Találatok a következő kifejezésre: Jó választás puli (1 db)

Jó választás a puli?

Legjobb válasz: Mielõtt Pulit veszel gondold át, hogy mennyi idõd van rá. A szõrével sokat kell foglalkozni, hogy szép legyen nekem nyáron egy versenyre felkészítés 1 kerek hét. Fürdetni csak végsõ esetben illetve verseny elõtt szabad, mert a dús szörzet miatt nehezen szárad. Idõ kell hozzá...

Mielõtt Pulit veszel gondold át, hogy mennyi idõd van rá. A szõrével sokat kell foglalkozni, hogy szép legyen nekem nyáron egy versenyre felkészítés 1 kerek hét. Fürdetni csak végsõ esetben illetve verseny elõtt szabad, mert a dús szörzet miatt nehezen szárad. Idõ kell hozzá...
nekem is volt néhay éve, baratsagos, jol nevelhetö.gazdiszeretö kutyus.a legjobb valasztas, ha pulit veszel.
nekem is most lesz pulim. remelem jo valasztas
A LEGJOBB VÁLASZTÁS!!!! Nekem van volt, uncsitesoméknál is van, osztálytársamnál meg 2 van. semmi gond nincs velük a szõrét meg aszerint kell nyírni mijen fajta. Az enyém rövid szörû és nem csomósodik ilyen a fajtája. de egy aranyos imádni való jószág 5-6 hét alatt megtanulja mikor érsz haza és ott vár majd a kapuban XD
A legjobb választás!!!!
A puli a lehetõ legjobb választás nekünk 2 is van . Nagyon hálás és okos kutya !
Hali! Szerintem nagyon jó választás a puli, nekünk is van otthon több kutyus is. Képeket és leírást is találhatsz a pulikról a honlapomon: http://www.rabakozi-nemes.hu
Én már soha nem választanék mást! A legjobb társa a Kislányomnak! A legjobb barátom, a legjobb edzõtársam, a legjobb házörzõ és annyi annyi örömet nyújt a jelenlétével, azt azért hozzáteszem, hogy a legnagyobb szinész is /néha./ Szinte nem is kel tanítani, csak beszélni vele, de csak szépen, mert sértõdékeny az igazságtalanságot a kiabálást nem szereti.
az elõzõ válaszoló jól irta.nekünk volt pulink olyan ugatós volt hogy az nem igaz de nem mindegyik ilyen.Nekünk most spánielünk van.NA az egy bolond kutya.ha van nagy kertetek akkor ajánlani tudom.Imád labdázni össze vissza rohangál(olyan mint a gazdája:) és gyönyörû.és megvédi a házat.térdemig sem ér és olyan mély hangja hogy hogy mindenki azthiszi hogy egy nagy véreb.közbe meg csak egy bolond kutya.
Nem jó a kérdés. MInden kutya jó választás és akinek pulija van azt fogja dicsérni, de szerintem meg vegyél tacskót mert nekem meg az van és én meg azt dicsérem. A nejem a pincsit ajánlja neked, mert neki meg az van és szerinte meg az a legjobb. És a szomszéd meg mot mondta, hogy vizslát ajánljak neked, mert neki meg az van, és szerinte az a legjobb... Szóval nem az dönti el, hogy jó váolasztás-e egy fajta, hogy ajánlják-e vagy sem, hanem az, hogy milyen embernek, milyen helyre és milyen célokra kell a kutya.
Az elõzõ válasz szerintem tökre nem vall a pulikutyára!!! Egy 18 éves kutya már elég öreg (nagyon), így ne is csodálkozz ezen! Talán jobban kellene rá figyelned, és nem kell másokat is eltántorítani! Az én kis drága pulijaim nagyon édesek, semmi gond sincs velük!!! Puli4ever!
Ha kezdõ vagy még a kutyatartásban a biztonságod érdekében másik fajtát válassz.Nekem van egy 18 éves pulim és elég sok baj van vele.Nyáron rendszeresen nyírom a bundáját mert ha nem csinálom kopaszra megtépi magát, volt már csomószor bõrbetegsége amiért magától is hullott a szõre, aranyere van, és végigvisítozik az udvaron kakilás közben.Szóval éjszaka lehetetlenség aludni, már a szomszéd is megszólt minket.Süket, alig lát, és annyit eszik mint egy macska.És írtó büdös a kutyaháza.Azon kívül van két keverékkutyám akikkel semmi probléma nincs.Az biztos hogy én már soha többé nem tartok pulit!
A puli kiváló választás, ha: -kertes házban laksz, mert nagy a mozgásigénye -van idõd foglalkozni vele(szõrápolás, játék stb....) -Szeretnél egy nagyon helyes kis kutyust, aki ha jól bánsz vele, egész életében hûséges lesz hozzád - szereted a hosszú szõrû pásztorkutyákat(vigyázat, szereti a csirkéket!) Nekem is van 2 pulikutyusom, egy 2 éves, és egy fél éves, és nagyon imádom õket, meg nagyon okosak, nagyon könnyen taníthatóak, de ha van pl. cicád, már min. 10 hetesen szoktasd õket egymáshoz, így késõbb nem lesz gond! ;)
A puli a legintelligensebb kutyák egyike, nagyon okos, élénk vérmérsékletû, különleges kutya.Szõrét gondozni kell, ha nem teszed, összegubancolódik. Amúgy abszolút jó választás, meg fogod kedvelni:)
Tíz éve pulim van kertes házban. Elõtte kaukázusi juhászaim voltak. A puli nagyon család és gyerekszeretõ, játékos bóhokás. Megkötni sose kösd meg nem bírja a bezártságot sem. Rengeteg mindenre megtanítható viszont a terelés mint õsi ösztön a vérében van. Kicsi korában játékosan mindenkit bokára terelt, mulatságos volt hogy kostolgatta a bokánkat. Szõrét nem szabad levágni rövidre, nyáron hûti télen fûti. Ha nagyobb lesz akkor lehet csináltatni Nála egy kis fazonigazítást. Kis korában még a haját sem szabad levágni kb 1, 5-2éves korára nõ meg akkorára, hogy a szemébe lóg. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok privát e-mailben. Hidd el a legjobb választás a puli!!!!
Az attól függ, hova, milyen célra, milyen gazda mellé, mennyit tud vele foglalkozni.... Sok mindentõl függ. Ha sokat heverészû, lustácska "szobadísz" kell, akkor rossz választás. De az biztos, hogy egy puli nagyon jófej kutya. Ha van idõd foglakozni vele, tudsz vele sokat mozogni, sétálni, játszani, tanítani, akkor jó választás. Még annyi, hogy a puli semmiképp sem szobakutya. Bár az nem baj, ha éjjel veled van a házban, mert a gazdája mellett akar lenni minél többet, de a kert kell neki! Jó házõrzõ, ha ilyen célra kell, arra is jó választás. Ha meg tudod adni neki, amire szüksége van (mozgás, ingergazdag séták, nagy játékok és sok szeretet), akkor örökre bele fogsz szeretni.
Nekem 3 Pulim van. Csak ajánlani tudom!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan golden retriever tenyésztő, aki ad panellakásba kutyát?

