Találatok a következő kifejezésre: Jó telefon Sony Ericsson (48 db)

Szerintetek jó a Sony Ericsson f305 telefon? Nem bizok meg benne nem tom miért! Lehet attol is mert sokáig használtam a másikat és abban meg biztam?

Most olyan telóm van 2 napja vettem ujonnan 36690 forintért

Legjobb válasz: Szerintem jó mobil. Igazából ez a bizonyos "félelem" azért van benned mivel a másikat már megszoktad. Én például 4 éve használom a K750i-met és nemis fogom lecserélni.

Szerintem jó mobil. Igazából ez a bizonyos "félelem" azért van benned mivel a másikat már megszoktad. Én például 4 éve használom a K750i-met és nemis fogom lecserélni.

Szerintetek jó telefon a Sony Ericsson Xperia Arc S?

Gondolkozok hogy egy ilyen telefont vegyek, akinek ilyen van tudna mondani róla pár infót?

Legjobb válasz: nekem nincs ilyen telefonom, de ezerszer jobb szót tudok szólni, ugyanis a legjobban arat ez a mobil, még a mostani 2magos gépekhez is képest. én is gondolkodom a sony xperia s-ben és szerintem ha gyûjtesz vagy vársz egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára, és úgy fogják vinni mint a cukrot. arról nem is beszélve, hogy már készülnek a 4magos telefonok, de hát szerintem a sony ( ericsson nélkül ) jobban belehúzott és leginkább õ tud változást felmutatni. Szerintem ha más vagy a sony által jobb telefont akarsz, akkor vagy vársz, vagy megveszed :) bár én furcsállom a füles dugójának az elhelyezkedését. szerintem megéri. bár az a nagy kérdés, hogy mire használnád leginkább

nekem nincs ilyen telefonom, de ezerszer jobb szót tudok szólni, ugyanis a legjobban arat ez a mobil, még a mostani 2magos gépekhez is képest. én is gondolkodom a sony xperia s-ben és szerintem ha gyûjtesz vagy vársz egy kicsit, hogy lejjebb menjen az ára, és úgy fogják vinni mint a cukrot. arról nem is beszélve, hogy már készülnek a 4magos telefonok, de hát szerintem a sony ( ericsson nélkül ) jobban belehúzott és leginkább õ tud változást felmutatni. Szerintem ha más vagy a sony által jobb telefont akarsz, akkor vagy vársz, vagy megveszed :) bár én furcsállom a füles dugójának az elhelyezkedését. szerintem megéri. bár az a nagy kérdés, hogy mire használnád leginkább

Sony Ericsson C702 jó telefon? Nektek bevált?

Legjobb válasz: Igen is meg nem is. Hónapokig kutattam egy magas tudású és olcsó telefonra és ezt találtam. Sajnos már csak GSM-ekben és netrõl kapható. Egy gsm-ben vettem 33.000-ért, míg mindenhol máshol 40.000 felett van. Azóta volt egy szoftverhiba (4000 Ft) és most meg javíthatatlan a leéggett aksitöltõ paneljével. Amúgy tökéletesen mûködik, csak tölteni nem lehet az aksit. Azt egy Sony Ericsson Z530i-vel töltöm! :D Ja és kiváló minõségû képeket csinál, ha van elég fény. Sötétben zajosak a több mint HD felbontású képek. A videó is jó minõségû. Tök jó még a LED-es fotó- és videófény, ami zseblámpának kiváló. S a Megabass, zene füleimnek... :D

Igen is meg nem is. Hónapokig kutattam egy magas tudású és olcsó telefonra és ezt találtam. Sajnos már csak GSM-ekben és netrõl kapható. Egy gsm-ben vettem 33.000-ért, míg mindenhol máshol 40.000 felett van. Azóta volt egy szoftverhiba (4000 Ft) és most meg javíthatatlan a leéggett aksitöltõ paneljével. Amúgy tökéletesen mûködik, csak tölteni nem lehet az aksit. Azt egy Sony Ericsson Z530i-vel töltöm! :D Ja és kiváló minõségû képeket csinál, ha van elég fény. Sötétben zajosak a több mint HD felbontású képek. A videó is jó minõségû. Tök jó még a LED-es fotó- és videófény, ami zseblámpának kiváló. S a Megabass, zene füleimnek... :D
Nagyon jó telefon, 5 éve megvan és semmi panasz rá. :)
Az aksi sokat bír, a gps nem pontos, és 190 forint a használati díja naponta, nem csinál valami jó képeket, viszont jó videót csinál. Jó teló de sok jobb van.


