Sokfajta folyamatot jobban átlátok és így leegyszerûsítem. Mikor cégünk volt, a beosztottak azért nem szerettek, mert amíg õk szolgai módon pepecseltek, addig én "huszárvágásokkal" mindent hamar (és jól) elintéztem.
Minden problémában meglátom a fényt az alagút végén:mindig van valami megoldás!
A kérdező hozzászólása: hú köszi a válaszokat :D
éneklés, számolás, életfelfogás, sport, barátkozás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!