Találatok a következő kifejezésre: Jó választás puli (1 db)

Jó választás a puli?

Legjobb válasz: Mielõtt Pulit veszel gondold át, hogy mennyi idõd van rá. A szõrével sokat kell foglalkozni, hogy szép legyen nekem nyáron egy versenyre felkészítés 1 kerek hét. Fürdetni csak végsõ esetben illetve verseny elõtt szabad, mert a dús szörzet miatt nehezen szárad. Idõ kell hozzá...

Mielõtt Pulit veszel gondold át, hogy mennyi idõd van rá. A szõrével sokat kell foglalkozni, hogy szép legyen nekem nyáron egy versenyre felkészítés 1 kerek hét. Fürdetni csak végsõ esetben illetve verseny elõtt szabad, mert a dús szörzet miatt nehezen szárad. Idõ kell hozzá...
nekem is volt néhay éve, baratsagos, jol nevelhetö.gazdiszeretö kutyus.a legjobb valasztas, ha pulit veszel.
nekem is most lesz pulim. remelem jo valasztas
A LEGJOBB VÁLASZTÁS!!!! Nekem van volt, uncsitesoméknál is van, osztálytársamnál meg 2 van. semmi gond nincs velük a szõrét meg aszerint kell nyírni mijen fajta. Az enyém rövid szörû és nem csomósodik ilyen a fajtája. de egy aranyos imádni való jószág 5-6 hét alatt megtanulja mikor érsz haza és ott vár majd a kapuban XD
A legjobb választás!!!!
A puli a lehetõ legjobb választás nekünk 2 is van . Nagyon hálás és okos kutya !
Hali! Szerintem nagyon jó választás a puli, nekünk is van otthon több kutyus is. Képeket és leírást is találhatsz a pulikról a honlapomon: http://www.rabakozi-nemes.hu
Én már soha nem választanék mást! A legjobb társa a Kislányomnak! A legjobb barátom, a legjobb edzõtársam, a legjobb házörzõ és annyi annyi örömet nyújt a jelenlétével, azt azért hozzáteszem, hogy a legnagyobb szinész is /néha./ Szinte nem is kel tanítani, csak beszélni vele, de csak szépen, mert sértõdékeny az igazságtalanságot a kiabálást nem szereti.
az elõzõ válaszoló jól irta.nekünk volt pulink olyan ugatós volt hogy az nem igaz de nem mindegyik ilyen.Nekünk most spánielünk van.NA az egy bolond kutya.ha van nagy kertetek akkor ajánlani tudom.Imád labdázni össze vissza rohangál(olyan mint a gazdája:) és gyönyörû.és megvédi a házat.térdemig sem ér és olyan mély hangja hogy hogy mindenki azthiszi hogy egy nagy véreb.közbe meg csak egy bolond kutya.
Nem jó a kérdés. MInden kutya jó választás és akinek pulija van azt fogja dicsérni, de szerintem meg vegyél tacskót mert nekem meg az van és én meg azt dicsérem. A nejem a pincsit ajánlja neked, mert neki meg az van és szerinte meg az a legjobb. És a szomszéd meg mot mondta, hogy vizslát ajánljak neked, mert neki meg az van, és szerinte az a legjobb... Szóval nem az dönti el, hogy jó váolasztás-e egy fajta, hogy ajánlják-e vagy sem, hanem az, hogy milyen embernek, milyen helyre és milyen célokra kell a kutya.
Az elõzõ válasz szerintem tökre nem vall a pulikutyára!!! Egy 18 éves kutya már elég öreg (nagyon), így ne is csodálkozz ezen! Talán jobban kellene rá figyelned, és nem kell másokat is eltántorítani! Az én kis drága pulijaim nagyon édesek, semmi gond sincs velük!!! Puli4ever!
Ha kezdõ vagy még a kutyatartásban a biztonságod érdekében másik fajtát válassz.Nekem van egy 18 éves pulim és elég sok baj van vele.Nyáron rendszeresen nyírom a bundáját mert ha nem csinálom kopaszra megtépi magát, volt már csomószor bõrbetegsége amiért magától is hullott a szõre, aranyere van, és végigvisítozik az udvaron kakilás közben.Szóval éjszaka lehetetlenség aludni, már a szomszéd is megszólt minket.Süket, alig lát, és annyit eszik mint egy macska.És írtó büdös a kutyaháza.Azon kívül van két keverékkutyám akikkel semmi probléma nincs.Az biztos hogy én már soha többé nem tartok pulit!
A puli kiváló választás, ha: -kertes házban laksz, mert nagy a mozgásigénye -van idõd foglalkozni vele(szõrápolás, játék stb....) -Szeretnél egy nagyon helyes kis kutyust, aki ha jól bánsz vele, egész életében hûséges lesz hozzád - szereted a hosszú szõrû pásztorkutyákat(vigyázat, szereti a csirkéket!) Nekem is van 2 pulikutyusom, egy 2 éves, és egy fél éves, és nagyon imádom õket, meg nagyon okosak, nagyon könnyen taníthatóak, de ha van pl. cicád, már min. 10 hetesen szoktasd õket egymáshoz, így késõbb nem lesz gond! ;)
A puli a legintelligensebb kutyák egyike, nagyon okos, élénk vérmérsékletû, különleges kutya.Szõrét gondozni kell, ha nem teszed, összegubancolódik. Amúgy abszolút jó választás, meg fogod kedvelni:)
Tíz éve pulim van kertes házban. Elõtte kaukázusi juhászaim voltak. A puli nagyon család és gyerekszeretõ, játékos bóhokás. Megkötni sose kösd meg nem bírja a bezártságot sem. Rengeteg mindenre megtanítható viszont a terelés mint õsi ösztön a vérében van. Kicsi korában játékosan mindenkit bokára terelt, mulatságos volt hogy kostolgatta a bokánkat. Szõrét nem szabad levágni rövidre, nyáron hûti télen fûti. Ha nagyobb lesz akkor lehet csináltatni Nála egy kis fazonigazítást. Kis korában még a haját sem szabad levágni kb 1, 5-2éves korára nõ meg akkorára, hogy a szemébe lóg. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok privát e-mailben. Hidd el a legjobb választás a puli!!!!
Az attól függ, hova, milyen célra, milyen gazda mellé, mennyit tud vele foglalkozni.... Sok mindentõl függ. Ha sokat heverészû, lustácska "szobadísz" kell, akkor rossz választás. De az biztos, hogy egy puli nagyon jófej kutya. Ha van idõd foglakozni vele, tudsz vele sokat mozogni, sétálni, játszani, tanítani, akkor jó választás. Még annyi, hogy a puli semmiképp sem szobakutya. Bár az nem baj, ha éjjel veled van a házban, mert a gazdája mellett akar lenni minél többet, de a kert kell neki! Jó házõrzõ, ha ilyen célra kell, arra is jó választás. Ha meg tudod adni neki, amire szüksége van (mozgás, ingergazdag séták, nagy játékok és sok szeretet), akkor örökre bele fogsz szeretni.
Nekem 3 Pulim van. Csak ajánlani tudom!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Árész vagy Dante?