Szerintetek jó telefon a sony ericsson satio?

Énnekem nagyon tetszik az állása,és ha nem akkor miért?

Legjobb válasz: Szépnek szép, de egyébként kb. egy cukormázzal bekent szar az egész. Eleve egy elég optimalizálatlan Symbian os fut rajta, amit a SE megpróbált anno touch felületre optimalizálni több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb.A Nokiának se nagyon jött össze, sem anno, sem pedig mostanában, pár jól sikerült darabtól eltekintve, a Sony Ericsson pedig csúnyán leszerepelt vele. Szvsz felejtsd el az egészet a *csába, és keress egy normális telefont.

Szépnek szép, de egyébként kb. egy cukormázzal bekent szar az egész. Eleve egy elég optimalizálatlan Symbian os fut rajta, amit a SE megpróbált anno touch felületre optimalizálni több-kevesebb sikerrel, de inkább kevesebb.A Nokiának se nagyon jött össze, sem anno, sem pedig mostanában, pár jól sikerült darabtól eltekintve, a Sony Ericsson pedig csúnyán leszerepelt vele. Szvsz felejtsd el az egészet a *csába, és keress egy normális telefont.

Szerintetek jó telefon a Sony Ericsson U5i Vivaz?

Legjobb válasz: és a sony ericsson vivaz-nak oldalt van a billentyûzete?

A kérdező hozzászólása: és a sony ericsson vivaz-nak oldalt van a billentyûzete?

Szevasztok szerintetek jó telefon a Sony ericsson xperia activa? Legyetek szivesek mondani még jó telefonokat 45000 ft-ig lécci! Nem tudok választani!

Legjobb válasz: Attól függ mire kell. Sony xperia U.Habár ez 50.000.De a legolcsóbb 2 magos 1 GHz-cel. Sony xperia Tipo 35.000-ért,kifejezetten a közép osztály számára.

Attól függ mire kell. Sony xperia U.Habár ez 50.000.De a legolcsóbb 2 magos 1 GHz-cel. Sony xperia Tipo 35.000-ért, kifejezetten a közép osztály számára.
A kérdező hozzászólása: kösz amúgy tudsz még mondani nekem ?? meg szted melyik a jobb az xperia mini pro vs xperia activa ??
Az xperia active.

A sony ericsson xperia x10 mini pro mennyire jó telefon? Ilyet kapok karácsonyra. Akinek van ilyen mik a tapasztalatok?

22/L

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan nincs, de unokatesómnak van, és tapasztaltam. Hát elsõnek is remélem nincs nagy kezed és nagy ujjaid, mert tényleg nagyon mini. Nekem 15évesen már nagyok ahoz az ujjaim hogy ilyen kis vacakkal tudjak telefonálni meg ilyesmik. Egyébként nem egy rossz telefon, de a kis mérete nem nagy ujjakhoz való. Én tényleg nem tudom normálisan kezelni, de unokatesóm(11 éves) neki pont rá áll a keze, és tetszik neki, szereti. Nem mondom hogy ne vedd meg, mert jó telefon, de ha nagy ujjaid van akkor szívni fogsz vele :D

Szia! Nekem ugyan nincs, de unokatesómnak van, és tapasztaltam. Hát elsõnek is remélem nincs nagy kezed és nagy ujjaid, mert tényleg nagyon mini. Nekem 15évesen már nagyok ahoz az ujjaim hogy ilyen kis vacakkal tudjak telefonálni meg ilyesmik. Egyébként nem egy rossz telefon, de a kis mérete nem nagy ujjakhoz való. Én tényleg nem tudom normálisan kezelni, de unokatesóm(11 éves) neki pont rá áll a keze, és tetszik neki, szereti. Nem mondom hogy ne vedd meg, mert jó telefon, de ha nagy ujjaid van akkor szívni fogsz vele :D
jó csak ahogy a képeken láttam elég pici
A kérdező hozzászólása: Mostmár mind1 mert nem azt kaptam hanem samsung galaxy 3-at. Nekem furcsa átszokni az érintõképernyõre, de majdcsak megszokom.

