Találatok a következő kifejezésre: Jó nőgyógyász Dr (26 db)

Véleményetek szerint Győrben kik a jó szülész-nőgyógyászok Dr. Nagy Zoltán, Dr. Hillier Balázs, Dr. Papp Zsolt?

Legjobb válasz: Papp Zsolt nem vette észre amikor méhen kívüli terhességem volt. Pedig csinált hüvelyi és hasi uh-t is a magánrendelõben. Azt mondta, hogy álterhes vagyok, 2 hét alatt majdnem eltett láb alól. Inkább Kelemen Szilárdot javasolnám, õ nagyon lelkiismeretes.

Papp Zsolt nem vette észre amikor méhen kívüli terhességem volt. Pedig csinált hüvelyi és hasi uh-t is a magánrendelõben. Azt mondta, hogy álterhes vagyok, 2 hét alatt majdnem eltett láb alól. Inkább Kelemen Szilárdot javasolnám, õ nagyon lelkiismeretes.
Ha én ajánlhatok valaki nagyon jót, az a Busznyák Csaba. Róla még nem hallottam rosszat, alapos, megfontolt, bizalomkeltõ, jó szakember. Keress rá neten, a véleményekre is.
És ezek mellett még jóképû is.:)
Dr.Csenge Titanilla is nagyon jó, ha még ott van...

Békéscsabán jó nőgyógyász (privát) Dr. Boros Zoltán?

Legjobb válasz: Szia! Õt nem tudom, Dr. Tóth Zoltánnál már jártam, õ fõorvos és rendes volt. Gyulai vagyok.

Szia! Õt nem tudom, Dr. Tóth Zoltánnál már jártam, õ fõorvos és rendes volt. Gyulai vagyok.
Hááát, én nem sok jóval kecsegtetlek vele kapcsolatban. Velem nem volt kedves, úgy kezelt, mint egy tucatárut, és jóformán rám sem nézett. Nem voltam terhes, úgyhogy nemtudom, akkor hogy áll az emberhez, amikor az. Mindenesetre én másikat ajánlanék neked mindenképp. Ráadásul az egyik rokonomat is félrekezelte, majdnem nagyon rosszra fordult a helyzet.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Jó nőgyógyász Vácon Dr. Bényei Béla?

Legjobb válasz: Én azt hallottam róla,hogy jó.Mondjuk a múltkor hozzá akartam menni,de Kondér doktor úr helyettesíte.Õ is nagyon szimpatikus volt.De Fekete fõorvosról is jókat hallottam.Viszont van valami Iván...talán Gyurkovics,nem tudom...nah õt messzire elkerülöm.Baba is utálja és nem hagyja magát megvizsgálni nála:)A bácsi egy teszetosza jellegtelen valaki,nagyon nem szimpatikus.

Én azt hallottam róla, hogy jó.Mondjuk a múltkor hozzá akartam menni, de Kondér doktor úr helyettesíte.Õ is nagyon szimpatikus volt.De Fekete fõorvosról is jókat hallottam.Viszont van valami Iván...talán Gyurkovics, nem tudom...nah õt messzire elkerülöm.Baba is utálja és nem hagyja magát megvizsgálni nála:) A bácsi egy teszetosza jellegtelen valaki, nagyon nem szimpatikus.
Lehet, hogy mint orvos jó, de mint ember szerintem bunkó, lekezelõ.
Egyszer voltam nála SZTK rendelésen és hát velem elég lekezelõ volt. Lehet azért, mert nem nézek ki annyinak, amennyi vagyok, és gyereknek tartott a fogamzásgátló feliratásához. :) Pedig már akkor betöltöttem a 20-at. :)
Csak pénzed legyen, akkor mindegyik kedves tud lenni!

Mi a véleményetek Dr. Berecz Jánosról debrecenben? Jó nőgyógyász?

Legjobb válasz: Szerintem aranyos és alapos. Nincs gond vele. :)

Szerintem aranyos és alapos. Nincs gond vele. :)

Jó nőgyógyász Székesfehérváron? Dr. Berzsenyi Tibor?

Legjobb válasz: Nem ismerem! mást Székesfehérvárit tudok ajánlani! Meg esetleg szülésznõt!

Nem ismerem! mást Székesfehérvárit tudok ajánlani! Meg esetleg szülésznõt!
Kinézetre nem egy szimpatikus alak, az tény, de állítólag sokat változott így idõsebb korára, én 1-szer találkoztam vele, mikor mûtétre vett fel a Kh-ban, ahhoz képes, hogy futószalag szerûen ment a dolog egész rendes volt, és a vizsgálat sem volt durva. ( VISZONT! 20 éve Anyumnak volt egy terhesség megszakítása, és õ volt a doki - átszúrta Anyum méhét, majdnem elvérzett, ki kellett venni a méhét, s utána még csak be sem ment hozzá a kórterembe... pedig õ hibázott)
Jajj, de miért mentél hozzá, ha már ilyen elõzmények voltak? Nem lehetett elkerülni?
Nem tudtam elkerülni, mivel sima szakrendelésen vettek fel mûtétre, és ugye elõre nem tudni épp ki lesz a doki...

Miskolcon dr. Hardonyi András jó nőgyógyász?