Husky vagy német juhász kutyusnak név.

7

Hogyan taníthatnám meg a felnőtt kutyáimat, hogy ne húzzanak sétakor?

Két menhelyről befogadott kutyám van, 1 vizsla és egy tacskó keverék. Mindkettő felnőttként került hozzám, s nem tudnak azóta sem sétálni, nagyon húznak. Hogyan taníthatám meg őket normálisan sétálni?

6

Amstaff Pitbull tartók így szabályosan engedem el a kutyám?

Van egy 1,5 éves amstaffom elég önfejű és nem mindig jön vissza volt,hogy ha rámorogta ő vissza és egymásnak is ugrottak.Ezért mindig pórázon sétáltatom.Olyat lehet,hogy szájkosárral elengedem?Úgy senkit sem tud még véletlenül sem megharapni és nem szólhatnak semmit hisz ott a szájkosár rajta.

11

Szeretnék egy Bichon Bolognese/Frisé kutyus. Akinek van az letudj írni a tapasztalatait illetve melyiket ajánljátok jobban? Nem ez az első kutyusom és tudok rá felügyelni kioktatást nem kérek! Illetve honnan lehet venni, mennyiért tenyésztőtől.

2

Lessz valami baja kis ktyámnak ha 1 alkalommal nem kutyasamponnal fürdetem meg hanem sima emberi tusfürdővel vagy saponnal?

6

Yorki ehet diót?

2

A kis chiuaua fülét, hogy kell felálítani?

4hetes.

3

Mi a véleményetek a német juhászról?

2

Milyen kutyát válasszak?

Olyan családi kutyát keresek ami:
- nagytestű
- kis max közepes a mozgás igénye
- könnyen nevelhető

6

Hogyan tudom leszoktatni 10 hetes kutyusom, hogy egyen az alombol?

Szépen rászokott hogy a müa.tálcában lévő alomba végezze a dolgát, de napközben sokszor odafut, és eszik az apro kavicsokból.. mire szoktassam, vagy hogy szoktassam le, hogy ne egye meg.

29

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!