Sony Ericsson Live With Walkman jó telefon?

Mennek rajta a játékok? a hangszórója er?s? (ha valakinek ilyen telefonja van írjon róla és megy a zöld bütyök). Megéri megvenni?

Legjobb válasz: Jó telefon, de inkább mini pro-t vegyél, mert van benne qwerty, elõlapi kamera, bravia engine, led háttérvilágítás. A Játékok mindkettõn kiválóan futnak-tapasztalat: xperia x8-on angry birds space fél perc alatt indul, mini pro-n, 5 mp. A hangszórója jó, de a headset tökéletes. Ja és megéri megvenni a live-t és a mini pro-t is, mert nincsenek túlárazva.

A Live is jó, de szerintem most mini prot vegyél, mert az 39k függetlenül. http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony-ericsson/xpe..
Jó telefon, de inkább mini pro-t vegyél, mert van benne qwerty, elõlapi kamera, bravia engine, led háttérvilágítás. A Játékok mindkettõn kiválóan futnak-tapasztalat: xperia x8-on angry birds space fél perc alatt indul, mini pro-n, 5 mp. A hangszórója jó, de a headset tökéletes. Ja és megéri megvenni a live-t és a mini pro-t is, mert nincsenek túlárazva.
esetleg még Szarcatel OT 995 a Trénél: Webshop ár 10% kedvezménnyel: 49 491 Ft
Van a live-on elõlapi kamera...
A kérdező hozzászólása: nekem a qweri nem lényeg
Ha nem lényeg akkor vedd a Live-t. De abban nem lesz se elõlapi kamera, se led.
átlag feletti, de nem ez a lényeg, hanem a headset, ha azt kipróbálod megdöbbensz. Nekem van ipod-om és a hozzá adott headset ehhez képest 0.
A kérdező hozzászólása: a mini pro-nak jó a hangszórója?
Elsõ vagyok: Mini pro-t vedd.
A kérdező hozzászólása: mini pro vagy walkman? zene hallgatás, you tube, játékok
36-ért best buy volt, ajánlottuk is rendesen, de most, hogy 44-45 környékén van, inkább, ahogy az elsõ hsz. mondta, mini pro a qwerty miatt. A bravia engine csak mókusvakítás, és eszi is az akkut rendesen, illetve 3"-es kijelzõnél sok értelme nincs, szerencsére kikapcsolható. A Blade-hez képest ég és föld lesz mindkettõ, akármelyiket is választod.
A kérdező hozzászólása: Most Zte Blade telefonom van

Sony ericsson w705-öt akarok venni. Szerintetek jó telefon? Jo rajta netezni?

Legjobb válasz: Netre ott a gép/laptop.Amúgy jó telefon.

Netre ott a gép/laptop.Amúgy jó telefon.
Nagyon jó telefon, nekem is ilyen van és imádom! A net is jó rajta! :)

Szerintetek melyik jobb vagy melyiket érdemesebb megvenni? Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 2 vagy Samsung Galaxy Mini 2 vagy Samsung Galaxy Ace Plus? És miért? Vagy van olcsóban hasonló jó telefon?

A válaszokat el?re köszönöm.:)

Legjobb válasz: SONY ERICCSON XPERIA X10 MINI PRO 2 NINCSEN! Egyébként igen van, SOny Ericcson Xperia Mini/Mini pro

SONY ERICCSON XPERIA X10 MINI PRO 2 NINCSEN! Egyébként igen van, SOny Ericcson Xperia Mini/Mini pro
én sony xperia mini pro-t nem vennék mert kicsi a samsung galaxy mini 2 az tetszik jol is néz ki meg okos is :) az Ace hát az se tetszik.
Ne vedd meg egyik Samsungot sem, mert a Galaxy Mini2 t is túl van árazva. SOny Ericcson Xperia minit, vagy SE Xperia Mini Pro-t vedd.
sztem a tipo445 galaxy 2637 maga samsung 56sza3r3guisw huavij set556 mindenkinak mas teccik szar ugy ocsikem
a galaxy ace


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!