Szeretnék vele kiállításra járni, viszont nem tudom, hogy panelélet mellett fel lehet -e készülni például a munkavizsgára (Champion címek megszerzése miatt).

6

Husky vásárlása?

14 éves vagyok és most karácsonyra szertnék egy husky kutyát.Amikor olyan 7 éves lehetem akkor volt egy kutyánk de nagyon agresszív volt és elkellet őt altatni.És most attól félek hogyha felnő a huskym és ő is agresszív lesz.

7

Megyek februárba életemben először szlovákiába kutyakiállításra, milyen szavakat mondanak amikor pl körbe kell futni?

3

Tudnátok érveket-ellenérveket felhozni kutya mellett?

Hogy miért jó/rossz kutyát tartani.:)

12

Van / melyik az a kifejezetten olyan hely, ahol terápiáás kutyákat tenyésztenek?

Valamelyik válaszban olvastam, láttam a honlapot is, de már sajnos nem találom.

4

Svájci, vagy ausztriai lakásokba szerintetek megtűrnek az ottani szomszédok két nagytestű kutyát?

Nyilván a napi három séta az alap. A "hangok" miatt kérdezem. :)

6

Golden retriever ilyen feltételek mellé?

A napi 2-2.5 óra mozgást tudnám biztosítani, de akkor nem szeretnék vele sokat lent elnni, ha éppen minden ázik a sárban és zuhog az eső. Panelba menne, ami nem tudom, kizáró ok -e. Úgy tudom, hogy nem ugatós (igaz?), ami előny.

4

Miért van ez?

15

Milyen rövid szőrű kis méretű kutyát tudtok nekem ajánlani, aki panelban is jól érzi magát?

olyant aki fogékony a tanulásra ! mopsz , francia bulldog , csivava nem játszik ... Köszönöm szépen!

7

Melyik amstaff tenyésztő tenyészt kék kutyákat?

Az expreszen látni egy csomó szaporitott akik kék kutyákatt tenyésztenek ,de tenyésztöt még egyet se láttam aki ilyet tenyésztene.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!