SZTK-ban f?orvos és els?nek fogok hozzá menni.

Legjobb válasz: ha adsz neki 5 ezer forintot azt mondja köszönöm már kávéztam.Pénzéhes majom

ha adsz neki 5 ezer forintot azt mondja köszönöm már kávéztam.Pénzéhes majom
Elõjegyzést/idõpontot már mindenhol kell kérni. Kissé felületes. Bár nagy múltú szakember, nem igazán van ideje. Az sztk-ban van sok jó orvos, pl Szemán György, Sándor Csaba, Szikszai Ádám. Nem tudom, hogy Gazdik Irén ott van e még, de ha igen, õt feltétlen kerüld el.
hardonyit felejtsd el jó tanács.
Berényi András
Dr.Mengele tanítványa.
Hûha!Nem tudom ti kirõl írjátok ezeket a véleményeket de nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban!Egyrészt nála születtem én is és a hugicám is!Azóta is jó a viszony közöttünk.Velem mindig közvetlen és kedves, mosolygós!A szaktudása vitathatatlan!Ja!És nem fogadott el pénzt!!!!!SOHA!!!!
Most várok babát. Magánrendelésen is és a kórházban is , ugyan olyan a kismamákkal, kedves és alapos. Nem anyagias, ha adsz neki borítékot, nem fog belenézni elõtted, ebben biztos vagyok. Ugyan honnan tudja, kitõl mennyit kapott! A magán rendelése 7000 Ft, a szülés pedig kinek mennyit bír el a pénztárcája.Nincs tarifa!! Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Egy nagyon jó nőgyógyászt keresek. Minden érdekel.8 éve nem esek teherbe, pedig már mindent próbáltunk. Nagyon vágyunk már egy kis babára. Pesten kellene a Dr. Vki jár ilyen cipőben, mint én?

Legjobb válasz: Hallottál már az inzulinrezisztenciáról és az ennek következtében megjelenõ PCO szindrómáról? végeztettél már terheléses vércukor ill. inzulinszint mérést? nagyon sok nõ emiatt a betegség miatt nem tud teherbe esni...

Hallottál már az inzulinrezisztenciáról és az ennek következtében megjelenõ PCO szindrómáról? végeztettél már terheléses vércukor ill. inzulinszint mérést? nagyon sok nõ emiatt a betegség miatt nem tud teherbe esni...
Dr. Gasztonyi Zoltán, Dr. Szmatona Gábor
Budai Meddõségi Centrum 4 év próbálkozás után jelentkeztünk ide, és elsõre sikerült a lombik. Itt ingyenesek a konzultációk, a vizsgálatok, "csak" a gyógyszerekért kell fizetni majd, vagyis a stimunál a szurikért. nekem petevezetékkel kapcsolatos problémáim voltak, így megúsztam 150e körüli összeggel. Ajánlom nagyon, recepción kedvesek, dokik kicsit el vannak havazva, de a Kaáliba is ez van (ott is voltunk) csak ott fizetsz mindenért és ugyanazt kapod. Érdemes lépned, és kizárólag Meddõségi centrumokban gondolkozz. Ott majd kérhetsz inzulinrezisztenciára is vizgyálatot! Sok sikert!
Ugyan nem Pest, de közel van.Állítólag nagyon jó meddõségi kérdéskörben. http://www.lollok.hu/szolg.html
http://kaali.hu itt állítólag mindenki jó..!!
A kérdező hozzászólása: Rendben van a pajzsmirigy is.Ezért nem tudom, hogy hova kéne még fordulnom.Én is Éva vagyok.
Dr. Hamvasi Ferenc!!!! keress rá google-ban, az elmond mindent helyettem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A cukromat mérték már, vagyis vért vettek.Jó volt.Az inzulinr-ról nem hallottam.Hol csinálják, és hogy csinálják?
Dr.Páczai Anita Éva http://drpaczai.hu/
elõzõ vagyok, bocs h belekotyogok, egyáltalán nem ezt kérdezted, de könnyen lehet, hogy pajzsmirigy betegséged van, ami hatással lehet a hormonháztartásodra és összességében a termékenységedre. (velem ez történt, azért vagyok ennyire 'elszánt', hogy meggyõzzelek...) http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
http://www.medinice.hu Dr.Surányi Tibor

Dr. Tömösváry Zoltán jó nőgyógyász? Mennyibe kerül nála egy vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is érdekelne, hogy mennyibe került a rákszûrés? Ha esetleg voltál, nagyon megköszönném, ha megírod. Köszi!

Szia! Ez engem is érdekelne, hogy mennyibe került a rákszûrés? Ha esetleg voltál, nagyon megköszönném, ha megírod. Köszi!

Milyen tarifái vannak Dr Lollok Zoltánnak? Azt írta valaki, hogy jó nőgyógyász.

Legjobb válasz: nagyjából itt tatabányán 10 ezer körül vannak a vizitek, van aki csak 8-at kér, van, aki 12-t, van aki csak 5-öt. elég sok nõgyógyász van, fontold meg kit választasz.

nagyjából itt tatabányán 10 ezer körül vannak a vizitek, van aki csak 8-at kér, van, aki 12-t, van aki csak 5-öt. elég sok nõgyógyász van, fontold meg kit választasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!