Találatok a következő kifejezésre: Jó orvosra szükségem (3 db)

Jó orvosra lenne szükségem a SOTE II. számú klinikáján.24 hetes vagyok, és orvost kell váltanom. Nem tudom kihez forduljak? Területileg a klinikához tartozom. Ajánlanátok egy megbízható orvost?

Legjobb válasz: Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)

Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)
Bocsi: Újvári
Dr.Kósa Zsolt, szerintem õ is fantasztikus
Szia.Én is a Kisfalvi dokihoz járok, szívessen ajánlom.Nagyon aranyos, nem beképzelt, nyugodt, segítség kell nyugodtan lehet hívni.Nem a SOTE II.-n rendel hanem az Oxivit Rendelõben.A SOTE-n csak szül.Én is nála fogok, most vagyok 14 hetes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Dr. Timmermann Gábor is ott fog dolgozni májustól, Õ eddig a Péterfy Sándor utcai kórházban volt. Fantasztikus orvos, én is nála fogok szülni!Ajánlom a honlapját: http://www.timmermann.hu!Sok boldogságot!19 hetes kismama

Dr. Gőcze Péter pécsi orvos mennyire jó szakember, Uh-ra és genetikai véleményére lenne szükségem?

23 hetes terhes vagyok, és az egyik vizsgált értékem, az AFP alacsony, ? vajon profi ebben, mármint a genetikai vizsgálatok sz?résében? UH-jai is jók, megbízható?

Legjobb válasz: Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!

Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!
Elsõ vagyok: hívd fel, mond el a problémád és beszéljetek meg idõpontot.Lehet hogy ajánl valakit aki kifejezetten az ilyen esetekre specializálódott.

Jó magán nőgyógyász Budapesten? Fogamzásgátló tablettát szeretnék felíratni és egy olyan orvosra lenne szükségem, aki körültekintően választja ki a hozzám legjobban illő gyógyszert és nem csak rábök a hasára.

Legjobb válasz: Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.

Dr. Hamvas Ferenc. Igaz, én csak orvostudakozón olvastam a válaszait, nem voltam nála, de nagyon szimpatikus ember:) Ha pesti lennék, biztos hozzá mennék. Ha itt rákeresel, akkor is csak pozitív véleményt találsz róla.
Dr Alexanjan Nelli, õ a Rákoczi úton rendel. Én meg voltam vele elégedve. 23/L
Hamvas Ferencrõl csak pozitív véleményt itt? Akkor az elsõ nem olvasta jól a válaszokat. :) Én õt semmiképp nem ajánlom.
Semmelweis, I. számú Nõgyógyászati klinika, dr. Magyar Zoltán :) Nála szültem, pedig messze lakok. (3 óra vonattal) Hozzá járok mégis. Pedig nem két forintba kerül az utiköltség, de megéri. Írhatott volna fogamzásgátlót, amit szoptatás alatt is szedhetek, de lebeszélt róla. Körültekintõ, nagyon rendes. Én õt ajánlom.
Dr. Sára Levente Nagyon jó orvos, és szimpatikus is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!